Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.460
|
čitano: 12.919.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Armor kaže...
Kakav je Sony Xperia XA2 Ultra (4/32) u odnosu na Xiaomi A2 (4/64)?
Nekaj treće, Motorola, Nokia?

Xperia mi izgleda (osim prevelikih rubova iznad i ispod ekrana) i napravljena je perfektno, a vjerojatno ima odličnu glavnu kameru.

Kod A2 me muči taj njegov Android i to kaj još uvijek ne znam kaj s njim mogu (Google Store/Play), a kaj ne - bez pomoći kompa - kojeg, iako vidim da svima zvuči nerealno, nemam već godinama.

Mi A2 je Android One telefon

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav ekipa, 

Koja je realna trzisna cijena za iPhone 7 Black 32GB, kupljen u slobodnoj prodaji, pocetkom ove godine, tocnije garancija ide od 01/18. Od prvog dana u bumperu, pazen i mazen bez ogrebotine. Postao sam u official temi za iPhone 7, no nadam se da ovdje ima vise aktivnih clanova. 

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako ću se protegnuti.toliko onda mi je bolje uzeti p20 pro koji je nekih 4100...

8 godina
neaktivan
solaris kaže...

Pozdrav ekipa, 

Koja je realna trzisna cijena za iPhone 7 Black 32GB, kupljen u slobodnoj prodaji, pocetkom ove godine, tocnije garancija ide od 01/18. Od prvog dana u bumperu, pazen i mazen bez ogrebotine. Postao sam u official temi za iPhone 7, no nadam se da ovdje ima vise aktivnih clanova. 

Hvala

Možeš valjda za 2200-2500 kuna. Pokusaj sa 2500 pa smanjuj postepeno.

8 godina
neaktivan
alkos21 kaže...

Ako ću se protegnuti.toliko onda mi je bolje uzeti p20 pro koji je nekih 4100...

Gdje si našao p20 pro za 4100?

11 godina
neaktivan

Nije 4100 već 4300 krivo vidio..  vip

10 godina
neaktivan
Mambinjo kaže...
solaris kaže...

Pozdrav ekipa, 

Hvala

Možeš valjda za 2200-2500 kuna. Pokusaj sa 2500 pa smanjuj postepeno.

Bok Mambinjo. Otkupljujem mobitel od firme, pa me zato zanima "trzisna" cijena. Njuskalo mi bas nije relevantno, jer raspon cijena je od 2000 do 3000 kuna. Al nekako racunam da je srednja cijena 2500 sto je ok. 

10 godina

Iphone 6s ili Honor 10 

Koji od to dvoje

S obzirom da je Honor skuplji oko 500 kunića

Ili predlozite jos neki uređaj sa dobrom kamerom i ne losom baterijom i 3,5 mm 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
6996 kaže...

Iphone 6s ili Honor 10 

Koji od to dvoje

S obzirom da je Honor skuplji oko 500 kunića

Ili predlozite jos neki uređaj sa dobrom kamerom i ne losom baterijom i 3,5 mm 

Pogledaj honor play ili huawei nova 3. Ali ako moras između ova dva birat definitivno honor 10 . Iphone 6s je vec star mobitel i nemre se ni usporedit sa honor 10.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2018 9:39 (jozagloza123).
16 godina
neaktivan

Jel bi Redmi 5A bio najbolji izbor za mobitel do 1000 kn ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
avantgard kaže...

U našim dućanima? 

Hearthstone: Maks0806#2960
16 godina

Tražim nešto, nije žurba, već nekih mjesec dana gledam, do cca 2000kn. Zapeo mi je za oko Xiaomi Redmi Note 5, ali mi se nikako ne sviđa što nema NFC. I sad izašlo nešto novo, Asus Zenfone Max Pro ZB602KL .

Zovu ga na nekim stranicama redmi note 5 killer. Mišljenja? Neznam kakvi su ASUS smartphoni što se tiče pouzdanosti? Ako je netko imao ili ima što od ASUS-a da napiše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Stari Asusi su bili super. E sad jedino ne znam kako je s dostavom od tamo jer vidim da ljudi imaju problema. Mob se i meni svidio 5000mah baterija. Auuu

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Ima veću bateriju i nfc, a i veću cijenu. 

Jedino što se kvalitete tiče a da može biti inferiorno je softverska podrška. Doduše, Asus se malo raspištoljio s telefonima u zadnje vrijeme, vjerujem da će i na tome poraditi

16 godina

Kak misliš veću cijenu kad je ASUS jeftiniji ak se uspoređuju modeli sa isto rama i memorije 4/64? Ja sam već naručivao sa Alze i nikad nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
dastefan kaže...

Tražim nešto, nije žurba, već nekih mjesec dana gledam, do cca 2000kn. Zapeo mi je za oko Xiaomi Redmi Note 5, ali mi se nikako ne sviđa što nema NFC. I sad izašlo nešto novo, Asus Zenfone Max Pro ZB602KL .

Zovu ga na nekim stranicama redmi note 5 killer. Mišljenja? Neznam kakvi su ASUS smartphoni što se tiče pouzdanosti? Ako je netko imao ili ima što od ASUS-a da napiše.

Ovo se čini odlična kupnja, a Alza je vrhunski webshop pa ako bi i bilo problema s mobitelom riješili bi reklamaciju brzo.

Ako se kupuje s aliexpressa/honorbuya i ostalih, onda je to rizik radi garancije, tako da ovaj mobitel treba itekako uzeti u obzir jer je sigurnija kupnja, a na papiru izgleda jako dobro.

Velika prednost u odnosu na Redmi Note 5 mu je brzo punjenje.

Ostaje samo pitanje kakva je kamera na ovom Asusu i ima li ekran nekakvu zaštitu, gorillu vjerovatno nema ali možda nešto drugo.

http://dukedantalion.weebly.com/
8 godina

di su najbolje cijene?Kupujem mobitel i imam onu opciju preko firme  povrat poreza 25%

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Placas punu cjenu, i na kraju godine ti se vrati 20% (ne 25%).

www.nabava.net

Tu si nadjes najpovoljniju opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
dastefan kaže...

Po meni za ispod 2000 kuna najbolje ti je gledat na njuskalu rabljene flagship mobitele ili kupljene preko tvrtke. Više ti se isplati.

14 godina

Odlična ponuda.

S8+ očuvan s punjačem bez garancije.

0 0 hvala 0
13 godina
zoharbizo kaže...

Odlična ponuda.

S8+ očuvan s punjačem bez garancije.

Smrdi na nevolju. Čim ga mijenja za razno i prodaje ovako "golog" znači da ga se želi riješiti prije nego mu gospoda milicajci pokucaju na vrata

14 godina

Registriran danas na Njuškalu, tri oglasa, dva telefona i laptop.

Ja bih rekao da se radi o preprodavaču koji kupi ispod cijene kod nekoga u nevolji i prodaje.

Nisam blizu da pogledam, u svakom slučaju bih pogledao ima li prijave po IMEIU, da mi se mijenja moj S7 s kojim sam još uvijek zadovoljan.

Jedan mu telefon ima garanciju, P20 Pro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 12:19 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
13 godina

A taj p20 pro mijenja za ostale među kojima je S8+ hihi

Ništa to, otkupio ga od vozača taksija za 1000kn, preprodaje za 2000, a čim naivni kupac stavi karticu u njega doći će mu policija u roku od tjedan dana. 

Meni su prošle godine zbog faking HTC Desirea 500 došli doma i ispitivali sat vremena. Mobitela koji je ležao rezervni u ladici 2 godine, mama ga je upalila jer je njen na servisu bio. Eto njih, čekaju u mojoj dnevnoj da se vrati iz šetnje sa psom za mob koji vrijedi manje od goriva koje im je bilo potrebno da dojašu doma.

Ukratko, ne, zaobići to i ne se polakomiti. Ne vrijedi rizika

16 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
avantgard kaže...

U našim dućanima? 

Može od bilo kud, ali ako ostvarujem jamstvo u Hrvatskoj

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 12:31 (avantgard).
14 godina

Haha moram priznati da nisam naišao još na takvo što.

Slikao bih ja njegovu osobnu lijepo i cijeli razgovor dokumentirao prije kupnje pa nek izvoli, kucali bi mu brzo na vrata.

Samo je pitanje kad bih ja dobio pare i dali bi ih izbio iz njega a nije mi blizu :D

0 0 hvala 0
13 godina

Ne bi nikad najvjerojatnije, zato kažem

avantgard redmi 5 je 1000kn, a imaš model za 1100 sa 32gb/3gb rama što svakako preporučujem. Preplati tih 100kn sada naspram 2gb modela i život će ti biti ljepši

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 12:54 (maks0806).
14 godina

Po meni je ovo najbolji telefon za te novce, 1099HRK.

Imao sa M2 Note, telefon je bio čudo za siću.

Jedino nisu baš ažurni s updateovima...

0 0 hvala 0
13 godina

Ma kakvi, helio P10 je n puta lošiji od sd450 u redmiju, a i star je model, a redmi 5 ima oreo već

14 godina

MTK je procesorski i grafički nemoćniji ali kada vidim HD ekran slabo mi dođe :D

klik

0 0 hvala 0
13 godina

Netočno, taj p10 je užasan procesor, sve šteka, a u igricama ga s450 razvaljuje na proste faktore. Kada je izašao taj p10 je bio popljuvan, a tek sada. Ugl imaš usporedba koliko hoćeš između s625 (s450+-) i p10 pa vidi. Neka je HD ekran, još će biti bolji u igricama, mob je kompaktan i baterija traje i traje. 1100 kn je puno previše dati za taj mob, kupio sam M6 Note za manje i dalje ga ne bih preporučio naspram recimo RN4 ili 5+

Da je samo do brojki, ne bi se svi proizvođači tukli za snapdragon procesore, pa xiaomi je i sam skočio sa Nadmoćnog helia x20 na s625 koji je na papiru jad i bijeda naspram tog x20, a sve bolje radi na njemu. Od igara, interfacea, zagrijavanja i baterije. Meizu trenutno na našem tržištu ne nudi ništa što je bolje od Xiaomija za istu cijenu, jbg. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 14:09 (maks0806).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice