Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.943
|
čitano: 12.411.963
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Miki_16 kaže...
Helloouu :-)

Htjela bih kupiti si mob do max. 1500kn i vidim da mob.hr kako pise da ima kupiti jeftino Cubot x15 na stranici Everbuying, mene sada zanima jel netko zna kakav je taj mobitel?? Jel vrijedi tih para?? Jel ima sto bolje za te novce?? I naravno jel itko zna za tu stranicu??

Vidim da je na DX - Xiaome M4 na akciji ali 1800kn sto mi puno... Pa nisam pametna sto da radim :-/

Sad imam Huawei G630 i jako sam ne zadovoljna s njim pa..

Evo ga 8)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Za te pare nades puno bolji Meizu M2 Note,isto iz EU za oko 1250kn

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P-MT6753-Octa/1153179_32361077715.html

Puno bolji ekran,dizajn(Iste velicine,ali ima 0.5" veci ekran),performanse,kamera,baterija,4G LTE

Imas M2 temu u ovom subforumu,tamo ces naci vise informacija

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 22:48 (Darkensync).

2 1 hvala 1
10 godina
neaktivan

no ja sam mislio u honorbuy jer nekak mi je on najpouzdaniji od eu shopova, u pravu si da je m2 note bolji izbor sam neznam kak u allieexspress-u funkcionira dostava, da li su pouzdani ko honorbuy

15 godina
neaktivan

Moj post se odnosio na @Chaselol.Ne zelim da ljudi pogrijese i kupe gore stvari a mogu dobit puno bolje

Par forumasa je narucilo s tog alliexpress shopa i svi su bili zadovoljni.

U istom shopu ima i presell m2 minia za oko 30$ manje od Note verzije.

2 1 hvala 0
13 godina

Famozni meizu 2, kinez sa 8 jezgri koji kod 50% korisnika zavrsi povratkom uredjaja zbog velikih minusa, a evo ih:

- zvuk je los, tih

- ne mozes koristiti drugu sim karticu jer, micro sd se nalazi u istom slotu - genijalno

- nema gorilla glas protection

- 50°C telefon se grije prilikom poziva

- losa kamera

Ima odlican displey zaista, baterija isto kul, malo je falilo da kupim ga sebi prije 20 dana ali kad sam vidio sta ljudi pisu o njemu, cao zdravo.

P.S. ne kazem da je to los phablet ali neke stvari na njemu su previse jeftine i lose odradjene, da ne mogu preko toga preci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 23:32 (chaselol).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je,na desetke tisuca mobitela se vraca svaki dan :)

Mogu i ja reci svasta ali ne znaci da je istina.Ne vidim gdje se pise toliko lose o njemu,na ovim forumima sigurno ne

1.Nemogu osobno potvrdit,ali cuo sam isto

2.Kompromis.Bolje ista nego nista

3.  +,ali mislim da se dobije screen protector kao free gift

4.Ne.MT6753 nema takvih ekstremnih problema s pregrijavanjem.Mozda mislis na TCL 3S i SD615?

5.Losa kamera ako usporedjujes s S6/G4?Da.Ali sigurno je iznad prosjeka kineza/zenfone-a

Ne zelim se natezat ali me nervira tvoje preporucivanje 1.5god starog moba koji je tebi perfektan.Ne volim ljude koji to rade.Mozda je tada bio best buy ali sada sigurno nije.
Za iste pare se nadju bolji mobiteli

5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Miki_16 kaže...
Helloouu :-)

Htjela bih kupiti si mob do max. 1500kn i vidim da mob.hr kako pise da ima kupiti jeftino Cubot x15 na stranici Everbuying, mene sada zanima jel netko zna kakav je taj mobitel?? Jel vrijedi tih para?? Jel ima sto bolje za te novce?? I naravno jel itko zna za tu stranicu??

Vidim da je na DX - Xiaome M4 na akciji ali 1800kn sto mi puno... Pa nisam pametna sto da radim :-/

Sad imam Huawei G630 i jako sam ne zadovoljna s njim pa..

Evo ga 8)

Da ti nemaš koju dionicu Asus-a? 

13 godina
bubimir13 kaže...

Da ti nemaš koju dionicu Asus-a? 

20 telefona u 4 godine :D

Iskustvo prijatelju iz prve ruke.

Pogledaj antutu sta kaze za ta dva uredjaja pa opet reci da je jaci "hardverski"

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 1:25 (chaselol).
15 godina
neaktivan

Da,zato sto Antutu i ostali sinteticki benchmarkovi prikazuju realne performanse 

Po tome mogu i ja rec da M2 ima 2.6x bolji rezultat u Geekbenchu pa ima 2.6x bolje performanse sto 100% nije istina

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bas sam vidio lg spirit, cini mi se best buy u tom rangu, cak je bolji i od vecine skupljih telefona. IPS sa 312 pixela po incu, solican cpu, ram, zakrivljen ekran, dobar dizajn.

Magna mi nema nekog smisla posto je 300kn vise, a ima 5" umjesto 4.8", a rezolucija je ista kao i sve ostale specifikacije, tako da bi spirit trebao biti i bolji, jer ekran ima vecu gustocu pixela.

Sto mi slite o njemu, dali ga netko ima?

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

0 0 hvala 0
12 godina

Sve si dobro napisao (4,7")-kupuj.

13 godina
Darkensync kaže...

Da,zato sto Antutu i ostali sinteticki benchmarkovi prikazuju realne performanse 

Po tome mogu i ja rec da M2 ima 2.6x bolji rezultat u Geekbenchu pa ima 2.6x bolje performanse sto 100% nije istina

Da sad niti jedan test nije mjerodavan danas.

Kao sto sam rekao jeftin kinez, jos jedan u nizu sa 8-core procom i dobrim ekranom, ostalo okaci macku o rep.

P.S. preporucujete ljudima telefone bez ikakvog iskustva i valjate cinjenice koje veze nemaju sa realnoscu, kad vam se lupe cinjenice pred nos vi izmisljate

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 8:09 (chaselol).
10 godina
neaktivan

Nakon preporuka može jedna anketa, dakle koji kupiti od navedenih mobitela.

Bitna je kvaliteta ekrana tj. kvaliteta prikaza, kvaliteta i glasnoća kod razgovora, fluidnost i baterija.

Hvala

6 sony z3
12 samsung s6
3 htc one m8
0 motorola moto x (2014)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Darkensync kaže...

Da sad niti jedan test nije mjerodavan danas.

Kao sto sam rekao jeftin kinez, jos jedan u nizu sa 8-core procom i dobrim ekranom, ostalo okaci macku o rep.

P.S. preporucujete ljudima telefone bez ikakvog iskustva i valjate cinjenice koje veze nemaju sa realnoscu, kad vam se lupe cinjenice pred nos vi izmisljate

Zato ti preporučuješ Asus za koji ima tonu iskustava na netu da je debeli krš koji štopa i ckraje. Pogotovo na ruskim forumima...

15 godina

Treba mi preporuka mobitela do max 1700 kn.. Surfanje, igrice, standardno sve. Lolipop na njemu i najmanje 2gb rama da bude, utor za sd karticu je jako pozeljan..

Mozw s njuskala ali da ima garaniju minimum jos godinu dana

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 11:08 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
alien20 kaže...

Bas sam vidio lg spirit, cini mi se best buy u tom rangu, cak je bolji i od vecine skupljih telefona. IPS sa 312 pixela po incu, solican cpu, ram, zakrivljen ekran, dobar dizajn.

Magna mi nema nekog smisla posto je 300kn vise, a ima 5" umjesto 4.8", a rezolucija je ista kao i sve ostale specifikacije, tako da bi spirit trebao biti i bolji, jer ekran ima vecu gustocu pixela.

Sto mi slite o njemu, dali ga netko ima?

Magna ima bolju prednju kameru i nesto jacu bateriju, sve ostalo je na strani spirita pogotovo sto ima gorila glass 3 zastitu, osobno ga imam i jako sam zadovoljan sa njime posto sam ga platio oko 750kn dok je bio na akciji u simpi... 

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7051&idPhone2=7052

12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Treba mi preporuka mobitela do max 1700 kn.. Surfanje, igrice, standardno sve. Lolipop na njemu i najmanje 2gb rama da bude, utor za sd karticu je jako pozeljan..

Produži za još 100kn i imaš novu M4 Aqua-u za sve što si tražio. 

10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

LG G2 sa njuškala, a ako hočeš novi sa 2 godine garancije onda uzmi za 1800 kn MEIZU M2 NOTE, oba ti imaju lollipop, 2gb ram-a i dobar IPS Full HD ekran

15 godina
neaktivan

@Chaselol

Reci mi jednu cinjenicu koju sam rekao a da je laz.

Ti si poceo valjat s tim da se 50% njih vraca i da se MT6753 pregrijava,oboje izmisljeno

Po forumima vidim samo pozitivna iskustva i zato ga preporucujem.Samo pogledaj m2 temu na ovom forumu

Evo ti cinjenice

+ Ekran,dizajn,baterija,kamera,4G LTE.   Ako ovo nisu najvazniji specsi na mobitelu,neznam sta je.

-  GG3

Ti mi slobodno reci bi li uzeo mob koji ima GG3,a ima losiji ekran,diz....

Neznam zasto ga zoves jeftin kinez,zenfone je budget mob iz prosle god

@maxy0

Ako pod igrice mislis na zahtjevnije tipa GTA:SA,Asphalt itd onda trazi G2 na njuskalu

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 14:06 (Darkensync).
15 godina
Darkensync kaže...

@Chaselol

Reci mi jednu cinjenicu koju sam rekao a da je laz.

Ti si poceo valjat s tim da se 50% njih vraca i da se MT6753 pregrijava,oboje izmisljeno

Po forumima vidim samo pozitivna iskustva i zato ga preporucujem.Samo pogledaj m2 temu na ovom forumu

Evo ti cinjenice

+ Ekran,dizajn,baterija,kamera,4G LTE.   Ako ovo nisu najvazniji specsi na mobitelu,neznam sta je.

-  GG3

Ti mi slobodno reci bi li uzeo mob koji ima GG3,a ima losiji ekran,diz....

Neznam zasto ga zoves jeftin kinez,zenfone je budget mob iz prosle god

@maxy0

Ako pod igrice mislis na zahtjevnije tipa GTA:SA,Asphalt itd onda trazi G2 na njuskalu

Onda uzmeš Jiayu S3 koji ima to sve + bolji proc + GG3 

14 godina
Pa ima Dragontrail staklo koje je slično GG
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav imam na raspolaganju 1700kn pa sam razmisljao o kupovini novog mobitela,za tu cijenu najvise me zanima G2,dali ima neki bolji uredaj u tom cijenovnom rangu i dali se isplati protegnuti pa uzeti polovan S5 ili G3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, ak može trebala bi mi vaša pomoć. Planiram kupiti novi mob za nekih 900 kuna, zapeli su mi za oko ZP700MIKA M2 i ZP330 (neću polovni). Najbitnije mi je da mob radi čim fluidnije, da nije loša kamera, tu i tam neki film pogledati, slušat muziku, igre jako rijetko, a ni onda nisu ove zahtjevnije. Samo da mogu mob tu kod nas naručiti, ne da mi se izvana. Pa vas lijepo molim za savjet, koji od ovih il neki drugi, jer ja sam jako slabo upućen u mobitele. Hvala unaprijed!

I još jedno pitanje, kad se kupi mob u web shopu, dal je otključan na sve mreže il kak?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 18:41 (6BoosteR9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Se25 kaže...

Nakon preporuka može jedna anketa, dakle koji kupiti od navedenih mobitela.

Bitna je kvaliteta ekrana tj. kvaliteta prikaza, kvaliteta i glasnoća kod razgovora, fluidnost i baterija.

Hvala

S6 ima najbolji ekran, ali ako trebaš fluidnost i bateriju onda nemaš što kod S6 tražiti jer ga Z3 rasturi u oba segmenta, a ekran kod Z3 je solidan.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina

6BoosteR9 dodaj 100 kn i kupi LG Spirit koji je bolji izbor od tvog odabira.Svi mobiteli moraju biti otključani mislim od prije par mjeseci.

10 godina
neaktivan

Na gsmareni piše da ima S6 solidnu bateriju, a s druge strane komentari korisnika na npr. phoneareni pokazuju suprotno, tak da me to malo bunilo. Znači za moje potrebe bi Z3 bio bolji izbor, tj. kompletniji uređaj od S6. Još da ne drži tako cijenu, sada je cijena Z3 i S6 praktički jednaka a Z3 je dosta stariji uređaj.

15 godina
neaktivan

Jako mi odbojan ovaj zakrivljeni ekran, imal sam priliku probati mob i nekak ne mogu preko toga, al hvala svejedno. Ima još neko kakav prijedlog sa strane ili koji od ovih uzeti?

12 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

Jako mi odbojan ovaj zakrivljeni ekran, imal sam priliku probati mob i nekak ne mogu preko toga, al hvala svejedno. Ima još neko kakav prijedlog sa strane ili koji od ovih uzeti?

S6 nema zakrivljen ekran,nego S6 Edge...

10 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

LG Spirit 4G za 1000 kn ili Sony Xperia E4G za 800 kn, ova tri koja si naveo se nemogu mjeriti sa ova dva niti po specifikacijama, niti po kvaliteti

14 godina
odjavljen
Se25 kaže...

Na gsmareni piše da ima S6 solidnu bateriju, a s druge strane komentari korisnika na npr. phoneareni pokazuju suprotno, tak da me to malo bunilo. Znači za moje potrebe bi Z3 bio bolji izbor, tj. kompletniji uređaj od S6. Još da ne drži tako cijenu, sada je cijena Z3 i S6 praktički jednaka a Z3 je dosta stariji uređaj.

Ne da Z3 jako drži cijenu nego je S6 bolesno cijena pala. Vidim da S6 Edge drži cijenu u korak s ostalim flagshipovima tog kalibra, ali S6 je za barem soma kuna jeftiniji (novo, dućan). 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice