A kupiš si za 100 čuna powerbank i riješen problem 
Some people are so poor... all they have is money!
A kupiš si za 100 čuna powerbank i riješen problem 
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Mobitel do 1800 kuna i ni lipe više.
Solidna kamera i baterija, ne igram igrice, od aplikacija imam 24 sata, Facebook, Instragram i Viber sve ostalo ne instaliram, izuzet navigacije neke i m-bankinga....
P10 lite?
iPhone 6?
Solidna kamera i baterija, ne igram igrice, od aplikacija imam 24 sata, Facebook, Instragram i Viber sve ostalo ne instaliram, izuzet navigacije neke i m-bankinga....
P10 lite?
iPhone 6?
Huawei
Pozdrav
moze neka preporuka di uzet xiaomi mi6 bez carine?
P10 lite?
iPhone 6?
Iphone 6 i dobra baterija ne idu u isti kontekst :D
Pozdrav
moze neka preporuka di uzet xiaomi mi6 bez carine?
Tonke store sa DHL-om
Goldway sa DHL-om
Mi Store sa DHL-om
P10 lite mi je prodan, ali sam našao ok zamjenu....
Lenovo P2, dobra baterija mi je ispred dobre kamere, ionako samo tu i tamo poslikam aute, ništa previše i te slike ne obrađujem niti idu na upload kakav ni slično...
Ima ga tko?
Sto mislite o huawei nova 2? Da li se isplati nov u trgovini za 380€
Najbitnije mi je kamera i velicina mob-a , ovaj sam bas isprobala uzivo i taman je tanak, lagan i izgledom podsjwca na p10.
Samo me zanima da li vrijedi po sepcifikacijama te novce
4G rama
64G interne memorije
Zaslon 1080*1920, 5"
Camera 12/8mpx sa leicom
Itko iskustva sa Lenovom P2? :)
Može preporuka nekog mobitela da ima barem 5000 mAh , da je dualsim, ima 4G i da ne laga kad sam na njemu, da kad gledam yt da se ne grije itd. ? do 2000kn
Bacio sam oko na Asus Zenfone MAX , ima li koji bolji za te novce?
Hvala na savjetu, uzet ću taj.
S tom cifrom si sasvim blizu Xiaomi Mi6.
S tom cifrom si sasvim blizu Xiaomi Mi6.
da al baterija je samo 3000
Oneplus 2 ili Xperia Z3?
Oba su polovna mobitela, Xperia bez ikakvih vidljivih tragova koristenja. Oneplus ima par vidljivih tragova koristenja ali sve radi. Mobiteli su u istom rangu od 1200 kuna. Uglavnom mi trebaju performanse (da mobitel radi fluidno, ne steka, multitasking itd.) i da ima ok kameru (pod ok mislim da se visi razlika naspram moje Motorole Moto G2).
EDIT: inace sam power user i provodim dosta vremena na youtubeu pa tu ide Xperii plus zbog stereo zvucnika. Ali i volim zaigrat ponekad Clash of Clans pa mi OP dobro dodje zbog veceg ekrana.
Radije bih uzeo Xperiu zbog kamere i jer imam iskustva sa njom i znam da je brz mob, ali u drugu ruku OP2 ima noviji procesor jer je izasao kasnije i verzija OP-a je 64/4GB.
Molio bih eksperta da da misljenje. Hvala.
Oneplus 2 ili Xperia Z3?
Oba su polovna mobitela, Xperia bez ikakvih vidljivih tragova koristenja. Oneplus ima par vidljivih tragova koristenja ali sve radi. Mobiteli su u istom rangu od 1200 kuna. Uglavnom mi trebaju performanse (da mobitel radi fluidno, ne steka, multitasking itd.) i da ima ok kameru (pod ok mislim da se visi razlika naspram moje Motorole Moto G2).
EDIT: inace sam power user i provodim dosta vremena na youtubeu pa tu ide Xperii plus zbog stereo zvucnika. Ali i volim zaigrat ponekad Clash of Clans pa mi OP dobro dodje zbog veceg ekrana.
Radije bih uzeo Xperiu zbog kamere i jer imam iskustva sa njom i znam da je brz mob, ali u drugu ruku OP2 ima noviji procesor jer je izasao kasnije i verzija OP-a je 64/4GB.
Molio bih eksperta da da misljenje. Hvala.
Ni jedan ni drugi neće zakazati. Z3 možda malo prednjači s kamerom ako ti se da podesiti shot kako treba.
Znaci svejedno je koji uzimam? Ne znam koliko je benchmark vazan kod mobitela ali posto OP ima noviji Chipset i gigu rama vise, pokazao se puno boljim od Xperie. Imao sam jedan Z3 vec ali je ekran zakazao iz nepoznatog razloga i odlican je mobitel. Ne sjecam se da je ikada zastekao koliko sam ga imao. Samo me zanima koji ce me duze durat posto su za istu cijenu a OP mi ima malo vise funkcija poput otkljucavamje otiska prsta sto Z3 nema. Ali nema ni jedan IP rating, sto mi bas i nije toliko vazno al volio bih imat ker nikad se ne zna. Z3 ima odlicnu kameru sto sam se uvjerio jer sam baratao u postavkama dosta dugo da namjestim kameru. Budem provjerio jos na youtubu i interwebz OP kameru.
Sad imam Samsung J5 i ima bateriju od 3 tisuće i nešto, i ne izdrži mi cijeli dan, da ima barem dualsim nebi ništa sad kupovao, ali baterija i dualsim mi je najbitnije kod moba. Ovaj koji si mi preporučio je stvarno lijep mob, puno ljepši od p2 i puno prije bi ga odabrao, samo da ima jaču bateriju..
Na mobu koristim jako puno Kodi i dijelim internet vezu cijeli dan frendovima, a 3350 mah je premalo za to..
Ovaj MiMax 2 djeluje dosta dobro, powerbank imam od 16000 mah, al nije pristupačno baš svaki dan nosat sa sobom.
Možda ću uzeti, nije velika razlika u cijeni, a nudi više koliko mi se čini
Evo ja kupio P2 jučer, napunio ga jutros i oko 8 ga skinuo s punjača, bio dosta na njemu, po netu tražio auto za ženu itd, malo youtube, nešto malo poziva, i sad sam na 87 88 posto baterije...
Kamera čisto ok, kvaliteta zvučnika pri pozivu super, vanjski zvučnik dovoljno glasan, radi jako fluidno - zasad stvarno prezadovoljan.
Našao ga polovnog za 1400 kuna sa garancijom od 1.5 godine, dobio kaljeno staklo, 2 maskice, Sony slušalice zapakirane nove...tako da mislim da sam super prošao.
Koji mobitel do 1500 kn? Može i malo više ako je baš potrebno.
Namjena: 9GAG, browsanje internetom, igre na mobitelu ne igram
Poželjno: fluidan rad, barem 720p zaslon, da ima Android 6.0 ili noviji
Nevažno: kamera, zvučnik
Ja sam kupio ovakav HTC M8 samo zlatni nov novcat za 1200kn, i prezadovoljan sam sa njime u svemu! Radi ko urica, CPU SD 801, Antutu test 55714, fluidan, brz, dobra kamera, FHD, odlicni zvucnici, izrada! Znam da nije 2017godine, vec 2014, ali valja pogledati! Iznenadio sam se kako radi nakom S4 ovo je zmaj! Tvoj novac ti odluci, LP!
Samsung Galaxy A3 2017 na njuškalu.
Koristim neko vrijeme i izvrstan je uređaj, na 7.0 Nougatu možeš biti na 2 aplikacije istovremeno (npr. youtube i neka), čvrst izvrsne izrade, vodootporan, fino radi, baterija solidna.
Odlučio sam se za Lenovo vibe P2 4/64 memorija,dual sim,baterija 5100mah.
Našao sam na njuškalu oglas, prodaje za 1800kn, kaže mi prodavač da je garancija godina dana kod ovlaštenog Lenovo servisa.
Jel to stvarno tako?
Ako nešto rikne na mobu hoće ga primit ovlašteni serviser?
Samsung Galaxy A3 2017 na njuškalu.
Koristim neko vrijeme i izvrstan je uređaj, na 7.0 Nougatu možeš biti na 2 aplikacije istovremeno (npr. youtube i neka), čvrst izvrsne izrade, vodootporan, fino radi, baterija solidna.
Bolji izbor su moto g5 ili redmi note 4x od tog samsunga, daleko daleko bolji izbor, ali jebe ih to što se ne zovu samsung heh.
Joj daj ne njajke!!!
Veliš "daleko,daleko bolji izbor"!!!
Ispada ko da je A3 totalno jadan mob!
Uvijek bih prije uzeo Samsunga nego G5 a za note4 bih rezmislio šta mi je bitnije.
Nedavno sam uzeo novi A3 2017, nakom cca.tjedan dana dobio upgrade na 7-micu i mob je odlican u svakom pogledu a na kraju dana još imam 30% baterije uz teže korištenje!
Nekom je sa svojih 4.7' premali ali ja sam baš to i tražio.
Novi superštedljivi Exynos 8-core čip, gg4,IP68 ceetifikat,S-Amoled,312ppi,prednje fingerprint otključavanje, super kamera (barem meni), rad sa dvije aplikacije simultano, a-gps/glonass...
Sve radi fluidno i bez mane 😎
Jedino što bih mu zamjerio je da nema barem 3GB RAM-a a postoječih 2GB je dovoljno za fluidan rad sa jednom aplikacijom ali ne i sa dvije.
Znači jedino pripaziti da nemate puno toga otvoreno u pozadini i bit ce ok.