Procjena mobilnih uređaja. zaključana tema

poruka: 481
|
čitano: 128.262
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Procjena mobilnih uređaja.

Kolko mogu dobit za LG Cookie KP500 star 5 mjeseci 4GB memorije dekodiran na sve mreze

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 18:07 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Procjena mobilnih uređaja.
Trawis kaže...

Nema wlan, kamera 2mp.. kako želiš ali ja bi dodao još stotinjak kuna i uzeo npr alcatel ot-990 ( ne isplati se po meni dati 300 kn za to)

@macgyver 53 cca 150 kn -/+

De gustibus non est disputandum.
17 godina

kolko bi dobio za novi neotpakirani htc 8x(wp 8 mobitel)? s garancijom i svim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Budući da je tek došao u prodaju kod nas, oko 4000 kn - procjena možda i više.

16 godina
neaktivan

Razmišljam o prelasku s nokie C7 na android i gledajući generalno, vidim da

je po Njuškalu mobitel s ok cijenom Xperia Neo.

Moje on topic pitanje jest, koliko vrijedi Neo u dobrom stanju / bundle,

s i bez garancije?

Čisto da razlučim koji oglasi pretjeruju.

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz koliko mogu dobiti za lg kp 502 (ljubicasti) stanje 4/5

I samsung corby sve mreže stanje 4/5

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim procjenu Xperia Arc S stara godinu dana, zakljucana na vip, garancija, mem. card 8gb, hdmi kabel, punjac, gel case, otg kabel.

uvijek je nosen screenprotector, ali mob mi je jednom pao kod voznje biciklom i na sva cetri ugla ima ostecenje.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Molim procjenu Xperia Arc S stara godinu dana, zakljucana na vip, garancija, mem. card 8gb, hdmi kabel, punjac, gel case, otg kabel.

uvijek je nosen screenprotector, ali mob mi je jednom pao kod voznje biciklom i na sva cetri ugla ima ostecenje.

1500-1600 kn

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Moje on topic pitanje jest, koliko vrijedi Neo u dobrom stanju / bundle,

s i bez garancije?

Nekih 1000 kn se nađe, po meni ok cijena.. većina ih ima jamstvo.

IMVK kaže...

pozz koliko mogu dobiti za lg kp 502 (ljubicasti) stanje 4/5

I samsung corby sve mreže stanje 4/5

Cookie stotinjak kuna. Corby 50-ak kuna više.

a xperia arc 1500 kn. Ako i toliko zbog oštećenja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 20:34 (mario1990).
16 godina
neaktivan

Ne želim spamati s novom temom a pitanje donekle i potpada pod procjenu mobilnih uređaja;

koji se mobiteli mogu naći za 300-injak kn a da su u ok stanju?

Dakle, nekakvi maleni smartphonei tipa xperia mini ili nešto..

Kombiniram nešto i trebaju mi ideje jer ne znam ni koje modele da tražim a kamoli cijene.

Isprika ukoliko je padobranski off,

samo mi kratko odgovorite (ali iscrpno).

Hvala.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može procjena Iphone-a 4 16gb?

Star godinu i par mjeseci, ima par sitnih ogrebotina na poleđini i 3 sitna oštećenja na rubovima, sa bumperom ili case-om se uopće ne vide. Staklo nije nigdje puknuto. Ekran bez ogrebotina, ostalo sve super.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 9:08 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Star godinu i par mjeseci, ima par sitnih ogrebotina na poleđini i 3 sitna oštećenja na rubovima, sa bumperom ili case-om se uopće ne vide. Staklo nije nigdje puknuto. Ekran bez ogrebotina, ostalo sve super.

1500kn realno..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
veki22 kaže...

1500kn realno..

No prodaja sigurna i s 1800kn :)

18 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ne želim spamati s novom temom a pitanje donekle i potpada pod procjenu mobilnih uređaja;

koji se mobiteli mogu naći za 300-injak kn a da su u ok stanju?

Dakle, nekakvi maleni smartphonei tipa xperia mini ili nešto..

Kombiniram nešto i trebaju mi ideje jer ne znam ni koje modele da tražim a kamoli cijene.

Isprika ukoliko je padobranski off,

samo mi kratko odgovorite (ali iscrpno).

Hvala.

x8, mini, huawei ideos daju se nać za 300-400kn

13 godina
protjeran

koliko bi realno mogao dobiti za xperiu u crnu kupljenu prije mj dana, radi na sve mreze, novi ics bez minimalne ogrebotine, mirisi jos na novo, slusalice neotvorene, silikonska zastita i svi ostali dodatci. tesko bi bilo reci da je ikad rabljen...zanima me cijena za koju bi ga mogao prodati u roku dan-dva. hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 18:03 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ekipa,moze procjena za nexus s, bez garancije (istekla), zadnja strana malo izlizana, ekran super, jb gore bez custom roma, par screen protectora,punjac kitija slusalice zastitna maska
hvala
CARPE DIEM
18 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

koliko bi realno mogao dobiti za xperiu u crnu kupljenu prije mj dana, radi na sve mreze, novi ics bez minimalne ogrebotine, mirisi jos na novo, slusalice neotvorene, silikonska zastita i svi ostali dodatci. tesko bi bilo reci da je ikad rabljen...zanima me cijena za koju bi ga mogao prodati u roku dan-dva. hvala

1000 - 1200 ako uzmemo u obzir da je novi 1700 u trgovini.

17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Ekipa,moze procjena za nexus s, bez garancije (istekla), zadnja strana malo izlizana, ekran super, jb gore bez custom roma, par screen protectora,punjac kitija slusalice zastitna maska
hvala

en'bodi? {#}

CARPE DIEM
15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...
hvala

en'bodi? {#}

1900

17 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...
hvala

en'bodi? {#}

1900

još netko? Ovdje se radi o nexus s I9023

CARPE DIEM
16 godina
simeparanoja kaže...
Intelovac123 kaže...
simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...
hvala

en'bodi? {#}

1900

još netko? Ovdje se radi o nexus s I9023

Pa gle meni za taj mob dati 1900 kn je ludost, ako se za još manje novaca može neći HTC Sensation, HTC Evo 3D, moj Sony Ericsson Xperia Arc koji se inače prodaje za 1400 kn sa garancijom. Da ne govorim da ovi svi mobovi imaju veće zaslone, bolje kamere, imaju proširenje za SD kartice od 32 Gb, and so on. I k tome nema garanciju, sorry ali po meni realna procjena max 1600 kn, ali osobno ne bi dao više od 1500 kn. Evo to je procjena naravno da se sa mojim mišljenjem drugi ne moraju složiti. Ja sam samo rekao činjenice koje stoje, a tržište je brutalno i cjene padaju kao lude.

LP

17 godina
neaktivan

Pa zato sam napisao o kojem se modelu radi jer mislim da je kolega mislio da se radi o Nexus-u a ne nexus s-u

CARPE DIEM
16 godina

Malo sam pogledao na njuški se prodaju po max cijeni od 1700 kn i to sa garancijom. Po meni traži 1500kn i to je to. Sretno s prodajom ako se odlučiš.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Pa zato sam napisao o kojem se modelu radi jer mislim da je kolega mislio da se radi o Nexus-u a ne nexus s-u

Mislio sam da se radi o Galaxy Nexus-u..

13 godina
neaktivan

moze procjena iphone 3gs 32 gb ima ogrebotina samo na zadnjoj maski ekran i kao novi .neradi tipka za smanjivanje zvuka

14 godina
neaktivan
age of empires kaže...

moze procjena iphone 3gs 32 gb ima ogrebotina samo na zadnjoj maski ekran i kao novi .neradi tipka za smanjivanje zvuka

Za to možeš dobiti 915kn u VIP-a kao zamjena staro za novo(normalno to bi dobio kao popust na kupnju nečega kod njih).

13 godina
neaktivan

ozbiljno? nemoj zezat ? al neradi tipka za pojacavnje i nije iz vipa mobitel radim jailbrake i sve

14 godina
Moze procjena za x10 mini pro? vidljivi tragovi koristenja....tnx
Werdum Combat Team
15 godina
neaktivan
age of empires kaže...

ozbiljno? nemoj zezat ? al neradi tipka za pojacavnje i nije iz vipa mobitel radim jailbrake i sve

Ako je to ta cijena... onda je DO te cifre.. obično ti daju manje nego što je navedeno

18 godina

kolko bi mogao dobiti za SE X10 (veliku), ekran ko novi (ima jednu tockicu) ostalo je u ok stanju jedino su se tipke pocele guliti. 16gb kingston mem.kartica jos s garancijom, punjac, usb kabel, 4 screen protectora i plasticni crtni bumper.

mob star oko 2g. rootan, unlockan bootloader, drugi kernel i rom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice