Pozdrav,zelim kupit novi mobitel jer trenutni Samsung s4 polako krepava.Razmišljo sam smartphone do 500$.Proizvođač nije bitan.
Pozdrav,zelim kupit novi mobitel jer trenutni Samsung s4 polako krepava.Razmišljo sam smartphone do 500$.Proizvođač nije bitan.
Mislim da kod zamjene uređaja ide iz početka, a kod servisa se nastavlja.
Nek me netko ispravi ako griješim.
A što je bitno kod mobitela? Dijagonala ekrana?
Sram te bilo ako ti moraš pitati :D
Je, odličan mobitel za tu cijenu, ti možeš pročitati u svim temama vezanim uz mobitele :)
Jedino ako ti treba 5.5", onda gledaš note verziju.
P.S. note postoji više modela, neki nemaju B20 frekvenciju koja se koristi ponegdje u HR, pa ovisno gdje kupuješ pogledaj i za Redmi 4x.
ne pratim mobitele...u biti, ne pratim vise ni hardver toliko...znam kako su stvari isle do sada i neke osnove, ali ne da mi se cijepati dlake niti natezati sa hejterima i fenovima...imao sam 5 Mpx kameru na mobu prije des godina, racunam da je glupo dat za isti hardver opet solde, pa sam gledao sto nudi najbolji hardver za novce...ovo mi je izgledalo ok, sa svojih 13mpx, pa sam pitao da vidim ima li bolje...niti ne citam ove teme o mobitelima, prebrzo se to minja da bi pohvatao sve...
ne pratim mobitele...u biti, ne pratim vise ni hardver toliko...znam kako su stvari isle do sada i neke osnove, ali ne da mi se cijepati dlake niti natezati sa hejterima i fenovima...imao sam 5 Mpx kameru na mobu prije des godina, racunam da je glupo dat za isti hardver opet solde, pa sam gledao sto nudi najbolji hardver za novce...ovo mi je izgledalo ok, sa svojih 13mpx, pa sam pitao da vidim ima li bolje...niti ne citam ove teme o mobitelima, prebrzo se to minja da bi pohvatao sve...
Hmmm. Redmiu ti je kamera najlošija karika. Nije sranje, ali nije baš ni nešto posebno... Ako ti je kamera važnija pogledaj i druge modele.
Ne znam u tom cjenovnom rangu ništa drugo, možda netko ima bolji prijedlog.
Pozdrav.
Potrebna mi je pomoć, prijatelj uzima mobitel u Vodafone.de, pa mi reče da mu šta nađem a ja sa njemačkim 0 (kao i on).
Treba mu nešto do 300€ u totalu ako me razumijete.
https://www.vodafone.de/privat/handys-tablets-tarife/smartphone-uebersicht.html
Hvala unaprijed
Pa na kojoj je tarifi ;)
Hmmm. Redmiu ti je kamera najlošija karika. Nije sranje, ali nije baš ni nešto posebno... Ako ti je kamera važnija pogledaj i druge modele.
Nije loše!
Ali Redmi 4X kod nas košta 1200 kn, a ovaj 1400.
Predlozio sam toga zbog kamere.
Neznam dali su sredili uopce software na tom asusu, ali nije nesto profitirao u ono doba dok je izasao makar ima opticki zum, doduse sa manualnim modom su se mogle napraviti puno bolje fotke.
Dijagonala da je nekih 5,5",i da ima noviji chipset max. godinu dana star.
Trenutno imam Samsung Note 4 , sta predlazete za novi mob. Kod jedne osobe kupujem sve mobitele i dam svoj i jos doplate i uzmem neki tel. Sad ne znam sta cu, sta predlazete za Note 4 +50 eu nadoplate.
Kako mi da znamo cijene kod te osobe ;) Daj modele koje mozes dobiti za to pa ti neko i odgovori...
Pozdrav, moze preporuka mobitela do cca 2500kn i ako je koja kuna vise prihvatljivo je. Nebitno jeli ducan ili njuskalo.
Trentuno koristim Galaxy S6 al mi je jedini nedostatak manjak memorije tj potriba za slotom za memorijsku karticu.
Zadnjih par godina koristim samo Samsunga al nepatim od toga ni da bude neki no name kinez ili sta vec.
NAJBITNIJA stavka na mobitelu mi je KAMERA znaci treba mi nesto naslicnije ili bolje od S6 jer njegova kamera mi odraduje sve odlicno kako prednja tako i zadnja . Ostalo sve vise manje jer niti igram igrice ni nista tako da.
Hvala
Pozdrav. Mi 5x vs Mi5 vs Mi 5s. Koji je najbolji mob od ovih navedenih
Mi 5s
Mi 5x je slabija verzija mi 5, a mi 5s je pojačana verzija Mi 5
Mi 5s
Mi 5x je slabija verzija mi 5, a mi 5s je pojačana verzija Mi 5
Hvala
S7 mi je standarno prvi izbor al bar sta se tice oglasa po splitskoj zupaniji se svu krecu od 3000 pa nadalje a tu mi je vec razlika 500kn od planiranog a kupovat dalje nesto na nevideno se ne usudim dok nevidim uzivo.
A sta se tice ovog USB-a malog vec iman na taj đir al ipak jedan dodatni uredaj koliko god bija mali mi je tlaka.
Cisto san tija vidit ima li koji kinez al pari s6 tipa huawei ili nesto slicno tome da ima dobru kameru.
Ako ne onda cu se strpit jos koju kunu sacuvat.
S7 mi je standarno prvi izbor al bar sta se tice oglasa po splitskoj zupaniji se svu krecu od 3000 pa nadalje a tu mi je vec razlika 500kn od planiranog a kupovat dalje nesto na nevideno se ne usudim dok nevidim uzivo.
A sta se tice ovog USB-a malog vec iman na taj đir al ipak jedan dodatni uredaj koliko god bija mali mi je tlaka.
Cisto san tija vidit ima li koji kinez al pari s6 tipa huawei ili nesto slicno tome da ima dobru kameru.
Ako ne onda cu se strpit jos koju kunu sacuvat.
Huawei p9?