Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.954
|
čitano: 14.870.823
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Na kraju sam uzeo s26 Ultra 512gb.

Pixel 11 Pro XL je bio u uskom izboru....

Moj PC  
1 0 hvala 0
22 mjeseca
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Obećao sam par fotografija sa magic 8 pro, u pokretu na biciklu, osim druge i četvrte gdje sam fotografirao vukovarski vodotoranj, četvrta fotografija normalna gdje se toranj uopće ne vidi iz daljine a druga fotografija maksimalni zoom gdje se toranj vidi. Strašan zoom i fasciniran sam OIS-om, te kako dobro i brzo laser mijenja oštrinu fokusa kad uperim kameru u objekt , čak i pod maksimalnim zoomom (fokusira se na objekt koji sam naciljao). 

https://postimg.cc/gallery/MfyHvVs

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2026 22:07 (Sirotanovic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
22 mjeseca
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2026 22:28 (Sirotanovic).
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Sirotanovic kaže...

Obećao sam par fotografija sa magic 8 pro, u pokretu na biciklu, osim druge i četvrte gdje sam fotografirao vukovarski vodotoranj, četvrta fotografija normalna gdje se toranj uopće ne vidi iz daljine a druga fotografija maksimalni zoom gdje se toranj vidi. Strašan zoom i fasciniran sam OIS-om, te kako dobro i brzo laser mijenja oštrinu fokusa kad uperim kameru u objekt , čak i pod maksimalnim zoomom (fokusira se na objekt koji sam naciljao). 

https://postimg.cc/gallery/MfyHvVs

Brate uvali ti mene na poslu u probleme sa linkom, kaze moras operu sinuti, odma VPN flagiro novi instalacijski exe, zove sef IT odjeljnja mogjeg sefa kakve ovaj tvoj viruse skida, bla bla, ovaj opet teletubies kaze da sam htjeo majnat bitcoin preko sluzbenog servera, hahahah citava drama oko toga sto sam htio vidjet slike hahahaha, a ja cijelo vrijeme se ko tele smijem jer znam da su obojica klipani na svoj nacin. Btw odlicne su slike, u medjuvremenu sam preko moba otvorio hahahahah

Stres je neizbježan !!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice