Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.421
|
čitano: 12.905.661
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Nekako sam suzio na ova 2...

4 LG G2
17 Xiaomi Mi4

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Onda je najbolje da ti ja prodam svoj Evo3D kad si naucio na njega.Radi savrseno i max ocuvan bez ijedne crtice na kucistu i ekranu.
Uvijek nase ljubavi netko drugi je.e
12 godina
neaktivan

ili ?

3 S5 Neo
12 S5
3 A5

0 0 hvala 0
10 godina

Koja je uopce razlika izmedju Samsunga S5 i S5 neo???

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TOKYO kaže...

Koja je uopce razlika izmedju Samsunga S5 i S5 neo???

Skoro pa ni nema razlike , S5 neo je noviji i ima bolju prednju kameru .

10 godina

Pa ako nema razlike tj. ako je S5 neo noviji i osvježeni S5 onda definitivno moj glas za S5 neo, jer je A5 tako reci viša-srednja klasa Samsungovih modela a S5 je do prije kojeg mjeseca bio Samsungov top model pa valjda to nešto govori. O tim telefonima i ja razmišljam samo je kod mene još i S6 u igri i ne mogu se nikako odluciti da li se isplati dati više love za S6 ili uzeti S5neo (neznam da li su na S5neo rijesili guljenje kroma na rubu telefona sto se dešava kod S4 i S5) Trenutno koristim S4 (cca 2god) i superzadovoljan sam telefonom osim tog guljenja kroma pa bi najradije dao vise love za S6 jer on ima alu okvir pa se nece nista guliti.Najvjerojatnije da cu pricekati neke predbožicne akcije pa se za neki od tih odluciti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:13 (TOKYO).

0 0 hvala 0
14 godina
S5 je bolji zbog jačeg SoC-a. Pogotovo GPU
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Što izabrati? Nexus 5 ili Samsung Galaxy S4? Oba mogu dobiti po približnoj cijeni nove. Kod Nexusa me najviše privlači najnovija verzija Androida i fluidan rad, a kod Samsunga kamera. Mobitel bi se koristio pomalo za sve - internet, telefonija, slikanje, igranje, slušanje glazbe, Youtube itd.

0 0 hvala 0
13 godina
s4 radi katastrofalno, nexus 5 je čak i s lošijom kamerom daleko bolji izbor
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Ako metne GPE ROM, radit će mu ko stock...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Što izabrati? Nexus 5 ili Samsung Galaxy S4? Oba mogu dobiti po približnoj cijeni nove. Kod Nexusa me najviše privlači najnovija verzija Androida i fluidan rad, a kod Samsunga kamera. Mobitel bi se koristio pomalo za sve - internet, telefonija, slikanje, igranje, slušanje glazbe, Youtube itd.

Nexus 5 definitivno... 

12 godina
neaktivan

Gledam al ne mogu nać trgovinu sa Xperiom Z5 na stanju a da nije na cybershopu na njuški...

14 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Gledam al ne mogu nać trgovinu sa Xperiom Z5 na stanju a da nije na cybershopu na njuški...

http://www.nabava.net/search.php?&q=Sony%20xperia%20z5&s=2

Tia, svijet Medija... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan

U svijetu medija ga nemaju, tek idući tjedan ne znaju koji dan, a tia mi ne paše zbog načina plaćanja, jer nije kešovina u pitanju. Morat ću čekat izgleda do idućeg tjedna 

14 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

U svijetu medija ga nemaju, tek idući tjedan ne znaju koji dan, a tia mi ne paše zbog načina plaćanja, jer nije kešovina u pitanju. Morat ću čekat izgleda do idućeg tjedna 

Kolko mi se čini svi dostavljaju od 13.10.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
jurica_m kaže...

nexus 5 bi bio idealan da nema tu katastrofu od baterije, ovako najbolja kompenzacija u tom budgetu ti je lg g2,  S4 ti je ok ako stavis cyanogen mod ili gpe rom, iako ima stariji S600 chipset radi sasvim ok, znam jer ga imam u kuci a baterija mu je doslovno duplo bolja nego na nexusu, no kako iskoristit tu njegovu dobru kameru ako imas cyanogen mod a zna se kakva je aplikacija za kameru na cyanogenu

14 godina

Nova dvojba :D

1 Xiaomi Mi4
9 Xiaomi Mi 4c

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,

Može preporuka telefona do 2k kn.

Obavezno barem 2GB RAM, i ako je moguće  1920X1080

Zasad me najviše privlači Lenovo K80, no koliko vidim on nema gorila glass?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

' vecer drustvo 
imam veeeeeliki problem
rooto sam mob, htc desire 310 ,sa nekim root genius programom (tj.nisam ja,frend je)
ja se inace ne razumijem u to, pa sam dao frendu da to rijesi al uglavnom...
jucer sam bio na mobu i sve je bilo normalno dok nisam isao mjenjati font slova, promjenim ja i mob se normalno restarta i nece se upalit...
mjenjo sam i ono kad se pali da ne pise HTC (valjda znate na sta mislim..) nego sam stavio nekog super maria da skace :P 
odnio sam na popravak i frajer mi kaze da probam nekak preko kompa napravit backup, ali ja nisam sacuvo nikakve podatke ni na kompu ni na sd kartici (frend me nije na to upozorio..)

sad me zanima jel postoji kakav nacin da se to rijesi, bio bih vam jako zahvalan jel mob mi je jako potreban..
LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Lenovo mobiteli navodno imaju problem sa signalom , pa ti vidi

13 godina
neaktivan
@jopaslav
Mozda ti je mob samo soft brickan. U tom slucaju postoji nacin za vratit nazad, bez brisanja svega. Nacin varira od uređaja do uređaja. Nek ti prijatelj pogleda u softwareu koji je koristio za root je li postoji komanda za soft brick. Ja sam imao takve programe na nexusu 4, lg 4xhd i galaxy A5. Ali obicno se mora uređaj ponovno flashat. Postoje opcije da se flasha bez brisanja podataka, ali isto tako postoji velika mogućnost da uređaj nece raditi kako treba jer ce mu se izmjesati novi i stari sofware.
Ubuduce prije promjena takvih stvsri, ući u recovery i napraviti backup na SD.
10 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Pozdrav,

Može preporuka telefona do 2k kn.

Obavezno barem 2GB RAM, i ako je moguće  1920X1080

lako naručiš screen protector ili tempered glass sa ebay-a za siću, tak da te ne treba brinut gorila glas, a i lenovo mobiteli ti imaju dragontrail zaštitu

-osim tog Lenovo K80, trenutno ti je još dobar izbor Meizu M2 Note i Xiaomi Redmi Note 2 (trenutno nije dostupan kod nas, al vjerujem da ce tokom sljedeceg tjedna bit dostupan u wowshop-u i neutrinu)

14 godina
Ili ako bi htio nešto manje, Mi4c
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
@jopaslav
Mozda ti je mob samo soft brickan. U tom slucaju postoji nacin za vratit nazad, bez brisanja svega. Nacin varira od uređaja do uređaja. Nek ti prijatelj pogleda u softwareu koji je koristio za root je li postoji komanda za soft brick. Ja sam imao takve programe na nexusu 4, lg 4xhd i galaxy A5. Ali obicno se mora uređaj ponovno flashat. Postoje opcije da se flasha bez brisanja podataka, ali isto tako postoji velika mogućnost da uređaj nece raditi kako treba jer ce mu se izmjesati novi i stari sofware.
Ubuduce prije promjena takvih stvsri, ući u recovery i napraviti backup na SD.

mob ne mozemo spojit na komp usb kablom, tj.možemo ali on se samo puni, ne mogu prebacivat na njega nista zato sto ga komp ne može prepoznat...
a zaj***o sam se :/ 

16 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me koji bi mi rabljeni mob preporucili do 600-700kn? Jedini uvijet je da ima kameru 5-8mpx i po mogucnosti bljeskalicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Trebala bi mi mala pomoć u kupnji mobitela do 1500kn, 100-200kn manje-više. Mobitel ide za poklon ženi od 45 godina, tako da bi trebao imati ekran od 4,3" pa nadalje isključivo što slabije vidi. Ja sam evo odabrao par modela, pa pomagajte. Mobitel mora biti nov iz dućana ili sa oglasnika, ali da je nov, zapakiran sa računom. Kinezi ne dolaze u obzir! Dolje mala anketa:

2 Samsung Galaxy S3 Neo
0 Samsung Galaxy S3 Mini
0 Samsung Galaxy S4 Mini
8 LG Spirit
0 LG G3 Mini

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav, eo ovako imam trenutno htc one m7, ali s par problema tipa pokvarenog mikrofona i ugl ne isplati mi se to nista popravljat pa sam odlucio kupiti novi mob, mislio sam cekati do isteka ugovora ali to je jos godinu dana pa cu eto za godinu opet novi uzimat al za sad privremeno mi treba novi..

Ugl najbitnije od svega je da ga mogu kupit u Splitu u ducanu, jer kupujem karticom na rate, cijena do 1500kn-1600 mozda, nije bitno jel kinez ili ne samo da je kvalitetan

Mislio sam mx2 note za te pare ali ga nema za kupit, ima u hangar 18 al kod njih je 2000kn

u linksa nisam previse gledao, jedinu nokia lumia 640 za 1500kn

u svakom slucaju dobro bi mi dosla neka preporuka, mobitel mi svakako treba ovaj tjedan, mora na rate ic, ostalo nista nije bitno

hvala

12 godina

Može preporuka best buy mobitela do 1100kn, po mogućnosti da je rezolucija 720p i da je sučelje fluidno

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice