Problemi sa experia x8

poruka: 4
|
čitano: 1.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problemi sa experia x8

Kao prvo pozz svima drgao mi je sto ima forum gdje mogu pitati ak me nes zeza:D. Uglavnom prije par dana kupio sa novi mob experia x8, nije bas najjeftini al opet pristupacan je uz malo stednje :), uglavnom sve mi je ok mislim sve mi radi perfektno al kada izvadim karticu te zelim da zamijeni pozadinu i naravno "tapnem" po donjem dijelu ekrana izbaci mi da nema slika i izbaci ikonicu kamere koja kada stane na vrh malo kao blicne tj vidim jednu malu crnu liniju na njoj koja ubrzo nestane. Ne znam dali je to samo dok ocita ili je to neko ostecenje ekrana pa bih molio ako iko zna nesto u vezi ovoga da mi javi.

Drugi problem je posto nemam ni jedan kontatk u imeniku, trenutno, kada tapnem na kontakti slika mi kao smanji osvjetljenje i pojave se kao smetenje tj nesto kao kad vas neko zove a mob vam pored kompa otprilike :).

Nadam se da sam objasnio da bude razumljivo svima ako ne slobodno pitajte.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problemi sa experia x8

Znam da je tema veoma mlada, al bih molio bilo kakve odg u sto skorijem vremenu

Jos jednom hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi sa experia x8

Kada izvadis karticu onda ti ne mozes birati one slike za pozadinu koje su na njoj.

Ovaj drugi problem bas i ne shvacam, ali ako ti malo baguje softver onda mozes da uradis update.

Preporucujem ti da se malo vise upoznas sa mobitelom i saljem ti ovaj link zvanicne SE stranice za X8.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiax8?cc=hr&lc=hr#view=overview

Tu ces naci i podrsku, ako slucajno dodje do jos nekih problema.

Za sinhroniziranje sa racunalom instaliraj pc companion, a skini i update service za updejtovanje softvera.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problemi sa experia x8

Nije problem sto nemam slika vec kad izvadim karticu, ona trazi da pokrenem kameru i dok se ikonca digne u gornji lijevi ugao i stane na njoj se primijeti ta jedna tanka crna crtica koja se pojavi i nestane.

A za ovo drugo hvala ti puno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice