Samsung galaxy ace

poruka: 68
|
čitano: 32.892
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Samsung galaxy ace

Sta mislite o navedenom mobitelu,da li se isplati za te novce,da li ima puno mana,i vidim da mu cam nije nesto al kad se nadogradi na 2.3.3 da je bolja tj duplo veca rezolucija(640x480).

Da li se vide pikseli na ekranu itd uglavnom iskustva.

Ovo je za frenda zapeo mu je za oko radi cijene ,gledali smo po yt ali zelimo i vasa iskustva,posto ce ga ici ubrzo kupovati.

Hvala

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung galaxy ace

ja bi ti iz svog iskustva preporučio samsung galaxy s,mobitel je super,samo mu je veeeeliki minus bljeskalica..

Lp

Alen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung galaxy ace
alen4430 kaže...

ja bi ti iz svog iskustva preporučio samsung galaxy s,mobitel je super,samo mu je veeeeliki minus bljeskalica..

Lp

Alen

Zbog toga i neće da uzme,ali je i dosta skuplji.

15 godina
Samsung galaxy ace

Imam navedeni mobitel skoro mjeseca dana i nemam veće zamjerke.Touch je odličan,sve radi tip top.Radi dobre slike,minus je video u 320x420 rezi sa 15 fpsa.Dobiješ i dodatnu bijelu stražnju masku.Trajnost baterije je relativna.Pod stalnim opterećenjem ne izdrži više od jednog dana,a izdrži i 3 do 4 dana umjerene upotrebe.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Regular John 19 kaže...

Imam navedeni mobitel skoro mjeseca dana i nemam veće zamjerke.Touch je odličan,sve radi tip top.Radi dobre slike,minus je video u 320x420 rezi sa 15 fpsa.Dobiješ i dodatnu bijelu stražnju masku.Trajnost baterije je relativna.Pod stalnim opterećenjem ne izdrži više od jednog dana,a izdrži i 3 do 4 dana umjerene upotrebe.

Da,ali kad ga nadogradis na 2.3.3. onda ima duplo vecu rezu i Fps i naravno bolja cam.

15 godina
tpg kaže...
Regular John 19 kaže...

Da,ali kad ga nadogradis na 2.3.3. onda ima duplo vecu rezu i Fps i naravno bolja cam.

E to ne znam još jer nisam  još stavio na 2.3 .Nema ga još na Kiesu a ne da mi se ništa petljat neslužbeno.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
15 godina
Samsung galaxy ace

Imal jos ko kakvog iskustva sa navedenim smarticem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Ja sam ga uzeo prije par tjedana. Super je mob za tu cijenu(ja sam ga dobio za 1kn,uz produljenje ugovora),ali kad već uzimaš rađe bih ti preporučio Motorolu Defy,zato što ima veći ekran,bolji proc,grafu,veću rezoluciju,više rama,više interne memorije. Ali ovo uopče nije slab mob. Što se tiče piksela,vide se tek kada zumiraš do kraja i jako se približiš mobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Ace PROBLEMATIČAN

Kupio sam ga prije manje od mjesec dana na pretplatu. Na prvi pogled sasvim dobar mobitel s malo roma i rama, a rom se da riješiti s većom sd karticom na koju je moguće staviti sve aplikacije (aplikacija s android marketa "APP 2 SD"). Kasnije sam shvatio da baterija s original sustavom Froyo 2.2.1 ne traje niti jedan dan uz manje od sat vremena interneta, sat vremena igrica i pola sata razgovora - dakle punjenje svaki dan, a često crkne i prije večeri. Navodno se upgradeom na Gingerbread 2.3 produžuje trajanje baterije, ali upgrade nije služben i pitanje je što se događa s garancijom. Pravi problemi za mene su se pojavili već u prvih tjedan dana - blokiranje tj. smrzavanje uređaja za svaku sitnicu npr. kod javljanja na poziv, pisanja poruke, micanja izbornika, surfanja internetom, igranja "Angry birds"..., pa čak i ukucavanja PIN-a!!! Jednostavno se smrzne, zavibrira jednom, pa onda još tri puta i onda opet ispočetka do besvijesti. Od 2 do preko 10 puta dnevno sam ga morao resetirati!!! Na Googlu nema previše takvih primjera, vjerojatno jer je uređaj tek od nedavno na tržištu. Trenutno je na servisu već treći dan, a serviser mi je rekao da nisu još nisu imali niti jedan takav primjer. Poprilično jadno, razočaravajuće i svakako ne za preporuku uređaja! Kad budem znao više, javiti ću se...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Imam ga već oko mjesec dana. Par puta mi se zablokirao i resetirao, ali me ne čudi s obzirom na to da sam ga nakrcao sa stotinjak programa. Fotografije su super. Aplikacije uglavnom izvodi brzo, uključujući gledanje videa. Od većih problema na koje sam naišao tu je samo problem s wifijem- nakon 4-5 uključivanja-isključivanja više se ne želi uključiti dok ne restartam telefon (navodno je rješeno u gingerbread-u). Zna biti spor kod otvaranja imenika ili poruka, ali to se također rješava nadogradnjom softwarea. Baš sam otvorio novu temu vezanu za to... Neznam što se događa s garancijom ukoliko se ne nadogradi preko KIESa.

Ali nakon nadogradnje većina mana bi treala biti ispravljena, tako da je ovo super uređaj za te pare.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 15:27 (bstih).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Ace PROBLEMATIČAN
edizg kaže...

Kupio sam ga prije manje od mjesec dana na pretplatu. Na prvi pogled sasvim dobar mobitel s malo roma i rama, a rom se da riješiti s većom sd karticom na koju je moguće staviti sve aplikacije (aplikacija s android marketa "APP 2 SD"). Kasnije sam shvatio da baterija s original sustavom Froyo 2.2.1 ne traje niti jedan dan uz manje od sat vremena interneta, sat vremena igrica i pola sata razgovora - dakle punjenje svaki dan, a često crkne i prije večeri. Navodno se upgradeom na Gingerbread 2.3 produžuje trajanje baterije, ali upgrade nije služben i pitanje je što se događa s garancijom. Pravi problemi za mene su se pojavili već u prvih tjedan dana - blokiranje tj. smrzavanje uređaja za svaku sitnicu npr. kod javljanja na poziv, pisanja poruke, micanja izbornika, surfanja internetom, igranja "Angry birds"..., pa čak i ukucavanja PIN-a!!! Jednostavno se smrzne, zavibrira jednom, pa onda još tri puta i onda opet ispočetka do besvijesti. Od 2 do preko 10 puta dnevno sam ga morao resetirati!!! Na Googlu nema previše takvih primjera, vjerojatno jer je uređaj tek od nedavno na tržištu. Trenutno je na servisu već treći dan, a serviser mi je rekao da nisu još nisu imali niti jedan takav primjer. Poprilično jadno, razočaravajuće i svakako ne za preporuku uređaja! Kad budem znao više, javiti ću se...

I nastavak priče... Zvali su me jučer (treći dan) sa servisa, "Brzi servis" Trg hrvatskih velikana 4, da dođem po preinstalirani uređaj. Kažu: "Nema više smrzavanja! Problem je sigurno bio u 16 Gb kartici class 4 s kojom mobitel ima problema.". Makar nigdje nema niti spomena da mobitel "ne voli" 16 Gb kartice! Preuzeo sam ga i namjerno ostavio orginalnu 2 Gb karticu koju sam dobio s telefonom - valjda s njom ne bi trebalo biti problema! Instalirao sam samo dvije stvari s Android marketa - Facebook for Android i Angry Birds. U zadnjih pola dana uspio mi se 6 puta smrznuti i to 2 puta na Angry Birds, jednom na Fejsu, jednom na imeniku, jednom na internetu i jednom na kameri. Očito se danas vraćam u servis! Zanima me samo koliko puta ću morati tamo hodočastiti da shvate da uređaj treba zamijeniti. Jadno, jadno...

15 godina
Samsung galaxy ace

Pitanje, ne znam ako ste primjetili, naravno to se odnosi na vlasnike Samsung Galaxy Ace-a da se na službeniom marketu pojavila igra Stupid zombies koja je pre dobra i koja do sada nije bila dostupna za navedeni mob, ali kada mi igru skine i krene ju instalirat napiše installation failed, sad ne znam jeli netko pokušao instalirati igru, a da mu radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

ja ga imam tjedan dana i prezadovoljan. nije to top liga, ali za moje potrebe i više nego dosta. s mobom nemam nikakvih problema, radi sve ok. samo me sad zabrinulo jer sam i ja naručio 16 gb class 4 sandisk micro sd. pa se nadam da nebude navedenih problema... i da, ne rade ni meni zombiji..

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 17:34 (bones1802).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni je moj ssamsung s 5830 galaxy ace zablokirao treći dan i već je tjedan dana na popravku. nadam se da je to samo slučajnost bila

14 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

jel možda netko zna ako postoje negdje nekakve besplate aplikacije za samsung s 5830 galaxy ace

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa u marketu imaš, večina je free, najbolje se spoji doma preko wi-fi i preko marketa skidaš kaj hočeš..

15 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Root-ajte mob,i stavite Move2SDEnabler,zato što ima jako malo interne memorije. I naravno ako vas nije strah da će vam se mob nekad pokvarit,stavite na njega Android 2.3.4,veliki napredak je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo rootal, stavil 2.3.4, al mi ne radi internet sad. imam tele2, packet data je uključen al ne radi.. jel zna ko u čemu je problem.. 

15 godina
neaktivan
bones1802 kaže...

evo rootal, stavil 2.3.4, al mi ne radi internet sad. imam tele2, packet data je uključen al ne radi.. jel zna ko u čemu je problem.. 

Pošalji poruku "Tele2" na broj 777,i onda će ti poslat postavke za MMS i GPRS i samo potvrdiš. Onda bi trebalo raditi.

17 godina
neaktivan

je, probal sam odmah tak, al nije pomoglo. onda sam od frenda prepisal točno postavke kako je on imal i proradilo.. inače sve 5, video 640x480, sprobal, jako ljepo izgleda, bateriju još nisam isprobal da vidim dal traje kaj dulje, brzina opčenito nešto se primjeti da je brže, jedino kad mi je u standbyu, kad ga uključim treba mu malo dulje, oko 3 sekunde da reagira, jel znaš dal se to da s nečim podesiti??

15 godina
neaktivan
bones1802 kaže...

je, probal sam odmah tak, al nije pomoglo. onda sam od frenda prepisal točno postavke kako je on imal i proradilo.. inače sve 5, video 640x480, sprobal, jako ljepo izgleda, bateriju još nisam isprobal da vidim dal traje kaj dulje, brzina opčenito nešto se primjeti da je brže, jedino kad mi je u standbyu, kad ga uključim treba mu malo dulje, oko 3 sekunde da reagira, jel znaš dal se to da s nečim podesiti??

Neznam,meni odmah reagira. Inače brži je mob,to možeš vidit u Quadrantu,prije sam imao oko 500 bodova,a sada imam preko 1000. I neke igre koje nisu radile sada rade( Sanstorm,N.O.V.A...)

15 godina
Samsung galaxy ace

Molim vas na brzim odgovorima neodlucan sam:

SAMSUNG Galaxy ace ili HTC Wildfire S

Koji je bolji trebam otici sutra po jedan od ti.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Hvala.

Galaxy ACE.

Samo da se pohvalim,uspio sam ogrebat GORILLA GLASS.

15 godina
Jabulani kaže...
tpg kaže...

Hvala.

Galaxy ACE.

Samo da se pohvalim,uspio sam ogrebat GORILLA GLASS.

Daj mi reci kako se snalazis sa 158MB na galaksiju dali je tu premalo ili nekako moze i na SD.

I kako si uspjeo ogrebati ekran i je li ti ikad padao mob dali je izdrzljiv.

15 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

Moze na SD, rootaš mobitel i staviš App 2 SD(tako nekako se zove).

Izdržljiv je dosta, ali neznam kako sam uspio ogrebat ekran, mala crtica je.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Samsung galaxy ace

hehe, ja isto imam par laganih crtica, ništa prebrutalno, vide se samo kad stvarno "gledam" ekran prema suncu.. za svaki slučaj naručil sam screen protector neki extreme, navodno jako dobar, bumo vidli, nije mi još stigel..

kaj se tiče memorije nema problema, sve se da maknuti na karticu, root i root explorer ili titanium bckup čak i jednostavniji.. stavil sam 16 giga class4 karticu sve radi super, napunil s muzikom i peri.. naručil origigi auto držač, auto punjač, 2 origigi maskice, jednu silikonsku sve super paše i radi.. maknul sam puno system aplikacija, koje ne koristim i isto sve ok.. stvarno mobitel prejak, nema nikakvih problema, sve radi super.. opet bi ga uzel bilo kad... PREPORUKA!! pozz

0 0 hvala 0
15 godina
Samsung galaxy ace

Decki hvala vam ipak sam izabrao Ace i evo ga kraj mene,mene je mob. jednostavno odusevio nisam se nadao za te pare da se da tako dobar mob nabaviti.

Daj mi samo recite dali prvo da ispraznim bateriju i onda koliko da je punim

i koliko to puta raditi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
edizg kaže...
edizg kaže...

I nastavak priče... Zvali su me jučer (treći dan) sa servisa, "Brzi servis" Trg hrvatskih velikana 4, da dođem po preinstalirani uređaj. Kažu: "Nema više smrzavanja! Problem je sigurno bio u 16 Gb kartici class 4 s kojom mobitel ima problema.". Makar nigdje nema niti spomena da mobitel "ne voli" 16 Gb kartice! Preuzeo sam ga i namjerno ostavio orginalnu 2 Gb karticu koju sam dobio s telefonom - valjda s njom ne bi trebalo biti problema! Instalirao sam samo dvije stvari s Android marketa - Facebook for Android i Angry Birds. U zadnjih pola dana uspio mi se 6 puta smrznuti i to 2 puta na Angry Birds, jednom na Fejsu, jednom na imeniku, jednom na internetu i jednom na kameri. Očito se danas vraćam u servis! Zanima me samo koliko puta ću morati tamo hodočastiti da shvate da uređaj treba zamijeniti. Jadno, jadno...

Čisto reda radi, evo što je dalje bilo s mojim "nesretnim" mobitelom. Nakon instalacije novog Froyo sistema u servisu i izmjene sim kartice, stvari su se malo popravile, pa se blokirao dva-tri puta dnevno ovisno o količini korištenja (ipak bolje nego šest do deset puta dnevno kako je prije bilo). Pokušavao sam ga istestirati i shvatiti što treba učiniti da bi se zablokirao, pa da bar znam stvar objasniti u servisu. Nisam zaključio ništa pametno... Mislim da je potpuno neovisno o vrsti korištenju mobitela - bilo to pisanje poruka, igranje igrice, skrolanje kroz imenik ili album... Neki put se čak znao zablokirati sam od sebe dok stoji na stolu, ali se sve činilo normalno - bez vibriranja, ekran je izgledao ok, htio se čak i otključati. Tek kad sam htio skrolati kroz meni, nazvati nekoga ili pokrenuti neku aplikaciju sam mogao shvatiti da ne radi i onda bi se pojavio "prekriženi krug" jer nema mreže. Zato ponekad nisam niti znao da je zablokiran i nisam ga resetirao, pa su me ljudi zvali i navodno je davalo ton kao da zvoni, ali meni zvonilo nije, a nije ni zabilježilo propušteni poziv. Poprilično nezgodan slučaj, ako mobitel koristite u poslovne svrhe. Ljudi misle da im se nećete javiti!!! Mom šefu se nije svidjelo, pa smo i o otkazu popričali! Nasreću samo preventivno! No, nakon toga vratio sam ga opet u servis, pa su mu ovaj put stavili Android 2.3.3 Gingerbread i to verziju koja još i nije službeno puštena na tržište, propustili ga kroz neke službene testove koje je sve navodno uspješno prošao. Evo ga danas kod mene, isprobavam sve i svašta, ali za sad se ne blokira... Nadam se da je to konačno to! Ipak kopka me događa li se to i na iphoneu na koji se ovaj mobitel toliko "ugledao"!

17 godina
neaktivan

ma ne trebaš ju full isprazniti, stavi ga punit kad bude pri kraju, na 20ak %.. nemoj ga baš svako malo stavljat puniti nek tak, kad bude pri kraju.. imaš par stvari kaj ti duže drži baterija. kontrast ekrana stavi na ispod pola, vidi se isto a puno manje baterije ždere.. kad ne koristiš wi-fi, bluetuth, data promet gasi to.. stavi mrežu na 2g, ne 3g.. a ima još par sitinica, nemrem se sad sjetit.. 

17 godina
neaktivan
edizg kaže...

Čisto reda radi, evo što je dalje bilo s mojim "nesretnim" mobitelom. Nakon instalacije novog Froyo sistema u servisu i izmjene sim kartice, stvari su se malo popravile, pa se blokirao dva-tri puta dnevno ovisno o količini korištenja (ipak bolje nego šest do deset puta dnevno kako je prije bilo). Pokušavao sam ga istestirati i shvatiti što treba učiniti da bi se zablokirao, pa da bar znam stvar objasniti u servisu. Nisam zaključio ništa pametno... Mislim da je potpuno neovisno o vrsti korištenju mobitela - bilo to pisanje poruka, igranje igrice, skrolanje kroz imenik ili album... Neki put se čak znao zablokirati sam od sebe dok stoji na stolu, ali se sve činilo normalno - bez vibriranja, ekran je izgledao ok, htio se čak i otključati. Tek kad sam htio skrolati kroz meni, nazvati nekoga ili pokrenuti neku aplikaciju sam mogao shvatiti da ne radi i onda bi se pojavio "prekriženi krug" jer nema mreže. Zato ponekad nisam niti znao da je zablokiran i nisam ga resetirao, pa su me ljudi zvali i navodno je davalo ton kao da zvoni, ali meni zvonilo nije, a nije ni zabilježilo propušteni poziv. Poprilično nezgodan slučaj, ako mobitel koristite u poslovne svrhe. Ljudi misle da im se nećete javiti!!! Mom šefu se nije svidjelo, pa smo i o otkazu popričali! Nasreću samo preventivno! No, nakon toga vratio sam ga opet u servis, pa su mu ovaj put stavili Android 2.3.3 Gingerbread i to verziju koja još i nije službeno puštena na tržište, propustili ga kroz neke službene testove koje je sve navodno uspješno prošao. Evo ga danas kod mene, isprobavam sve i svašta, ali za sad se ne blokira... Nadam se da je to konačno to! Ipak kopka me događa li se to i na iphoneu na koji se ovaj mobitel toliko "ugledao"!

a čuj, možda je jednostavno bad luck.. kad nejde nejde.. kvar na samom uređaju. eto, ja ga kupil preko oglasnika, lik ga je uzel u tele2. imal je origigi froyo i sve ok radilo. vrag mi nije dal mira stavil sam ginger (vjerojatno taj kaj su sad tebi stavili, isto unofficial verzija), sve radi još i bolje, brže, kamera bolja, video 480p... samo eto ono kaj sam iskomentiral, kod buđenja iz standbya malo je spor, 2-3 sekunde, al malo sam proguglal i to je baš slučaj kod gingera tak da... stvarno se nadam da ti bude sad sve ok, kaj nebudeš otkaz dobil..  :))) ajde baš me zanima, javi kroz koji dan kakva je situacija... pozz

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice