Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.059
|
čitano: 12.583.650
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
VedroVis kaže...

Neki mobitel sa onako dobrom kamerom, ne mora bit fotoaparat ali da mogu lijepo slikat sto zelim. Da je brz i da moze vrtit neke osnovne aplikacije poput drustvenih mreza i jednostanvijih igra s lakocom. Moze bit kinez i ne mora, moze i online ne mora HR. Do cca 1000 HRK. 

Hvala

Xiaomi Redmi 3 i Redmi Note 2. 

11 godina
maks0806 kaže...

Ima wza 2850 u neutrinu sa kožnim poklopcem, ali stvarno nemoj G4. Sad sam ga imao i rješio ga se. Radi lošije od S6, baterija totalni užas, te nikako nije future-proof hardverski

Nemojte slusat ove sto pricaju da g4 radi losije od s6 jer to nije istina pogotovo od kad je na 6.0,g4 je pila ipo a jedino sta na njemu nevalja je baterija,e ona je katastrofa 

tomas
10 godina
Za jedno 1400 kn max neki dobar mob
Gledao sam Huawei p8 Lite ali osim njega ima li što dobro
Otprilike karakteristika i kvalitete kao ovaj huawei

0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

pozz ekipa, jel ima kakav ok android do 200-2200kn? gledao sam u tom rangu nešto tipa oneplus x, ima jos kakva alternativa?

mkay?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Xiaomi redmi note 2 ili xioami mi4 (2gb ram edition) ????

Sta ce mi potpis imam 15
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja bih zaobisao oba i uzeo redmi 3. Mi4 je kvalitetnije izrade ali je stariji model i nema micro sd slot. Dok note 2 ima, vjerujem da je kamera bolja na mi4, ja bas nisam bio odusevljen kamerom. Redmi 3 manja rezolucija, ali ogromna baterija i hibridni slot za microsd ili drugu karticu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
odjavljen
6996 kaže...
Za jedno 1400 kn max neki dobar mob
Gledao sam Huawei p8 Lite ali osim njega ima li što dobro
Otprilike karakteristika i kvalitete kao ovaj huawei

Nije los Huawei p8 lite, pogledaj si i redmi 3.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
14 godina
neaktivan
Pozdrav,

Evo zanima me vaše mišljenje na temu koji službeni mob da si izaberem.
Tvrtka nudi iPhone SE ili galaxy s6 (ne edge).

Nisam nikad koristio iPhone pa me malo zanima radi toga.
GS6 ima veliki ekran što je super jer ću puno koristiti email i otvarati pdf i word dokumente. Ali ima jako slabu bateriju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

S6 bi ja zbog puno boljeg ekrana i više memorije. Baterija nije tako grozna kao što bi čovjek rekao, a ima i brzo punjenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

koliko je pad cijene top mobitela nakon 2 godine tipa ako se uzme sa njuškala samsung s7 novi za 3500 koja cijena se može očekivati nakon 2 godine za prodaju stanje relano nakon korištenja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako je mobitel kupljen nov u Vipu u 4 mjesecu 2015 da li je otključan na sve mreže tvornički ili se mora nositi k njima da ga otključaju? I da li bi oni otključali mobitel ako je on još pod garancijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

trebala bi mi preporuka za mobitel do 2700kn, mora biti novi, ali može biti sa njuškala. Do sada sam koristio uglavnom iPhone, a do 2700kn ima samo 5s, a njemu će sada biti 3 godine pa vjerojatno ima nešto bolje za te novce. Mobitel ne koristim za ništa posebno ugl. pozivi, poruke, youtube, whatsapp, tu i tamo koja igrica..

0 0 hvala 0
13 godina
Jim Carrey kaže...

koliko je pad cijene top mobitela nakon 2 godine tipa ako se uzme sa njuškala samsung s7 novi za 3500 koja cijena se može očekivati nakon 2 godine za prodaju stanje relano nakon korištenja 

Cca 1500kn

hrčak kaže...

Ako je mobitel kupljen nov u Vipu u 4 mjesecu 2015 da li je otključan na sve mreže tvornički ili se mora nositi k njima da ga otključaju? I da li bi oni otključali mobitel ako je on još pod garancijom?

Najvjerovatnije je zaključan, pošto je zakon na snazi od 1.5.2015. Ako imaš račun odmah ti dekodiraju mob

cedevita od limuna kaže...

Pozdrav,

trebala bi mi preporuka za mobitel do 2700kn, mora biti novi, ali može biti sa njuškala. Do sada sam koristio uglavnom iPhone, a do 2700kn ima samo 5s, a njemu će sada biti 3 godine pa vjerojatno ima nešto bolje za te novce. Mobitel ne koristim za ništa posebno ugl. pozivi, poruke, youtube, whatsapp, tu i tamo koja igrica..

Čini se da je Samsung Galaxy S6 cjenovno u tom rangu, a dosta bolji mob od 5s. 

12 godina

Ako mi vip dekordira mobitel unutar garancije, nju ne gubim i dali se tako šteti mobitel ako se naknadno otključava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Do 2500-2700... Možda Xiaomi mi5...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sheimus kaže...
maks0806 kaže...

Ima wza 2850 u neutrinu sa kožnim poklopcem, ali stvarno nemoj G4. Sad sam ga imao i rješio ga se. Radi lošije od S6, baterija totalni užas, te nikako nije future-proof hardverski

Nemojte slusat ove sto pricaju da g4 radi losije od s6 jer to nije istina pogotovo od kad je na 6.0,g4 je pila ipo a jedino sta na njemu nevalja je baterija,e ona je katastrofa 

Trubljenje o bateriji koja je izmjenjiva je potpuno besmisleno. Uložite siću u još jednu i imat ćete ukupno više "juhe" i autonomije nego u najboljoj antimaterijskoj bateriji ugrađenoj u unibody stakleni lijepljeni POS.

Uostalom, jel imate vi ljudi doma struje ffs. Ne živimo u doba Nokije 3310. Svaki mobitel se noću stavlja na punjenje da ujutro bude spreman. Ovi koji bacaju drkicu na to da smanje svjetlinu na minimum pa onda ćire po svom ultra sleek super amoled QHD 4K ekranu nakratko da provjere sms i onda ga drže ugašenog da bi svršavali što im je mobitel na jednom punjenju izdržao 2 dana... jednostavno nisu za pametne telefone.

14 godina
neaktivan

Yo Momma  Imamo doma struje,ali ima ljudi koji nisu stalno u kući ili imaju posao koji nema pristup utičnici.Vecina nas stavlja mob navecer punit s tim se slazem,ali g4 ce morat jos jednom na punjac prije spavanja 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sto kazete na skoro nov P8 za 2000 kn?
Jel to dobra kupovina? Nadu se i S6 za 200-300 kn vise, al niti jedna u bas 10/10 stanju. Takoder, neznam koja je fora.. Al huawei ima 3 godine jamstva. A opet, tu je i jos dodatni trosak na microSD zbog male memorije (16 gb), a i neznam dali ce biti novijih androida za njega...
12 godina

Novi ti dode oko 2.500kn, ako je taj par mjeseci star i ima vazecu garanciju nije losa kupovina.

9 godina
neaktivan

Pozdrav jel se isplati uzet S6 ( stanje 10/10, garanicja, malo korišten znaci bez crtice) za 2300kn ?

13 godina
DuMe kaže...

Yo Momma  Imamo doma struje,ali ima ljudi koji nisu stalno u kući ili imaju posao koji nema pristup utičnici.Vecina nas stavlja mob navecer punit s tim se slazem,ali g4 ce morat jos jednom na punjac prije spavanja 

Pa da, ako u 15h mora na punjac, sry ali to mi je neupotrebljivo, a reklo bi se da uz midrange 808 chip trebala smanjiti potrošnja u odnosu na jače. Mhm...

13 godina

Pa kazu 4GB RAM-a je malo a onda ASUS izbaci model sa 6GB 

Uh kako dobro izgleda, dvoumim se sad da uzmem Zen 2 sa 5k mAh baterijom  

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Planiram kao rezervni mobitel uzeti neki do 600 kn,iskljucivo za par poziva,viber i gps tracking za voznju biciklom.Zbog aplikacije mi je vazno da je Android 5 ili barem 4.4 s opcijom nadogradnje na Lollipop.Pozeljno da je nabavljiv u RH.Gledao sam HomTom HT3,ima li netko iskustva s njim?Ako netko prodaje neki slicnih karakteristika,moze i PM.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Za taj novac mozes uzeti s3 sa njuskala! Odlican mob ta ze pare!

9 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

Pozdrav jel se isplati uzet S6 ( stanje 10/10, garanicja, malo korišten znaci bez crtice) za 2300kn ?

Po meni isplati.

12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Alpha ili Xiaomi Mi4i? Uredaji su iste cijene..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Po meni mi4i zbog dual sim-a. ;)

Pucaaaajjjj :)
12 godina
neaktivan
Vuce me mi4i zbog puno bolje baterije, ljepseg ekrana, kamere su tu negdje rekao bih, ali ve alpha privlaci zbog dizajna i sto ce dobiti 6.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav, znam da nije prava tema za ovo pitanje ali ovo je najgledanija tema na cijelom forumu ...

Uglavnom, jel kad nosim mobitel na garanciju trebam imat samo racun ? (samo to i imam).

12 godina

Ja sam jučer uzeo s6, stanje 10/10, garancija još 11 mjeseci, dobio originalnu maskicu od samsunga uz njega, slušalice nekorištene sve za 2000 kn, tako da sam dobro prošao, a mob je zvjer, stvarno je odličan 

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice