Huawei p9 lite sam shvatio kao pouzdan i solidan urđaj.
Jos sam u potrazi ali bi svakako razmislio i ovom Lenovou K6 Note.
Ima li jos ikakvih misljenja/iskustva oko njega?
Huawei p9 lite sam shvatio kao pouzdan i solidan urđaj.
Jos sam u potrazi ali bi svakako razmislio i ovom Lenovou K6 Note.
Ima li jos ikakvih misljenja/iskustva oko njega?
Brzo pitanje, Axon 7 ili Oneplus 3T, vaše mišljenje i zašto ako može. Hvala vam unaprijed!
OP3T - na stranu amoled ekran i više piksela, kao i dupli prednji zvučnici, OP radi bolje, više je stock i ima širu podršku u zajednici.
Trebao bih savjet. Nudi mi se u firmi slijedeća tri mobitela
-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA
Nekako za sad naginjem najviše prema P9 Lite, ali još nisam načisto ... Bit će mi poslovni mob pa mi je bitna baterija i da je kamera što bolja. Igre mi nisu bitne i neću ih igrati...
Uzmi P9 Lite.
-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA
Nekako za sad naginjem najviše prema P9 Lite, ali još nisam načisto ... Bit će mi poslovni mob pa mi je bitna baterija i da je kamera što bolja. Igre mi nisu bitne i neću ih igrati...
Uzmi P9 Lite.
P9 Lite bez razmišljanja. Btw dal ti firma ima ugovor s T-Comom?
Mob do 1500kn, bitna baterija, kamera neka solidna. Dosao sam do ova 3 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8103&idPhone2=8207&idPhone3=7869.
Pa koji je najbolji ili preporučujete nešto četvrto, hvala! ;)
ps bitno da je mob novi i da ga je moguće kupiti u hrv
| 1 | Motorola Moto G4 |
|---|---|
| 6 | Asus Zenfone 3 Max ZC520TL |
| 1 | Samsung Galaxy J5 (2016) |
Mob do 1500kn, bitna baterija, kamera neka solidna. Dosao sam do ova 3 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8103&idPhone2=8207&idPhone3=7869.
Pa koji je najbolji ili preporučujete nešto četvrto, hvala! ;)
ps bitno da je mob novi i da ga je moguće kupiti u hrv
Izvolis 2 kralja baterija:
1. https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-3s-prime-dual-sim-dark-gray-3-32gb-lte-eng-meni.html
2. https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-4-dual-sim-16gb-2gb-lte-black-silver.html
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA
Uzmi P9 Lite.
nope.
-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA
Uzmi P9 Lite.
nope.
Hehe, mi smo kod T-Coma i imali smo identičnu ponudu uređaja za 2nd level pa zato pitam
Može preporuka Androida do 1500kn?
Neće se igrati igre na njemu.
IM, Internet, kamera i sl... Dakle ništa zahtjevno.
Brzo pitanje, Axon 7 ili Oneplus 3T, vaše mišljenje i zašto ako može. Hvala vam unaprijed!
OP3T - na stranu amoled ekran i više piksela, kao i dupli prednji zvučnici, OP radi bolje, više je stock i ima širu podršku u zajednici.
Dugo sam se mislio i pogledao bezbroj recenzija, međusobnih sučeljavanja dvaju mobitela i zaključio da je po mojem mišljenju OP3T bolji mobitel. Istina da Axon 7 ima bolji ekran i zvuk ali mi to nije toliko bitno posto ne vjerujem da cu se previše baviti vr-om a na tabletu već imam dual facing Dolby Atmos zvučnike koji su i više nego dobri te taj uređaj preferiram za jednostavnu multimediju. Softwere od oneplus-a me u biti pridobio. Ispoliran je do kraja uz mnogo vise malih ali korisnih dodataka koji kao cjelina rade veliku prevagu u mom slučaju. Plus kamera je bolja, uređaj je brži te harware specifikacije koje ima ga čine vise "future proof" uredajem. Hvala svima na pomoci, želim vam svima ugodan dan! 😊
lllnuclearlll Xiaomi Note 4, odlican mobitel za svoju cijenu, kvalitetan ekran, neloš software i prihvatljiva kamera.
Ili za možda malo više novca; Huawei P9 Lite, odlican mobitel, kratko sam se koristio s njime pošto mi ga prijatelj ima i svidio mi se, bolja kamera nego Xiaomi.
Oba su malo skuplja od 1500 ali se isplati uložiti pošto za taj novac su po meni najbolji u toj kategoriji. Naravno možeš naručivati iz inozemstva ispast će te jeftinije. Xiaomi te Huawei
Zeppe :D
Sry na kasnom odgovoru
Trenutno se mogu sjetiti samo Xiaomija Mi 5s, OnePlus 3T. Mislim da trenutno samo oni imaju SD 821 i 4+ GB ram. Izać će sad i LG G6 pa moš i njega pogledat. Samsung Galaxy S8/S8+ će isto bit interesantan.
-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA
Uzmi P9 Lite.
nope.
Hehe, mi smo kod T-Coma i imali smo identičnu ponudu uređaja za 2nd level pa zato pitam
Ma velika je ponuda, ali ova tri su mi ajmo rec jedini uređaji koji vrijede nešto a da mogu dobiti free. Sve bolje bi morao nadoplatiti dosta, a ne isplati mi se bas pošto imam već V10, kao glavni mob.
Zašto bi to radio poslije svakog unosa??
kao što sam rekla bila pri spremanju broja mob mi ne nudi spremanje na SIM, a kroz 5-10dana ne znam na koju foru mi nestane par broja koja su mi bitna i tako do prvog dana... pa ne želim nakon svakog spremanja to raditi..
Oprosti u krivom rodu sam pisao 
Ajmo ponovo.
Ne moraš to raditi prije svakog unosa, nego samo odabereš opciju da ti se kod snimanja kontakti ponudi SIM kartica:
contacts -> settings (long press the menu key) -> display preferences -> enable display SIM contacts
Ili, ako imaš na hrvatskom
Kontakti -> opcije (držiš tipku Menu, ako imaš tako složeno u opcijama) -> Prikaži željene postavke -> Prikaži kontakte SIM kartice
Osim ako baš tražiš razlog za kupovinu novog mobitela 
Nego, ako ti kontakti stvarno nestaju s Google accounta, onda nešto opako ne štima!
Vrati ti to sve lijepo na tvorničke postavke, pa sve iz početka 
Pitanje.
Mogu li na Lumiji 535 s W8.1 kopirati brojeve na SIM karticu? Na hrvatskom su Winsi.
Šljaka dobro MS account ali u slučaju kvara dumb phone mi je pričuva a onda ostajem bez kontakata. Hvala
Trebao bi moći. Pogledaj u opcijama Imenika ili Osoba.
Pozz, planiram kupiti novi mobitel pa trebam preporuku online shopova. Želim kupiti mobitel iz EU (ili Hrvatske) tako da ne moram plaćati carinu/PDV.
Molim preporuku online shopova baziranih u EU ili u Hrvatskoj. Koji su najbolji/najpouzdaniji?
Pozdrav, tražim za mamu neki mobitel bestbuy do 1200kn..
Sveo sam na ova tri; ili ako ima 'ko prijedlog neki bolji u tom rangu...
bdw. Moto G4 ima vise varijanti?
| 3 | Moto G4 |
|---|---|
| 0 | Galaxy J5 |
| 8 | P8 Lite |
g4 ima 3 varijante, pogledaj si http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8103&idPhone2=8050&idPhone3=8104 tu..u tom rangu cijene mozda g4 ako nades (inace je 1500kn neka normalna cijena), ili g4 play koji je slabiji i jeftiniji
Može preporuka Androida do 1500kn?
Neće se igrati igre na njemu.
IM, Internet, kamera i sl... Dakle ništa zahtjevno.
Imas koji post iznad, ja sma postavio isto pitanje :)
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
Ne, jednostavno ne. Ne za 2500. Nikako
Xiaomi Redmi 3 ili 3s, ovisi koji je kod nas jeftiniji.
4100 mAh- a baterija, takvoj osobi bi trajalo barem 3 dana s jednim punjenjem, ako ne i više.
Odgovorio si sam na svoje pitanje zašto ne. Ako za 100 eura manje dobiješ jači mob, nije dobra cijena za ovaj tvoj.
Meni osobno AMOLED ekran nikako ne paše, boje su mi prejake i smeta mi.