Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.059
|
čitano: 12.583.788
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
A jeste dosadni više s Mate 20 Pro....Ne treba svakome ta "super posebna kamera koju samo Mate ima" 😁
Neko želi 5G, 120Hz, garanciju, a ni taj EMUI ne sjeda svakome. Dosta je ograničen. Max 1200kn vrijedi i ni lipe više...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kaw_liga kaže...

Da okončamo debatu koju sam ja i počeo ,demokratskim putem..koji ima bolju kameru u tom rangu do 2000kn, mogu kupiti sa njuškala,alija itd 

Već sam dosadan i sam sebi, ali ako gledaš kameru do 2000kn onda Xiaomi Mi Note 10. Ti nabrojani nemaju što tražiti pored njega kad je u pitanju kamera.

Imaš ga na njuškalu već od 1200kn u odličnom stanju sa garancijom.

14 godina
neaktivan
vepar kaže...
A jeste dosadni više s Mate 20 Pro....Ne treba svakome ta "super posebna kamera koju samo Mate ima" 😁
Neko želi 5G, 120Hz, garanciju, a ni taj EMUI ne sjeda svakome. Dosta je ograničen. Max 1200kn vrijedi i ni lipe više...

Kolega je pitao "koji ima bolju kameru" nije spominjao 5G, 120Hz... ima i tih starijih uređaja sa garancijom. Činjenica je da mnogi uređaji stari 2-3 godine imaju bolje kamere od današnjih medium budget uređaja. Isto tako iz nekog razloga ljudi radije kupuju nove modele iz srednje klase bez obzira što za iste novce mogu dobiti 2-3 god. star flagship koji je u svemu bolji od današnjeg uređaja srednje klase.

11 godina
vepar kaže...

Za tu lovu se i da nabavit :D 

11 godina
vepar kaže...

Pa kada je mob odlican a kosta malo.Iznimno su pouzdani i ne kvare se, baterija se u ovlastenom promjeni za 140 kn i opet imas vrhunski mob za nikakve novce.

I danas moze stati uz bok bilo kojeg moba i jedino mu fali ekran sa vise hz.

12 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Za 1 dan koristenja ja zadovoljsn,7 h sot i jos 23,,,,% batke..kombinirano,ei fi i 4g.  

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
mariolla79 kaže...

Za 1 dan koristenja ja zadovoljsn,7 h sot i jos 23,,,,% batke..kombinirano,ei fi i 4g.  

Jedino mu je tipkovnica neprecizna.. 

11 godina
mariolla79 kaže...

To ne da je ok, nego je to odlicno.

marushin kaže...
mariolla79 kaže...

Jedino mu je tipkovnica neprecizna.. 

:D :D :D

12 godina

To je kad na brzinu pisem..hahahaha,ewo ovo je na wi fi,posto sam doma...i zacudo nezagrijava se,moram probat neku igricu pa cemo vidjet,sutra cu probat samo 4g pa da vidimo,imam 50gb dodatnih u tarifi pa da malo trosim,samo dark mode sam ukljucio..i auto brightnes...valjda sam jedan od sretnika kojima je bolja batka..jer netko dobiva samo po 3.5 do 4 sata ili su ispolirali sustav malo,jer sam citao da je imao problema

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2022 12:03 (mariolla79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Gdje da kupim neku bolju masku od ove sto ke dosla s mobom? Gledao po netu,nigdje spigen ili caseology dostupan,ima na amazon.us ali 50$ je shiipping? Preporuka nekog brzog stand punjaca,nekak mi je 70$ skupo za oneplus 50w

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DDavorin kaže...

Poz!

Trebao bi preporuku (možda netko zna iz prve ruke) za mob do cca3tk i što mi je najbitnije da ima 5G, Qualcomm Snapdragon i USB 3.1 ili 3.2

Evo riješio kupljena Motorola G200 5G 200kn iznad budžeta ali ok ima sve što mi je trebalo!

15 godina
DDavorin kaže...
DDavorin kaže...

Poz!

Trebao bi preporuku (možda netko zna iz prve ruke) za mob do cca3tk i što mi je najbitnije da ima 5G, Qualcomm Snapdragon i USB 3.1 ili 3.2

Evo riješio kupljena Motorola G200 5G 200kn iznad budžeta ali ok ima sve što mi je trebalo!

... super mob, ali LCD ???  Nisu mogli staviti OLED/AMOLED???

13 godina
bodija kaže...
DDavorin kaže...
DDavorin kaže...

Poz!

Ekran i kamera su mi nebitni dobar je i taj lcd 144hz

13 godina

Mob za cca 3kn da ima LCD? 

Svašta. Interakciju sa uređajem izvodiš preko ekrana, kako je to nebitno? Pa bolje je imati 60hz amoled nego taj lcd... 

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
DDavorin kaže...
bodija kaže...
DDavorin kaže...
DDavorin kaže...

Poz!

Ekran i kamera su mi nebitni dobar je i taj lcd 144hz

Za 432 eura s dostavom imaš Motorolu Edge 20 Pro sa 144 Hz OLED zaslonom...

https://www.ebay.com/itm/144227178712?epid=3049631111&hash=item21949c18d8:g:zKQAAOSwMxBhVrsu

13 godina
maks0806 kaže...

Svašta. Interakciju sa uređajem izvodiš preko ekrana, kako je to nebitno? Pa bolje je imati 60hz amoled nego taj lcd... 

Pa eto meni je nebitno napisao sam što mi je bitno. Ajd ovako sve isto kao i na motoroli g200 koja ima ono što mi je bitno Qualcomm SM8350 Snapdragon 888+, USB Type-C 3.1 i 5G. E sad dodaj AMOLED zaslon i sve to ukomponiraj u cca3000kn i daj link tog moba kad ga nađeš. 

14 godina
Moram pitati. Što je to bitno u USB C 3.1. da su kamera i ekran nebitni?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Mislim da to ipak ovisi, meni osobno je draži kvalitetan IPS od jeftinog AMOLEDA. Iskreno nisam ljubitelj ni kad mi titlovi na mobitelu svijetle kao da će iskočiti iz ekrana. 

zuper kaže...

Možda kolega koristi vanjski ekran pa mu zato treba USB 3.1. Meni je isto par puta zatrebao, dođem u nekakav apartman, ima TV i domaće kanale koje nikada ne gledam i onda bi mi bilo idealno spojiti mob u HDMI na TV i gledati HBO ili Netflix.

15 godina
mzopg kaže...
maks0806 kaže...

Mislim da to ipak ovisi, meni osobno je draži kvalitetan IPS od jeftinog AMOLEDA. Iskreno nisam ljubitelj ni kad mi titlovi na mobitelu svijetle kao da će iskočiti iz ekrana. 

A ko ti stavlja u mobitel od 3000 kn jeftini amoled? Navedi 1 takav model 

8 godina
Malo koji IPS je bolji i od najlošijeg AMOLED-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vjerovali ili ne, nemam kad guglat i istraživat, prodao sam s21 ultru silom (ne)prilika, inače ekstremno zadovoljan mobitelom, što sad kupit do oko 3 soma, ali u TRGOVINI. Imam trenutno stari s9, ali baterija je dosta umorna (kupio sam ga čim je izišao).

Najinteresantniji mi je xiaomi 11T u ovo kratko što sam išao vidjet taj cjenovni rang po dućanima, gledam ovog sa 256gb storagea. Jel ima išta u tom rangu 8/256, da je amoled, dobra baterija, dobra kamera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zuper kaže...

Bitna je ona razlika između 3.1 naspram 2.0. Sve meni bitne fotografije slikam i snimam fotoaparatom. Koji je ekran nije mi bitan jer ne gledam video niti igram igre služi samo za uključivanje određenih funkcija i radnji na mobu ,a to valjda može odraditi LCD ekran. Ako trebam nešto hitno potražiti na netu, a nisu mi dostupne druge opcije poslužit će i taj "šrot" od LCD. 

11 godina

Pozdrav, moze pomoc!

Kako mi je puko na p30 pro ekran u planu mi je kupit novi mobitel. Lako je proslo vec 4 godobe od kupovanja zadnjeg mobitela,volio bih da mi preporucite nesto!

Ono sto ni je bilo super kod dosadasnje mob(huawei p30 pro) je bila super kamera te izvrsna autonomija,koja me ne bi izdala od jutra do veceri!

Eh ksko novije gen huawei imaju problema s goigle servisom njih bih izbjegao. Cura posjeduje xiaomi mi10t pro i puna je problema (bugovi) tako da bi i njih izbjegao. Tako da razmisljam o nekom od samsung modela, tocnije galaxy s21 fe te o oneplus 9 pro!

Dakle zanima me sto bi bilo bolje uzet od ova 2 zređaja. Kakva je auzononija na ovom galaxy modelu s obzirom da na netu pronalazim razlicita misljenja (netko je hlali netko ne)

Dakle, kakva bi bila bateriji u odnosu na moj sadaanji huawei p30 pro! 

0 0 hvala 0
14 godina
DDavorin kaže...
zuper kaže...

Bitna je ona razlika između 3.1 naspram 2.0. Sve meni bitne fotografije slikam i snimam fotoaparatom. Koji je ekran nije mi bitan jer ne gledam video niti igram igre služi samo za uključivanje određenih funkcija i radnji na mobu ,a to valjda može odraditi LCD ekran. Ako trebam nešto hitno potražiti na netu, a nisu mi dostupne druge opcije poslužit će i taj "šrot" od LCD. 

A za šta je tebi bitno? Mislim razlika je u brzini, ali osim ako često prenosiš velike fileove preko mobitela, ne vidim bitnu stvar.

Platiti 3300 za mob samo da ima usb 3.1 mi je najneobičniji razlog ikad.

13 godina

Tebi najneobičniji meni normalan. Da i jedno od toga je prijenos velikih datoteka.... Idemo u raspravu koja nigdje ne vodi. Svatko od nas zna kakav mob treba i za što će ga prvenstveno koristiti takav i kupuje. I za 3200 nema samo USB 3.1.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2022 13:43 (DDavorin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Opet se ponavljam, 432€ s dostavom, 2god. EU garancija...

Moto Edge 20 Pro, USB 3.1, 12GB RAM, 256GB memorija, UFS 3.1 memorija, SD870 koji je učinkovitiji i štedljiviji od SD888. 108MP kamera, periskopska s OIS-om i 5x zoom, 30W punjač, 4500 mAh baterija, OLED 144Hz. Kud ćeš bolje za te novce....😁

https://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-Edge-20-Pro-256gb-Midnight-Blue-12gb-RAM-Dual-SIM-5g-Android-/144227178712?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=724-127637-2357-0

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2022 13:54 (vepar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A sorry, al kupio si jedan od lošijih valuea za te novce. Ekran, kamera, zvučnici, izrada nisu u rangu konkurencije.
Al eto ima taj famozni 3.1 priključak...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
zuper kaže...
A sorry, al kupio si jedan od lošijih valuea za te novce. Ekran, kamera, zvučnici, izrada nisu u rangu konkurencije.
Al eto ima taj famozni 3.1 priključak...

Vidim da se kužiš u te stvari imam ja kuda sa g200 pa daj onda prijedlog za te novce 3.1,888 i 5g mora biti, a ti nadogradi ostalo(kameru zaslon zvuk meni nebitno al da ti bude srce na mjestu pokušaj) do 3300kn.

13 godina
vepar kaže...

Opet se ponavljam, 432€ s dostavom, 2god. EU garancija...

Moto Edge 20 Pro, USB 3.1, 12GB RAM, 256GB memorija, UFS 3.1 memorija, SD870 koji je učinkovitiji i štedljiviji od SD888. 108MP kamera, periskopska s OIS-om i 5x zoom, 30W punjač, 4500 mAh baterija, OLED 144Hz. Kud ćeš bolje za te novce....😁

https://www.ebay.com/itm/Motorola-Moto-Edge-20-Pro-256gb-Midnight-Blue-12gb-RAM-Dual-SIM-5g-Android-/144227178712?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=724-127637-2357-0

Bila mi je hića i morao imati mob što prije stari je gecrk. Ok je i Moto Edge 20 Pro odgovarao bi mi. A sad SD780 vs SD888 prepuštam raspravu kompetentnijim ljudima....

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.4.2022 15:03 (DDavorin).
14 godina
S21 FE njuškalo nov sa garancijom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice