Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.952.082
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Huawei p9 lite sam shvatio kao pouzdan i solidan urđaj.

Jos sam u potrazi ali bi svakako razmislio i ovom Lenovou K6 Note.

Ima li jos ikakvih misljenja/iskustva oko njega?

12 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Brzo pitanje, Axon 7 ili Oneplus 3T, vaše mišljenje i zašto ako može. Hvala vam unaprijed!

OP3T - na stranu amoled ekran i više piksela, kao i dupli prednji zvučnici, OP radi bolje, više je stock i ima širu podršku u zajednici.

12 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Trebao bih savjet. Nudi mi se u firmi slijedeća tri mobitela

-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA

Nekako za sad naginjem najviše prema P9 Lite, ali još nisam načisto ... Bit će mi poslovni mob pa mi je bitna baterija i da je kamera što bolja. Igre mi nisu bitne i neću ih igrati...

Uzmi P9 Lite.

17 godina
bubimir13 kaže...
goranbm kaže...

-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA

Nekako za sad naginjem najviše prema P9 Lite, ali još nisam načisto ... Bit će mi poslovni mob pa mi je bitna baterija i da je kamera što bolja. Igre mi nisu bitne i neću ih igrati...

Uzmi P9 Lite.

P9 Lite bez razmišljanja. Btw dal ti firma ima ugovor s T-Comom?

12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Mob do 1500kn, bitna baterija, kamera neka solidna. Dosao sam do ova 3 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8103&idPhone2=8207&idPhone3=7869.

Pa koji je najbolji ili preporučujete nešto četvrto, hvala! ;)

ps bitno da je mob novi i da ga je moguće kupiti u hrv

1 Motorola Moto G4
6 Asus Zenfone 3 Max ZC520TL
1 Samsung Galaxy J5 (2016)
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 14:09 (flukscro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
flukscro kaže...

Mob do 1500kn, bitna baterija, kamera neka solidna. Dosao sam do ova 3 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8103&idPhone2=8207&idPhone3=7869.

Pa koji je najbolji ili preporučujete nešto četvrto, hvala! ;)

ps bitno da je mob novi i da ga je moguće kupiti u hrv

Izvolis 2 kralja baterija:

1. https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-3s-prime-dual-sim-dark-gray-3-32gb-lte-eng-meni.html

2. https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-4-dual-sim-16gb-2gb-lte-black-silver.html

14 godina
Dobra firma kad daju mobitel....
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
bubimir13 kaže...
goranbm kaže...

-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA

Uzmi P9 Lite.

nope.

[url=http://mowned.com/gp][img]http://mowned.com/sig/gp.smart.jpg[/img][/url]
17 godina
goranbm kaže...
ParaNO1d kaže...
bubimir13 kaže...
goranbm kaže...

-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA

Uzmi P9 Lite.

nope.

Hehe, mi smo kod T-Coma i imali smo identičnu ponudu uređaja za 2nd level pa zato pitam

17 godina

Može preporuka Androida do 1500kn?

Neće se igrati igre na njemu.

IM, Internet, kamera i sl... Dakle ništa zahtjevno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
Zeppe kaže...

Brzo pitanje, Axon 7 ili Oneplus 3T, vaše mišljenje i zašto ako može. Hvala vam unaprijed!

OP3T - na stranu amoled ekran i više piksela, kao i dupli prednji zvučnici, OP radi bolje, više je stock i ima širu podršku u zajednici.

Dugo sam se mislio i pogledao bezbroj recenzija, međusobnih sučeljavanja dvaju mobitela i zaključio da je po mojem mišljenju OP3T bolji mobitel. Istina da Axon 7 ima bolji ekran i zvuk ali mi to nije toliko bitno posto ne vjerujem da cu se previše baviti vr-om a na tabletu već imam dual facing Dolby Atmos zvučnike koji su i više nego dobri te taj uređaj preferiram za jednostavnu multimediju. Softwere od oneplus-a me u biti pridobio. Ispoliran je do kraja uz mnogo vise malih ali korisnih dodataka koji kao cjelina rade veliku prevagu u mom slučaju. Plus kamera je bolja, uređaj je brži te harware specifikacije koje ima ga čine vise "future proof" uredajem. Hvala svima na pomoci, želim vam svima ugodan dan! 😊

lllnuclearlll  Xiaomi Note 4, odlican mobitel za svoju cijenu, kvalitetan ekran, neloš software i prihvatljiva kamera.

Ili za možda malo više novca; Huawei P9 Lite, odlican mobitel, kratko sam se koristio s njime pošto mi ga prijatelj ima i svidio mi se, bolja kamera nego Xiaomi.

Oba su malo skuplja od 1500 ali se isplati uložiti pošto za taj novac su po meni najbolji u toj kategoriji. Naravno možeš naručivati iz inozemstva ispast će te jeftinije. Xiaomi te Huawei 

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 18:06 (Zeppe).
14 godina
neaktivan

Sry na kasnom odgovoru

Trenutno se mogu sjetiti samo Xiaomija Mi 5s, OnePlus 3T. Mislim da trenutno samo oni imaju SD 821 i 4+ GB ram. Izać će sad i LG G6 pa moš i njega pogledat. Samsung Galaxy S8/S8+ će isto bit interesantan.

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
goranbm kaže...
ParaNO1d kaže...
bubimir13 kaže...
goranbm kaže...

-Huawei P9 Lite
-HTC Desire 825
-Sony Xperia XA

Uzmi P9 Lite.

nope.

Hehe, mi smo kod T-Coma i imali smo identičnu ponudu uređaja za 2nd level pa zato pitam

Ma velika je ponuda, ali ova tri su mi ajmo rec jedini uređaji koji vrijede nešto a da mogu dobiti free. Sve bolje bi morao nadoplatiti dosta, a ne isplati mi se bas pošto imam već V10, kao glavni mob.

[url=http://mowned.com/gp][img]http://mowned.com/sig/gp.smart.jpg[/img][/url]
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Miki_16 kaže...

Zašto bi to radio poslije svakog unosa??

kao što sam rekla bila pri spremanju broja mob mi ne nudi spremanje na SIM, a kroz 5-10dana ne znam na koju foru mi nestane par broja koja su mi bitna i tako do prvog dana... pa ne želim nakon svakog spremanja to raditi..

Oprosti u krivom rodu sam pisao

Ajmo ponovo.

Ne moraš to raditi prije svakog unosa, nego samo odabereš opciju da ti se kod snimanja kontakti ponudi SIM kartica:

contacts -> settings (long press the menu key) -> display preferences -> enable display SIM contacts

Ili, ako imaš na hrvatskom

Kontakti -> opcije (držiš tipku Menu, ako imaš tako složeno u opcijama) -> Prikaži željene postavke -> Prikaži kontakte SIM kartice

Osim ako baš tražiš razlog za kupovinu novog mobitela

Nego, ako ti kontakti stvarno nestaju s Google accounta, onda nešto opako ne štima!

Vrati ti to sve lijepo na tvorničke postavke, pa sve iz početka

Pitanje.

Mogu li na Lumiji 535 s W8.1 kopirati brojeve na SIM karticu? Na hrvatskom su Winsi.

Šljaka dobro MS account ali u slučaju kvara dumb phone mi je pričuva a onda ostajem bez kontakata. Hvala

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 22:56 (Spiridon).
8 godina
protjeran

Trebao bi moći. Pogledaj u opcijama Imenika ili Osoba.

My pleasure darlin

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pozz, planiram kupiti novi mobitel pa trebam preporuku online shopova. Želim kupiti mobitel iz EU (ili Hrvatske) tako da ne moram plaćati carinu/PDV. 

Molim preporuku online shopova baziranih u EU ili u Hrvatskoj. Koji su najbolji/najpouzdaniji?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, tražim za mamu neki mobitel bestbuy do 1200kn..

Sveo sam na ova tri; ili ako ima 'ko prijedlog neki bolji u tom rangu...

bdw. Moto G4 ima vise varijanti?

3 Moto G4
0 Galaxy J5
8 P8 Lite

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

g4 ima 3 varijante, pogledaj si http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8103&idPhone2=8050&idPhone3=8104 tu..u tom rangu cijene mozda g4 ako nades (inace je 1500kn neka normalna cijena), ili g4 play koji je slabiji i jeftiniji

12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Može preporuka Androida do 1500kn?

Neće se igrati igre na njemu.

IM, Internet, kamera i sl... Dakle ništa zahtjevno.

Imas koji post iznad, ja sma postavio isto pitanje :)

10 godina
neaktivan
Pozz. Ako tko trzi mob do 2500 kn mislim da sa lenovo p2 nece pogriješiti. Ja ga neki dan sasvim slučajno kupio . ima odličnu bateriju, kvalitetu izrade i odlican amoled ekran. Ako koga sto zanima neka slobodno pita.

0 1 hvala 0
17 godina
Jel ima ko od vas Huawei Honor 7 lite?
Zanimaju me iskustva u vezi tog moba..
Performanse, baterija i kamera..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav svima, više ni ne znam kakvi su ovi stari smartphonovi, ali tražim jedan običan koji ima dugo trajanje baterije. Treba jednoj starijoj osobi, znači za obično korištenje, ništa specijalno. Wapp eventualno da može instalirat i ić preko wifia googlat negdje kad je vani.
Sigurno se ispod 1000 kn može nać ludilo mobitela sada već.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
13 godina
M3d0 kaže...
Pozz. Ako tko trzi mob do 2500 kn mislim da sa lenovo p2 nece pogriješiti. Ja ga neki dan sasvim slučajno kupio . ima odličnu bateriju, kvalitetu izrade i odlican amoled ekran. Ako koga sto zanima neka slobodno pita.

Ne, jednostavno ne. Ne za 2500. Nikako

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
10 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Pozdrav svima, više ni ne znam kakvi su ovi stari smartphonovi, ali tražim jedan običan koji ima dugo trajanje baterije. Treba jednoj starijoj osobi, znači za obično korištenje, ništa specijalno. Wapp eventualno da može instalirat i ić preko wifia googlat negdje kad je vani.
Sigurno se ispod 1000 kn može nać ludilo mobitela sada već.

Xiaomi Redmi 3 ili 3s, ovisi koji je kod nas jeftiniji.

4100 mAh- a baterija, takvoj osobi bi trajalo barem 3 dana s jednim punjenjem, ako ne i više.

10 godina
neaktivan
A zasto ne?? A gle kad sam kupovao mob bitno mi je bilo da je ekrana minimalno 5.5 i po mogućnosti amoled, dual sim i da baterija sto duze traje . Baterija mi traje tri dana (sot 11-14h). U hr za te novce ne mogu kupiti nista bolje. Naravno mislim novo u trgovini. Da mi nije hitno trebao mob vjerojatno bi kupio xiaomi redmi note 4 jer je dosta jeftiniji a dosta su slični.
13 godina

Odgovorio si sam na svoje pitanje zašto ne. Ako za 100 eura manje dobiješ jači mob, nije dobra cijena za ovaj tvoj.

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
14 godina
Jači u kojem smislu? Ja bih dao 100€ više samo za AMOLED ekran. I sučelje bolje izgleda na Lenovu + ima bolju bateriju.
Za 2500kn je dobra kupnja u dućanu
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Meni osobno AMOLED ekran nikako ne paše, boje su mi prejake i smeta mi.  

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ma ok. Znam da je jeftinije ali trebao mi je mob u roku 5min tako da bas i nemas nekog izbora. A i redmi note 4x je u hr 1900kn i ima 1gb rama manje, lošiji ekran(ips) i nema lte band 20 a to mi je jako bitno.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Na lenovo p2 imas mogucnost tu zasićenost boja smanjiti pa su boje kao i na ips ekranu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice