Hvala na odgovoru..Imam jos jedno pitanje,da li vama radi dobro ovaj task manager?ja ugasim sve programe odnosno oem na kill tasks i opet za sekundu se otvore unutra,kako da to rijesim?hvala
Oce li iko odg kako se postavlja neka mp3 pjesma il sl kao ring tone...
da li je to uopste moguce kada odem na pjesmu pusti mi samo player a nigdje nema opcije set as ringone i sl...
a instaliraj si neku od tonu aplikacija za to sa play storea. npr: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.herman.ringtone&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oZXJtYW4ucmluZ3RvbmUiXQ..
thks...
Oce li iko odg kako se postavlja neka mp3 pjesma il sl kao ring tone...
da li je to uopste moguce kada odem na pjesmu pusti mi samo player a nigdje nema opcije set as ringone i sl...
jednostavno otvoriš "music" i držiš prstom na pjesmi koju oces i otvorit ce ti se ovo (vidi sliku)
jednostavno nisam SLIJEP :)) ali meni nema te opcije pokusacu s ovim programom iznad... ev ga nesto je bilo do updatea sad mi sve pokazuje :PPP
HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mobitel netreba bit rootan za talk stavit cu link
Evo link za talk
Evo link za talk
hvala ti care :D
Nakon mjesec dana koristenja mogu reci sledece..
Mobitel sam kupio sa verzijom softvera 1,07 desavao se problem sa mrezom gdje je kad mob. izgubi mrezu dolazilo do problema uspostave novog poziva tel. se morao resetovati stalno.. Nakon sto je izasao novi softver problem je rijesen, Ubtzo mi je crkao zvucnik nakon sto je zamjenjen besplatno (garancija 2 god) poceo mi se desavati novi problem sa mrezom naime telefon ima super mrezu ali kod ulaza u neke objekte gdje ostali mobiteli imaju mrezu on je gubi (ali ne mora se resetovati kao sto je bio slucaj na pocetku) Kontakt sam servis kod njih ima pun signal i ljudi n eznaju jednostavno sta je problem...Ako neko zna u cemu bi mogao biti problem neka napise pozzzzzzzz Sadasnja verzija softvera je 1.09
Evo link za talk
hvala ti care :D
Nema na cemu
moze pomoc,molim vas?!kako da ukljucim onu led zaruljicu za obavijest na prednjoj strani moba?:))
Skini aplikaciju na google playu
probao ih nekoliko,ali nista ne reagira,kao da nema led,u postavkama ukljuceno i nista
Kupi sam Prestigio 4300 i sve bilo ok i sve šljakalo, međutim od jučer se više ne mogu spoiti na net.
Postavke su sve u redu, kartica je simpa, a probao sam stavljati i vip, pa se isto ne može spoiti.
Šta dalje pokušati?
tko je probao gta vice city na ovom uredaju?meni je cudno jer meni na high postavkama steka manje nego na low..ako je netko probao neka kaze na kojim postavkama igra;hvala
Skini aplikacijz flashlight meni radi
https://play.google.com/store/search?q=flashlight&c=apps
Evo link
Ovo prvo skini
jel tko probao gta 3?meni malo trza na mobu..a vama?hvala unaorijed
Molim Vas, jer mi može netko kod sebe ( na T-mobile mreži) provjeriti jel je sve dobro na:
Postavke - Mobilne mreže - Naziv pristupnih točaka - Internet
Ime: TM Hr Internet
APN: web.htgprs
Vrsta APN-a: default
Proxy: nije postavljeno
Port: nije postavljeno
Korisničko ime: nije postavljeno
Zaporka: nije postavljeno
Poslužitelj: nije postavljeno
MMSC: nije postavljeno
MMS proxy: nije postavljeno
MMS priključak: nije postavljeno
MCC: 219
MNC: 01
Vrsta provjere autentičnosti: nije postavljeno
APN protokol: IPv4
Omogući/onemogući APN: APN omogućen
Nositelj: neodređeno
Unaprijed Hvala!
Prvi PAP 4300 kupio sam 10.12.2012. Radio je dok je trajalo prvo punjenje baterije (čitaj pola dana).
Punjač nije uspio startati punjenje baterije koja je ušla u "crveno", već je sa 15% kapaciteta otklizila do 0% (probao sa više punjača).
Uređaj je za koji dan predan na servis. U roku od 7 dana servis odobrio novi - KOREKTNO.
Novi PAP 4300 sam preuzeo u originalnom pakiranju i nakon dana korištenja potpuno isti problem.
Update softvera na verziju 09 nije riješilo problem niti kod prvog niti kod drugog uređaja.
Na servisu je već petnaestak dana.
Iako sam tražio informaciju do kada će biti, nisam je dobio niti od prodavatelja niti od servisera - NIJE KOREKTNO.
Odgovor : "Obavijestit ćemo vas!".
Čekam strpljivo, gubeći vjeru u navedeni proizvod.
pizdrav meni se baterija u dva sata spustila na 88 s tim da sam malona internetu bio i instalirao par aplikacoja.Da li je to u redu?hvala
Meni na prestigio 4020 baterija troši 5% po satu kada ne radim ništa a ako ga intezivnije koristim onda je 7-8% po satu.
Dosta mi je čudno što kada je u mirovanju 90% baterije se troši na phone radio a isključene su mi sve komunikacije osim glavne simm kartice??
- imam problem sa internetom. upalim ga ali ne dobijem 3g ikonu.sim1 je bonbon, postavke su rucno unesene, sve isto kao i kod kolege koji ima isti mob i bonbon. pomoc....
Za 1500kn ne,ali za 1700kn Xperia U koja je bila na akcijama i po 1200kn
Ali sa manjim ekranom,gingerbreadom itd....
Molim Vas, jer mi može netko kod sebe ( na T-mobile mreži) provjeriti jel je sve dobro na:
Unaprijed Hvala!
kod mene i prijatelj iste postavke isti mob isto smo na bonbonu, njemu radi, meni ne....pomoć, ispalit cu!
Unaprijed Hvala!
kod mene i prijatelj iste postavke isti mob isto smo na bonbonu, njemu radi, meni ne....pomoć, ispalit cu!
vratio mob na tvorničke postavke i sada radi. nadam se da neće za tjedan dana opet isti problem....
Ponosni vlasnik ovog stroja,zakon uredaj ;)
Moja velika isprika.
TElefon mi se nije mogao puniti zbog neispravne micro SD memorijske kartice.
Jako čudno ali istinito. Gornji dio mobitela se pregrijavao i isključivao punjenje.
Servis to nije mogao znati jer sam je vadio kod predaje.
Uređaj je danas kod mene.
Radio bez greške i toplo ga preporučam.
jel ima netko tko se razumije malo u to trziste, dal se ocekuje da ovim postojecim modelima padne cijena kad su dosli 4500 i 5000