Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.372
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
skank666 kaže...

cek, opet treba disejblat voodoo (preko recovery moda)?

woo-hoo!

E nebi znao, no dali si ga uopće aktivirao? Jer od v6.0 ti ne ide on automatski nego ga se baš mora paliti. Pošto si ti instalirao Darky v7.0 onda ti nikad nije niti bio aktiviran. Jedino ako si prije instalirao neke MOD-ove pa onda imaš uključen Voodoo.

15 godina
neaktivan
Foyo 2.2.1
gogica kaže...

ja sam instalira froyu 2.2. priko Kiesa,ali nekako mi ima vise laga nego Eclair cekam Froyo 2.2.1.

Da, izgleda da treba instalirati 2.2.1, možda je to razlog zašto čekaju u Samsungu? U HTC-u su već obavili posao (današnja vijest):

http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd_gets_android_221_update_improved_hd_recording-news-2175.php

15 godina
neaktivan
Reklamni ekran T-COM

Je li netko zna kako se riješiti T-COM-ovog reklamnog ekrana prilikom uključivanja/isključivanja uređaja ili barem (glasnog) tona koji pri tome daje od sebe?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imaš negdje u postavkama, podravna poruka i ton pri uključenju/isključenju.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ali čekaj malo...zar već izlali darky 7.6 ????

pa koliko često se treba mjenjati rom...svaki dan novi izađe ???

koliko često vi mijenjate rom?

17 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

ali čekaj malo...zar već izlali darky 7.6 ????

pa koliko često se treba mjenjati rom...svaki dan novi izađe ???

koliko često vi mijenjate rom?

Tip koji radi taj ROM (Darky) ima vremena i OK stoji sa znanjem i ne vidim razloga zašto ga nebi unaprijeđivao što je to prije moguće. ROM je mlad, baš kao i Galaxy S...još će proći vremena dok ne bude "Ultimate/Awesome ROM" kako i sam Darky želi.

ROM mjenjam kad izađe nova inačica, jedino ako sam FULL zadovoljan sa jednim onda ne radim upgrade ali u većini slučajeva novija inačica donosi dosta poboljšanja, pa...zašto ne? :)

16 godina
neaktivan

meni ne radi 3g na 7.5 ... što da napravim ???

17 godina
odjavljen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878130 

nice! idem probat....

jako je ali jako dobra...

njaaa, izgleda ce ovaj pocet radit tek oko --01:00h, ko zna kd ce to biti gotovo. steta, sutra picim za varazdin pa nis od flashanja do sljedeceg tjedna... probajte ovu temu jako je cool

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 19:08 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja bacam gore temu sad :)

koji je lik taj darky...sjeti se ići radit rom ko netko van...ali neka, odlično radi posao

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 19:17 (Nix666).
17 godina
odjavljen

je, bas je lik i ima volje.. ovaj 7.5 ima neki glupi bug sa fontovima i rjesenje je da se samo deinsalira odredjeni font.. ali ljudi to ne kuze, 30 strana o tome. jel imas ti kakve probleme s 7.5? jesi napravio ovo s 3g-om? probaj, upalit airplane mode pa onda ugasit, mislim da sam to negdje procitao :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemam nekih problema....jel ti radi navigacija koja dolazi s mobom...to mi ne radi jedino

ovo za 3g ne radi...a tebi jel radi 3g???

što se tiče fontova, njih ću sve pobrisati

16 godina
neaktivan

evo, proradio i 3g...restart mobitela i airline mod on pa zatim off

hvala

17 godina
odjavljen
Nix666 kaže...

nemam nekih problema....jel ti radi navigacija koja dolazi s mobom...to mi ne radi jedino

ja sam na v7 jos... ne, navigacija cijelo vrijeme vrti ono "checking availability"... jednom mi je bilo napisalo nesto tipa da kao nije dostupna za nasu regiju (to je jos bilo na stock romu).

jesu li ti apn postavke kako treba? jeli ti ukljuceno ono  enable data package?

16 godina
neaktivan
Evo sad radi 3g

15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Nix666 kaže...

ja sam na v7 jos... ne, navigacija cijelo vrijeme vrti ono "checking availability"... jednom mi je bilo napisalo nesto tipa da kao nije dostupna za nasu regiju (to je jos bilo na stock romu).

jesu li ti apn postavke kako treba? jeli ti ukljuceno ono  enable data package?

ke navigacija, gps uopće ne rade...si probo neku drugu aplikaciju sa marketa?

16 godina
neaktivan

na maps-u mi pronađe lokaciju, ali ne znam preko čega to ide...dishpointer također radi ( za satelitsku antenu)

17 godina
odjavljen
Nix666 kaže...

na maps-u mi pronađe lokaciju, ali ne znam preko čega to ide...dishpointer također radi ( za satelitsku antenu)

mislm da preko ovih odasiljaca.. i mene nadje ali sam po tome negdje nasred uvale:/

15 godina
neaktivan
ReiKo kaže...
docx kaže...
ReiKo kaže...
docx kaže...
ReiKo kaže...
docx kaže...

Eh da, kao korisnik iz Hrvatske nažalost, omogućeno ti je samo downloadanje free aplikacija.

hmm {#}

Jesam li u krivu? S market enablerom se može ali bez njega...? Naravno po googlu možeš tražiti aplikacije, ali na android marketu samo free app. No dozvoljavam da sam u krivu. Naravno postoji AppPlanet no to e ipak ograničena količina aplikacija.

Ček kiše mi se...

appc..wa...uf prehlad...appchii warz... ah... ok je

.apk fajlovi rade čuda.

btw. zašto nebi dozvolio da si u krivu? =)

Oh, pa dozvoljavam si. Pa reako sam da možeš guglat za .apk fileovima. I ja sam to radio. Neke aplikacije možeš i kupit bez android marketa. Ali oficijelno kao pretplatnik VIP-a, ili T-mobilea, ili tele 2 nemožeš kupovat na Android Marketu. Ili opet ako sam u krivu, demantiraj me...

Rekao si da ne dozvoljavaš =). U tom postu nisi naveo da može "guglati za .apk fajlovima", a poslje ako se ne varam si rekao da može tražiti aplikacije što nije nužno "ne-free" ako ćemo detaljno tako razglabati =).

A što se tiče kupovine preko Android Marketa to doslovno niko ne radi...iz već navedenog razloga. No dobro ajde...whatever...si isprobao Darky's MOD?

Zadnje Custom ROM-ve sam stavljao na WinMo 6.1 i 6.5. Nemam pretjerano vremena, a i apsolutno mi je nužno da mi mob radi 24/7, tako da sam sad išao na "sigurniju varijantu" sa službenim ROM-om. Moram priznati da kad sam stavljao neke stvari (root, lagfix) preko Odina nisam disaodok nije bilo gotovo...

17 godina
neaktivan
ReiKo kaže...

Imam problema sa Kiesom. Dakle kada ga pokrenem dobivam jedno 6-7 error poruka "FsUSBService64" - "Service Initiali Failed". Koristim Windows 7 x64bit. U čemu je problem i kako ga rješiti?

Ovdje skini pravu verziju Kiesa!

A prava verzija (bar meni) je Kies_1.5.3.10104_66.exe 20-Nov-2010 16:14 136M

17 godina
neaktivan
PaTaK kaže...
ReiKo kaže...

Imam problema sa Kiesom. Dakle kada ga pokrenem dobivam jedno 6-7 error poruka "FsUSBService64" - "Service Initiali Failed". Koristim Windows 7 x64bit. U čemu je problem i kako ga rješiti?

Ovdje skini pravu verziju Kiesa!

A prava verzija (bar meni) je Kies_1.5.3.10104_66.exe 20-Nov-2010 16:14 136M

Ma i imam tu verziju, ista stvar no sada gotovo da i ne koristim Kies nego Anroid WI-FI Manager za prijenos podataka.

Isto tako, skank666:

https://docs.google.com/document/d/1YbeyOOgORLjYLtUAdrrFBYpUtu7S1buZFPUcXk2KrrU/preview?hl=de&sle=true#

Tu možeš vidjeti napredak Darky v7.6 ROM-a. Problem je što ne ma u popisu pod Swype hrvatskoga. Pitao sam ga za to on je rekao da može ali da GOOGLE-am...no nisam našao kako dodati hrvatski jezik u Swype.

17 godina
odjavljen

gotovo je?! fak! nemam sad vremena!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

što se tiče darky rom-a , da li je bolje staviti wipe ili non-wipe verziju...koje su prednosti i mane non- wipe verzije ???

15 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

što se tiče darky rom-a , da li je bolje staviti wipe ili non-wipe verziju...koje su prednosti i mane non- wipe verzije ???

bolje bi bilo wipe, sa time ti se izbrišu settings i aplikacije, imaš clean install no možeš i sa non wipe gdje ti se saćuvaj postavke no ponekad se ljudima javljaju mali bugovi kad tako flashaju...

Usput, ima li službeni JPY i darkys rom znakove Č,Ć,Ž itd

17 godina
neaktivan
Nix666 kaže...

Wipe ti izbriše settingse i resetira dakle uređaj na početne postavke. Non-wipe to ne radi no ima se problema s aplikacijama onda...ja sam napravio wipe. Lijepo ti očisti sve i nanovo stvai, nije bed povratiti backup (napravi backup imenika i kalendara itd.) i dodati aplikacije koje koristiš. Better safe then sorry :)

15 godina
neaktivan

Jel mi moze netko reci sta je to launcher pro i sta se s njime dobije?gledao sam malo na youtubeu ali sam samo vidio da ima izbornik sa aplikacijama u 3D-u i to je to.ne vidim u cemu je razlika.jel mo mozete malo pojasnit?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danas sam imao dosta posla s galaxijen. Prvo sam registry patch stavio froyo 2.2.1. Nakon toga sam preko odins ga rootao i dobio 2 tipke. Onda sam jos za kraj stavio 7.6. Darkya. Mob sad radi sjajno.
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Jel mi moze netko reci sta je to launcher pro i sta se s njime dobije?gledao sam malo na youtubeu ali sam samo vidio da ima izbornik sa aplikacijama u 3D-u i to je to.ne vidim u cemu je razlika.jel mo mozete malo pojasnit?

U biti - to je to. I drugačiji je početni izbornik na jednom od home ekrana.

16 godina
neaktivan

Jel mi može neko objasnit zašto je jadna ova kamera na njemu. Sad sam ga dobil za Božić al jedini kaj sam s njim napravil je update napravil na 2.2, kaj se ostalog tiće za ostale stvari još sam laik... :/

Al po meni fotoaparat je očajan. Čak mi je Nokia 5230 radila bolje fotke... Ima ko kakvo objašenjenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luka-san kaže...
Danas sam imao dosta posla s galaxijen. Prvo sam registry patch stavio froyo 2.2.1. Nakon toga sam preko odins ga rootao i dobio 2 tipke. Onda sam jos za kraj stavio 7.6. Darkya. Mob sad radi sjajno.

Da li si prije flasha-a na froyo 2.2.1 imao 3 button recovery/download (dve tipke???), te kojom metodom si ih preko odin-a vratio natrag?

Hvala

Lp,

17 godina
neaktivan

kak da se riješim tih hebenih lagova?sad kad sam stavil 2.2 pa non stop imam lagove vec sam razmisljal da i prodam mob.prije sam imal iphone i ako nist drugo mogel sam bar normalno surfati pisati poruku a ne ovo sranje me vec izluduje.hebes takav aparat koji platis ne tak male novce a onda sami problemi.od prije dva-tri mjeseca kak sam ga kupil nisam zadovoljan.sad sam mislil ajde stigel je froyo pa sad su sve nedostatke maknuli kad ono jos gore nego kaj je bilo{#}{#}{#}.sljedeci put budem dva put razmislil dal da kupim samsung ili ne!!!{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.12.2010 16:22 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice