Mi4c sam imao i fantastičan je uređaj.
Od fluidnosti, ekrana, kamere, pa preko podrške za Snapdragon 808.
Flagship za 2015. Neusporedivo bolji od entry level redmi 4, odličan izbor.
Sad imam Mi max i isto je odličan.
Pozdrav.Koji od ova dva Oneplus 3 ili Nexus 6p
Misliš OnePlus 3T?
Po meni OnePlus bolji. Hardverski mnogo jači, softver veoma sličan stock, bolja baterija, Dash punjenje. Nexus jedino ako je bitna kamera u low light i biti prvi u redu za nadogradnju.
Pomozite.
| 2 | Samsung Galaxy J3 2016 |
|---|---|
| 2 | Xiaomi redmi 2 |
| 0 | Nešto drugo - prijedlog |
Može preporuka nekog polovnog 4-5 godina (max 2012. godište) smartphonea sa min. 8MP kamerom za 350-400Kn? Hvala.
Pa ovisi, ako možeš naći Xperiu Z za te novce, ili HTC M7, pa čak mislim da se može i Galaxy S4 piknut za tu svotu.
Mislim da je čak S4 najpouzdaniji izbor, Z su se poraspadale jer je to valjda najnekvalitetniji mob ikada, M7 nećeš naći sa tipkom za paljenje koja nije udubljena, te zvučnicima koji ne krče
I lako promijenis bateriju kod s4 u slucaju da je gotova a vjv je.
Šta mislite o Samsung galaxy J5(2016) dual sim? Dal je dobra kupnja za 1500kn?
Mob koristim za pozive, poruke, viber, fb.
Prioritet mi je baterija i prosječno dobra kamera a koliko vidim ovaj je dosta ok.
| 0 | Da |
|---|---|
| 8 | Ne |
Šta mislite o Samsung galaxy J5(2016) dual sim? Dal je dobra kupnja za 1500kn?
Mob koristim za pozive, poruke, viber, fb.
Prioritet mi je baterija i prosječno dobra kamera a koliko vidim ovaj je dosta ok.
https://www.nabava.net/mobiteli__100/huawei-mobitel-p9-lite-52-android__22583461
P9 Lite je premija naspram J5. Stisni koju kunu više i uzmi P9 Lite
Da samo taj p9 mi je ispao nekako iz oka jer nema dedicated slot za microSD, a dual sim mi je potreba + mora imat poseban microSD utor.
A da se protegnem do 2000kn, ima li išta u tom rangu?
Prelazim s LG G2 na nešto malo novije.
Dvojba mi je slično kao i kolegi invicto13 par postova iznad. Čitajući sve gore postove, ispadne da se za do 2500 kn većinom traže ili kupuju p9 i honor8 na njuškalu, ili mi5-5s s online shopova. Koliko je snapdragon 820 bolji od snap800 koji je u mom g2? Gledao sam malo usporedbe g2 i mi5, i na papiru neizgleda da baš ima prevelike razlike. Pitam iz razloga što mi g2 još radi super savršeno, ali bih da promijenio dok još mogu dobiti nešto za njega, pa da me moram manje izdvojiti za novi.
Volio bih da odgovorite na anketicu generalno kojeg bi osobno kupili.
| 9 | p9 |
|---|---|
| 0 | honor 8 |
| 1 | mi5 |
| 3 | mi5s |
| 0 | nešto drugo |
Velika je razlika između Snapdragon 800 i 820. Ja sam svoj G2 16GB u odličnom stanju prodao za 600kn tak da se tu neće baš dobiti puno. Do 2500kn najbolje kupnje su po meni P9 ili Honor 8 te Motorola Moto Z Play. Može i Samsung A5 2017. To je sve preko njuškala. Iz dućana se za te novce izdvaja Lenovo P2, Huawei Nova
A gdje je tu Galaxy s6? Po istoj cijeni kao i honor/p9 ga se može naći na njuškalu...
Zeppe :D
Jel 2500kn prevelika cijena za zlatni neotvarani Xiaomi Mi5 3GB/64GB ?
Jel 2500kn prevelika cijena za zlatni neotvarani Xiaomi Mi5 3GB/64GB ?
s obzirom na to da za cca 1850 kn dobis novog iz web shopa rekao bih da je..
Isplati li se tebi ono što prime nudi u odnosu na običnu verziju?
Isplati li se tebi ono što prime nudi u odnosu na običnu verziju?
A neznam, 1 gb rama više, manji ekran, neznam, nisam siguran. Ali našao sam mi5 preko aliexpressa za oko 1850 kuna (kao sto je kolega forumas predložio u predhodnoj poruci, jeli to isplativo, i još važnije jel sigurno, ima li tko iskustva sa tim?
Zeppe :D
helloouu ekipa 
zanima me koji dual sim uređaj ima mogućnost spremanje kontakt broj na SIM karticu, trenutno imam Xioami Redmi Note 4 i naravno taj uređaj nema tu opciju, samo na MI račun, google ili već gdje.. di ne želim spremati, a zbog posla kojeg radim bitno mi je da je spremljeno baš na SIM kartici, čak sam primjetila da kad spremim da mi znaju i ponestati, što me izludi...
Bitno mi je da je mob 5.2" još bolje 5.5"
Kamera mi je bitna i baterija
Hvala!
contacts -> settings (long press the menu key) -> display preferences -> enable display SIM contacts.
ili
setting--system apps--contacts--import/export contacts
contacts -> settings (long press the menu key) -> display preferences -> enable display SIM contacts.
ili
setting--system apps--contacts--import/export contacts
Hvala ali neda mi se nakon svakog unosa novog broja to raditi...
Zašto bi to radio poslije svakog unosa??
kao što sam rekla bila pri spremanju broja mob mi ne nudi spremanje na SIM, a kroz 5-10dana ne znam na koju foru mi nestane par broja koja su mi bitna i tako do prvog dana... pa ne želim nakon svakog spremanja to raditi..
kao što sam rekla bila pri spremanju broja mob mi ne nudi spremanje na SIM, a kroz 5-10dana ne znam na koju foru mi nestane par broja koja su mi bitna i tako do prvog dana... pa ne želim nakon svakog spremanja to raditi..
Oprosti u krivom rodu sam pisao 
Ajmo ponovo.
Ne moraš to raditi prije svakog unosa, nego samo odabereš opciju da ti se kod snimanja kontakti ponudi SIM kartica:
contacts -> settings (long press the menu key) -> display preferences -> enable display SIM contacts
Ili, ako imaš na hrvatskom
Kontakti -> opcije (držiš tipku Menu, ako imaš tako složeno u opcijama) -> Prikaži željene postavke -> Prikaži kontakte SIM kartice
Osim ako baš tražiš razlog za kupovinu novog mobitela 
Nego, ako ti kontakti stvarno nestaju s Google accounta, onda nešto opako ne štima!
Vrati ti to sve lijepo na tvorničke postavke, pa sve iz početka 
Kontakti
Držiš tipku Menu (tri crte) da uđeš u opcije.Ako ne radi, onda pod opcijama uključiš da long press bude settings
Odabereš Postavke
Uključiš prikaz SIM brojevaI kod snimanja kontakata imaš SIM karticu
Kontakti
Držiš tipku Menu (tri crte) da uđeš u opcije.
Ako ne radi, onda pod opcijama uključiš da long press bude settings
Odabereš Postavke
Uključiš prikaz SIM brojeva
I kod snimanja kontakata imaš SIM karticu
Evo uspijela, hvala hvala hvala <3