Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.085
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
logic kaže...

To je do softwarea. Stavi motonav ili navigon ili neku drugu navigaciju koja ide na taj mob i mora raditi.

znam, čito sam negdje da one rade dobro, no ne koristim to, Maps mi je dovoljno tak da nisam imo priliku isprobat

17 godina
neaktivan

Kako ti maps moze biti dovoljan ako ne radi? I maps u nasim krajevima je bezveze jer je pokriveost jadna. Stavi pravu navigaciju pa ces vidjeti sta je navigacija.

:)
15 godina
neaktivan

Poštovanje,

Da li možda netko od Vas zna kada će Samsung doći u Vip centre i prodajna mjesta. Prošli tjedan ga u Zagrebu nigdje nije bilo.

Puno hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Kako ti maps moze biti dovoljan ako ne radi? I maps u nasim krajevima je bezveze jer je pokriveost jadna. Stavi pravu navigaciju pa ces vidjeti sta je navigacija.

Pa kolko ja kužim Maps i Navigacija u galaxy s mob su drukčija stvar. Maps te jedino locira i prati te dok se krečeš  i radi bez problema kod nas, pogotvo sa uključenim kompasom, odlična stvar ako želiš pogledat gdje se nalaziš, kak se zove neka ulica itd. Navigacija te glasovno navodi, predlaže ti kojim putem da ideš itd. to ne radi tj. nije dostupno kod nas. Govorim o stock aplikacijama dobivenim u mob. odmah pri kupnji. Za druge navigacije koje možeš skinut sa marketa neznaa, kao što rekoh, ne koristim ih.  Places isto radi bez problema.

17 godina
neaktivan

Ako je slično kao u Rijeci onda ovisi od dućana do dućana, čak u mom sučaju je ovisilo i o prodavačici{#}.

U jednom dućanu mi je tupim pogledom dala do znanja da mi nema nikakvu namjeru pomoći, u drugom sam ga bez problema rezervirao za sutrašnji dan.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan

Haha, ovo je za plakat, prije pol sata stavio Darky 7.8 i sad je već 8.0 vani i to sa velikim promjenama. Najveća da je stavio novi Kernel. Jest da je puno bolji al mislim da ću pričekat do sutra sa stavljanjem da vidim komentare ostalih na xda dal ima kakvih bugova.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
logic kaže...

Pa kolko ja kužim Maps i Navigacija u galaxy s mob su drukčija stvar. Maps te jedino locira i prati te dok se krečeš  i radi bez problema kod nas, pogotvo sa uključenim kompasom, odlična stvar ako želiš pogledat gdje se nalaziš, kak se zove neka ulica itd. Navigacija te glasovno navodi, predlaže ti kojim putem da ideš itd. to ne radi tj. nije dostupno kod nas. Govorim o stock aplikacijama dobivenim u mob. odmah pri kupnji. Za druge navigacije koje možeš skinut sa marketa neznaa, kao što rekoh, ne koristim ih.  Places isto radi bez problema.

Maps i places nisu navigacija.

:)
16 godina
neaktivan

U vezi navigacije, probajte koristiti GPS fix u SGS tools

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam pitanje u vezi zaštite ekrana na Galaxy-u. Tražio sam po internetu i naišao na par screen protectora.

Na Njuškalu sam naišao na OVAJ OGLAS, lik prodaje folije za ekran.

Druga stvar na koju sam naišao je na stranici memorije.net, OVAJ SCREEN PROTECTOR. Čini mi se da se radi o istoj foliji kao i u oglasu, samo što ovdje za 50 kuna dobijem 6 komada.

Treća stvar, isto na memorije.net je ovaj Hydro Silicrylic Case i on me najviše zanima. To je kao nekakvo silikonsko kučište s kojim se dobije i screen protector za 100 kuna. Je li netko ima ikakvih iskustava sa ovim Caseom, meni se čini dobar.

Četvrta stvar za Galaxy je Kožna futrola. Sad je jedino pitanje hoće li ovaj silikonsko case stvar probleme i smetat sa ovom kožnom futrolom?

Vaša iskustva bi imi dobra došla :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 11:25 (lujito).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moj je mrtav....{#}

vadio sam karticu, da pokusam nesto na drugom mobu, vratio je nazad, zapricao se sa curom, i stisnuo, volume down+power.

upalio mi se logo, pozdravni ton, i od onda mrak na ekranu i pokoja vibracija. onda sam pokusao razne varijante dugmadi, punjenja baterije, vađenja iste. no help.

izgleda da sam imao cast biti vlasnik jednog od onih koji nisu dosli sa tom opcijom.

odnio sam ga nazad operateru. sad moram cekati, 10 dana..

koliko bi tek bilo da hrvatska nije ovako mala....

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lujito kaže...

Imam pitanje u vezi zaštite ekrana na Galaxy-u. Tražio sam po internetu i naišao na par screen protectora.

Na Njuškalu sam naišao na OVAJ OGLAS, lik prodaje folije za ekran.

Druga stvar na koju sam naišao je na stranici memorije.net, OVAJ SCREEN PROTECTOR. Čini mi se da se radi o istoj foliji kao i u oglasu, samo što ovdje za 50 kuna dobijem 6 komada.

Treća stvar, isto na memorije.net je ovaj Hydro Silicrylic Case i on me najviše zanima. To je kao nekakvo silikonsko kučište s kojim se dobije i screen protector za 100 kuna. Je li netko ima ikakvih iskustava sa ovim Caseom, meni se čini dobar.

Četvrta stvar za Galaxy je Kožna futrola. Sad je jedino pitanje hoće li ovaj silikonsko case stvar probleme i smetat sa ovom kožnom futrolom?

Vaša iskustva bi imi dobra došla :)

ja sam imao od SGP, nekakav silicon case, i to je bilo dobro jer ja mob lagan i tanak pa klizi, ovako je lakse drzati ga. sta se tice screen protectora, imao sam i njega, od istog proizvodaca, ali nisam pretjerano zadovoljan. tragovi prstiju su itekako bili prisutni.

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
15 godina

na darky's 7.8 i 8.0 mi ne radi swype, ima li ko kakav prijedlog? e i da li je neko testirao brzinu roma? meni ispada oko 1100, ne cini mi se nesto puno...

EDIT: Zanima me cisto informativno, koliko imate aplikacija+igara na mob??? I koji launcher koristite, ja sam na nekom TW launcheru cini mi se skroz ok...???

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 13:30 (Zikko).

0 0 hvala 0
15 godina

provaj sa WIPE  instalacijom {#}

15 godina

Hahaha, sa 100+ aplikacija i programa... ko ce to ponovo povatat... jos jedna stvar, da li neko zna ima li program za pretvaranje sa youtubea u mp3, tubedroid mi ne radi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zikko kaže...

na darky's 7.8 i 8.0 mi ne radi swype, ima li ko kakav prijedlog? e i da li je neko testirao brzinu roma? meni ispada oko 1100, ne cini mi se nesto puno...

EDIT: Zanima me cisto informativno, koliko imate aplikacija+igara na mob??? I koji launcher koristite, ja sam na nekom TW launcheru cini mi se skroz ok...???

Pa jesi instaliro swype, imaš link u prvom postu odmah kod linka za rom, meni radi bez problema

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 14:44 (Blade3).
15 godina
neaktivan
dmale kaže...

Poštovanje,

Da li možda netko od Vas zna kada će Samsung doći u Vip centre i prodajna mjesta. Prošli tjedan ga u Zagrebu nigdje nije bilo.

Puno hvala!

Ja ga isto cekam.U t-mobile-u ce doci pocetkom sljedeceg tjedna.

15 godina
neaktivan
Evo ja ga danas uzeo na velesajmu u vipu ako nekog zanima imali si jos 2 komada u 16 sati. Isto tako na iblerovom trgu je bio 1 komad. Kod prodajnih partnera ih neme provjerio sam sve
15 godina
neaktivan

Evo još jedan kratki vodić koji može bit vrlo koristan. Svi znamo da kod nas u HR. preko android marketplace jedino možemo spuštati besplatne aplikacije dok one najbolje nemožemo zato što se plačaju. To je stvarno bull**** zato što kod nas u HR ta mogučnost još nije uvedena i ko zna kad će bit. Ima stvarno super aplikacija, igra koje koštaju svega nekoliko kuna.

No ima vrlo jednostavno riješenje. Prvo otiđite na kompu na google checkout i tamo registrirajte jednu od ponuđenih kartica (ja sam Amex pošto nju uvijek koristim za online trgovinu), kao mjesto prebivališta možete sve staviti kako i je, HR., svoju adresu itd. Sad na mob. spustite aplikaciju Market Enabler, vrlo jednostavan za koristit, samo stisnite na jednu od ponuđenih regija, ja sam uzeo odmah prvu US T-Mobile i stisnite fake this provider now. To je to, sad možete u marketplaceu vidjeti i aplikacije koje se kupuju i free, Kad ćete kupovat nešto, plačate sa google checkout kojim ste već napravili račun u prvom koraku.  Ja sam nekidan kupio  

za neznam, milim da je 15kn a igra je genijalna, i Fruit Ninja,  ima ko to, može se i u više igrača :)

E da, naravno, mob mora bit rootan, da se neko ne zalaufa ;)

Im on Darkys 8.0  This changes everything, again :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.1.2011 20:38 (Blade3).

0 0 hvala 0
17 godina
Hose Marinho 46 kaže...
dmale kaže...

Poštovanje,

Puno hvala!

Gdje su ti to rekli? Meni nisu znali tocno reci kad ce doci, ali se spominjala srijeda (westgate).

Ja sam narucio svog u t-mobile ovlastenoj prodavaonici. Tamo su mi rekli par dana sto znaci da ce valjda do kraja tjedna. E sad...

16 godina
neaktivan

Dobro jutro svima :D

Zanima me postoji li mogučnost da se isključi 3G mreža, a da mogu na internet( a da nije preko wirelessa)

3G bih isključio zbog potrošnje baterije, a opet bih želio biti "dostupan" na netu zbog aplikacije WhatsApp koja omogućuje besplatne poruke a ide preko neta...

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Nix666 kaže...

Dobro jutro svima :D

Zanima me postoji li mogučnost da se isključi 3G mreža, a da mogu na internet( a da nije preko wirelessa)

3G bih isključio zbog potrošnje baterije, a opet bih želio biti "dostupan" na netu zbog aplikacije WhatsApp koja omogućuje besplatne poruke a ide preko neta...

Hvala

postavke  -  bežično i mreža  -   mobilne mreže  -   koristi samo 2g mreže ( stavi kvacicu ) i to je to baterija traje i do 40% vise

pozdrav

{#}

15 godina
neaktivan

pozdrav svima. jedno pitanje skinuo sam sluzbeni froyo 2.2.1 preko samsung kiesa sa Kies Registry Patcher v.1.5.0.0. i sada bi volio napravi root ali mi nikako ne zeli sa z4root pa me zanima jel ima neki drugi za froyo 2.2.1 

0 0 hvala 0
15 godina

Jeli moze laptop koristiti internet od mobitela i kako?

0 0 hvala 0
15 godina
fredy26 kaže...

pozdrav svima. jedno pitanje skinuo sam sluzbeni froyo 2.2.1 preko samsung kiesa sa Kies Registry Patcher v.1.5.0.0. i sada bi volio napravi root ali mi nikako ne zeli sa z4root pa me zanima jel ima neki drugi za froyo 2.2.1 

samo prati ove upute i to ti je to

radi super

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108

pozdrav

{#}

15 godina
neaktivan

hvala puno pozz

15 godina
neaktivan
parizer kaže...
Hose Marinho 46 kaže...
dmale kaže...

Poštovanje,

Puno hvala!

Gdje su ti to rekli? Meni nisu znali tocno reci kad ce doci, ali se spominjala srijeda (westgate).

Ja sam narucio svog u t-mobile ovlastenoj prodavaonici. Tamo su mi rekli par dana sto znaci da ce valjda do kraja tjedna. E sad...

U dubravi u t-mobile centru su mi to rekli.ovo za westgate su ti rekli za ovu srijedu?

15 godina
neaktivan

Napravio update preko registry patcha na 2.2.1 froyo, buduci da regularnim putem to nisam mogao. Prosvrljao malo po mobu, sve je to lijepo i divno i krasno no onda sam se odlucio rootati ga i staviti Darkyev 8.0 rom. Sto reci - to sad izgleda sasvim drukcije, ne samo u grafickom smislu. 

Treba biti iskren i reci da launcheri imaju bugova. Primjerice kod mjenjanja system fonta zna se dogoditi da jedan od dva ponudjena luanchera poludi i daje zmrljani necitki tekst kad browsate aplikacije. Sreca je u tome sto tvorac ovog ROM-a radi prakticki tjedne updateove i da ce biti fixano u rekordnom roku, za razliku od samsunga i njihove regionalne politike updateanja. 

Takodjer sam instalirao i hrvatski swype bez ikakvih problema, a vidim da se neki medju vama zale na to. Postupak ne moze biti jednostavniji. Mislim da nebi bilo lose da napravimo jednu sticky temu gdje ce bit detaljno opisani postupci rootanja, registry patchanja, flashanja custom ROM-ova i takve stvari. Potruditi cu se napisati tako nesto u iducih par dana da imamo taj guide i na hrvatskom jeziku.

Pozdrav svima sa Darky 8.0 ROM-a! :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, i ja mislim da bi bilo dobro imati jedan stick thread o updatanju na 2.2.1 i na više, rootanju i famoznom Darky ROM-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zikko kaže...

Jeli moze laptop koristiti internet od mobitela i kako?

Da, vrlo jednostavno, Setting - Bežično i mreža - mob. pristupna točka i tamo ukkjučiš i podesiš kak već očeš. Samo ke ti to guta MB ko ludo, puno više nego obično surfanje sa mobom po netu. Ja sam jednom tak na laptopu otvorio video na you tube, skoro sam pao u nesvijest kad sam vidio na 3g watchdogu kak mi se samo okreču MB

15 godina
neaktivan
lujito kaže...

Da, i ja mislim da bi bilo dobro imati jedan stick thread o updatanju na 2.2.1 i na više, rootanju i famoznom Darky ROM-u.

Na stranici broj 20 već sam stavio guide kako se radi sve, od početka do kraja (stock roma do darkya) {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice