Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.983.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Edge kaže...

Jel se isplati dat 400 kn za Lumiu 535 koristenu manje od mj. dana s garancijom?

da

10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ja sam imao slabiju verziju od 16 gb i puno je bolje radio nakon updatea na 5.1.1

Ako je ok para u pitanju, s810 mob sa 3gb rama je hi end po današnjim standardima, a dobit će uskoro i android 6.0

je li LG popravio sa tim updateom ista autonomiju, znam da nije bila bas nesto krasna?

12 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Imam dvije opcije za zamjenu:

Dajem iphone 4s za nov Huawei P8lite i doplate 100 eura

Druga opcija, iphone 4s i 150 eura za polovan, ali dobro ocuvan i jos uvijek pod garancijom LG G3 3GB/32GB

Jeste G3 dosta bolji, ali mi je 150 eura bas puno za doplatiti, osim ako je p8 lite bas los i ne vrijedi te doplate. Dakle: 

1 Nov P8 lite + 100 eura doplate
8 Polovan G3 +150 eura doplate
http://www.itrevolucija.org/

0 0 hvala 0
17 godina
Ja bih ipak dao još 50eur za g3. Ili prodati 4s pa gledatelja njusku za drugi mobitel
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
Patrick_cro kaže...
Ja bih ipak dao još 50eur za g3. Ili prodati 4s pa gledatelja njusku za drugi mobitel

Ma puni oglasi iphone 4s, a mogu izvuci 15-tak eura vise nego sto mi one nude s tim da cekam kad ce se pojaviti kupac. Najbolje mi odgovara zamjena, ali da doplatim 100-tinjak eura 150 mi je vec puno, ali razmislicu jos. Sad sam malo citao i vidim da ovaj p8 lite i nije nesto poseban. 

10 godina
neaktivan

Novi G3 imaš od 1850kn, koliko uopće vrijedi taj iPhone?

0 0 hvala 0
12 godina
agontprevarator1 kaže...

Po oglasim se krece 100 eura, ali je problem sto su puni oglasi tog modela. Ovi po radnjama procjenjuju na 75 eura, jbg moraju i oni nesto zaraditi :D Ima i LG G2 da doplatim 100 eura, nov i garancija. Mada mi se vise uzima P8 lite jer je noviji. 

13 godina
6996 kaže...
maks0806 kaže...

Ja sam imao slabiju verziju od 16 gb i puno je bolje radio nakon updatea na 5.1.1

Ako je ok para u pitanju, s810 mob sa 3gb rama je hi end po današnjim standardima, a dobit će uskoro i android 6.0

je li LG popravio sa tim updateom ista autonomiju, znam da nije bila bas nesto krasna?

Bolja je nego na g3. Nije sad WOW, ali je jako dobra

10 godina
neaktivan
anelko kaže...
agontprevarator1 kaže...

Po oglasim se krece 100 eura, ali je problem sto su puni oglasi tog modela. Ovi po radnjama procjenjuju na 75 eura, jbg moraju i oni nesto zaraditi :D Ima i LG G2 da doplatim 100 eura, nov i garancija. Mada mi se vise uzima P8 lite jer je noviji. 

G2 ima 1080p ekran, snapdragon 800 + adreno 330 protiv nekog huawei čipa, 800mAH više baterije, jedino nema microSD. Podrška na XDA je odlična i prije bude stabilni 6.0 custom rom za njega nego Huawei izbaci za P8 lite (ako uopće)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 20:14 (agontprevarator1).
10 godina
neaktivan

Koji je po vama najbolji webshop za mobitele jer po ducanima ***** normalnog nema

L.P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mi može netko neš o Honor 4x 

Sasvim slučajno sam na tele 2 gledao ponudu i vidio ovaj Huawei za manje od 1500 kn .

A na netu vidim da ljudi hvale njegovu kameru i specifikacije 

Vidim da je to model još iz 2014 ali po specifikacijama mislim da može uć u neki best buy i ove godine?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy J5 ili Huawei P8 Lite ili nesto mozda trece do 1800 kn ali novo iz webshopa placa se gotovinom... Najbitnije daa fb,messenger,whatsapp i viber rade bez stekanja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima li tko iskustava sa Xperiom M4 Aqua?

Planiram uzet ovaj mob. cijena je korektna oko 2.000,00kn, al muči me količina ugrađene memorije.

Ugrađeno je samo 8GB od toga 4 otpada na lolipop, a dodatne dvije na predinstalirane aplikacije,

navodno nakon prvog update-a ostaje oko 1,25GB? mislim pa ovo je stvarno sramotno malo.

Zanima me da li recimo dolazi Twitter predinstalian? igre me ne zanimaju, al svejedno pa moja

skoro 4g. stara xperia P je dolazila sa ugrađenih 12GB. E sad postoji model sa ugrađenih 16GB ali

nema ga na EU tržištu, što bi značilo da ga se uzme preko weba, imali kakvih razlika u odnosu na EU model,

odnosno može li se koristiti bez problema ovdje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li je netko kupio NOA H5.

Može li dati kratki review?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...
Bubimir nemora znacit da nisu losi pa recite mi koji vi koristite i svoje iskustvo to mi je bitno

Jbtled, pa svi su ti već odgovorili nekoliko puta, a ti i dalje valjda već 7. put postavljaš isto pitanje. I kad dobiješ odgovor

veliš da ti tome ne vjeruješ nego preferiraš "oriđiđi brandove" ili pitaš šta se može dobiti za 100 kuna više ili manje.

Daj više uleti u T-com, uzmi njihovu "najpovoljniju" tarifu, uzmi si "oriđiđi" Samsung i vozi. I ne pilaj više s istim pitanjima majke ti kad se ne daš krstiti.

Sad će se naći neka moralna vertikala koja će reći da sam šupak što ti govorim kako stvari stoje. Ali isto tako stoji da će ti opet neki milosrdni

samaritanac nabrojati 3 glavna i kvalitetna kineska proizvođača, reći da je imao super iskustvo, a ti ćeš opet pitati što preporučujemo.

Just watch.

12 godina
neaktivan
Silwncer kaže...
maks0806 kaže...

Bok, koji je po vama najbolji android mob do 800kn?

Može i rabljeno, ali sa garancijom

Možda S2 ? Kolega ga ima i dobar je (držao sam ga u ruci).

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-i9100-oglas-8797393

Di si mu našao S2 preporučivat u kategoriji 800 kn, kad S3 kupi za 500-600, a S4 ide već za 900, jučer prodan baš jedan, u mint stanju i s kompletnom opremom.

S2 ne vrijedi više od 300 kuna, 400 za nostalgičare. To što rulja brije s cijenama na njuškalu (ima S2 i za 1300 i više) jedna je stvar,

a to pošto ti mobiteli na kraju odu sasvim nešto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2015 15:02 (Yo Momma).
10 godina
neaktivan

ok yomomma

L.P

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

NOA H5 - 1899kn. Isplati li se?

Ovaj mobitel ima:

ZASLON: 5" FHD 1920x1080 OGS, AUO Display, 2.5D Screen

PROCESOR: MTK 6753 Octal Core 1.5Ghz 64bit

MEMORIJA: 3GB

POHRANA: 16GB

KAMERA: prednja 8Mpx + flash, stražnja 16Mpx Panasonic

BATERIJA: 2350 mAh Lithium

OSTALO: 4G/LTE, Wi-Fi, Dual-SIM, BT

Ako imate preporučit nešto sličnih karakteristika u istom cijenovnom rangu i da ima kupit u dučanu, tj. da nije na njuškalu ili nekoj online trgovini izvan Hrvatske, onda hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
@robigrg
Pogledaj Xiaomi Mi4i na wowshop.hr 2000kn. Bolji od NoA-e
12 godina
neaktivan
Znaš li možda napamet kakav je odnos cijena, tj. je li puno skuplja kupovina Xiaomija na wowshopu nego naručivanjem iz Kine, kad se uzme u obzir poštarina i moguće plaćanje karine?
17 godina
Xiaomi mozea kupiti sa EU warehousa, npr giztop.com, aliexpress top one, xiaomiforsale.com
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
Skuplje je cca 400-500kn zavisno od modela. Meni je igralo jedino rate pa san uzea s wowshopa, a i kad je garancija saljem u RH, a ne u kinu.
12 godina
odjavljen

Kakav je Gigabyte po pitanju mobitela ?

Prc !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ispod xiaomi, meizu, lenovo, zopo

0 0 hvala 1
15 godina

Kakva su vam mišljenja o Aceru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Može poslužit. Iako prijateljica ima pritužbe na rad nakon godinu dana dobrog rada...

10 godina
neaktivan

Pozdrav, 

trebao bih pomoć pri odabiru moba. Cijena je do cca2200kn. 16Gb memorije. Da nije microsoft. Treba mi mob da sve radi i funkcionira normalno. Ništa igrice i sl. Da mogu pročitat neke vijesti i pogledat neki video ako baš želim. Više poslovno nastrojen. Već 2 god se mučim sa samsung galaxy 2 mini i sve je ili sporo ili šteka, jedva mi i želi nazvati i otipkati nešto, a kamoli da ode na net. Katastrofa mob. 

Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina

Nisi naveo dali moze novo ili ne, ali ako treba novo ja bi isao* na gore spomenuti xiaomi mi4i za 2000 kn (prije je bio 500 kn vise). Mislim da bolji android, novi, za te novce neces naci... Ili jos jeftiniji - redmi note 3.
Od poznatijih brandova, trazi po njuski nesto novo i zapakirano tipa z3...

* - ovo ja bi isao se odnosi ako bi se odlucio na android, kako sad stvari stoje, uzeo bih lumia 830 za te novce, novu iz ducana. Nije microdoft, vec je zadnji i definitvno najljepsi nokia lumia uredaj!

Mozete reci sta zelite i stiskat TD, al ako izuzmemo OS (zapravo i OS je odlican, problem su manjak ili nekvalitetne/zastarjele aplikacije), nokia lumia uredaji su stvoreni da traju. Poznata nokia kvaliteta, prepoznatljiv dizajn, odlicne kamere...
Danas mi pod ruke dosao malo Z5 i usporedio sam low light s 920tkom i vidio da 3 godine stariji uredaj daje bolje i cisce slike u mraku od sony flagshipa 2015.! Po danu nisam ni gledao, to sigurno Z5 zbog novijih tehnologija i veceg broja mgpx nosi pobjedu... Ali, poanta je koliko je Nokia u kamera bila ispred vremena u to doba :)

EDIT: da se nadovezem na post od kolege ispod. Nemam svrhu lagati, i neznam stvarno kakav je sw na Z5.. Al znam da je kamera na lumia 920 u low lightu (u klubu) dala puno bolje fotke nego z5. Drugi frend ima Z3, koja isto je dala losije slike... Posto nemogu nac direktnu usporedbu s 920 tkom (prastara je, ko bi ju usporedivao vise, jel), evo jedne s 830 i z3 - ocito 830 nosi pobjedu u low lightu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 14:22 (x360gamer).
17 godina
x360gamer kaže...
Nisi naveo dali moze novo ili ne, ali ako treba novo ja bi isao* na gore spomenuti xiaomi mi4i za 2000 kn (prije je bio 500 kn vise). Mislim da bolji android, novi, za te novce neces naci... Ili jos jeftiniji - redmi note 3.
Od poznatijih brandova, trazi po njuski nesto novo i zapakirano tipa z3...

* - ovo ja bi isao se odnosi ako bi se odlucio na android, kako sad stvari stoje, uzeo bih lumia 830 za te novce, novu iz ducana. Nije microdoft, vec je zadnji i definitvno najljepsi nokia lumia uredaj!

Mozete reci sta zelite i stiskat TD, al ako izuzmemo OS (zapravo i OS je odlican, problem su manjak ili nekvalitetne/zastarjele aplikacije), nokia lumia uredaji su stvoreni da traju. Poznata nokia kvaliteta, prepoznatljiv dizajn, odlicne kamere...
Danas mi pod ruke dosao malo Z5 i usporedio sam low light s 920tkom i vidio da 3 godine stariji uredaj daje bolje i cisce slike u mraku od sony flagshipa 2015.! Po danu nisam ni gledao, to sigurno Z5 zbog novijih tehnologija i veceg broja mgpx nosi pobjedu... Ali, poanta je koliko je Nokia u kamera bila ispred vremena u to doba :)

Nemojmo pricat neistunu, Nokia je imala tada najjacu kameru ali to je bilo davnih dana. Imo sam nokiu920 davno, a sad imam Z3, te je z3 low lightu bolja ili u najmanju ruku jednaka kameri na 920 (ako necemo spominjat brzinu gdje je 920 i sa slabijim uređajima izgubila bitnku davnih dana). 

A Z5 kamera je bolja od Z3 osim ako nisu trenutno nešto usr*ali softwerom. 

14 godina
neaktivan

Dajte molim vas, nemojte cjepidlačit i ostavljat nebulozne komentare u ovoj temi. Pa tu ljudi traže pomoć pri odabiru modela, a ekipa baca komentare vala koda svi rade u servisima, dizajniraju kamere za bivšu Nokiu i stručnjaci su u marketingu ko ovi iz Applea.

Kakve su to priče, nemoj taj mobitel, tipka za paljenje ili pojačavanje mu nevalja i slično?

Jedan hvali isti mob do neba, drugi ga pak popljuje koda je najgore smeće. Pa jel možete barem malo probat bit objektivni, nitko vas ne plaća, 99.99% sam siguran. Znam, svaki cigo svoga konja hvali, svaka čast.

Ako nemaš koju pametnu za reći ili predložit nešto dobro, rađe nemoj. Nekoga ćeš za*e*at samo da bi se pravio pametan vamo.

Nisam nikoga prozvao, znamo svi o kome pričamo.

Ja sam davnih dana odustao od pomaganja u ovoj temi bez obzira što imam znanja o svemu, al sam izgubio tok sa cijenama i silnim uređajima. Kad vidim da netko preporučuje 3 godine stare uređaje kao još dobre i oke za "te pare", pa muka mi dođe.

Ljudi, elektronika ima svoj životni vijek! Vjerujte mi na riječ, to što vašoj tetki, babi, stricu ili nekom trećem nije crko nakon 5 godina, ne znači da će svima toliko trajat.

To što ne žele svi kineze, ne žele. Koga briga, nek se snalaze po trgovinama. Svi bi oni S6 Edge Plus za 600 kn, najviše 700 i ako može na rate.

A i vi šta kupujete, brate mili pa jel možete napisati 4 osnovna pojma? Kolko para, nov ili polovan, odakle kupuješ i jel može fakin kinez ili ne?

Malo chill, ignore idiota, pomozi ako znaš, i bez nepotrebnih prepirki.

youtube.com/mislavbusic

15 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice