Ostani na 5s, to ti je moja preporuka :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ostani na iphone 5s !!!!!!!!!!!!!!!! vidis da su se cak i android fanovi slozili bez uvrede :D
Ma s iphoneom sam prezadovoljan,nema lagga ni niceg,ekran mi je taman,jedino da je baterija malo bolja...
Na S5 ti nije ništa bolja. Vozi taj mob još jedno godinu dana i onda ga mijenjaj.
A i ja mislim, makar plusevi jednog poništavaju minuse drugog, a i obrnuto. Međutim, na 4 inca nema sanse da bi ja zivio normalno, ai i puno pluseva drugih ima s5. Npr vodootporan je, ima ir blaster, bolju kameru itd. S druge strane 5s je vise premium, i radi fluidnije i fingerprint scanner je bolji. Odabir je na pojedincu što preferira i što mu je bitnije kod moba.
A i ja mislim, makar plusevi jednog poništavaju minuse drugog, a i obrnuto. Međutim, na 4 inca nema sanse da bi ja zivio normalno, ai i puno pluseva drugih ima s5. Npr vodootporan je, ima ir blaster, bolju kameru itd. S druge strane 5s je vise premium, i radi fluidnije i fingerprint scanner je bolji. Odabir je na pojedincu što preferira i što mu je bitnije kod moba.
iP5s ima bolju low light kameru, iako je u daylightu lošija od S5
Koje su to prednosti?
iP5s ima bolju low light kameru, iako je u daylightu lošija od S5
u daylight čak nije toliko lošija, čisto zbog glupo Samsungovog preizoštravanja slike. Ali nekako mi se čini da su na lollipopu smanjili.
Prije neki dan sam vas pitao za preporuku Lumia 735 ili Moto G 2014,rekli ste da uzmem 735.
Medjutim odlucio sam jos malo istrazivati i naisao sam na S3 Neo,LG G3 S,LG Bello.
Dakle pitanje je isplati li se uzeti neki od ovih umjesto Lumie,s tim da bi bacio i poneku igru?
A ja bi uzeo g3 S :D
Pozdrav,
Koji je najbolji mobitel od ova 4?
Nokia LUMIA 530, dual SIM
Nokia LUMIA 535, dual SIM
Nokia LUMIA 630, dual SIM
Nokia LUMIA 730, dual SIM
Hvala
0 | Nokia LUMIA 530, dual SIM |
---|---|
8 | Nokia LUMIA 535, dual SIM |
4 | Nokia LUMIA 630, dual SIM |
3 | Nokia LUMIA 730, dual SIM |
Pozdrav,
Koji je najbolji mobitel od ova 3?
Nokia LUMIA 530, dual SIM
Nokia LUMIA 535, dual SIM
Nokia LUMIA 630, dual SIM
Hvala
535 ima problema sa touch (osim ako je verzija firmwarea 5) a 630 je definitivno odličan mobitel i ja ga lično koristim i mogu reći da sam prezadovoljan njime.
630 je definitivno odličan mobitel i ja ga lično koristim i mogu reći da sam prezadovoljan njime.
Također, ja koristim Dual SIM verziju
730 je bolji od 630 ako se ne varam
730 je bolji od 630 ako se ne varam
I duplo skuplja
Ja sam svojima doma kupio 3 Lumie 630, svi prezadovoljni iako su kao biviš android useri bili skeptični, a sada sebi gledam Lumiu 535 koja mi se čini još boljom (i jeftinijom) od 630
A pitao je koji je najbolji mob od ponuđenih, a to je lumia 730
535 ima problema sa touch (osim ako je verzija firmwarea 5) a 630 je definitivno odličan mobitel i ja ga lično koristim i mogu reći da sam prezadovoljan njime.
Smjesno je predloziti lumiu 630 kraj lumie 535. Bljeskalica i prednja kamera je vec i vise nego dovoljan razlog zasto ne uzeti 630. Svako malo mi zatreba bljeskalica iz nekih prakticnih razloga.
Osim toga kod 535 ekran zauzima 5% vise prednje povrsine sto prilici vise za 2015. god.
Cao novi sam na forumu i neznam koji fon odabrati do 1200 kn (150 eura) ,neznam sta bi android ios ili wp i nije bitno dali je nov ili polovan.
Razmisljam sebi da kupim telefon.
Sta mislite o
http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Cyber-shot-C902-Quad-band/dp/B001AXDNBY/
no troll, trebam izdrzljiv telefon koji necu morati puniti svakih 12h...
Imao, sve samo ne izdržljiv i s velikom baterijom
Kapacitet ko k810i, necu nokiu 3310 uzimati mora biti malo eye candy i 3-4 dana baterija a k810 je mogao

Ma c902 je zgodan mob, nema rasprave, ona kamera je stvarno elegantna, ali nikad nisam bio nešto oduševljen baterijom, dapače, c905 mi je bio puno bolji glede toga. Uzmi radije nokiu 225. Dost je jeftina u vipu i ima odličnu bateriju.
Neznam koji bi bio najbolji od ovih telefona cijene su im tu negdje
3 | sony xperia m2 |
---|---|
6 | samsung galaxy s3 |
10 | iPhone 4s |
Gdje kupuješ?
Preko PIK-a ako znas tu stranicu, dali mi moze neko reci za m2 vidio sam da ima svjetlo ispod ekrana i dali neko zna dali to svjetlo treperi kad se ukljuci neka muzika kao kod xperia sp??
Neznam koji bi bio najbolji od ovih telefona cijene su im tu negdje
Imao sam S3 i 4S, dok sam Xperiu M2 ispitivao detaljno prije par dana.
M2 možeš odmah izbacit. Jest da ima 4G, ali sve ostalo je dosta lošije. Ekran je totalno out naspram ova dva, kamera isto nije neko cvijeće, baterija tak tak, loša vidljivost pri izloženosti ekrana suncu (iako ni S3 nije briljantan, iPhone ga pere dobrano u tom području). zvučnik i izlaz za slušalice su dosta lošiji na xperiji.
Što se tiče ova dva, mene su dobro služili. Kamere su slične (S3 ima nešto jači blic, ali iPhone ima bolje procesiranje pa boje ispadnu normalnije, dok su na Samsungu nešto naglašene, ekran možda malo bolji kod iPhonea (veći ppi, bolja maks. svjetlina, realniji prikaz boja) ali dosta manji veličinom. Zvučnik je kod S3 glasniji, dok je izlaz za slušalice podjednake kvalitete. Što se tiče izrade, iPhone je tu dalekoo najbolji.
Potpisujem sve što je kolega rekao :)
Šta bi uzeo polovan g2 ili nov s3 neo?
g2, u svemu bolji :D
Kupujem novi mobitel spreman sam izdvojiti do 80€. Imam Paypal. Mobitel treba biti sto manjih dimenzija, bez touchscreena. Izdrzljive baterije i da ima sd karticu i bluetooth. Internet nebitan. Uz to mora bit noviji model ne star preko 2 godine.
I koji sad nakraju da uzmem samsung galaxy s3 ili iphone 4s ,inace trenutno imam s3 mini i bojim se dali je pametno opet ici na s3 samo ovaj put veliki ili da uzmem iphone 4s?