Motorola Moto G, imaš ju za te novce.
Out of box raketa od moba, XT 1032 i bolji modeli.
S3 već moraš rootati i staviti CM da bi radio super.
OS LL 5.1 clean, LTE i lako popravljiv.
Motorola Moto G, imaš ju za te novce.
Out of box raketa od moba, XT 1032 i bolji modeli.
S3 već moraš rootati i staviti CM da bi radio super.
OS LL 5.1 clean, LTE i lako popravljiv.
^^ cekam na odgovor ^^
^^ cekam na odgovor ^^
Ili račun ili ovjerenu garanciju, samo da imaš imei telefona na jednom ili drugom
Da li brzo punjenje ilako utjece na kvalitetu baterije i dal smanjuje vijek baterije ako se brzo punjenje koristi dugorocno
Jel netko uzimao mobitel preko Neutrino Mobile Shopa? Jesu oni sigurni da se preko njih uzima?
Da li brzo punjenje ilako utjece na kvalitetu baterije i dal smanjuje vijek baterije ako se brzo punjenje koristi dugorocno
Vjerovatno, al sigurno nece u prve 2g da smanji kvalitetu nesto drasticno.
Jel netko uzimao mobitel preko Neutrino Mobile Shopa? Jesu oni sigurni da se preko njih uzima?
Jesu, imaš normalno jamstvo ostvarivo u agramservisu 24mj
Pošto stari Y300 polazi odlazi u vječna lovišta... Da vas pitam... znači mob mogu uzet bez PDV-a.... zanima me da li postoji išta bolje od Xiaomija Redmija 3.. u tom cjenovnom rangu.. Mogu ga kupiti za 1300 kn a inače je 1650 u Instar informatici.
Naravno.. planiram uzet samo u našim dućanima vamo,, Svijet medija itd... Pa ako netko zna nešto bolje neka napiše. Hvala
Možda Lg G3? Dođe te 1500kn bez pdv-a
A di to 1500?..., to mi je puno. jer bi baš za 1300 bez PDV-a nešto. P8 Lite su mi rekli u drugoj temi, da je ovaj bolji Xiaomi.. Znači nema ama baš ništa drugo?
Prijo mora bit bar 2 GB Rama.
Ako ti je 1300 max, uzmi njega.
Pozdrav društvo. Gledam kupiti u Hrvatskoj u nekom dućanu mobitel do 1600 kuna. Za sada mi je za oko u tom rangu zapeo jedino LG G4 Stylus. Možete li mi reći još neke preporuke koje su u tom cjenovnom rangu? Unaprijed hvala
Gore navedeni xiaomi je 10x bolji od tog Lg-a
Pozdrav društvo. Gledam kupiti u Hrvatskoj u nekom dućanu mobitel do 1600 kuna. Za sada mi je za oko u tom rangu zapeo jedino LG G4 Stylus. Možete li mi reći još neke preporuke koje su u tom cjenovnom rangu? Unaprijed hvala
Meizu M3 Note, za te novce polovan na njušci.
Slika i preslika MX5.
Dobra vecer! Kupio bi novi smartphone do 120-130eura.. S tim da ne igram igrice i sl. nego gledam da ima dobar fotic ,dobru bateriju,jednu sim karticu,dobar zvuk,4g mrezu,2g ram,i solidnu brzinu..
Nemam neku bas zelju koji brand od smartphona,moze i kineski samo da je ok, Hvala! Moze putem interneta kupovina naravno a moze i sa oglasa.. Sto bi mi predlozili..hvala!
Uzeo Huawei P8 Lite prije mjesec i pol i mogu reći da sam prezadovoljan. Sve dobro što sam čuo o njemu je istina, uz sve zahtjevne aplikacije tipa Facebook mobitel radi odlično, a tu i tamo odigram Hearthstone i to ide glatko. Svaka preporuka.
Dobra vecer! Kupio bi novi smartphone do 120-130eura.. S tim da ne igram igrice i sl. nego gledam da ima dobar fotic ,dobru bateriju,jednu sim karticu,dobar zvuk,4g mrezu,2g ram,i solidnu brzinu..
Nemam neku bas zelju koji brand od smartphona,moze i kineski samo da je ok, Hvala! Moze putem interneta kupovina naravno a moze i sa oglasa.. Sto bi mi predlozili..hvala!
Jako tesko za te pare novi telefon koji ima sve to sto si naveo...
Minimum koji bi ti preporucio je Xiaomi MI4... 170$ od TopOne...
U HR tesko da ces naci nesto posteno za 120-130€...
Ovo odokativno ispada oko 150€... (MI4 od TopOne)
Upravo sam kupio Meizu M1 Note ... platio 697 kuna ... sa skladista u Eu.. sa Honorbuy .. cjena mi odgovara kao i telefon..jedino sto cu promjeniti poklopac baterije u crne boje jer je sada plave boje.. sad ocekujem posiljku..besplatno slanje,sad cemo vidjeti kod nas,kako cu proci..
Upravo sam kupio Meizu M1 Note ... platio 697 kuna ... sa skladista u Eu.. sa Honorbuy .. cjena mi odgovara kao i telefon..jedino sto cu promjeniti poklopac baterije u crne boje jer je sada plave boje.. sad ocekujem posiljku..
Prošao si ko na piru, odličan mob.
Pozdrav, trebam se odlučiti za jedan od navedenih mobitela, pošto ne pratim mobitele tražim pomoć. :)
0 | Samsung Galaxy S3 Neo |
---|---|
0 | Samsung Galaxy S4 Mini |
14 | Sony Z3 Compact |
5 | Huawei P8 Lite |
Pozdrav, trebam se odlučiti za jedan od navedenih mobitela, pošto ne pratim mobitele tražim pomoć. :)
nijedan nije ni usporediv sa SONY Z3 Compact
Pozdrav da li je ovo best buy mob do 1000kn trenutno? ako nije neki drugi prijedlog znaci kupovina u nasim ducanima i za keš
https://www.simpa.hr/mobitel/lg-g8-4g?entityid=UiDf421TkkGRY-v6qOXWaOXCONdlBocMrAqsGf6adqA1&gapt=4-32-1-1-0-0-0
Od ova 3 stvarno nemreš osim z3 compact ništa odabrati. Tko god je glasao za nešto drugo pojma nema
Trebo bi prijedlog za mob cijene oko 2000 kn (+- 10%), moze preko njuske.
Mora biti kompaktan, dijagonale oko 4.7" i da ima dobru kameru.
Vidim da se na njuskalu da nac Z5C za 2200,2300, mislim da je to jedini izbor?
Upravo sam kupio Meizu M1 Note ... platio 697 kuna ... sa skladista u Eu.. sa Honorbuy .. cjena mi odgovara kao i telefon..jedino sto cu promjeniti poklopac baterije u crne boje jer je sada plave boje.. sad ocekujem posiljku..besplatno slanje,sad cemo vidjeti kod nas,kako cu proci..
Uzeo i ja kad sam vidio koja je cijena. Nisam mogao propustiti. Nego, nešto čitam da ne dolazi sa Google Play. Jel treba staviti neki poseban ROM ili će šljakat out of the box?
Uzeo i ja kad sam vidio koja je cijena. Nisam mogao propustiti. Nego, nešto čitam da ne dolazi sa Google Play. Jel treba staviti neki poseban ROM ili će šljakat out of the box?
Skineš GAPPS i instaliraš, a vjerojatno ti neće doći sa najnovijim romom, pa samo udri update na beta 5.6.5.24 ili official 5.1.6.0, stvarno zakon mob.
Ja gledam u koga da ga ubodem u nas da ne radim paynpal...
Iako imam M2 Note.
Zar mi ne vjerujes..nisam ni ja vjerovao dok nisam vidio vlastitim ocima.. sto se tice google play ,,tip mi je napisao da ce oni to instalirati i da ce ugraditi internacionalni meni ili kako vec .
Evo jos traje akcija po 99 $ za Meizu m1 note.ima jos 6 komada pa ko prije. sa besplatnim slanjem , na Honorbuy sa eu skladista , evo stranica pa pogledajte ...http://www.honorbuy.com/66-meizu-m1-note
najvjerojatnije iz Slovenije jer su mi poslali trakcing broj i stranicu na kojoj da pratim posiljku..