Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.065
|
čitano: 12.593.667
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ingloriushsmokey kaže...

Ma da i jabih uzeo Note 4 posto je veci mobitel i sve i stvarno odlicno izgleda, nema tu sad neke ekstra puno razlike nisu nebo i zemlja on i s6, al s6 logicno ima bolju kameru pošto je noviji mobitel ... Tako da ramišljam o note4 .... :=)

Jos ako je bijeli :D Neces pozalit sigurno, odlican ekran, olovcica nema dalje 😃😉

10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Dva pitanja..

Može neka preporuka za mobitel oko 2000kn bilo sa njuskala ili novo..najbitnija stavka je kamera,uglavnom bi sluzio za surf(tako,da nebude neki spor :D )

i drugo pitanje neveznao za prvo da li se isplati kupiti Samsung Galaxy S3 za 500kn u dobrom je stanju-poznam vlasnika :),mozda malo baterija zeza nemoze izdrzati dan..kupljen je prije 2god.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Ja imam note4, a zena s6. kamera bolja na s6. Baterija na n4. Ostalo isto, samo sto note ima olovku i veci ekran. Uskoro uzimam edge 7 i prodajem svoj n4 sa garancijom jos 6 mjeseci za cca 2000kn, pa ako tko zainteresiran...

0 0 hvala 0
17 godina
Koliko vidim note 4 po njusci ide po 2k kuna, tak da 2400 je po meni previse za mob.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Ako nekoke treba G3 pm me :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

Ma da i jabih uzeo Note 4 posto je veci mobitel i sve i stvarno odlicno izgleda, nema tu sad neke ekstra puno razlike nisu nebo i zemlja on i s6, al s6 logicno ima bolju kameru pošto je noviji mobitel ... Tako da ramišljam o note4 .... :=)

Bolja je kamera na S6 sigurno, ali ne toliko da bi nadoknadila sve ono zbog čega je S6 lošiji i u čemu Note 4 rastura.

Kamera na Noteu 4 sigurno će ti biti i više nego dobra, ako znaš cijeniti sve prednosti Notea.

14 godina
dasan kaže...

Dva pitanja..

Može neka preporuka za mobitel oko 2000kn bilo sa njuskala ili novo..najbitnija stavka je kamera,uglavnom bi sluzio za surf(tako,da nebude neki spor :D )

i drugo pitanje neveznao za prvo da li se isplati kupiti Samsung Galaxy S3 za 500kn u dobrom je stanju-poznam vlasnika :),mozda malo baterija zeza nemoze izdrzati dan..kupljen je prije 2god.

U dućanima imaš LG G3 za 2000kn. Jako dobra ponuda

11 godina
neaktivan
dasan kaže...

Dva pitanja..

Isplati se uzeti Galaxy S3 za 500 kuna ako je u zbilja dobrom stanju (znači neoderan, ekran bez crtice itd). Baterija je nebitna ko hrvatsko javno mnijenje. Za 60 kuna s Ebaya naručiš 2 komada i to s većim kapacitetom nego što je originalna. Za 100 kuna dobiješ 3 s vanjskim punjačem valjda, tako da... Samo pazi da nije Neo verzija, mislim da je ona bila u prodaji prije 2 godine.

Ako je kozmetički oštećen ide i za manje (ignoriraj oglase sumanutih manijaka na Njušci i njihove smiješne cijene). Ja sam neki dan uzeo primjerak za 400 kuna da se malo zafrkavam s romovima jer je podrška fantastična, mint ekran, nova matična ploča (power i home gumbi praktički nekorišteni), USB priključak skoro nekorišten). Samo malo oštećeni ćoškovi. Već se vidim s kistom i kanticom Ravellove boje.

Također veliki AKO, isplati se uzeti ako si hard core androidaš i zaljubljenik u isprobavanje ROM-ova. Naime, stock ROM nije idealan za taj mobitel, dok na Cyanogenmodu i u stabilnom overclocku radi ko blesav. Inače je to i dalje vrlo lijep ekran i upotrebljiva kamera. U svakom slučaju još uvijek odlična kupnja za 400-500 kuna, pogotovo ako se nešto malo razumiješ. Kad to usporediš s nekakvim Doogeejima i sličnim glupostima...

Jedino ne znam zašto misliš da za surfanje treba neki jaki mob. Ja sam se zafrkavao malo s Xperijom M koju ću uskoro staviti na Njušku (2 jezgre na 1 Ghz, u kombinaciji s Operom Mini surfanje je besprijekorno, vrlo brzo i glatko, baš kao i YouTube, filmovi...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 21:39 (Yo Momma).
9 godina
neaktivan
Znaci da ja uzmem taj Note 4 instead s6 ?
11 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

Ne.

Ako još uvijek moraš pitati, znači da trebaš otići na Phonearenu ili sl.

Tamo tjedan dana proučavaj specifikacije jednog i drugog mobitela i vidi šta ti je točno bitno.

A onda uzmi nešto treće:)

14 godina
Yo Momma kaže...
dasan kaže...

Dva pitanja..

Isplati se uzeti Galaxy S3 za 500 kuna ako je u zbilja dobrom stanju (znači neoderan, ekran bez crtice itd). Baterija je nebitna ko hrvatsko javno mnijenje. Za 60 kuna s Ebaya naručiš 2 komada i to s većim kapacitetom nego što je originalna. Za 100 kuna dobiješ 3 s vanjskim punjačem valjda, tako da... Samo pazi da nije Neo verzija, mislim da je ona bila u prodaji prije 2 godine.

Ako je kozmetički oštećen ide i za manje (ignoriraj oglase sumanutih manijaka na Njušci i njihove smiješne cijene). Ja sam neki dan uzeo primjerak za 400 kuna da se malo zafrkavam s romovima jer je podrška fantastična, mint ekran, nova matična ploča (power i home gumbi praktički nekorišteni), USB priključak skoro nekorišten). Samo malo oštećeni ćoškovi. Već se vidim s kistom i kanticom Ravellove boje.

Također veliki AKO, isplati se uzeti ako si hard core androidaš i zaljubljenik u isprobavanje ROM-ova. Naime, stock ROM nije idealan za taj mobitel, dok na Cyanogenmodu i u stabilnom overclocku radi ko blesav. Inače je to i dalje vrlo lijep ekran i upotrebljiva kamera. U svakom slučaju još uvijek odlična kupnja za 400-500 kuna, pogotovo ako se nešto malo razumiješ. Kad to usporediš s nekakvim Doogeejima i sličnim glupostima...

Jedino ne znam zašto misliš da za surfanje treba neki jaki mob. Ja sam se zafrkavao malo s Xperijom M koju ću uskoro staviti na Njušku (2 jezgre na 1 Ghz, u kombinaciji s Operom Mini surfanje je besprijekorno, vrlo brzo i glatko, baš kao i YouTube, filmovi...).

Po meni taj mobitel vrijedi 500tinjak kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 22:49 (kaw_liga).
13 godina
ingloriushsmokey kaže...

Ako se misliš igrati sa rootom, možda. Ovisno da li ti je veći ekran, sd slot i izmjenjiva batka bitnije od bolje izrade, fingerprint scannera i što je najbitnije puuno boljeg out of the box percormancea. Razlika u verzijama touchwiza čini s6 puno bržim mobitelom za korištenje

10 godina
neaktivan
Yo Momma kaže...
dasan kaže...

Dva pitanja..

Nisam neki zaljubljenik u isprobavanje romova i sl niti me to nesto privlaci na mobitelima :D...trenutno i nemam smart nego staru nokiju koja lagano istece ponekad koristim meizu u pocetku mi je bilo tesko sto ima samo jednu tipku a poslje se potpuno naviknes :D

mozda ga onda i uzmem moze biti da je i do punjaca..

a za ovo prvo pitanje mobitel od 2000kn tu je pak presudna kamera pa ako moze neki best buy trenutno :D

10 godina
ingloriushsmokey kaže...

Ha cuj ovako..imam note 4 vec godinu + dana  i prezadovoljan sam mobom...odlican ekran..nelosa baterija  i po meni note serija puno vise nudi od S serije...jedina "mana" ljudima je ekran velik pa je nezgodan ponekad  za koristenje....S6 je brzi vjerovatno  i ima bolju kameru  i tako neke stvarcice...a ako ces uzet note 4  bit ce ti dobar i ustedit ces nesto novaca...btw imao prije ovog S3 rootan itd  i nakon prelaska na note iduci mob koji ce mi bit je takodjer iz note serije...ak te jos kaj zanima pitaj ;)

9 godina
neaktivan

Koji je mobitel bolji s6 ili a5 2016 (s6 logicno), ali koliko se vidi razlika ovako kad baratas, i koliko je zapravo a5 2016 (5'2incha) veci od S6 (5'1incha), mislim kolika je razlika kad drzis mobitel u ruci ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 2:08 (ingloriushsmokey).
13 godina

Razlika je od 0,1 inca, ne baš primjetna. Ofc da je S6 bolji od A5, ekran, kamera, primjetno brži, te ima android 6.0 i dobit će 7, dok A5 nije ni 6 dobio... A5 ima bolju batku i sd slot tho

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Aha ... ja sam jos u dilemi između Note4 i S6, Note4 je stariji ali opet je onak zvijer, s6 je noviji ima  malo bolju kameru ... treba dobro razmisliti :D

9 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

Aha ... ja sam jos u dilemi između Note4 i S6, Note4 je stariji ali opet je onak zvijer, s6 je noviji ima  malo bolju kameru ... treba dobro razmisliti :D

Nema se tu sta razmisljat. Ako ti paše veci ekran odma pikuješ Note, a ako ne onda S6. :)

13 godina
neaktivan
ingloriushsmokey kaže...

Ajde do prve trgovine, uzmi oba u ruku i vidi koji ti vise pase i odluci. specifikacije znas sve. 

ja imam 5.5'' mob i siguran sam da ce mi iduci bit do 5.2. ne pase mi ovoliki mob, tesko mi je barat s njim u voznji, pisanju poruka na brzaka i sl...

9 godina
neaktivan

Ovako, trebao bih pomoć u odabiru mobitela.

Kupovao bih u dućanu u RH ili na njuškalu, budžet mi je oko 1000 kn (100 kn +/-).

Nekakvi zahtjevi su da je ekran oko 4,7"- 5,0" maksimalno, sa što jasnijim ekranom (ppi) za tu cijenu.

Bitno mi je i da ne šteka u osnovnim aplikacijama, igre i ne igram baš, baterija da mi traje barem 1 dan sa oko 3h on screen

Ne naslikavam nešto puno kamerom tako da ću vjerovatno biti zadovoljan s većinom glede toga.

Imam još jedno pitanje, vrijedi li kupiti Microsoftov uređaj pošto se stvari za njih ne razvijaju dobro u mobilnom sektoru pa zbog podrške i sl.?

0 0 hvala 0
16 godina
Probaj se rastegniti do Huawei p8 lite i miran si bar 2god
9 godina
neaktivan

Na njuskalu mozes naci s4 za te pare ... ( ja ga imao 2 godine, odlican mobitel! ) ...

16 godina
ingloriushsmokey kaže...

Na njuskalu mozes naci s4 za te pare ... ( ja ga imao 2 godine, odlican mobitel! ) ...

Sad a kupi uređaj star 3god s poluispravnom baterijom bez garancije? ludost

14 godina
G2 u jako dobro stanju i garancijom bi se mogao naći za te novce...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma kakav G2, prošlo njegovo vrijeme, P8 lite fino ima marshmallow i radi odlično, bolje nego g2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
P8 lite nije sigurno bolji od G2.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

P8 na 6.0 i G2 na 5.0

Jedan do drugoga radi P8 nemjerljivo bolje. Sad ako se da zezati sa romovima, G2 ima jači hw, ali P8 na stocku masu puta bolje radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Xiaomi Redmi Note 2, hw jači od Meizua M2 Note a sitno skuplji.

Ili MX5 Meizu, mislim da ga ima za 1900HRK novoga na nabavi.

root
13 godina

Ja namjeravam preci sa Zenfone 5 na Zenfone 2 taj koji si naveo prvenstveno zbog baterije koja je tu duplo veca. Hardver je manje vise isti, samo je akcenat na bateriji koja je ogromna ali zato i 200g je tezak uredjaj.

P.S. imam Asusa dvije godine vec i ne pada mi na pamet birati drugi brend, pouzdanijeg telefona nisam vidio, 2 godine sa dual sim 24/7bez random freeze, lag, resetanja ili bilo kakvog usporavanja, svaka im cast.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice