Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.056
|
čitano: 12.580.006
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
bubimir13 kaže...

Može poslužit. Iako prijateljica ima pritužbe na rad nakon godinu dana dobrog rada...

Nema tog mobitela koji prijateljicama, suprugama, sestrama, curama, kćerima... neupućenim debelim direktorima neće štekati nakon godinu dana ili prije.

Jbga, ta tehnologija traži određenu dozu kulture ili higijene upotrebe, ili da se blaže izrazim, poznavanje nekih osnova osnova.

Normalno da joj šteka nakon godinu dana kad je instalirala 10 tamagočija koji u pozadini traže papicu, tu su Whatsupp Viber Face Skype i ostala sranja koja treba jednom godišnje ali nek se nađu, ako je imalo tipična korisniCA onda joj Wi-Fi gori vječno pa traži mrežu, spaja se i odspaja, GPS je slučajno kliknula, pita se šta to svijetli ali nema da ga ugasi, stavila si je live pozadinu s ribicama i maslačcima...

Ovo bez namjere da uvrijedim ljepši spol, poanta je u tome da su one krajnji korisnici i uglavnom ih ne zanima kako funkcioniraju stvari ispod haube.

Zato ste vi tu, alfa mužjaci, da vratite mob na tvorničke postavke svojim curama i radit će ko novi. Ima glupljih načina bacanja para od kupnje novog mobitela kad "stari" više ne valja jer je zagušen, ali ne puno.

I sretan žićbo!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2015 13:36 (Yo Momma).
9 godina
Pozz, moze li preporuka za mob negdje do 1800kn, preferiram apple Ali moze naravno Nesto drugo. Rabljen bi uzeo te Koristio bi ga najvise za videje, igre sl.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 5s ili Samsung galaxy s6?

1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

S6 po meni,noviji je,veći ekran,u svemu bolji od 5s. 

EDIT: Pogledajte ovog debilizma, "512 GB RAM" . 

Prc !
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 13:35 (Silwncer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Huawei p8 ili Xperia z3?

0 0 hvala 0
13 godina

moj glas za z3, (iako nisam imao p8) sony software je optimiziran i poboljsao se sto se tice dobivanja updatea, neke probleme nisam primjetio da ljudi imaju.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ima li jos nko za pomoc?

0 0 hvala 0
17 godina
I ja bih preporučio Z3. Kao korisnik Xperia tableta imam dobro mišljenje o njihovim uređajima.
10 godina
I ja glasam za Z3

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, kupujem mobitel u skoro vrijeme imam tri izbora znaci: 1. Galaxy s6  2. htf m9. 3sonyz5(moze i z5 compakt).   

Ako neko ima neki mobitel od navedena tri molio bi da da neki savje kako je zadovoljan s njim.

Ili neko ko se razumije da mi kaze koja opcija je najbolja.

0 0 hvala 0
14 godina

Budžet 2000kn, može i jeftinije. Kinez ne. Prioritet da ima garanciju i da se može naći u mojoj županiji(kc-kž) ili okolica zg(aerodrom). Android, ios da, wp ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jasmin1991 kaže...

Pozdrav ljudi, kupujem mobitel u skoro vrijeme imam tri izbora znaci: 1. Galaxy s6  2. htf m9. 3sonyz5(moze i z5 compakt).   

Ako neko ima neki mobitel od navedena tri molio bi da da neki savje kako je zadovoljan s njim.

Najbolja opcija je ona koja tebi najbolje odgovara. Kamera, zvuk, baterija, softver... staklo vs metal... itd... Sve su to odlični modeli, tako da koji god da uzmeš, nećeš imati razloga za nezadovoljstvo.

14 godina

Koji je najnoviji Android mobitel s hardverskom tipkovnicom za naše tržište?

Pa nije valjda Desire Z?

http://www.gsmarena.com/htc_desire_z-3421.php

512MB RAM, 3.7"....

Ako i ima neki noviji, onda su za američko tržište i njihove frekvencije :(

Je netko od vas naletio na nešto novije s većim ekranom?

Pozdrav!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Patrick_cro kaže...

OMG, hvala!

Tog sam preskočio jer čim sam vidio BlackBerry, nisam ni išao gledati dal ima Andorid.. pretpostavio sam da nema.

Hvala :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Mozda ti i ovo pomogne http://m.gsmarena.com/search.php3
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Patrick_cro kaže...
Mozda ti i ovo pomogne http://m.gsmarena.com/search.php3

Tu sam i tražio, al nisam kliknuo na Android jer sam sve htio vidjeti. Pa sam preskakao BlackBerry OS, Symbian, dumb-phone ... i slučajno preskočio i Andorida :D

13 godina

Ta hardverska tipkovnica je 10x manje praktična i 10x neugodnija za tipkati nego na samom mobitelu. Uzmi u obzir da je priv bolesno preskup, buggovit i nedorađen... 

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
jasmin1991 kaže...

Po meni je Z5 najbolji paket od navedenih, kod S6 mi se ne svidja premala baterija za QHD ekrana i nema utor za SD (a od viska memorije ne boli glava), osim toga mislim za Sony bolje ispegla softver.

Jedino sto S6 ima bolje je kamera, koliko sam vidio u Z5 temi kamera u day lightu komparira sa S6 kamerom, ali zato je s6 nesto bolji u low lightu, ali mislim da to nije neka pretjerana razlika.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
13 godina
neaktivan
Edge kaže...
jasmin1991 kaže...

Po meni je Z5 najbolji paket od navedenih, kod S6 mi se ne svidja premala baterija za QHD ekrana i nema utor za SD (a od viska memorije ne boli glava), osim toga mislim za Sony bolje ispegla softver.

Jedino sto S6 ima bolje je kamera, koliko sam vidio u Z5 temi kamera u day lightu komparira sa S6 kamerom, ali zato je s6 nesto bolji u low lightu, ali mislim da to nije neka pretjerana razlika.

Baš sam u

imao jednu mini debatu u vezi baterije i QHD zaslona.

Ukratko S6 ima veći zaslon, 4x više piksela, 150 mAh manju bateriju i izdrži tek nešto malo manje od Z5 Compacta. Očito da je Sony ove godine malo zeznuo, što sa zaslonima, što s odabirom procesora, što s generalno ispoliranošću i autonomijom..

Nije sve u kapacitetu, rezoluciji zaslona i veličini.. ima tu puno više od toga..

M9 bi izbjegavao jer se pregrijava drastično. Z5 i S6 bi uzeo u obzir jer su oba vrlo dobra i bolja od ovog trećeg. Pa sad procijeni koji ti je bolji.

Nemoj zaboravit i da Z5 ima i proširivu memoriju ;)

youtube.com/mislavbusic
10 godina
neaktivan

Bok ekipa, može preporuka za jeftini android mobitel za 600-800kn? Treba mi za stariju osobu, mislim gore staviti neki big/senior phone launcher; naglasak bi bio na bateriji i po mogućnosti veći ekran, ostalo je manje bitno. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
VeNN kaže...

Bok ekipa, može preporuka za jeftini android mobitel za 600-800kn? Treba mi za stariju osobu, mislim gore staviti neki big/senior phone launcher; naglasak bi bio na bateriji i po mogućnosti veći ekran, ostalo je manje bitno. Hvala.

Otidi onda na Windows Phone. Maknes sve s pocetnog zaslona i ostavis 2 "kucice" max. povecane za poziv ili poruke.

Povecas font telefona na najvece i nemas frke oko toga. I sam sam napravio isto za jednu osobu, na Lumia 535 (koju mozes nac za 400+ kn na njuskalu, s garancijom)

11 godina
neaktivan

Ako nekog zanima galaxy s5 neo nov neotvoren javi pp

0 0 hvala 0
16 godina

Nexus 6p vs Galaxy Edge Plus? Kakvo je vase videnje stvari?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja bih osobno 6P uzeo jer je nexus. Updatei i stock android naspram touchwiza. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
VeNN kaže...

ako nemora biti android onda svakako baci pogled na http://www.gsmarena.com/alcatel_2001-5960.php

dakle, taj mobitel sam kupio baki i starom i oduševljeni su (baka 75 god, stari 55). Veliko je sve, kad stisneš tipku glas ti kaže koji broj si stisnuo, baterija traje. Internet postavke sam im odma pobrisao da nebi slučajno bilo i šljaka ko podmazan. Mob je napravljen za starije osobe - imaš na pozadini srce gumb koji se da narihtat da ili šalje poruku ili zove "sos" kontakt (tipa strese te srčani, stisneš gum i on automatski zove hitnu). I ima i flashligh.

Ako netreba android odite ga bar pogledat

12 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

Nexus 6p vs Galaxy Edge Plus? Kakvo je vase videnje stvari?

Za nexusa ne znam kakav je, al brat mi ima taj edge+ i oduševljen je s njim, sve radi kak spada.

11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ta hardverska tipkovnica je 10x manje praktična i 10x neugodnija za tipkati nego na samom mobitelu. Uzmi u obzir da je priv bolesno preskup, buggovit i nedorađen... 

10x ne laprdaj. Hardverska tipkovnica bila bi brža, praktičnija i preciznija od softverske sve da joj je i 5 tipki izvan funkcije. Osim ako komuniciraš isključivo na engleskom, što je jedina situacija u kojoj virtualna tipkovnica funkcionira ok. Ali i tada treba biti puno oprezniji i više je ispravljanja. Mob nisi imao u ruci pa ne znaš koliko je bugovit i nedorađen.

U pravu si jedino za bolesnu preskupoću.

17 godina
Yo Momma kaže...
maks0806 kaže...

10x ne laprdaj. Hardverska tipkovnica bila bi brža, praktičnija i preciznija od softverske sve da joj je i 5 tipki izvan funkcije. Osim ako komuniciraš isključivo na engleskom, što je jedina situacija u kojoj virtualna tipkovnica funkcionira ok. Ali i tada treba biti puno oprezniji i više je ispravljanja. Mob nisi imao u ruci pa ne znaš koliko je bugovit i nedorađen.

U pravu si jedino za bolesnu preskupoću.

Sumnjam da je brža od swype metode koju osobno koristim već dugo i mogu bez problema i cijeli mail "natipkati" na taj način relativno brzo. Ali opet, ne odgovara svima taj način unosa.

15 godina

Treba mi mobitel za mamu. Budući da ima neki jadni LG koji ne vrijedi 10 kn, htio bi je iznenadit sa novim pod bor.. Buđet mi je do 800 kuna,a dolazi u obzir jedino neki Tele 2 na bonove ili njuškalo ,ali da je novi s garancijom..Što je najbolje uzet za te novce? (jedini uvjet je da mobitel ima kameru a poželjno je i da je bijeli)

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 19:43 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice