Quadro smartphone

poruka: 253
|
čitano: 207.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Pozdrav evo ovako kupia san prije 10 dana quadrov mobitel sq-45 i mogu vam reci da je mobitel stvarno odlican cak pre odlican za svoju cjenu... ALI poceli su se javljat prvi problemi naime mobitel se prije dva dana do sada zna sam od sebe ugasiti iako je baterija puna a kada se ponovno upali pokazuje kriv postotak baterije npr. Dok je radio baterija je bila na 50% a poslje kada se ugasio 12%. E onda sam ja bateriju izvadio i stavio opet onda je kad san ga upalio lol pokazivalo 60% baterije. E sada mobitel nije imao nikakve padove i ostecenja otkad se kupio samo ovaj mal problem sto se zna dogoditi 2 puta na dan i stvarno je odlican mobitel sto se tice softwera i hardwera. Imam 2g garancije sto preporucate da ga odnesem na servis ili da vidim kako ce se ponasat ubuduce? Hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Quadro smartphone

nemam takav problem. Imam mobitel 3 tjedna tek.
Probaj resetirat mobitel ak oš, možda je "softverski". Od problema jednom mi je crko internet a da resetiro i onda je radio kak treba. Sad mi se nešto zvuk stišo i ja ga ugasio i upalio i zvuk radi kako treba....hm...jel to do mobitela ili nešto u vezi androida?
Ako ti ne pomogne tako nešto, vrati ga, dobit ćeš drugi ili novce (ak si kupio u kauflandu)

12 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Ja sam prije par dana napravio root na SQ-45 modelu, pa ako nekoga zanima neka javi. mobitel mi definitivno radi bolje nakon roota

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

mene zanima root i nadogradnja na najnoviji android ali tek kad mi garancija istece a sta se tice kvara probao san resetiranje ali nista opet isto odnio san ga na servis 14 tog...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Quadro smartphone

sto se nadogradnje tice, nula bodova. trazio sam na svim mogucim forumima, ali nista. Root je dosta jednostavno napravit.

Prvo nadji na netu miracle box. bitna stvar je kad instaliras miracle box na kompu, mob ti mora bit prikljucen na komp, tako dok se instalira miracle box, odmah ti nadje drivere za mobitel. nakon toga miracle box ti netreba.

Nakon toga nadji na netu Kingo android root. instaliras, prikljucis mob sa kompom i pustis da kingo odradi svoje. i to ti je to.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Zna li netko gdje mogu nabaviti gel maskicu ili neku futrolu za njega? probam trazit po ebay ali nemogu nac model slican ovom

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
miky_maus1 kaže...

Zna li netko gdje mogu nabaviti gel maskicu ili neku futrolu za njega? probam trazit po ebay ali nemogu nac model slican ovom

to i ja trazim ...

13 godina
neaktivan

slao sam upit na mail (inem1.hr) uvozniku za HR ali nista ne odgovaraju, sad trazim neki kineski slican ovom pa tako probat narucit, ali ko ce dimenzije pogodit

11 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/futrola-drzac-mobitela-teratanu-trcanje-biciklizam-oglas-8874612

-ja si kupio ovo. taman. U to ide i iphone4, a čuj, sve što ima 4 inča futrole odgovaraju...

13 godina
neaktivan

zanima me gel maska

11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

evo ovako jucer mi je dosa mobitel sa servisa pise da je kvar bio slozen zamjena tiskane ploce... Al evo danas opet isti k bzvz citam jutarnji i od jednon samo se ekran zacrni i nista ne reagira naravno ugasia se i opet drzin tipku za paljenje i nanovo se upali bude li se ovo nastavljalo kroz sljedece dane zatrazit cu zamjenu mobitela.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Jel zna neko možda koji tip sim kartice ide unutra? Jel ona obična ili ide ona mini?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Zna li netko gdje se u Zg može kupiti još ovaj mobitel?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

evo da se i ja javim nakon nekih 3 mjeseca korištenja mog 4",quadra.za moje potrebe je sasvim ok ,radi sve kao i prvog dana slike su i daalje bez veze(vrijeme mora biti lijepo,ruka mirna i onda se nešta i može lijepo uslikati),gdje god da ih gledao,ali primjetio sam da je i kod drugih smartphonea nižeg cjenovnog razreda javlja isti problem.negdje se mora uštedjeti,ovdje je to kamera.surferima i ljubiteljima hrpetine aplikacija bih ipak preporučio model sa bar 1gb rama,ovih 512 mb se začas potroši.sve u svemu za te novce nema nijedan drugi proizvođač uređaj sličnih karakteristika!

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Quadro smartphone

nabavio sam polovan quadro sq-40e86h ali u njemu nedostaje puno sistemski aplikacija,valjda je izvršen root i sada nedostaju važne aplikacije,ima li igdje software za njega da se nanovo ubaci ako neko zna.Hvala

ghztfgrt
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Dali neko zna gdje se može nabavit drugo staklo za 5 inc  quadro . Fakin mobitel mi pao sa pola metra i pukne staklo i to na tepih

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo ovdje ima staklo

(http://www.aliexpress.com/store/product/1pcs-lot-Free-Shipping-Android-Phone-Capacitive-touch-Screen-Digitizer-For-5-0inch-Star-C20-C20i/639706_1448172758.html)

Ali nigdje ne nalazim masku , po izgledu najsličnija je za S4 samo što je led za bljeskalicu na krivom mjestu 

i rupa za punjač je dole a ne gore {#}

13 godina
neaktivan
Quadro smartphone

jeli ovo klon nekog kineskog mobitela,kojeg zna li neko?

ghztfgrt
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Ima li netko od vas tomato mrežu? Ne mogu nikako postaviti mms i gprs postavke. Već sam luda od silnih pokušaja i zivkanja u tomato. {#} imam 

SQ-45E83C Premio Series

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan
Quadro smartphone

evo ovako mobitel SQ-45E83C je napokon dosao sa servisa (Nakon 3 tjedna cekanja) po 2 put i kazu da je izvrsen popravak mobitel testiran sve 5 al NOP u roku od 30 min mobitel je radio ok ali su se poceli pojavljavati isti problemi Gasenje itd... Sav bjesan odnio sam mobitel nazad na mjesto gdje je kupljen i zatrazio novi uređaj kojega sam na kraju i dobio. ZNACI novi novcati SQ-45E83C i evo sta da vam kazem nakon 2 dana koristenja Novi problem cekao sam da se mobitel isprazni pa ga stavio punit kad sto on se uopce ne puni niti se moze vise upalit sve sam probao ispitao napon, punjac na drugi mob itd. Al izgleda da je do mobitela STA reci Sve skupa u misec dana nije mi bio 10 dana u rukama sve je ovo postalo Apsurdno mislim drzat mobitel na servisu sve skupa prvi i drugi put po 3 tjedna i na kraju vratit vlasniku kao "popravljen" a nije... Ali nije to sve serviser quadrov mi kaze da ista takva 4 mobitela kupljena na istome mijestu imaju (INTERSPARU) iste kvarove e sad jel to do serije mobitela ili neko nesto mucka. Meni tu nesto smrdi... A sto cete bit cu prisiljen traziti Novac natrag, steta velika stvarno mi se sviđa mobitel i odlican je sta se tice spefikacija i cjene al ipak NOP.  

Dakle na kraju Prepurucan ne kupujte SQ-45E83C u interspara ili uopce. Jer se mozede gadno zeznit kao ja a mozda i necete nezz samo djelim svoje iskustvo.

Hvala Pozdrav.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Quadro smartphone

Neznam bi li svoj uređaj rootao, nevidim smisla posto nema nigdje nikakva roma za njega,

a i garancije nema ako se roota!

Na slici se pri dnu vidi kako je svetlo "probilo" u desnom kutu, neznam bi li ga vracao star je oko dva mjeseca?

e da zaboravio sam, jos gel maskicu nisam nasao za njega..:(

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 20:51 (miky_maus1).

0 0 hvala 0
16 godina
Quadro smartphone

Ima li tko kakvih iskustva s Quadro SQ-50E85F Premio Series (onaj od 5")?

Mobitel mi se cini super (koristio sam ga), nemam zamjerki (jos uvijek) ali nikako se ne mogu spojiti na 3G

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ima li update za ovaj telefon Quadro 

SQ-45E83C -?
Ivan Perkovic
12 godina
Quadro smartphone

Pozz kakav je ovaj Quadrov smartphone od 5" incha SQ-50e85f? Jeli kvalitetan,jeli se puno grije pri igricam,koliko baterija izdrži?Hvala na odgovorima!

There is one thing play hard.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 13:00 (CPU).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Quadro smartphone

Znali itko o ovome mobitelu,ima sigurno da neko nešto zna dajte recite,triba mi hitno odgovor!!!

There is one thing play hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mobitel SQ4583... ima vrhunske karakteristike

Imam ga sedam mjeseci  

staklo iznad displaya je loše bilo zaljepljeno pa se odvojilo  i s vremenom je puklo na mali udarac

mobitel se ledio te mi je neki dan i vrisnuo...

jako sam razočaran idem sutra u servis pa ću i o tome pričati..

Uvjeren sam da će me pokušat otpiliti zbog tog stakla...

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima 

Ovako vidim da ima upita vezanih uz SQ-50E85F model od 5 inca :

koristio sam ga 7 mjeseci - nikakvih problema

mobitel za tu cijenu -odličan 

ekran čisto solidan 

kamera zadnja solidna jedino ponekad mutno ali jednostavno okineš sliku bez veze i kod drugog slikanja pričekaš sekundu dvije da isfokusira i sve 5

dvije jezgre i 512 rama - solidno ako niste neki frik za ultra zahtjevne apps i igrice

baterija čak iznenađujuče dobra za veličinu ekrana 

dva utora za normalne sim kartice s time da je prvi sim 3G 

Imate i 5 inca seriju SQ-50E23A izgledom je totalno isti kao 50E85F ali malo jači ( quad core , 1 GB ram )

e sad ono novo - nabavio sam SQ-57E90A

ekran od 5,7 inca odličan , kutevi odlični , slika kristalna 

kamera 12mp - obzirom na cijenu , super

surfanje i aplikacije - odličan (4 jezgre , giga rama )

uz mob dobio 2 baterije 2300 mah , dvije zadnje maske s time da je jedna s preklopom

jedina majušna zamjerka je mrvicu slabiji zvučnik ali to je totalno zanemarivo kad se sveukupni dojam uzme u obzir 

sad rezultati testiranja sa An Tu Tu Testerom :

OS-4.2.2

CPU model-MTK MT6582

GPU Renderer- Mali-400 MP

rezolucija-720x1280

memory-1008,3

RAM-966,5

cores-4

frekvencija-598-1300

density-320 dpi

sve u svemu fantastičan mob za malo para , mogu ga usporedit sa 

GoClever fone 570Q 5,7 inca

samo GoClever je 300-ak eurića a Quadro ispod 200 pa vi procijenite sami

a izgledom su identični - he he 

Pozdrav svima i nadam se da sam nekima pomogao 

17 godina
Quadro smartphone

Jedini je problem što uređaj s ekranom od 5,7 cola više nije mobitel. 4,5 cola je maksimum za telefon, a ovo sve iznad je totalno nezgrapno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Crazy Kipper kaže...

Pozdrav svima 

Ovako vidim da ima upita vezanih uz SQ-50E85F model od 5 inca :

.................

Ima ga moj brat i nije los ali mana mu je sto ne podrzava 3G 900MHz

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice