Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.597.856
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Sretna Nova Godina svima

0 0 hvala 1
15 godina

ja bi prvo stavio JPY sa reg hackom

ali ne bi radio factory reset ocu da mi sve postavke i app i pjesme i filmici ostanu

oce to biti problem

pozdrav{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
pasko kaže...

ali ne bi radio factory reset ocu da mi sve postavke i app i pjesme i filmici ostanu

oce to biti problem

pozdrav{#}

pa možeš tako, ostat će al nebi to nikako preporučio, gotovo je sigurno da ćeš imati problema sa nekim bugovima poslije, a možda i tijekom flashanja neš ne prođe dobro, neznam, ja sam išo na sigurnu metodu pa ovo nemrem komentirat

16 godina
neaktivan

izrada verzije 7.8 u   tijeku   http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 22:32 (Nix666).
15 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

A daj me nemoj....taman sve namjestio na 7.7, sve odlično, ajde svaka mu čast, dečko želi stvorit savršen rom i ne odustaje....nema veze, sam daj, bit će opet flashanja večeras i isprobavanja sutra :))

15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Zna li netko da li u T-mobileu imaju Galaxy S na lageru? Nema cekanja kao sa iPhoneom?

Ima ga trenutno na lageru...mislim u westgateu sigurno a za druge neznam!

Daj mi recite ako sam dobro shvatio....kada se radi update na recimo 2.2 treba napravit factory reset?sta to znaci i zasto to treba raditi?

15 godina
neaktivan

I jos nesto....koja je razlik izmedju registry hack-a i registry patchera? vidim da se cesto spominju ali ne kuzim se bas...

0 0 hvala 0
17 godina
Hose Marinho 46 kaže...
parizer kaže...

Zna li netko da li u T-mobileu imaju Galaxy S na lageru? Nema cekanja kao sa iPhoneom?

Daj mi recite ako sam dobro shvatio....kada se radi update na recimo 2.2 treba napravit factory reset?sta to znaci i zasto to treba raditi?

Hvala! Sutra sam ionako mislio ici u westgate {#}

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...
parizer kaže...

To ti vrati rom na stanje onakav kakv je bio kad se tek usnimio, friški, izbrišu se sve postavke, aplikacije itd.  Pa upravo zato, da bi bilo sve frško a ne da ti ostanu neke greškice i bugovi od starog i onda pređu na novi

15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

I jos nesto....koja je razlik izmedju registry hack-a i registry patchera? vidim da se cesto spominju ali ne kuzim se bas...

ista stvar, neko kaže ovak, neko onak

17 godina

Opet ja sa pitanjima {#}

Posto sutra idem kupiti galaxy s htio bih odmah uzeti i futrolu za njega. 

Trenutno imam iphone sa koznom futrolom - vidi slike - i super sam zadovoljan takvim tipom.

Zna li netko di ih ima kupiti za ovaj mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To ti vrati rom na stanje onakav kakv je bio kad se tek usnimio, friški, izbrišu se sve postavke, aplikacije itd.  Pa upravo zato, da bi bilo sve frško a ne da ti ostanu neke greškice i bugovi od starog i onda pređu na novi

Katastrofa....svaki dan saznam neke nove cake u vezi mobitela {#}.a sta mi se sve izbrise (jel mi izbrise kontakte i dali mi makne recimo one ekrane koje sam ja podesio kako mi odgovara)i sta jos?mislim,ima ljudi koji imaju mob skoro pola godine i onda to sve propada u vodu jer zele staviti update....ocito ima jos neka caka mozda i za to ali ja je neznam!?

15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Opet ja sa pitanjima {#}

Posto sutra idem kupiti galaxy s htio bih odmah uzeti i futrolu za njega. 

Trenutno imam iphone sa koznom futrolom - vidi slike - i super sam zadovoljan takvim tipom.

Zna li netko di ih ima kupiti za ovaj mob?

Mislim ali mislim da nema za taj mob kod nas po ducanima futrole.mozes naruciti iz vana ili ako ti ovo pomogne recimo... http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/samsung-i9000-galaxy-elegantna-cube-futrola-zast-folija-oglas-1825103 ..... http://www.njuskalo.hr/samsung-oprema/kozna-futrola-samusng-i9000-galaxy-oglas-2024592 ....dakle oglasnik.

Ali ako netko zna di ima kupiti u ducanu ako ima neka napise

16 godina
neaktivan

imaš na ebayu za sitnu lovu...frend je kupio za i phone za 9kn

ja sam si uzeo flip case za 50kn i dobiješ 3 folije za ekran i 3 krpice za čistiti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ako nekog zanima i ako nezna...u T-mobile-u 50% pousta na sve zivo i nezivo {#} (mobitele,premu,tarife....).Cak cu i ja dobit galaxya s za kunu {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Blade3 kaže...
pasko kaže...

oce to biti problem

pozdrav{#}

pa možeš tako, ostat će al nebi to nikako preporučio, gotovo je sigurno da ćeš imati problema sa nekim bugovima poslije, a možda i tijekom flashanja neš ne prođe dobro, neznam, ja sam išo na sigurnu metodu pa ovo nemrem komentirat

nisi na rekao kako na darky 7.7 radi gps u igo i google maps ili google earth

imas li problema sa kamerom u drugim app koji je koriste kao barcode scanner

daj malo vise o tome

pozdrav

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
pasko kaže...

oce to biti problem

pozdrav{#}

Apsolutno preporučujem FACTORY RESET, ja sam imao ogromnih problema sa 2.2.1. JPY i već san mislio odustati. I kad san udria FR, sve super. Tako da preporučujen FR i prije i poslje.

15 godina
neaktivan
pasko kaže...
Blade3 kaže...
pasko kaže...

oce to biti problem

pozdrav{#}

nisi na rekao kako na darky 7.7 radi gps u igo i google maps ili google earth

imas li problema sa kamerom u drugim app koji je koriste kao barcode scanner

daj malo vise o tome

pozdrav

nemam problema sa kamerom i drugim app. sve radi dobro. Nisam imo priliku isprobar gps, utoplio se doma za novogodišnje vrijeme ;) Sutra idem na poso pa ću probat al vjerujem da će do tad već 7.8 bit na mobu  pa javim

15 godina
neaktivan

ako moze mala pomoc:

imam galaxy s, prijesam ga flashao 2.1 i bio je full brz, quadrant standard benchmark je davao preko 2000 bodova.sad je na njenu trenutno froyo (2.2) i darky 7.7 i nije ni blizu brz kao na 2.1, vise od duplo manje bodova.

se moze to nekako poboljsat?hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pokušaj ubaciti u njega 2.2.1 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628. Prati upute, a pogledaj post Bladea3 na prethodnoj stranici.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.1.2011 15:30 (lujito).
15 godina

Decki Darky je bio aktivan cijelu noc

i izbacio DARKY rom 7.8

u kojem je ispravljeno sve i cini mi se da bi to danas moglo ici u moj smasung

pozdrav

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 8:37 (pasko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pasko kaže...

i izbacio DARKY rom 7.8

pozdrav

Ko da sam ovaj post već negdje vidio... ;)

15 godina
lujito kaže...
pasko kaže...

i izbacio DARKY rom 7.8

pozdrav

Ko da sam ovaj post već negdje vidio... ;)

jesi jesi

nije mi se dalo opet pisat pa sam ga samo copy paste

sorry

{#}

15 godina
neaktivan

Mozda nije pravo mjesto gdje pitam ali eto {#}..... jel mi moze netko reci razliku izmedju 2.1 i 2.2?po cemu se razlikuju (jel imaju iste aplikacije,jel mogu skinuti s marketa s objema iste apl.) i tak to???pitam zato sto bi mozda ipak ostao na sluzbenoj verziji a kako ova 2.2 nije bas najbolja radje cu ostati jos neko vrijeme na 2.1 pa pricekati neki popravak 2.2!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Uz vašu pomoć i 6 sati znoja uspio sam dovesti svoj sgs na 2.2.1 verziju i darky-a 7.8.

Za Task Manager koristim ATK, čini mi se ok, i kada ubijem sve procese stalno mi se neke aplikacije vraćaju, kao npr. maps, facebook, gmail, a namješteno mi je da sikronizira jednom dnevno. Može li se to nekako rješiti? Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CopyPastee kaže...

Pozdrav svima.

Uz vašu pomoć i 6 sati znoja uspio sam dovesti svoj sgs na 2.2.1 verziju i darky-a 7.8.

Za Task Manager koristim ATK, čini mi se ok, i kada ubijem sve procese stalno mi se neke aplikacije vraćaju, kao npr. maps, facebook, gmail, a namješteno mi je da sikronizira jednom dnevno. Može li se to nekako rješiti? Hvala

Mislim da ti Task Manager nije dobro koristit, ponekad se javljaju problemi i više će usporit mob. neko ga ubrzat, android je jednostavno takav sistem, ne zatvori sve u potpunosti nego ostavlja a kad mu ponestane memorije, sam će ih počet gasit kako bi ju oslobodio.

15 godina
neaktivan

Darky 7.7 mi je odličan, htio bi probat 7.8 večeras a Darky je već da naznake neke za 7.9 nakon kojeg će onda usporit sa updateom, sad da flasham il ne :D decisions, decisions

E da, isporbao sam danas GPS na 7.7 i sve radi (Maps i Places), navigacija me nemrem nać al se ne sijećam, mislim da to nije nikad ni radilo, ni na 2.1 kod nas u HR.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 18:45 (Blade3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako mislis ne moze te naci? Navigacija radi bilo gdje na zemaljskoj kugli ako vidi dovoljno neba tj ako nisi u zatvorenom.

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Kako mislis ne moze te naci? Navigacija radi bilo gdje na zemaljskoj kugli ako vidi dovoljno neba tj ako nisi u zatvorenom.

kad uđeš u nju kaže da usluga nije dostupna kod nas, mislim da tak nekak piše

stavio Darky 7.8, ma nemam zamjerki, glatko ko putar :D

17 godina
neaktivan

To je do softwarea. Stavi motonav ili navigon ili neku drugu navigaciju koja ide na taj mob i mora raditi.

:)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice