Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.504
|
čitano: 13.024.775
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zuper kaže...
AMOLED ima najbolje ekrane za multimediju tako da tu spada uži krug modela. Ako pazimo na širinu, onda još uži krug.
Na njušci bi možda mogao naći novi S8 ako povećaš budžet za 10%. Ako ne, A8 je po meni mob za tebe.

Hvala na prijedlozima.

Pratit ću malo oglase pa možda uleti koji povoljan S8.

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

kada bi nokia 6 i nokia 7 plus trebale doći kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, nakon par godina koristenja LG g3, odlucio samda je vrijeme za novi mobitel. Mob pretezito koristim za surfanje pa me zanima imate li kakvih preporuka do 3000 kn 

Mobster12 (EU west)
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2018 21:24 (File04).

0 0 hvala 0
14 godina

Ako ti nije bed naručiti izvana, možeš uzeti nešto poput Mi MIX 2

Ako u obzir ulaze samo HR trgovine, recimo Z2 Play je dobar izbor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mate 10 lite ili Z2 play? Cijena je tu negdje, par sto kn gore dolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Z2 Play. Razlog jer ima AMOLED display, bolju kameru, bolji SoC, čišći - brži softver, bolju bateriju sa brzim punjenjem, mogućnost dodavanja modova. Ma općenito dosta bolji mob
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
zuper kaže...
Z2 Play. Razlog jer ima AMOLED display, bolju kameru, bolji SoC, čišći - brži softver, bolju bateriju sa brzim punjenjem, mogućnost dodavanja modova. Ma općenito dosta bolji mob

Tako nekako sam i mislio, jedina mana koju mi bas upada u oko je dosta manje ekran (5.5 vs 5.9).

13 godina

Kolege, samo da vam javim, kupljen je Huawei p20 lite novi za 2500 kn i dečko je prezadovoljan. Hvala svima još jednom na preporukama

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zasto kupovati Nokiu 6 koja je izasla davno ? Zar ti niej bolje uzeti nokiu8?

16 godina
Besana kaže...

vidim da baš nisi u toku, predstavljene su nokia 6 (2018) i nokia 7 plus i obje imaju android one koji bi htio

11 godina
neaktivan

Ajmo jedno glasanje, svi od navedenih telefona su slicne ili iste cijene

Prva dva su nova ostali polovni u dobrom stanju. Sta biste vi od ovoga odabrali?

Molim sve da glasaju u igri su iskljucivo ovi telefoni,

Sta biste vi uzeli sebi najprije od sledeceg:

5 Xiaomi Mi Note 3
0 Xiaomi Mi5 Pro
0 Samsung S6 Edge
1 Samsung S7
6 Samsung S7 Edge
1 LG G5
1 HTC 10
1 Huawei P9
1 Iphone 6S
2 OnePlus 3
[url=http://minecraft-mp.com/server-s68005][img]http://minecraft-mp.com/banner-68005-3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Koja besmislena lista telefona.... de dodaj još jedno 10-15 komada...

Ako već kupuješ mobitel onda reci do koliko para i šta ti je bitno pa će ti se nešto preporučiti, a ne nabacati hrpu telefona bez ikakve veze.

Kakva glasanja, ko djeca neka...

http://dukedantalion.weebly.com/

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Matoje kaže...
Besana kaže...

vidim da baš nisi u toku, predstavljene su nokia 6 (2018) i nokia 7 plus i obje imaju android one koji bi htio

Boga mi ne znam.Nisam bila u toku.Znam da je Nokia 8 super telefon  i android je

15 godina
Kupljena je Nokia 6, problem je s spajanjem na kućnu WiFi mrežu, prepozna modem, unesen je ispravan pass ali se ne može spojiti. Mobilna mreža nije isprobana jer se čeka nova sim kartica.

Što bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Je li kamera bolja nego na galaxy modelima
8 godina
neaktivan
Je li kamera bolja nego na galaxy modelima
13 godina
neaktivan
Ima li tko meizu pro7 plus da napise malo svoje misljenje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
2dulle kaže...

Prva dva su nova ostali polovni u dobrom stanju. Sta biste vi od ovoga odabrali?

Ako su svi iste cijene onda ili galaxy s7 edge ili iphone 6s ili htc 10. Ostali nisu ni priblizno dobri.

11 godina
neaktivan
nansale kaže...
Kupljena je Nokia 6, problem je s spajanjem na kućnu WiFi mrežu, prepozna modem, unesen je ispravan pass ali se ne može spojiti. Mobilna mreža nije isprobana jer se čeka nova sim kartica.

Jel  mislis na tu novu nokiu 6 za koju nisam znala ili nokia 6 koja je izasla prije nokie 8?

15 godina
Ovo je aparat, Nokia 6 je u pitanju.
E sad, jel izašla prije ili poslije N8 nemam pojma

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislim da je to starija tipa nokie 6.Mislim da ova nokia 6 2018 koju je neko pominjao nije izasla.I kako si ovim zadovoljan sto se tice brzine slika i ostalog?Znam da je nokia 8 vrh telefon za 6 nisam cula  nista

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mambinjo kaže...
2dulle kaže...

Ako su svi iste cijene onda ili galaxy s7 edge ili iphone 6s ili htc 10. Ostali nisu ni priblizno dobri.

Xiaomi je novi, imas i odma garanciju a za ostale nije sigurno. Večina imaju godinu dana no treba provjeriti  koliko je ostalo .

Inače kod rabljenog je rizik da kupis nesto defektno a garancija ne pokriva. Moj brat je davno preko njuškala prodao Iphone koji je imao povremeno gubitak signala, na servisu su mu rekli da je popravak 700kuna a on ga uspio prodati i kupiti novi uz doplatu.

8 godina
protjeran
Markić7 kaže...
Moj brat je davno preko njuškala prodao Iphone koji je imao povremeno gubitak signala, na servisu su mu rekli da je popravak 700kuna a on ga uspio prodati i kupiti novi uz doplatu.

Znači da je tvoj brat prevarant koji je nekome uvalio neispravan mobitel, i ti se još s time hvališ po forumu kako je on eto "uspio prodati".

Stvarno si nadaren... :facepalm:

http://dukedantalion.weebly.com/
12 godina
neaktivan
zalman1 kaže...
Markić7 kaže...
Moj brat je davno preko njuškala prodao Iphone koji je imao povremeno gubitak signala, na servisu su mu rekli da je popravak 700kuna a on ga uspio prodati i kupiti novi uz doplatu.

Znači da je tvoj brat prevarant koji je nekome uvalio neispravan mobitel, i ti se još s time hvališ po forumu kako je on eto "uspio prodati".

Stvarno si nadaren... :facepalm:

Ne hvalim se, čovjek je gledao u iphone i bilo mu je sve u redu, pola sata je provjeravao i radio tip top. Ja samo želim ukazati na rizik kupovine preko njuškala, osim što večinom nemate garanciju jer je istekla i rizik jer može nešto ne raditi. Recimo što ako ne radi bluetooth onda se morate pomiriti sa time jer niste provjeriti detaljnije što radi a što ne.

Xiaomi je bestbuy na listi  :)

14 godina
nansale kaže...

Problem bi mogao biti da mobitel ne podržava neki od načina enkripcije ili WiFi standarda podešenih na routeru.

Ako znaš i imaš pristup routeru, poigraj se standardima (b,g and n i još bolje ac ako ima), probaj "AES and TKIP".

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina

Bok ekipa. Zena mi ima A5 2016 i vrijeme je za zamjenu. Gledao sam elipsu huawei mate 10lite 2399kn i p20lite 2899kn. Koji bi bio pametnija kupnja? Mozete i preporuciti nesto drugo za tu lovu. Otvoren sam za sve opcije. 

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
17 godina
p20lite
Prodajem Fractal Node 304 za 360kn | http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
U tom slučaju bolje da uštediš više od 1000kn i uzmeš P10 Lite. Jer osim izgleda ekrana, se ne razlikuju. Samsung A8 je bolji izbor iako i on košta više nego bi trebao.
Za tu cijenu sad već možeš uzeti P10, prošlogodišnji flagship i mnogo bolji uređaj od navedenih. Također, Galaxy S7 iako 2 godine star, danas ponajbolji midranger. I LG G6 je tu u toj cijeni
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Da li se isplati uzeti Samsung galaxy A5 2017?

0 0 hvala 0
12 godina
zuper kaže...
U tom slučaju bolje da uštediš više od 1000kn i uzmeš P10 Lite. Jer osim izgleda ekrana, se ne razlikuju. Samsung A8 je bolji izbor iako i on košta više nego bi trebao.
Za tu cijenu sad već možeš uzeti P10, prošlogodišnji flagship i mnogo bolji uređaj od navedenih. Također, Galaxy S7 iako 2 godine star, danas ponajbolji midranger. I LG G6 je tu u toj cijeni

Hvala na odgovoru, razmisliti cu jos tocno sto uzeti. Razmisljao sam i o xiaomiu, moram u drugoj temi pitati koji bi bio najbolji za tu lovu.

al iskreno nekak me najvise vuse sa joj uzmem mate 10 lite ali kazem jos cu razmisliti. Kroz tjedan dana bi trebao kupiti jer ovaj a5 sto zena ima jedva radi.

PSN:Tomislav025
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice