Hahahah, na temelju čega si to zaključio?
Imao neku?
Pa to govorim od kad su se pojavile na tržištu. Samo kaj su tada svi kenjali iste stvari kak su super ko si ti ovo ono i te brije danas je situacija malo drugačija, kad su iskusili. Ipak dolazi na moje. Drugo nema više agresivnog marketiskog hypea koji je svaki infuenser radio pa je malo Motorola pala u zaborav. Drugo kad se svaki drugi model prodaje 1+1 onda znaš koliko je sati i koliko trazena i dobra da se nudi za đabe. Dobra roba se gotvo sama prodaje. Dobra na papiru. Općenito slaba autonomija, slabe kamere i slab software/podrska su sinonimi za motorolu te općenito slaba kvaliteta. Zato je i cijena takva. Mislim to za 160 eura nije nista spesl cijena kad je drugdje 10-20 eura skuplje.
A između ostalog vidiš da svi to kupuju za ladicu ili za staru majku ....
To što se nudi 1+1 ne mora ništa značiti, barem ne nešto loše po Motoroli.
To je više do toga što ima dosta ljudi poput tebe što su sebi zacrtali da je Motorola šrot i ima dosta ljudi da ni ne znaju da Motorola još uvijek postoji(govorim iz osobnog iskustva, gdje su me ljudi pitali: "Ali to još postoji") a imaš i one koji pate od imena(Samsung npr.).
Što se tiče slabosti, dajem ti primjer Edge 50 Neo 8/256gb, odličan mali mobitel, također se prodavao u 1+1 akcijama i u oglasnicima ispod 200eur.
Autonomija dobra, posebno kad se uzme u obzir da nema bateriju od 5-6-7000mah, nego 4300mah.
Dobre kamere i što se rijetko viđa sve 3 su dobre, glavna, telefoto(3x) i širokokutna.
Dobar software i podrška odnosno 5godina ozbiljnih nadogradnji.
Te općenito dobra kvaliteta.