Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.943
|
čitano: 12.411.709
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Flas1987 kaže...

Ma nisam bio tak zadovoljan za Lg g2. Bio je skripav jako, kvaliteta izrade mu nije bas bila na nivou. 

Kamera dobra, eto na A5 jos bolja. 

A i frik sam teski za te mobitele i stalno ih mijenjam, tako da je to najveci razlog.

Ovo me ubija u pojam. Cijeli vrijeme pokazuje tu gresku kada hocu nekaj skinut. Ponovno sam postavio na tvornicke postavke, izbrisao aplikaciju, izbrisao memoriju. Ma sve sam napravio ali i dalje nis. Lud sam.

Izbriši sve googleove accountove, rebootaj, natrag ih dodaj.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Da ne otavram ni ja novu temu , jako mi se sviđa na izgled Microsoft Lumia 535 Dual SIM eh sada ne znam je li on vako dobar . pa trebam vašu pomoć da se ne bih kasnije pokajala . Ima li iko iskustva sa ovim mobiteolm? help me pliz

0 0 hvala 0
14 godina

ajd ako se nekom da, nek proba naci na njuskalu (moze i novo) , android. od 4,7 do 5.5 " , quad, 1gb RAMA, i da je solidan, dakle, upotrebljiv... kinez , za malo para.. do 600 kn ako je moguce (nije za mene)

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skillzor70 kaže...

Pozdrav,

Imam Z3 od kada se pojavio u nasim trgovinama(~11 mjeseca) te mi je malo dosadio, to jest htio bih ga zamjeniti za nesto drugo. Trenutno gledam Note 4 od Samsunga, te IPhone 6/6+ . Dali se isplati zamjeniti? Ima li ko kakva iskustva sa note 4 ili iphoneom, jeste li zadovoljni?

Imam 6 Plus, ekran perfektan, sve ostalo standardno za iPhone, a na veličinu moba se brzo navikne, s obzirom da bi ti prešao sa Z3 to ti neće predstavljati značajnu promjenu.

Odgovor na pitanje ti je OS, želiš li Android ili iOS i eto ti odluke.

13 godina

A dosta je veći 6plus. Veći je dosta od z2 a kamoli od z3. Ja se dandanas ne mogu naviknuti na veličinu i neudoban mi je za držati zbog tih ogromnih bezela. Recimo g3 (koji ima ekran iste veličine), z2 i s5 mogu jednom rukom koristiti, dok ip6plus nema šanse. Note 4 je manji od 6+ a ima veći i bolji ekran, no ni njega nije baš udobno jednom rukom koristiti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav!
Može preporuka mobitela do 3500 kn(+- 300-400)?
Bitno da je na Androidu, da nije Samsung i da nije G3.

Nikako polovan, obavezno nov, ne kod operatera.

Hvala 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Pozdrav!
Može preporuka mobitela do 3500 kn(+- 300-400)?
Bitno da je na Androidu, da nije Samsung i da nije G3.

Nikako polovan, obavezno nov, ne kod operatera.

Hvala 

Taman da cu napisat da nema boljeg od Notea 4 kad vidim da nes Samsung hh

Pogledaj Xperiu Z3, superiska je ;)

13 godina

Yup z3 je sveskupa najbolje što android nudi izuzev note 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja bi isto Note 4, iako nećeš Samsung, ovo je stvarno najfunkcionalniji mobitel na tržištu, multitask king 

Inače Z3, odlična je, ako si dosada imao Sony (Z1c ako se sjećam), osjećati ćeš se kao doma

0 0 hvala 0
13 godina

Ako želi munjevito brz mob sa odličnim glazbenim mogućnostima htc m8 nije loš izbor, ali po onome što je rekao z3 je stvarno najbolji. Makar, uzeo bih note 4 pored nje anyday. Note 4=nova era samsunga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sony će biti sigurno, ali gledam između Z3 compact i Z1 compact.

Na Z3 mi se ne sviđa "gumeni" obrub, a ipak je noviji od Z1.

Budem još vidio, ali hvala na preporukama 

P.S. Moj Z1c je prenov da ga mijenjam i riješio sam softverske probleme pa sam super zadovoljan :D

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pitanje. Koliko se isplati uzeti Huawei ascend mate 7? I koje je vaše mišljenej o dotičnom mobitelu.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hell kaže...

Pitanje. Koliko se isplati uzeti Huawei ascend mate 7? I koje je vaše mišljenej o dotičnom mobitelu.

Sve u svemu, vrhunski mobitel.. Ovisi za koje novce ćeš ga dobiti?

13 godina

Može pomoć pri odabiru:

13 LG G3
18 HTC One m8
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze mala pomoc,dakle trenutno imam HTC Wildfire S star otprilike 3 god.,tako da je vrijeme za novi.

Dvoumim se izmedju Moto G 2014 ili Lumie 735,nekako mi se svidja WP.E sad ne znam da li da sackekam jos malo,da li ce uskoro izadji neki novi modeli il' da mi preporucite neki drugi mob. do 1200-300kn(oko 300-400KM).

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Može pomoć pri odabiru:

A zasto sam ne odaberes?

G3 - veci zaslon i puno bolje iskoristena povrsina te veca rezolucija, bolja kamera, izmjenjiva baterija i prosiriva memorija

M8 - odlican zaslon bez obzira na manju rezoluciju, kvalitetnija izrada i bolji zvucnici te nesto fluidnije sucelje

Sam procjeni sto ti vise znaci u njega kupi.

I da, G3 bi trebao biti jos jeftiniji povrh svega. To sto je meni bolji G3 a Peri M8 tebi ne treba predstavljat ništa ;)

10 godina
neaktivan

Uzmi lumiu 735 bolja je ,a sto se tice ovog sto je rekao g3 ili m8 po meni m8 bolji lg je previse glomazan i ruzan m8 je perfekt i jos ako volis slusati muziku 

14 godina
odjavljen
stefosrb kaže...

Uzmi lumiu 735 bolja je ,a sto se tice ovog sto je rekao g3 ili m8 po meni m8 bolji lg je previse glomazan i ruzan m8 je perfekt i jos ako volis slusati muziku 

Ajde da se i jedanput složim s tobom.  :D

Jedino što mi nije glomazan G3, a niti ružan  ali M8 je IMHO daleko ljepši. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
EchoOne kaže...
kenan.M kaže...

Može pomoć pri odabiru:

A zasto sam ne odaberes?

G3 - veci zaslon i puno bolje iskoristena povrsina te veca rezolucija, bolja kamera, izmjenjiva baterija i prosiriva memorija

M8 - odlican zaslon bez obzira na manju rezoluciju, kvalitetnija izrada i bolji zvucnici te nesto fluidnije sucelje

Sam procjeni sto ti vise znaci u njega kupi.

I da, G3 bi trebao biti jos jeftiniji povrh svega. To sto je meni bolji G3 a Peri M8 tebi ne treba predstavljat ništa ;)

Pročito/pogledo sam dosta review-ova po webu i jednostavno ni sam ne znam šta mi je važnije. G3 me najviše privlači zbog većeg screen/body ratio-a. Također imam priliku da uzmem iPhone 6 plus 64GB verzija za 4 000kn, nov, full oprema. Ali taj 6plus mi izgleda prevelik.

14 godina
odjavljen

Izbor između iP6+/G3 i M8 ide pod stvar ukusa, prvo odaberi koji OS preferiraš, pa onda dalje

U svakom slučaju M8 i 6+ imaju objektivno bolji display od G3, G3 i 6+ imaju odlične kamere, zvučnik i izrada je na strani M8, a dizajn je osobni dojam. S tim da baterija na 6+ ima dosta veću prednost nad G3 i M8. Što se tiče brzine rada sučelja i fluidnosti, iP6+ i M8 su tu negdje, dok je G3 ipak mrvicu sporiji i sigurno će više puta štucnuti nego ova dva.. Ali govore da je nova 20h nadogradnja odlična, tako da nebi trebo biti deal breaker. Dakle izaberi 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Izbor između iP6+/G3 i M8 ide pod stvar ukusa, prvo odaberi koji OS preferiraš, pa onda dalje

U svakom slučaju M8 i 6+ imaju objektivno bolji display od G3, G3 i 6+ imaju odlične kamere, zvučnik i izrada je na strani M8, a dizajn je osobni dojam. S tim da baterija na 6+ ima dosta veću prednost nad G3 i M8. Što se tiče brzine rada sučelja i fluidnosti, iP6+ i M8 su tu negdje, dok je G3 ipak mrvicu sporiji i sigurno će više puta štucnuti nego ova dva.. Ali govore da je nova 20h nadogradnja odlična, tako da nebi trebo biti deal breaker. Dakle izaberi 

Zadnjih 10-ak dana sam koristio 6 plus i baterija je otprilike u rangu M8, no nešto malo bolja od G3.. Po mom načinu korištenja kroz 10 dana kažem..

6 Plus je ujedno dosta veći od ova dva koja su visinom jednaki, no M8 je malo uži i deblji od G3. I da, 20H me naprosto iznenadila, odnosno konačno G3 ne štuca ko prije.. Fala Bogu jer ono je bilo sramotno i neshvatljivo...

Sve ostalo se slažem apsolutno ;)

4000 kn za 6 plus je ok cijena, i dobar je aparat.. Baš slažem veliku usporedbu 6plus vs Nexus 6 vs Note 4.. nadam se da će danas bit online..

14 godina
odjavljen

Svi vi koji kupujete flagship, jedini način da saznate koji je najbolji je to da ga isprobate. 

Svi imamo svoje prioritete, ali u ovo doba flagshipi se razlikuju u sitnicama i jedini način je (ponavljam) da isprobate sve mobitele koje uzimate u obzir.

Meni su M8 i Z3 najbolji flagshipi 2014., a Štefu je možda G3, Marku S5, a Mirkecu Note 4. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Svi vi koji kupujete flagship, jedini način da saznate koji je najbolji je to da ga isprobate. 

Svi imamo svoje prioritete, ali u ovo doba flagshipi se razlikuju u sitnicama i jedini način je (ponavljam) da isprobate sve mobitele koje uzimate u obzir.

Meni su M8 i Z3 najbolji flagshipi 2014., a Štefu je možda G3, Marku S5, a Mirkecu Note 4. 

Hejteru, a di je iPhone? :P

10 godina
neaktivan

Ja bi uzeo iphone 6+ ali ako imas u ponudi bolje uzmi iphone 6 obican jer je on taman

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
stefosrb kaže...

Ja bi uzeo iphone 6+ ali ako imas u ponudi bolje uzmi iphone 6 obican jer je on taman

Odjednom je on taman, a prije par stranica si preporučio peticu jer mu je ekran taman? Čini se da ovim Apple-ovcima rastu prsti svake godine

IMHO 6+ je bolji uređaj

10 godina
neaktivan

Zato sto je sigurno bio pito sta da uzme iphone 5s ili 6+ sta vec nesjecam se pa sam reko 5s ili 5 zato sto je pomeni bolji dizajn i moj tata ima iphone 5 space grey i stvarno je extra uredjaj ali posto ovaj nije spomenuo 5 onda sam predlozio 6 i ocete li vi mene prestati kritizirati ovde a?!!!

12 godina
stefosrb kaže...

Zato sto je sigurno bio pito sta da uzme iphone 5s ili 6+ sta vec nesjecam se pa sam reko 5s ili 5 zato sto je pomeni bolji dizajn i moj tata ima iphone 5 space grey i stvarno je extra uredjaj ali posto ovaj nije spomenuo 5 onda sam predlozio 6 i ocete li vi mene prestati kritizirati ovde a?!!!

koristi interpunkcijske znakove,molim te.

Amber Heard <3
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

Imam 1300 kn i gledam na njuskalu nove androide s garancijom, zapakirane i sve se svodi na

Huawei Ascend G6

HTC Desire 610

Sony Xperia M2

Sony Xperia T3

T3 ne bih jer ne želim tako veliki mobitel, no što bi vi odabrali?

Naravno ako netko možda ima koji bolji prijedlog za te novce ili nešto niže samo napišite.

Hvala.

Jimi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trazim polovan mobitel do 500-600 kn.

Sta kazete na ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jimi kaže...

Pozdrav,

Imam 1300 kn i gledam na njuskalu nove androide s garancijom, zapakirane i sve se svodi na

Huawei Ascend G6

HTC Desire 610

Sony Xperia M2

Sony Xperia T3

T3 ne bih jer ne želim tako veliki mobitel, no što bi vi odabrali?

Naravno ako netko možda ima koji bolji prijedlog za te novce ili nešto niže samo napišite.

Hvala.

Možda da pogledaš i ovaj http://www.alzashop.com/asus-zenfone-5-a501cg-black-8gb-d2139131.htm

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice