Samsung Android _ WiFi problem

poruka: 5
|
čitano: 3.231
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Samsung Galaxy Mini (GT-S5570)

Kupljen nedavno. Nov. Android Froyo 2.2.1

ALI ... ne mogu koristit wifi. Piše da sam spojen na wifi, ali ne mogu ni jednu stranicu otvoriti. Market isto.

Zapravo ponekad sam od sebe proradi, ali samo na minutu i vrlo sporo. Probao sam reboot, vađenje baterije, magic number, hard reset i ništa.

Šta da radim? Da ga bacim u smeće?

BTW

na taj ruter se bez problema spajaju razno razni HTC, Iphone, LG, Huawei mobiteli

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

zna neko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Android _ WiFi problem

Jesi probao s fiksnom IP adresom?

17 godina
protjeran

To nije opcija ... neki drugi prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Android _ WiFi problem
memulica kaže...

Samsung Galaxy Mini (GT-S5570)

Kupljen nedavno. Nov. Android Froyo 2.2.1

ALI ... ne mogu koristit wifi. Piše da sam spojen na wifi, ali ne mogu ni jednu stranicu otvoriti. Market isto.

Zapravo ponekad sam od sebe proradi, ali samo na minutu i vrlo sporo. Probao sam reboot, vađenje baterije, magic number, hard reset i ništa.

Šta da radim? Da ga bacim u smeće?

BTW

na taj ruter se bez problema spajaju razno razni HTC, Iphone, LG, Huawei mobiteli

Ajde budi dobar, pa reci kada točno kupljen i gdje, jer osobno sam u TELE2 kupio HTC DHD 02. 02. ove godine, a radim na T-mobile karticu, pa tako i mail i internet.

BTW; koja mreža je odnosno koji operater po tvom mobitelu je davalac usluge, jer mi se čini da nisi za početak podesio postavke memulica  {#}?!

Uglavnom; trebao bi, barem po HTC-u, otići na menu, setings, bežični pristup i mreže, mobilne mreže, nazivi pristupne točke, sada bi trebao vidjeti naku web.xxgprs mrežu, klik na nju i obraditi postavke. Ja sam konkretno na web. htgprs i uz pomoć službe za korisnike sve je vrlo brzo profunkcioniralo.

U TELE2, imaš na njihovim stranicam kako se podešava, pa ako si kod njih progooglaj TELE2, a za VIP ti neznam, neka netko drugi javi, ako tko zna.

Bok, nadam se da sam pomogao.

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice