Smartphone do 1300Kn maksimalno. Zanima me samo novo i sa pristojom kamerom i naravno da ne steka :)
7 | S3 Neo |
---|---|
10 | Lumia 640 LTE |
0 | Noa H40 |
0 | Neki Kinez Doogee ili slicno |
Smartphone do 1300Kn maksimalno. Zanima me samo novo i sa pristojom kamerom i naravno da ne steka :)
7 | S3 Neo |
---|---|
10 | Lumia 640 LTE |
0 | Noa H40 |
0 | Neki Kinez Doogee ili slicno |
Kad je kamera u pitanju, kineze nemoj gledati, svi imaju očajnu kameru.
S3 Neo ti je tu najjači, recenzija: http://www.smartphonehrvatska.com/2014/10/12/samsung-galaxy-s3-neo-recenzija/
Za ovu Lumiu nisam siguran kakva je, to malo izguglaj.
Zenfone 5 za android ili ta Lumia za windoze
Zenphone 5 ubojica od moba, uzeo najjacu verziju za smjesne pare, predobar mob
Koji je najbolji telefon koji se može kupiti za recimo 1900-2000 kuna ?
?
Lg g2 definitivno
Koji je najbolji telefon koji se može kupiti za recimo 1900-2000 kuna ?
?
Samsung Galaxy S5,Lg G3,Htc One M8,Xperia Z2...
Ajde mi nadji te modele za navedenu cifru jer ih ja nigdje ne vidim.
Ovo mi je zapelo za oko i nesto od ovoga bi kupio narednih dana, nikakvi drugi modeli me ne zanimaju. Inace, najvise mi se svidja M4 koji dolazi u sljedecih 10tak dana i trebao bi kostat oko 2200kn, barem mi je tako rekao Sony preko maila. Mobitel ima dosta dobre specifikacije pa pogledajte malo, kod nas tek dolazi pa je mozda mala nepoznanica-klik (dolazi u crnoj,koraljno crvenoj i bijeloj boji).
G2 mi je jako dobar, ali mislim da su sa ovom nadogradnjom na lolipop zavrsili s njim iz LG-a(?!) Desire 816 mi se ne cini los, iako je malo prevelik sto mi je njegova jedina mana ali izgleda da ce imat dobru podrsku jos dosta vremena. I tu je G3 S koji mi je nekako zadnja opcija. Sto od navedenoga je najisplativije?
7 | Xperia M4 Aqua |
---|---|
0 | HTC Desire 816 |
0 | LG G3 S |
8 | LG G2 |
@parlel, g2 je bolji mob, jači chipset, baterija, ekran, i ne očekuj da će biti updatean više, ali isto tako sony m seriju ne šljivi baš. M4 se čini impresivnim midrange mobom. Ja bih isto imao dilemu između ta dva, ali g2 je jednostavno bolji.
Evo useao sam malo zen 5. Dualsim 16gb 2gb ram model, pa malo dojmova.
Izrada je ok, kvalitetan i super leži u ruci. Bezeli su mrvicu preveliki, ali zanemarivo. Bilo bi bolje da je power tipka malo niže. Za te novce je sve super. Ekran je odličan, brzo radi, 2gb rama omogućuju dobar multitasking. Ui je ok, meni nije nešto, pogotovo notif bar. Ali bolji od mnogih na trzistu. Smeta me jedino slabija baterija i kapacitivne tipke. Šteta što su na mobu a ne na ekranu i ne svijetle. Da su bliže jedna drugoj bilo bi bolje. Nedostatak 4g-a osjetim ali nije big deal. Sve u svemu tko baš želi novi mob neka ne traži dalje, ali 2013. Flagshipi su bolji izbor ako može proći rabljeni mob.
Ja bi iso mozda na G2, u usporedbi s aquom bolja rezolucija, bolji chipset, provjerena kvaliteta, bolja baterija, veci screen to body ratio, ali negativna stvar je da je to uredjaj koji je godinu i pol na trzistu, pa sad biraj...
G3 S, kao i HTC 816 slobodno izbaci.
Ajde mi nadji te modele za navedenu cifru jer ih ja nigdje ne vidim.
Bez problema,na njuskalu ih je vecina po 2100,ali velik broj prodavaca ce sigurno spustit 100kn,ako ne i vise...
pozdrav ljudi. Trebao bih za mamu neki najosnovniji smartphone da moze koristit whatsapp i internet do cca 500kn, moze i preko njuskala ako ima garanciju. Hvala.
Kolege
Zamolila me žena da joj vidim za smartfone do 2000 kn a njene želje su
- Mora bit Nokia
- Da je crn
-I da je relativno tanak
Da se radi o androidu zna bi koji joj preporučit (zenfone je strava) ali ona oće Nokiju i samo Nokiju... Hvala na pomoći.
Pozdrav ekipa, prijatelj traži mobitel do 1500 kuna, može biti i polovan s njuškala.
Pozdrav ekipa, prijatelj traži mobitel do 1500 kuna, može biti i polovan s njuškala.
LG G2 ili Xperia Z1 s njuskala, ili zenfone izvana sa alze.
Kolege
Zamolila me žena da joj vidim za smartfone do 2000 kn a njene želje su
- Mora bit Nokia
- Da je crn
-I da je relativno tanak
Da se radi o androidu zna bi koji joj preporučit (zenfone je strava) ali ona oće Nokiju i samo Nokiju... Hvala na pomoći.
Nokia više ne proizvodi mobitele, jedino da uzmeš nešto što je ostalo na zalihama...
"- Da je crn
-I da je relativno tanak"
Nebi se štel mešat...
Pozdrav
Ima li neko xperiu z3 compact ili ju je koristo? Kakvi su dojmovi i da li se primjeti da nije full HD rezolucija i da li je to veliki nedostatak jer mobitel se cini strava dobar...
Pozdrav
Ima li neko xperiu z3 compact ili ju je koristo? Kakvi su dojmovi i da li se primjeti da nije full HD rezolucija i da li je to veliki nedostatak jer mobitel se cini strava dobar...
Samo kupuj, odličan mob
Da li se isplati platiti 600 kn vise i uzeti htc one m8?
Da li se isplati platiti 600 kn vise i uzeti htc one m8?
Ovisno što trebaš od mobitela, što ti je najbitnije (prioriteti)
Ja bih dao,ali realno ne treba, z3c je zakon
Z3C je odličan mobitel, ekran, baterija i softver. Ali koliko vidim da je L opet zeznul tak da si je moj stari ostavil na KitKatu koji odlično radi.
Stigao je. Ja sam ga narucio s t-mobile stranice.
meni je dosao jucer lg spirit, odlican mob za te novce, debeli best buy. jedino sto sam primjetio da mu dugo traje punjenje baterije, jel to normalno?
Probaj neki bolji punjač ako imaš.
Probaj neki bolji punjač ako imaš.
Nemoj koristit jače punjače jer ćeš brže stuć bateriju...
Dobio si original punjač, njega i koristi...
Punjač čak nije ni loš, 0.75 A (većinom se dobiju 0.5 ili 0.55A punjači, tak da je ovaj OK).
Možeš koristiti i jače, no kao što velim brže će ti otić baterija, a postoji i mogućnost požara ako je punjač neki čajniz...
Kaj nije punjenje ionak regulirano nekim chipom u mobu, i da ne ovisi o punjacu?
Nije da se kuzim u elektroniku, ali par puta sam ta procito negdje ak se ne varam.