Al znači to da ga ne mogu dekodirati ili?
Svaki mobitel se mora moci dekodirati...
Al znači to da ga ne mogu dekodirati ili?
Svaki mobitel se mora moci dekodirati...
Stvarno nemam pojma, sutra ću još jedan put probat...
koji je najbolji standalone GPS softver za ovaj telefon koji ne traži internet vezu? Može li Garmin na njega?
Kod mene je Froyo 2.2 standardni, preko one 'Navigation' aplikacije ne može da nađe nijedan satelit.
Ali, umjesto 40A04 , meni je bio 40A03.
Stvarno nemam pojma, sutra ću još jedan put probat...
Isti problem i kod mene, nema 40A04, vec samo 40A03. @F1-IVO ako vidis ovo, pomogaj.
Uploadaj mi nv_data.bin pa ću ti pogledat.
Uploadaj mi nv_data.bin pa ću ti pogledat.
evo ga: http://www.mediafire.com/?tdgjc27ka35f277
thanx
Bem te ćorava:)
Našao sam ga u 10 sekundi:
EDIT:Evo uredio sam ti fajl i uploadao ti ga:
Bem te ćorava:)
Našao sam ga u 10 sekundi: EDIT:
Evo uredio sam ti fajl i uploadao ti ga:
A je*emu, probao sam search, pa listao do dole, nikako ga nac. hvala puno na trudu.
EDIT: Uspio sam, hvala jos jednom!
Ljudi, imam problem...
Probao sam uređaj dekodirat sa tut-om od F1-IVO.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?jumpto=2760415&sort=asc&view=flat&page=15
Uploadaj mi taj fajl pa ću ti ga ja editirat i ponovo uploadat.
Ljudi, imam problem...
Probao sam uređaj dekodirat sa tut-om od F1-IVO.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/reviewtutorialisamsung-galaxy-3-gt-i5800/126646.aspx?jumpto=2760415&sort=asc&view=flat&page=15
Uploadaj mi taj fajl pa ću ti ga ja editirat i ponovo uploadat.
Evo ga, hvala ti puno unaprijed. :)
Evo sređeno:)
Radi sve, hvala puno. :)
Od ovih custom romova koji je najkompletniji, bez bugova i ima sadržane mogućnosti iz originalnog tvorničkog rama. Ljepota mi nije bitna nego funkcionalnost. Koji ima i sređen GPS i sa kojim bi mi baterija trajala najduže?
Sa ovim 2.2 FROJO.XXJPQ baterija mi traje najduže 2 dana a uopšte nekoristim puno telefon.
Od ovih custom romova koji je najkompletniji, bez bugova i ima sadržane mogućnosti iz originalnog tvorničkog rama. Ljepota mi nije bitna nego funkcionalnost. Koji ima i sređen GPS i sa kojim bi mi baterija trajala najduže?
Sa ovim 2.2 FROJO.XXJPQ baterija mi traje najduže 2 dana a uopšte nekoristim puno telefon.
evo ga: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461541
Zasad po tvojim kriterijima ide ovaj. brzi dosta od stocka i baterija dugo traje. Krajem ove godine dobit cemo dosta dobrih novosti za mobitel ako je vjerovat tom3q-u i hillbestu. Od novog kernela, preko opengl-a pa sve do jelly beana. Al o tom potom. Zasad purumod. FLashaj 3.0 pa update-aj na 3.1
Slažen se Purumod rastura, bia san na Kirilos ROM-u ali je ovaj za klasu bolji !
uh, purumod, meni nije radio podatkovni promet preko 3G mreže; uključim WCDMA, kliknem data enabled a on ništa - izludilo me tako da sam na kraju otišo na kyrillos 10.5.
al ratkoX ako ne koristiš data over network onda ti ovo nije problem. ROM inače sve drugo radi besprijekorno i stabilan je.
Jako puno koristim aplikacije vezane uz GPS. Purumod se jako loše iskazao kad je riječ o GPS-u (veza puca, teže te locira... )
Jako puno koristim aplikacije vezane uz GPS. Purumod se jako loše iskazao kad je riječ o GPS-u (veza puca, teže te locira... )
Purumod je stvarno po meni najbolji rom, ali ako ti ne treba veza na net. :D
Imao ga, koristio ga, al sam išao dalje samo zbog neta. :(
Ništa onda, meni treba i da ima dobar samostalan GPS. I wi-fi mi je koliko toliko bitan. Znači treba mi stabilnost i povećana trajnost baterije. Što se tiče brzine i ovaj tvornički je sasvim dovoljno brz. Ne igram nikako igrice, pouzdan telefon mi treba radi posla. Samsung telefoni su se pokazali dosta kvalitetnim i što je najbitnije pouzdanima zato sam ga i uzeo.
CM7 ima najbolji gps i trajanje baterije, samo ima par bugica, pogledas na xda dal ti ne smetaju. i sry na kasnom odgovoru, nemam komp u blizini kad sam na odmoru pa nisam bas gledao novosti po forumu
Ovaj samsung kies ne radi samo stoji connecting i to je to a XP ne može da nađe neki MDP drajver. Ima li neki drugi program za prebacivanje fajlova na kompjuter i obrnuto?
Postupak rootanja: Za pokretanje je potreban Microsoft .NET Framework 2.0 ili bolji
1. Skinite ovaj program: http://www.fileserve.com/file/hW26htd
2. Ubacite mobitel u USB debugging mode
3. Izvadite SD karticu i SIM karticu
4. Pritisnete root i cekate dok se ne roota.
5. Nakon zavrsenog postupka odspojite mobitel
6. Skinite: forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=460210&d=1291919825
7. Instalirajte taj .apk file
Ne radi ovaj fileserve link, može li neko ponovo uploadaviti ovo?
i kako da se instalira .apk file nakon skidanja?
Je mozda netko isprobao JB build 1?
Je li netko ima problem kad je vani temperatura ispod 10 °C da touch uopće ne reagira na dodir, a inače sve radi normalno kad je viša temperatura ?
Je li netko ima problem kad je vani temperatura ispod 10 °C da touch uopće ne reagira na dodir, a inače sve radi normalno kad je viša temperatura ?
Trebao bi normalno raditi...Meni je prosle zime radio i par stupnjeva ispod nistice...
Daj ljudi pomažite... Triba mi neki rom koji je funkcionalan, ne tražin estetiku jer mi ne triba... Znači, ne lagga (dobro, samo da nije neki superultraspori, nije me briga za malo), baterija traje oko 2 dana ako ikako može (upaljen data paket, brightness na 30%, browser skoro pa stalno upaljen, muzika nekad) jer mi se neda stavljat ga svaku večer na punjač... Sve radi kako spada, za kameru i fotoaparat me i nije toliko briga jer imam Nokiu N95 8GB za slikavanje...
Trenutno koristim kyrillos v9.6 JPU Froyo ROM, koristio sam i CM7 i Kyrillosov 2.3.7 i još brdo romova i nitijedan me nije zadovoljio... Nemam pojma, ili je meni baterija sjebana?
Dajte pomažite...
e i ja sam promenio čudo romova,al mogu ti reći za sad najbolji ako se malo dotera izgled launcherima M12-ROM V7.meni baterija sigurna dva dana sa solidnim korištenjem net_a
e i ja sam promenio čudo romova,al mogu ti reći za sad najbolji ako se malo dotera izgled launcherima M12-ROM V7.meni baterija sigurna dva dana sa solidnim korištenjem net_a
Ajde baš ću ga probati, javim vam dojmove. :)
Hvala na odgovoru!
Meni se moj galaxyjic poceo gasiti(kad ga zakljucam i opet zelim odkljucati ugasen je...) probao sam i s kyoraromom, ali nista...
Izgleda da polako krepava i da ga sve ovo polako ubija
Nekad radi i po tjedan dana da se ne ugasi(naravno uz punjenje dok je prazan), a nekad se u 1 danu 5 puta ugasi...
Mozda baterija izgubila snagu, a mozda i nesto drugo