Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.079
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Ja imam jpy. Radi odlicno
15 godina
neaktivan
Mislim da se tako gubi garancija. Imao sam 2.2 službenu verziju za naše područje s lagfixom, a sad imam 2.2.1 JPY s lagfixom i razlika je velika. Nisam doduše provjerio što je s IMEI i product kodom. Kad jednom udjes u download mode ako je to učinjeno samo provjere radi jedini način da izađeš je da izvadiš bateriju. Inače.2.1. JPY ima Hrvatskj jezik ali ne i swype i tipkovnica ne podržava hrvatske znakove. No to ne bi smio biti problem.
15 godina
neaktivan

Jel mi moze netko molim vas odgovoriti na moju zadnju poruku pls...(razlika 2.2 i 2.2.1) na 14 str.???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Jel mi moze netko molim vas odgovoriti na moju zadnju poruku pls...(razlika 2.2 i 2.2.1) na 14 str.???

razlika je uglavnom u bugfixevima, browser je puno brži, mobitel ne treba lagfixeve jer je već dosta brz, gps je bolji, mislim da je baterija bolja, ima još nekih sitnih stvarčica la mislim da su ove glavne....

Kad se flasha darkyev rom jer on automatski već rootan ili moram posebno i ako moram jer ga mogu sa super one click ili nekim drugim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 16:33 (Blade3).
16 godina
neaktivan

Sad bi ja da mi netko odgovori.... Zašto ja opće ne mogu instalirat Kies na svoj komp? Nakon instalacije, kad ga pokrenem on meni: "MainStage has stopped working" i podnudi mi da se ugasi.

Jedino što mogu je to kad ga spojim vidjet i upravljat datotekama s kompo.... 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose pa odgovirio sam ti. Dakle 2.2.1 je bitno brži no tipkovnica ne podržava naš znakove i swype. I još ponešto što je rekao Blade. Registry Patch je aplikacija koju pokreneš da zezneš Kies da ti dozvoli download 2.2.1 verzije. Potraži na xda forumu.
15 godina
neaktivan
Hose pa odgovirio sam ti. Dakle 2.2.1 je bitno brži no tipkovnica ne podržava naš znakove i swype. I još ponešto što je rekao Blade. Registry Patch je aplikacija koju pokreneš da zezneš Kies da ti dozvoli download 2.2.1 verzije. Potraži na xda forumu.
15 godina
neaktivan
docx kaže...

Ma znam.vidio sam ali smo u isto vrijeme poslali.sve 5.hvala

17 godina
odjavljen

vec je rootan i lagfix-an po defaultu. to mozes tek vidjeti u clockwork orange modu tj njegovom recovery modu....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Wi-Fi se uključuje (isključuje) proizvoljno...

Imam ponekad poteškoća s uključivanjem Wi-Fi mreže.

Uključuje se (i isključuje) u onom gornjem tab-u lijevo gore (zelena tipka).

Evo, sad mi npr. gori ta zelena tipka, piše da je Wi-Fi ON, a zapravo nije jer nema znakića u gornjem desnom uglu odnosno ne mogu surfati. 

Obično to "riješim" tako da ga isključim, pa ponovno uključim.

Uređaj na to skenira u potrazi za mrežama, nađe moj network, ali većinom se ništa ne dogodi. Ponekad.

Potom na listi koja se pojavi kliknem na ikonu svojeg networka i pritisnem "connect".

Ako imam sreće, uključi se lepezasti znak za Wi-Fi, ako nemam, još jednom sve ispočetka...

Dođem do oca u drugi stan, evo ti ga, odmah se (bez moje asistencije i automatski) spoji na njegov router. 

(Tatin router je moderniji, osjetno brže surfam s Galaxyjem preko njega.)

Sve u svemu, prilično proizvoljno, kako kada...jednostavno ne vidim pravilo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

vec je rootan i lagfix-an po defaultu. to mozes tek vidjeti u clockwork orange modu tj njegovom recovery modu....

super, ovaj darkyev rom mi se sve više sviđa, odmah je rootan, podržava hrvatski jezik i swype i opčenito su dobri komentari o njemu.

Ajde molim te još samo isprobaj ovaj market enabler (market access) dal radi na njemu i dal ću moć kupovat aplikacije, ako to šljaka bacam se na pothvat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 18:08 (Blade3).
15 godina
neaktivan

Imam problem sa spajanjem mobitela i kiesa,nov sam u samsung svijetu i u tom kiesu,njega sam instalirao i kad spojim mobitel preko USB-a pritisnem spajanje preko "Samsung Kies" i ništa se ne događa,nema nikakvog pomaka. Spajanjem preko moda "Spremanje podataka" mogu normalno pregledavati datoteke ali ga sa Kiesom nemogu povezati.

Mobitel je kupljen u vipu prije 3 dana i kada sam čuo da je došao update na froyo,htio sam to učiniti ali eto problema.

Jel ima tko neku ideju šta pokušati??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

Sad bi ja da mi netko odgovori.... Zašto ja opće ne mogu instalirat Kies na svoj komp? Nakon instalacije, kad ga pokrenem on meni: "MainStage has stopped working" i podnudi mi da se ugasi.

Si probao novu betu Kiesa?

16 godina
neaktivan
dudo986 kaže...

Imam problem sa spajanjem mobitela i kiesa,nov sam u samsung svijetu i u tom kiesu,njega sam instalirao i kad spojim mobitel preko USB-a pritisnem spajanje preko "Samsung Kies" i ništa se ne događa,nema nikakvog pomaka. Spajanjem preko moda "Spremanje podataka" mogu normalno pregledavati datoteke ali ga sa Kiesom nemogu povezati.

Mobitel je kupljen u vipu prije 3 dana i kada sam čuo da je došao update na froyo,htio sam to učiniti ali eto problema.

Jel ima tko neku ideju šta pokušati??

ugasi sve programe nekim task killerom i izbriši launcher ako si stavio kakav  

imam i ja pitanje...da li mi se mijenja registry telefona ako idem preko kies-a i registri patch upgradeati...da li mogu spremiti svoj registry cod i vratiti ga ako hoću?...hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 19:15 (Nix666).
16 godina
neaktivan
ReiKo kaže...
dejantopolko kaže...

Evo skinuo sam... Al opet nakon instalacije pokrenem ga a on neće. Možda mi je nekaj sa Windowsima!? :S

17 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...
ReiKo kaže...
dejantopolko kaže...

Evo skinuo sam... Al opet nakon instalacije pokrenem ga a on neće. Možda mi je nekaj sa Windowsima!? :S

O kojim Windowsima se radi? Pokušaj pokrenuti aplikaciju kao administrator (desni klik - run as administrator). Ako je Windows 7 ili novija generacija Windowsa pokušaj compatibility mode (desni klik i pod propertis imaš compatiblity tab)

16 godina
neaktivan
ReiKo kaže...
dejantopolko kaže...
ReiKo kaže...
dejantopolko kaže...

O kojim Windowsima se radi? Pokušaj pokrenuti aplikaciju kao administrator (desni klik - run as administrator). Ako je Windows 7 ili novija generacija Windowsa pokušaj compatibility mode (desni klik i pod propertis imaš compatiblity tab)

Probao.... ma ništa... Windows 7 mi je na računalu. Ne znam više kaj da delam... :S

16 godina
neaktivan

ja sam stavio 2.2 preko registry hacka....ima dosta laga...kako da stavim 2.2.1??

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Registry patcher (potraži na xda). Procitaj upute. Odaberi XEU.
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa i sretan Bozic svima sa malim zakasnjenjem...

Evo da se i ja prikljucim...imam SGS kupljen u VIP-u i nadogradjen sa sluzbenim Foyom preko Kies-a.

Krajnji cilj mi je isprobati Darky-jev ROM sa XDA foruma te otkljucati telefon za koristenje na T-Mobile mrezi.

Vidim da Docx ima zapravo istu varijatnu, samo je stavio custom kernel...

Posto je na mom mobu (a vjerovatno i na svima iz Vipneta) onemigucen 3 button recovery/download, prvenstveno bi htio to omoguciti za sto je potrebno promjenit boot loader...

Zanima me da li je Docx ili netko uspio sloziti  3 button recovery/download i kojom metodom...ne usudim se peglat po tome dok ne osposobim gore navedeno, tako da mogu napraviti i backup sa CWM-om.

Pozdrav svima   :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Blade3 kaže...

Ajde molim te još samo isprobaj ovaj market enabler (market access) dal radi na njemu i dal ću moć kupovat aplikacije, ako to šljaka bacam se na pothvat.

daj link... 

Nix666 kaže...

ja sam stavio 2.2 preko registry hacka....ima dosta laga...kako da stavim 2.2.1??

ili opet reg hackom (ali za neku regiju gdje su pustili 2.2.1.) ili custom rom. 

je8ate... na kraju ispada da se, bar sto se tice samsunga, uopce ne isplati ici na sluzbene nadogradnje... ne kuzim koje su to fore, sad ima nadogradnje sad nema. iako sam time izgubio garanciju bez puno razmisljanja sam si stavio kuhani rom. ako je to isto ili slicno kao i winmo onda se uvijek da telefon vratiti u prvobitno stanje zbog ostvarivanja garancije (volio bi kad bi to netko potvrdio)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
moj je iz vipa i ima otkljucane tri tipke. ali problem ti je kod ovog froya sto ga je tesko rootati.
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da se s našom regijom, kaj se tiče nadogradnje, upravo događa isto kaj se događalo i s ostalim regijama kad se po prvi put uopće pojavila nadogradnja na Froyo.

Prvo je bio dostupan, pa su ga povukli, pa je opet bio dostupan (naravno to govorim za update preko KIES-a bez registry hack-a) i kroz slijedećih mjesec dana su radili na ušminkavanju sustava i na kraju je izdana verzija 2.2.1. Tko god ima verziju 2.2.1 na svom SGS-u može provjeriti build info i vidjet će da mu piše 2010.12, što označava godinu i mjesec izdavanja sustava, a Froyo za našu regiju ima build info 2010.11 što je nelogično za izdanje u 12. mjesecu. Prema tome, moja teorija je ta da će se kod nas događati isto ono što se događalo i s drugim regijama i da ćemo na kraju dobiti, po meni odličan, 2.2.1 sustav za SGS. Samo se treba strpiti malo :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

iman isti problem kao i dejan tj. kies mi ne radi. samo mi podrzava mob kao obicni usb... radia je sve dko nisan stavia darkys rom(po ure :d )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Blade3 kaže...

daj link... 

Nix666 kaže...

ili opet reg hackom (ali za neku regiju gdje su pustili 2.2.1.) ili custom rom. 

je8ate... na kraju ispada da se, bar sto se tice samsunga, uopce ne isplati ici na sluzbene nadogradnje... ne kuzim koje su to fore, sad ima nadogradnje sad nema. iako sam time izgubio garanciju bez puno razmisljanja sam si stavio kuhani rom. ako je to isto ili slicno kao i winmo onda se uvijek da telefon vratiti u prvobitno stanje zbog ostvarivanja garancije (volio bi kad bi to netko potvrdio)

sorry, nemam link, stvar je u tome da se na xda devolpers samo spominju te dve aplikacije market enabler(markte access) i kao sve šljaka onda no ja ju nisam našo na android marketu vjerojatno zato što nemam rootan mob. Ti ju možda možeš vidjet. Evo našo sam je ovdje http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess        i ovjde http://www.ithinkdiff.com/market-enabler-lets-you-access-paid-apps-in-android-market-9176/   kolko sam skužio marketaccess je novija verzija od enabler.   

No na android market ima Eris Market Fix koji isto treba root pa ajde molim te i njega probaj kad uhbatiš malo cajta.

Stvar je u tome da je naša verzija froyo koju su pustili je JPP koja je jednaka nekadašnjem JPO, a na xda devolpers možete pročitat komentare o toj verziji, uglavnom i dalje je puna lagova i bugova tako da smatram da se uopče ne ispalti stvljat nego odmah na 2.2.1 ili Darkyev ili Doc rom

16 godina
neaktivan

Evo... meni radi kies samo na windows XP-u. Napravio update na 2.2 i sve radi baš dobro :D

17 godina
odjavljen

nasao sam na marketu "market enabler" ali izgleda da ne radi.... :/ i dalje mi lista samo besplatne app.

probat cu se jos malo poigrat

17 godina
neaktivan

ne vidim čemu se gnjaviti sa HR upgradeom, kad je registry patcher trivijalno za primijeniti, a nakon toga se 2.2.1 JPY posve regularno i  bez ikakvog hakiranja spušta na SGS.

Pokrenite si Patcher 1.7 ili noviji, učitajte XEU xml sa Load backup - patchajte Kies, pokrenite ga i updejtajte si telefon na poštenu verziju.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

lol! radi! znaci market enabler s marketa... nasumicnim listanjem mi nije nudilo ali kad sam upisao konkretan pojam mi je izbacilo tu app i njezinu cijenu kao i opciju kupnje... uglavnom : ovo izgleda da radi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja iman xp i ne radi mi...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice