Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.943
|
čitano: 12.411.747
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav,zelim kupit novi mobitel jer trenutni Samsung s4 polako krepava.Razmišljo sam smartphone do 500$.Proizvođač nije bitan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
x360gamer kaže...
Ukratko.
Nexus 5x mi zapeo u bootloopu, uspijesno zamjenjena maticna u garantnom roku. Prakticki imam sve iznutra novo, osim sta je kuciste moje ostalo isto.
Dali meni garancija bi trebala biti ponovo 2 godine ili se samo nastavlja?

Mislim da kod zamjene uređaja ide iz početka, a kod servisa se nastavlja.

Nek me netko ispravi ako griješim.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
JanPula kaže...

Pozdrav,zelim kupit novi mobitel jer trenutni Samsung s4 polako krepava.Razmišljo sam smartphone do 500$.Proizvođač nije bitan.

A što je bitno kod mobitela? Dijagonala ekrana?

8 godina
protjeran

xiaomi redmi 4x

Ima li netko nesto protiv ovoga? Cini mi se nekakav best buy?

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.9.2017 18:40 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gorstak79 kaže...

xiaomi redmi 4x

Ima li netko nesto protiv ovoga? Cini mi se nekakav best buy?

Sram te bilo ako ti moraš pitati :D 

Je, odličan mobitel za tu cijenu, ti možeš pročitati u svim temama vezanim uz mobitele :)

Jedino ako ti treba 5.5", onda gledaš note verziju.

P.S. note postoji više modela, neki nemaju B20 frekvenciju koja se koristi ponegdje u HR, pa ovisno gdje kupuješ pogledaj i za Redmi 4x.

8 godina
protjeran

ne pratim mobitele...u biti, ne pratim vise ni hardver toliko...znam kako su stvari isle do sada i neke osnove, ali ne da mi se cijepati dlake niti natezati sa hejterima i fenovima...imao sam 5 Mpx kameru na mobu prije des godina, racunam da je glupo dat za isti hardver opet solde, pa sam gledao sto nudi najbolji hardver za novce...ovo mi je izgledalo ok, sa svojih 13mpx, pa sam pitao da vidim ima li bolje...niti ne citam ove teme o mobitelima, prebrzo se to minja da bi pohvatao sve...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gorstak79 kaže...

ne pratim mobitele...u biti, ne pratim vise ni hardver toliko...znam kako su stvari isle do sada i neke osnove, ali ne da mi se cijepati dlake niti natezati sa hejterima i fenovima...imao sam 5 Mpx kameru na mobu prije des godina, racunam da je glupo dat za isti hardver opet solde, pa sam gledao sto nudi najbolji hardver za novce...ovo mi je izgledalo ok, sa svojih 13mpx, pa sam pitao da vidim ima li bolje...niti ne citam ove teme o mobitelima, prebrzo se to minja da bi pohvatao sve...

Hmmm. Redmiu ti je kamera najlošija karika. Nije sranje, ali nije baš ni nešto posebno... Ako ti je kamera važnija pogledaj i druge modele.

Ne znam u tom cjenovnom rangu ništa drugo, možda netko ima bolji prijedlog.

13 godina

Pozdrav.

Potrebna mi je pomoć, prijatelj uzima mobitel u Vodafone.de, pa mi reče da mu šta nađem a ja sa njemačkim 0 (kao i on).

Treba mu nešto do 300€ u totalu ako me razumijete.

https://www.vodafone.de/privat/handys-tablets-tarife/smartphone-uebersicht.html

Hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa na kojoj je tarifi ;)

13 godina
Torent kaže...

Pa na kojoj je tarifi ;)

A evo mislim da sam i sam skonto, recimo ova tarifa Red L 8GB, kad sve sracunam dođe preskupo... 

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Gorstak79 kaže...

Hmmm. Redmiu ti je kamera najlošija karika. Nije sranje, ali nije baš ni nešto posebno... Ako ti je kamera važnija pogledaj i druge modele.

ASUS ZENFONE ZOOM

Some people are so poor... all they have is money!
13 godina
andi.cro kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Gorstak79 kaže...

ASUS ZENFONE ZOOM

Nije loše! 

Ali Redmi 4X kod nas košta 1200 kn, a ovaj 1400.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.10.2017 1:24 (CyberDemonVZ).
14 godina
Loš je taj Asus. Predstavljen prije 2 i pol godine, slab chipset i nema Nougat. A i softver tadašnjih Asusa nije baš dobar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Predlozio sam toga zbog kamere.

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Neznam dali su sredili uopce software na tom asusu, ali nije nesto profitirao u ono doba dok je izasao makar ima opticki zum, doduse sa manualnim modom su se mogle napraviti puno bolje fotke. 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Dijagonala da je nekih 5,5",i da ima noviji chipset max. godinu dana star.

14 godina
Za oko 400€ izvana naručiš novi LG G6...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mi mix link ili mi6

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trenutno imam Samsung Note 4  , sta predlazete za novi mob. Kod jedne osobe kupujem sve mobitele i dam svoj i jos doplate i uzmem neki tel. Sad ne znam sta cu, sta predlazete za Note 4 +50 eu nadoplate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kako mi da znamo cijene kod te osobe ;) Daj modele koje mozes dobiti za to pa ti neko i odgovori...

9 godina
neaktivan
Pa koliko mu vrijedi note 4? Može ti dati 100 ili 200 ili 300 € mi to ne znamo.

Zašto bi note 4 uopće mijenjao? Ne vjerujem da za njegovu vrijednost možeš dobiti neki puno bolji uređaj.

2 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav, moze preporuka mobitela do cca 2500kn i ako je koja kuna vise prihvatljivo je. Nebitno jeli ducan ili njuskalo.

Trentuno koristim Galaxy S6 al mi je jedini nedostatak manjak memorije tj potriba za slotom za memorijsku karticu.

Zadnjih par godina koristim samo Samsunga al nepatim od toga ni da bude neki no name kinez ili sta vec.

NAJBITNIJA stavka na mobitelu mi je KAMERA znaci treba mi nesto naslicnije ili bolje od S6 jer njegova kamera mi odraduje sve odlicno kako prednja tako i zadnja . Ostalo sve vise manje jer niti igram igrice ni nista tako da.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa S7 je najlogičniji izbor. Ima odličnu kameru i utor za memoriju. A i ne trebaš se prilagođavati na Samsungov softver...
Na njuškalu je novi oko te cijene, možda 100-200 više, ovisi o dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav. Mi 5x vs Mi5 vs Mi 5s. Koji je najbolji mob od ovih navedenih 

0 0 hvala 0
17 godina
A ga kupiš jednostavno USB stick?
Ovaj nešto
https://www.sandisk.com/home/mobile-device-storage/ultra-dual-drive-usb-m-3.
9 godina
neaktivan

Mi 5s

Mi 5x je slabija verzija mi 5, a mi 5s je pojačana verzija Mi 5

11 godina
neaktivan
Krec82 kaže...

Mi 5s

Mi 5x je slabija verzija mi 5, a mi 5s je pojačana verzija Mi 5

Hvala

13 godina
zuper kaže...
Pa S7 je najlogičniji izbor. Ima odličnu kameru i utor za memoriju. A i ne trebaš se prilagođavati na Samsungov softver...

S7 mi je standarno prvi izbor al bar sta se tice oglasa po splitskoj zupaniji se svu krecu od 3000 pa nadalje a tu mi je vec razlika 500kn od planiranog a kupovat dalje nesto na nevideno se ne usudim dok nevidim uzivo.

A sta se tice ovog USB-a malog vec iman na taj đir al ipak jedan dodatni uredaj koliko god bija mali mi je tlaka.

Cisto san tija vidit ima li koji kinez al pari s6 tipa huawei ili nesto slicno tome da ima dobru kameru.

Ako ne onda cu se strpit jos koju kunu sacuvat.

14 godina
Pa možeš za te novce izvana naručiti Mi6, ali on dolazi sa 64GB memorije bez utora za SD. Ima i 128GB verzija koja je nešto skuplja.
LG G5 možeš pogledati, on ima jako dobru kameru. Huawei P9 isto dobru iako fali OIS i nema 4K snimanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Smretko kaže...
zuper kaže...

S7 mi je standarno prvi izbor al bar sta se tice oglasa po splitskoj zupaniji se svu krecu od 3000 pa nadalje a tu mi je vec razlika 500kn od planiranog a kupovat dalje nesto na nevideno se ne usudim dok nevidim uzivo.

A sta se tice ovog USB-a malog vec iman na taj đir al ipak jedan dodatni uredaj koliko god bija mali mi je tlaka.

Cisto san tija vidit ima li koji kinez al pari s6 tipa huawei ili nesto slicno tome da ima dobru kameru.

Ako ne onda cu se strpit jos koju kunu sacuvat.

Huawei p9?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice