Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.981.218
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Yo Momma kaže...
Neznalica121212 kaže...

Samsung Note 4 mi se čini vrhunski.

Vaše mišljenje molim

Vrhunski je, ujedno i zadnji dobar Note (uključujući, kako je krenulo, i sljedeću generaciju).

Čak i ako ti se ne sviđa TouchWiz podrška custom romova na XDA je fantastična. Nema greške.

Kupio Samsung Note 4, 2250 kn. Godinu dana star, garancija, račun, mob izgleda kao nov. Zaista sam zadovoljan kupnjom. Mobitel je brz, lijepog izgleda, i ekran je super. hvala

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Trebao si S6 kupiti za te pare ako ti veći ekran nije bio imperativ

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Sony z5 premium,lg g5,huawei p8? Koji od ta 3 po vasem misljenju? Uzeo bi u t-comu na pretplatu.

G5

12 godina
bubimir13 kaže...
4L4N kaže...

Sony z5 premium,lg g5,huawei p8? Koji od ta 3 po vasem misljenju? Uzeo bi u t-comu na pretplatu.

G5

U t-comu S7 preko 500 kn jeftiniji na pretplatu od G5. Procesor jači, baterija 200mAh jača...

13 godina
neaktivan

Specifikacije mi se činu jako slične, a ekran mi je jako bitan.

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
14 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...
bubimir13 kaže...
4L4N kaže...

G5

U t-comu S7 preko 500 kn jeftiniji na pretplatu od G5. Procesor jači, baterija 200mAh jača...

trenutno sam na xperia z3,root mi je jako bitan.. Nezz koji uzet stvarno. Z5 se pregrijava?

15 godina
odjavljen
4L4N kaže...

trenutno sam na xperia z3,root mi je jako bitan.. Nezz koji uzet stvarno. Z5 se pregrijava?

Ne pregrijava se

If you're going through hell, keep going!
16 godina
protjeran
Ja bi na tvom mjestu uzeo polovni galaxy s3. Nekadasnji flagship je uvijek bolji od kojekakvih šrotova, ima izmjenjivu bateriju, nadji samo ocuvani primjerak. Ima ih brdo.
14 godina
neaktivan

Mislim da cu ic na z5 premium. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
Yo Momma kaže...
Neznalica121212 kaže...

Samsung Note 4 mi se čini vrhunski.

Vaše mišljenje molim

Vrhunski je, ujedno i zadnji dobar Note (uključujući, kako je krenulo, i sljedeću generaciju).

Čak i ako ti se ne sviđa TouchWiz podrška custom romova na XDA je fantastična. Nema greške.

Kupio Samsung Note 4, 2250 kn. Godinu dana star, garancija, račun, mob izgleda kao nov. Zaista sam zadovoljan kupnjom. Mobitel je brz, lijepog izgleda, i ekran je super. hvala

Čestitam, dobro si pazario:) Po meni nisi trebao ići na S6, koji ima nešto bolju kameru, ali nema proširivu memoriju ni izmjenjivu bateriju. Ja bih ti sad preporučio da uložiš 5 dolara na Ebayu u onaj kineski vanjski punjač baterija s lcd-om (funkcionira odlično, bez brige:), nekih 100-120 kuna u još jednu bateriju i da vidiš veselja.

Također, ako ti je bitan prostor za pohranu (a nekome tko kupuje Note obično jest, jer vole konzumirati multimediju na tom prekrasnom velikom ekranu), znaj da Note može čitati SD kartice od 128gb (samo moraju biti formatirane u FAT32 formatu, inače ničevo). Za to postoje posebni programi, ima ih besplatnih za skinuti. Samo oprez, čuvaj se lažnih SD kartica s Ebaya, kupuj samo na provjerenim sajtovima ili kod nas.

12 godina
neaktivan
abcd385 kaže...

Pozdrav!

Kupujem novi mobitel, pa bi vas molila za mišljenje.

Uzela bi neki jeftiniji do nekih 750 kn, nemam neke posebne zahtjeve samo da dobro radi :D
U Linksu ima asus zenfone go (4.5 ekran) - 720 kn, a na njuškalu mogu nabaviti samsung galaxy core prime, HTC 320 i samsung galaxy j1 (nekih 600-700kn).

Imala sam do sad samsung tak da si razmišljam malo primijeniti pa sam konkretno gledala ovaj asus.
Molim vas preporuku kaj je najbolje od ovih mobitela uzeti.

Hvala :)

Mislim da ti je Asus Zenfone go bolji od oba ova Galaxyja. Asus je kvalitetan proizvođač, ovaj model ima dobre specifikacije. Zenfone 2 se svojedobno smatrao bestbuy uređajem i kod korisnika koji su malo zahtjevniji i upućeniji. HTC 320 (Desire?) je u svakom slučaju lošiji uređaj.

13 godina

S6 radi 10x bolje od notea 4. Što zbog hardvera što zbog novog touchwiza koji nije u N4. Kolikogod je proširiva memorija kul, N4 nakon nekog vremena radi grozno, dok s6 radi odlično. Sad što je kome dealbreaker

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam trenutno LG G3 3/32. Razmisljam o kupovini novog uređaja. Razmisljam izmedju G4, S6 i Nexus 5X.

G4 - izmjenjiva baterija, microsd, kamera.

S6 - AMOLED, otisak prsta, manji i laksi za rukovanje

5X - nexus je, otisak prsta, navodno ima najbolju kameru (kao 6P)

Šta bi vi preporucili?

Kamera mi je bitna, kao i baterija i podrška na XDA. Koji god da uzmem cu rootati i staviti custom rom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mrbean kaže...

Imam trenutno LG G3 3/32. Razmisljam o kupovini novog uređaja. Razmisljam izmedju G4, S6 i Nexus 5X.

Šta bi vi preporucili?

Kamera mi je bitna, kao i baterija i podrška na XDA. Koji god da uzmem cu rootati i staviti custom rom.

I ja imam G3, još ga neću prodavati i kupovati drugi, a kad budem idem def na G5. Tako da bi ti preporučio taj G4. Nije sve u amoledu i otiscima prstiju.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
12 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Šta bi vi preporucili?

Ako je XDA jedan od važnijih razloga onda definitivno Nexus, od LG-a je, ima odličnu kameru, za nijansu lošiju od G4 od kojeg je performansama za koplje ispred iako je isti SoC i nadživit će ga u ažuriranjima. Sve je jasno tu...

14 godina
protjeran

Pozdrav,

curi mi se pokvario Lenovo K3 Note iz Kine tako da joj sada moramo uzeti nešto jednako ili bolje,

ima dosta mobitela sličnih karakteristika koje sam joj tražio do nekih 2800 kn max.

Mora biti novi uređaj sa EU garancijom i iz naših dućana (može i online ako su pouzdani).

Našao sam na neutrino i tia mobiteli sljedeće pa bih htio vaš savjet pa i sugestiju koji od njih ili možda neki koji mi nije zapeo za oko.

Xiaomi Redmi Note 3

Huawei P8

Huawei Honor 7

Huawei GX8

Sony M5

Motorola X Play

LG G4

LG Nexus 5X

Nije pretjerano zahtjevna iako ne voli lag. Najbitnije joj je da je pouzdan koliko god je to moguće (zbog iskustva sa tim Lenovom iako se naravno svaki može pokvariti)

Da bude lakše staviti ću i glasanje iako bih volio čuti i vaše odgovore i ideje. 

Hvala vam na strpljenju i pomoći. 

0 Xiaomi Redmi Note 3
5 Huawei P8
0 Huawei Honor 7
0 Huawei GX8
0 Sony M5
0 Motorola X Play
10 LG G4
4 LG Nexus 5X
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 3:27 (lovacmaki).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrbean kaže...

Šta bi vi preporucili?

Presao sam s G3 na S6 pa evo kratkog dojma:

Dijagonala 5,1" je neusporedivo bolja i lakse je baratat s telefonom, ekran na S6 je mrak, baterija na s6 je bolja nego na G3 unatoc tome sto je manja, vidi se pomak i u kameri. Koristim stock ROM bez root-a, ali imam maknuto dosta bloatware-a (to se moze na Sammyu bez roota), mob rad bez lagga vec mj. dana.

Takodjer treba pohvaliti izradu i dizajn S6.

Meni je prije uvijek prva stvar bila root-at mob i stavit gore custom ROM, ali posto Samsung ima knox counter nisam to napravio, ali ne osjecam ni da je potrebno.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
13 godina
neaktivan

Evo sad gledam mobitele na njuškalu i ima lg spirit novi zapakirani (700 kn).
Kaj bi mi preporučili lg spirit ili asus zenfone (4.5 inch)? :D

0 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav, trebao bih novi mobitel ali trenutno nisam bas pri parama pa bih uzeo neki mob na preplatu...i obavezno mi treba dual sim,sad me zanima da ako npr kupim mob u tele2/tcom ,hoce li biti zakljucani oba dva sim slota na njihovu mrezu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ne zaključavaju nijedan više

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Niti one sa jednim sim slotom? :O odkad too? :D

16 godina
neaktivan

Nisam siguran, ali mislim da u T-comu nemaju uopce dual-sim mobitela u ponudi.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796

0 0 hvala 0
11 godina

Znas mozda za VIP? I moze neka preporuka dual sim mobitela do max 2,500 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Infern0_VZ kaže...

Znas mozda za VIP? I moze neka preporuka dual sim mobitela do max 2,500 kn?

Radim inace u Tcomu pa vidis da ni ne znam nasu ponudu kak spada , ali oni bi mogli imati. Najbolje da ih nazoves i pitas ili jos bolje da odes u poslovnicu bas i vidis.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
14 godina
protjeran
Ima li MIUI koji je na engleskom i neke kineske znakove unutar lockscreena ili nekih postavki?

0 0 hvala 0
13 godina
Infern0_VZ kaže...

Niti one sa jednim sim slotom? :O odkad too? :D

od 1.5.2015.

12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi,

već sam postao na temi kineski mobiteli, ali evo da pitam i ovdje.

Tražim neki mob za frenda, do 1000 kn a može i manje, ok baterija, izdržljiv ekran i  ok radne sposobnosti (uglavnom će mu trebati za facebook/whatsapp/razgovore). I još jedna važna stvar, da nije prevelik, znači max 5 inča, a po mogućnosti 4,5.

Imate li kakvih preporuka?

Ja zasada gledam Redmi 2 i Doogee x5 na wowshopu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Što ti je frend napravio da mu dogea želiš kupiti xD

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 12:28 (cod4gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Haha, kaj su tolko loši? Malo je škrt a ovi doge mi izgledaju najjeftinije, pa zato :D A i taj x5 pro kaj gledam ima ok recenzije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 12:30 (Domdom32).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice