Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.922.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
ministar kaže...
Miki_16 kaže...
Večer! Slucajno sam naisla na oglas na njuskalu di zesnka prodaje Samsung, bez garancije i papira navodno dobiven na poklon i preko mob mi djeluje ok,, kolike su sanse da mi kopiju zeli uvaliti ili da nesto nestima sa mobom posto ga prodaje za 1000kn mada kao sto rekoh zvuci preko telefona ok.. help ev par slika iz oglasa...

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-mobitel-povoljno-oglas-16056833

Ili ga osobno preuzmi ili neka ti pošalje Overseas Expressom, pa se u roku 2 dana imaš pravo žaliti i dobiti novac natrag

nasla bih se sutra snjom u gradu ali me sve strah nekako... mada jbg mozda stvarno sve ok ali neznam kako da to prepoznam ako je kopija i tako to...

13 godina

Pozz, idite u VIP ili T-com centar i provjerite IMEI.Prvo malo kopaj po tražilici Samsung kopija- ima par jednostavnih testova za otkrivanje kopije.Zaključavanje otiskom prsta,otkucaji srca gdje kopija mjeri i dalje iako mob staviš na stol, zatim klimav središnji gumb.Ovo sam proguglao za 15 min pa si daj truda kad si nesigurna.

14 godina
Hyperion-Shrike kaže...

Pozz, idite u VIP ili T-com centar i provjerite IMEI.Prvo malo kopaj po tražilici Samsung kopija- ima par jednostavnih testova za otkrivanje kopije.Zaključavanje otiskom prsta,otkucaji srca gdje kopija mjeri i dalje iako mob staviš na stol, zatim klimav središnji gumb.Ovo sam proguglao za 15 min pa si daj truda kad si nesigurna.

To za imei znam ali ono mislila sam neko tko iskustva ima jer iskreno nemam zivaca kopat po netu i vecinom eng sto meni nije jaca strana a i boli me pa et isla brzinski tu pitat ali hvala ti :) 

17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Po slikama mi izgleda kao kopija. Svaki original S5 na koji sam dosad naisao a da je crne ili plave boje imao je prednji zvucnik crne boje a ne sive kao ovaj. Mozda nije pravilo ali uzimajuci cijenu u obzir vjerojatno je kopija.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
@riverside mozes pitati za iphone 6 ako nije problem jer ja takodjer trazim preko oglasa a frka me malo s obzirom na velik iznos love a nikad ne znas s kim imas posla.vec sam jednom uzeo iphone 4 s i na samoj primopredaji sve bilo ok dok nisam poslije vidio da ima zutu fleku u uglu ekrana.
16 godina
moderator
Miki_16 kaže...
Večer! Slucajno sam naisla na oglas na njuskalu di zesnka prodaje Samsung, bez garancije i papira navodno dobiven na poklon i preko mob mi djeluje ok,, kolike su sanse da mi kopiju zeli uvaliti ili da nesto nestima sa mobom posto ga prodaje za 1000kn mada kao sto rekoh zvuci preko telefona ok.. help ev par slika iz oglasa...

http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/samsung-mobitel-povoljno-oglas-16056833

Rekao bih - kopija.

IMEI je od S4, a to bi trebao biti S5.

Osim toga, mrežica prednjeg i stražnjeg zvučnika je krive boje, kao na kopijama.

A i usporedba s originalom kaže da to nije to, pogledaj detalje:

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 1:13 (XXX-Man).
14 godina
Decki srce ste :) hvala vam puno, za malo bi ja tuka bila kupila. . hvala jos jednom :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Treba se baš dosta paziti, overseasom je najsigurnije, dođe ti mob, platiš i u roku 2 dana možeš vratiti i dobiti pare nazad.

A što se tiče overseasa... Meni je mobitel dolazio putem njih, trebao je bit dostavljen u 1 danu, odužilo se na 3... Pogoršali su se jako, neozbiljni do kraja i uopće ne žele izać u susret. Znači moj paket je bio prioritetan ali niti uz razgovor sa agentom niti ikim tamo nije urodio plodom. Molio sam ih da mi ga dostave prije 11, dodatno bih platio i 100 kuna ako treba jer mi je bilo hitno, ma kakvi... Tek sam ga dobio 3 dan u 19:00... A i kad je vozač došao pitam ja njega jel mogu ja otvorit kutiju pošto se želim uvjerit da li je sve u redu pošto sam vidio da ima nekakva udubljenja itd... A on meni samo ne nemožete, šta si vi mislite... A ja gledam i u čudu kažem ok, on meni ako imate prigovora imate 2 dana da nazovete overseas i to je to, niti ikakvih isprika za kašnjenje, niti malo uljudnosti. Jedini razlog toga što sam htjeo otvorit kutiju jer mi se neda natezat sa njima ako je došlo polomljeno i dao bih mu da odmah vozi nazad pošto nemam vremena čekat njih neki drugi dan da to preuzmu. I da, njihovi vozači nemaju obvezu nazvat vas prije nego što dolaze pa morate bit na prozoru 0/24 da vidite kad će banut i onda se zadrži pola minute i ubaci vam ceduljicu gdje da nazovete i dogovorite se za drugi dan...

Bene docet, qui bene distinguit.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 13:11 (molnyi).
14 godina
molnyi kaže...
EZY-E kaže...

Treba se baš dosta paziti, overseasom je najsigurnije, dođe ti mob, platiš i u roku 2 dana možeš vratiti i dobiti pare nazad.

A što se tiče overseasa... Meni je mobitel dolazio putem njih, trebao je bit dostavljen u 1 danu, odužilo se na 3... Pogoršali su se jako, neozbiljni do kraja i uopće ne žele izać u susret. Znači moj paket je bio prioritetan ali niti uz razgovor sa agentom niti ikim tamo nije urodio plodom. Molio sam ih da mi ga dostave prije 11, dodatno bih platio i 100 kuna ako treba jer mi je bilo hitno, ma kakvi... Tek sam ga dobio 3 dan u 19:00... A i kad je vozač došao pitam ja njega jel mogu ja otvorit kutiju pošto se želim uvjerit da li je sve u redu pošto sam vidio da ima nekakva udubljenja itd... A on meni samo ne nemožete, šta si vi mislite... A ja gledam i u čudu kažem ok, on meni ako imate prigovora imate 2 dana da nazovete overseas i to je to, niti ikakvih isprika za kašnjenje, niti malo uljudnosti. Jedini razlog toga što sam htjeo otvorit kutiju jer mi se neda natezat sa njima ako je došlo polomljeno i dao bih mu da odmah vozi nazad pošto nemam vremena čekat njih neki drugi dan da to preuzmu. I da, njihovi vozači nemaju obvezu nazvat vas prije nego što dolaze pa morate bit na prozoru 0/24 da vidite kad će banut i onda se zadrži pola minute i ubaci vam ceduljicu gdje da nazovete i dogovorite se za drugi dan...

Vjerujem ti ja to... ja sam bila radila za Tisak dostavu pakete, dala sam otkaz jer vise nisam mogla, dolazila sam doma plačući, neznam kako je u drugim gradovima Tisak ali kod nas su se paket bacali, otvarali, krali, po kisi bi bili itd.   na jednu ruku sam razumila to sve jer je placa nikakava, uvjeti nikavi itd ali opet... tako da me iskreno niiiiiista to ne cudi...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 14:46 (Miki_16).
11 godina
neaktivan

Mozda da sam pitao lg g3 isit6 ili s6 prije bi dobio odgovor

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo info za sve.

Jučer kupio zelenu Lumiu 435 u pošti za 498kuna u Simpa paketu.

Lumia je dual sim i gle čuda nije zaključana, barem ne moja. Ubacio bonbon i tomato karticu, čak zamjenio kartice u mobu jer sam mislio da je samo Sim jedan lockan na tmobile. Ali nije ni jedan slot kodiran. Ugodno izbenađenje.

Sam mobotel je odličan. Imao sam prije Nokia Lumia ali ova je puno bolja. Jednostavno i radi bez greške. Dual sim jednostavan a ne kompliciran kao na androidu. Za 498kuna kupoviba i po. Uzeti cu još jedan za rezervu jer s tom cijenom nema greške.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
sammicic kaže...

Evo info za sve.

Jučer kupio zelenu Lumiu 435 u pošti za 498kuna u Simpa paketu.

Lumia je dual sim i gle čuda nije zaključana, barem ne moja. Ubacio bonbon i tomato karticu, čak zamjenio kartice u mobu jer sam mislio da je samo Sim jedan lockan na tmobile. Ali nije ni jedan slot kodiran. Ugodno izbenađenje.

Sam mobotel je odličan. Imao sam prije Nokia Lumia ali ova je puno bolja. Jednostavno i radi bez greške. Dual sim jednostavan a ne kompliciran kao na androidu. Za 498kuna kupoviba i po. Uzeti cu još jedan za rezervu jer s tom cijenom nema greške.

Dual SIM nikad nije lockani, barem iz mojeg iskustva.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Mozda da sam pitao lg g3 isit6 ili s6 prije bi dobio odgovor

Nemoj se ljutit al ta kategorija do 600 kn je ocaj, i jednostavno ne znas sta bi uopce preporucio izuzev Lumie 630 recimo.a da si prolistao malo ovu temu vidio bi sta su preporucivali.

youtube.com/mislavbusic
12 godina

Može li preporuka za mobitel do 1200-1300kn, nemam nikakvih posebnih zahtjeva osim da ekran je minimalno u 720p

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 11:34 (The_K).
13 godina

Nov ili moze i rabljeni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The_K kaže...

Može li preporuka za mobitel do 1200-1300kn, nemam nikakvih posebnih zahtjeva osim da ekran je minimalno u 720p

ako kupuješ novo iz dućana evo ti dva prijedloga, i jedan i drugi mob ti dođu 1200 kn i imaju ti 720p ekran, na tebi je da si odabereš koji ti više odgovara:

XIAOMI REDMI 2 ili HUAWEI ASCEND G620S

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 14:37 (Pinhead).
12 godina
The_K kaže...

http://www.ekupi.hr/LG-Spirit-4G-LTE-crni-pametni-telefon-612800.aspx

15 godina

Ima li ko preporuku di bi bilo najbolje kupit mobitele sa tipkama? Mogu biti i novi i stari, jedini uvjet je da su dual sim, po mogucnosti da imaju kameru i sto jaci zvucnik da se bolje cuje kad se prica s nekim...

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Oglas iz Njuške Dual SIM mobitel MAXCOM MM132 (250 kn).www.ZVUK-CENTAR.com

14 godina

Jel ima tko Huawei Ascend Mate 7 da čujem dojmove iz prve ruke ?

10 godina
neaktivan

Pozdrav ,

Imam 3 mobitela (2 bi prodao jedan ostavio u rezervi)

Radi se o Lumii 535 i Lg Spiritu 4g lte

eh sad vjerovatno i ako bi ih prodao nebi dobio više od milje i po 

Jel se isplati uzet kineza nesto ili nekii solidni mob kod nas za te pare?

L.P

0 0 hvala 0
13 godina

Luka gledaj LG G2 s garancijom za 1,5k.

12 godina

Luka ja bi za 1500kn uzeo novu Lumiu 640 jer za te pare bolji ces teško nać.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Lumia 930 ili Galaxy S4?
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Windows Phone ili Android ? tonchy -tvoj izbor

12 godina
tonchy kaže...
Lumia 930 ili Galaxy S4?

lumia 930 ftw

10 godina
neaktivan

s4 defintivno

L.P
15 godina
Vidim da je ovo više borba Androida i Windowsa, a ne samih mobitela i njihovih specifikacija, jelda? :P
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

I ja naginjem ka S4, šta je sigurno sigurno je...

13 godina

Ja ne volim wp, ali l930 je puno bolji mob, izradom, kamerom, procom. S4 je laggavo plastično smeće. Osim ako android nije must have, nemoj s4

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice