Zna tko di bi čovjek mogao uzet Galaxy S6 Edge+ kod nas, bilo koja verzija i boja, na rate al da nisu AmEx i Diners kartice? Na eKupi samo te dve... Fala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna tko di bi čovjek mogao uzet Galaxy S6 Edge+ kod nas, bilo koja verzija i boja, na rate al da nisu AmEx i Diners kartice? Na eKupi samo te dve... Fala
instar, svijet medija ili smartson, tamo možeš uzimat i drugim karticama na rate
Pozdrav, preporuke za mobitel (novi) do 1200 kuna, da ima radio, pristojnu kameru i dobru bateriju, hvala...
Pozdrav, trenutno imam lg g2, koristim ga vise od godinu dana. Ali zbog manjka memorije i nedostatka utora za sd card, primoran sam uzeti neki drugi mob, ali inace mi je g2 odlican (kameru su pokvarili nadogradnjom na lollipop). Kod odabira novog mobitela, glavni uvjet je da bude bolji od g2 i da ima utor za sd card (ili 64 gb verzija). Za mob dajem oko 350€ tj. oko 2600 kuna. Mogu kupiti u HR i u njemackoj. Vaš prijedlog za novi mobitel?
i kaj je s tim dobio? snaodragon 801 koji se mora mucit s tolikom rezolucijom ekrana i istu bateriju koja se trosi brze zbog ekrana jebo ih 2k ekran na mobitelu, ko da ovaj obicni full hd nije dovoljno ostar, ja isto imam G2 i iduci mjesec kad bude placa planiram ga prodat i dodat 1000-1500 kn pa uzet xiaomi mi4 ili mi5 ako ne bude jako skup kad izade, sto mislite kolka bi mogla bit cijena? i ako kupujem sa xiaomi stranice jel moram porez i carinu platit?
Vidim da može i iz Njemačke kupiti, pa nek pogleda Moto X Play
Vidim da može i iz Njemačke kupiti, pa nek pogleda Moto X Play
da to znam a sad dal se za to isplati nadoplatit tolike novce a gubis dobru autonomiju baterije kakva je bila na G2 neznam bas
Ne bih uzimao lg g3. Ali što mislite o Oneplus one? Samsung galaxy s5? Note 3?
Ne bih uzimao lg g3. Ali što mislite o Oneplus one? Samsung galaxy s5? Note 3?
dodas 50 eura na budget i uzmes one plus two 64 gb 4 gb ram i miran si 2 god
Kako će moj Samsung I9100 Galaxy S II kroz nekoliko mjeseci napuniti 5 godina, zaključio sam da je vrijeme za novi mob :D
Molim preporuke. Ono što me zanima:
- android
- da baterija traje čim duže
- da je kamera dobra
- da mobitel traje što duže
- volio bi da mi stane u džep
- igrice ne igram
- može i kinez
Novac generalno nije problem, ali s obzirom na to da znam da, kao i u slučaju Samsunga, niti na novom mobitelu vjerojatno neću koristit više od 30ak% kapaciteta (igrice ne igram, aplikacije baš ne skidam, osim nekoliko), ne bi išao iznad 300 Eura, a volio bi ako je moguće naći i za 200. Ako treba, dati ću i 350, ali volio bi da mi se laičkim riječnikom objasni šta dobijem za tih 100-150 Eura više.
Koliko se isplati prelazak s Galaxy A5 na Galaxy S6?
Isplati se mnogo, velika razlika u displayu i kameri ;)
Odricanje od bosanskog drzavljanstva
Priznanje stranih sudskih odluka
Nekako mi je Xperia Z3 najbliza tome sto trazis, posebno kod baterije, a mislim da bi se mogla naci 350€
Kako će moj Samsung I9100 Galaxy S II kroz nekoliko mjeseci napuniti 5 godina, zaključio sam da je vrijeme za novi mob :D
- android
- da je kamera dobra
- igrice ne igram
- može i kinez
Novac generalno nije problem, ali s obzirom na to da znam da, kao i u slučaju Samsunga, niti na novom mobitelu vjerojatno neću koristit više od 30ak% kapaciteta (igrice ne igram, aplikacije baš ne skidam, osim nekoliko), ne bi išao iznad 300 Eura, a volio bi ako je moguće naći i za 200. Ako treba, dati ću i 350, ali volio bi da mi se laičkim riječnikom objasni šta dobijem za tih 100-150 Eura više.
Može li mi netko napisati koji je najbolji mob u rangu do 200 Eura, a koji je najbolji u rangu do 300 Eura?
Za koliko se može naći novi Lg G2 i da li mi ga se isplati uzimati, s obzirom na to da su prošle već 2 godine otkad je izašao..
Pozdrav.
Koji mob preporučate ? HTC Desire 820 ili LG G2
Ako se ne varam uspoređujes srednji te visoki cijenovni razred, no ugl. LG G2
Za koliko se može naći novi Lg G2 i da li mi ga se isplati uzimati, s obzirom na to da su prošle već 2 godine otkad je izašao..
razmisli o Sony Xperia Z2, ako ti je Z3 preskupa
Evo ovako da se i tu javim jer je puno glava sigurno pametnije od jedne.
Dakle, kupujem novi mobitel i trebao bih savjet.
Planiram zamijeniti svoj htc evo3d jer je dao svoje i vise nazalost ne radi (inace ga nebih niti mijenjao). Tijekom njegova koristenja shvatio sam da nisam zahtjevankorisnik te da mi je jedino bitno biti u mogucnosti provjeravati mail. Naravno pozivi i ostala komunikacija poput sms-a, vibera i whatssapa + naravno baterija.
Zato gledam mobitele koji su u cjenovnom rangu ~500 kn iako svjestan da se za te novce ne moze pronaci nesto pametno niti extra kvalitetno. Pod svaku cijenu želim izbjeci androide s <1gb rama. U obzir dolazi kupovina s njuskala i internet trgovina, razni (provjereni) kinezi kao i wp uredaji.
Gledao sam malo po internetu pa skuzio da ljudi ne govore lose stvari za lumia 535 koje se daju pronaći za tu lovu. (Osim što treba imati sreće pa ne dobiti skart verziju s losim ekranom?) Ima li tko kakav savjet? što uzeti u tom cjenovnom rangu a da nije baš kompletno s*anje?
probaj neki od tih pogledaj specke po meni iskreno najbolji 1 i 2.
Možete li mi pomoći koji bih mobitel od ova dva trebao uzeti ? Mobitel koristim najviše za messenger, viber i whatsapp, volio bih kada bi to radilo bez štekanja isto tako messenger i youtube da rade bez problema zajedno. Obadva uređaja su mi lijepa ali me brine memorija kod Xperie... Što biste vi odabarali ?
| 10 | Huawei P8 Lite |
|---|---|
| 5 | Sony Xperia M4 Aqua |
- android
- da je kamera dobra
- igrice ne igram
- može i kinez
Šta mislite o ova dva?
1. http://www.minideal.net/original-zte-grand-s2-s-ii-s291-quad-core-qualcomm-snapdragon-801-android-4-3-lte-4g-mobile-phone-5-5-inch-2g-ram-16gb-rom-13mp-2318.html
2. http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-NOTE-2-TD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/32465936354.html?spm=2114.01020208.3.53.FnYOtm&ws_ab_test=201556_5,201527_1_71_72_73_74_75,0_0
Hteo bi da uzmem iphone pa da se malo informišem
Koja je razlika izmedju obicnog iphona 5 i iphona 5c?
Koji je bolji? Dali vredi uzimati?
Ne treba niko da mi preporucuje nista od andorida kako je ovaj onaj bolji i kako mi ne vredi uzimati iphone..Android mi se dosta pokazao 
A dali je 5c jeftiniji zbog te plastike?
Sta jos treba da gledam kada kupujem polovan iphone ? Da je otkljucan ? Jailbreak? iCloud? Ako hoce neko da mi pojasni to malo
Je ovo dobra ponuda - LG G2 za 175 dolara?
Koliko na to još može doći carina?
Pozdrav..mozete mi pomoc? Trazim mob negdje do 3000kn, i mislim da je s6 najbolji, sta kazete?
i dali netko ima iskustva sa ovim njuskalo ''trgovinama'' tj prodavacima, konkretno me zanima: mobitelivt88 i mobitelizg88
To je refađurbrished, dakle nije novi ...
Što mislite o Samsungu S5 neo kao mobitelu s dobrom kamerom (prije sam takav tražio)? Koliko vidim izgleda da ima kameru od S6...