Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.468
|
čitano: 12.929.800
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
maks0806 kaže...

Ja imam xperiu sp sa 4.4.4 paranoid nexusom prezadovoljan sam. 800kn je platio, full dobar mob. 27000 na antutu i 3d performance zakon zbog adrena 320 na hd ekranu

Daj neki SS ne mogu vjerovat da taj dual core 1.6 ghz sa 1 gb rama postize isti rezultat ko moj quad 1.9 ghz sa 2 gb rama

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan

Hvala!

13 godina
domac5 kaže...
maks0806 kaže...

Ja imam xperiu sp sa 4.4.4 paranoid nexusom prezadovoljan sam. 800kn je platio, full dobar mob. 27000 na antutu i 3d performance zakon zbog adrena 320 na hd ekranu

Daj neki SS ne mogu vjerovat da taj dual core 1.6 ghz sa 1 gb rama postize isti rezultat ko moj quad 1.9 ghz sa 2 gb rama

Preciznije, dobio sam 26540, jutros ga odnijeh na dekodiranje jer se prebacujem na vip, pa ss-am kad mi vrate :) A gle ima snapdragon s4 pro sa 1.7 i adrenom 320 koji i je razlog visokog scorea. Na hd rezoluciji leti i screen on testovi su zakon zbog toga. T-Rex bench mi je davao 24fps onscreen što je ajmo reći ekvivalent nexusu 5, lg g2 i full hd ekipe sa adrenom 330. Nije loše za cheapo mob i to sa 4.3 JB

Stavio sam bio na njega LBL 4.4.4 xperia z3 rom i daje bolje scoreove, a sad kad mi ga unlockaju pa mogu i bootloader otključati i stavljat više romova i kernela, bit će milina :D

Jest da fali giga rama i meni oleophobic coating (ne da mi se naručivati protector :P ) ali za 800kn se ne mogu požaliti. San andreas sa Joystickom derem fluidno i baterija sasvim ok 2370mah not bad, solidna izrada i kamera, te onaj UBERCOOL light strip koji svijetli za svaki kontakt različite boje i titra u ritmu s glazbom koju slušam :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 14:16 (maks0806).
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Ako je mob kodiran na T-mobile onda se bootloader ne može otključati :/

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina

Tele 2 je, prvo ću unlock, to se može, pa ćemo onda vidjeti, tak i tak ga dajem sestri a sebi uzimam notanku 4 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Zaključani je na Tele2? Čudno skroz... 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina

Pa kupljen je u tele 2 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Tele2 vec skoro godinu dana zakljucava svoje modele (i on je poceo)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Tele2 vec skoro godinu dana zakljucava svoje modele (i on je poceo)

A *bemu sve, pa zar i oni... Za plakati {#}

15 godina

Da moguće da imas isti score ko i ja jer ja imam 1080x1920 rezoluciju na S4 a grafika nam je ista adreno 320, mozda moj dere tvog u bodovima od procesora ali u grafici tvoj pere moga pa konacni rezultat benchmarka dode na isto, a i na stock romu sam a zna se kakvi su samsungovi romovi...to sranje kod sonyja da ne mozes otkljucat bootloader i flashat kernele zato sto je zakljucan na mrezu bi ja zakonom zabranio...imao sam isti slucaj samo sto moj cak ni nakon dekodiranja nije htio primat custom kernele, prodao sam ga u roku par dana majku mu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
domac5 kaže...

Da moguće da imas isti score ko i ja jer ja imam 1080x1920 rezoluciju na S4 a grafika nam je ista adreno 320, mozda moj dere tvog u bodovima od procesora ali u grafici tvoj pere moga pa konacni rezultat benchmarka dode na isto, a i na stock romu sam a zna se kakvi su samsungovi romovi...to sranje kod sonyja da ne mozes otkljucat bootloader i flashat kernele zato sto je zakljucan na mrezu bi ja zakonom zabranio...imao sam isti slucaj samo sto moj cak ni nakon dekodiranja nije htio primat custom kernele, prodao sam ga u roku par dana majku mu

To da nemožeš otključati kernele mislim da samo T-Mobile radi, a Tele da je sad počeo zaključavati samo na mrežu, ne i bootloader.

Kernel možeš mjenjati, ali samo stock kernel, ne i custom.

15 godina
odjavljen
Deawood kaže...
domac5 kaže...

To da nemožeš otključati kernele mislim da samo T-Mobile radi, a Tele da je sad počeo zaključavati samo na mrežu, ne i bootloader.

i bootloader zakljucavaju

14 godina
odjavljen

Ček, fakat? O bože dragi, a nadao sam se da ću moći staviti custom ROM na M8. Od kud ti ta informacija? Ja osobno nemogu vjerovati... 

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...
domac5 kaže...

Pa to sam i mislio, koja je svrha androida ako nemogu flashat custom kernele? Mogo bi koristit samo sony based romove, nije to to...ako sam kupio mobitel ocu od njega istu slobodu da mjenjam sta ocu ko na drugim androidima a ne da me neki operater retardirani sprijecava u tome, sta imaju petljat u to, nek ga zakljucaju na mrezu al nek ne diraju ostatak mobitela

@deadwood to ti vrijedi samo za sony mobitele, ostale marke nemaju ta ogranicenja od operatera

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2014 17:35 (domac5).
13 godina

Tele 2 mi je zaključao bootloader na sp i nemrem uopce uci u fastboot zbog toga... Ninakoji način.

Btw mislim da s4 ima veći score ipak, od antutu updatea svima je poraso score. Makar na onom per core performanceu su sp i m7 i s4 blizu jako, dok u linpacku imam 350 a s4 cca 700. Na 4.4.4 romu radi super, ali ipak znaju nexusi 4 uletiti za 1000 kn. Bio mi je uletio tjedan dana star s vip jamstvom na sve mreže za 1100. Žao mi je što ga prodah sad :P samo se nadam da će dobiti visual UI revamp sa 5.0 updateom, vec mi je došizio njegov stock UI

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Ček, fakat? O bože dragi, a nadao sam se da ću moći staviti custom ROM na M8. Od kud ti ta informacija? Ja osobno nemogu vjerovati... 

Govorim o Sony mobitelima, moci ces na M8

13 godina

Jel se isplati uzet Lumia 800 za 500kn, stanje 10/10 sa svom opremom, stara 18mj? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne, za tu cijenu da se nac wp8
15 godina
odjavljen
mrbean kaže...

Jel se isplati uzet Lumia 800 za 500kn, stanje 10/10 sa svom opremom, stara 18mj? 

Edit: nisam znao da nece dobit nadogradnju, dakle ne, ipak L520 za tu lovu

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2014 22:23 (MARKOZD15).
15 godina
neaktivan
Moze se i 620 nac
15 godina

Pozdrav ekipa, može preporuka nekog smartphone-a za prosječnog korisnika? Gledao sam S3 mini, ali kad pogledam, dodam još 600 kn pa imam S3. Koje su vaše preporuke? Budžet mi je do 1400-1500 kn.. Hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
13 godina

Nexus 4 sa njuške bi bio moj izbor

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ali uzimao bih skroz novi mob, nista prek njuske nit rabljeno..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A gdje si mislio s3 mini i s3 ako ne rabljene... Uzmi onda zapakirani mob prek njuške, jer ovako se ne isplati. Nemaš se kaj bojati ak imaš sve papire i mob zapakiran a duplo jeftinije nego u trgovini...

Mozes novu iz dućana preko mobicityja 1370kn je motorola moto g 2014.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Prije S3 bi uzeo Moto G, bilo to stariju, a jos bolje i noviju 2014 verziju.

S3 je pregazilo vrijeme, lag na svakom cosku, steta jer u sebi ima kvalitetan hardver.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 2 hvala 0
15 godina
odjavljen

Touchwizz ga koci nazalost

0 1 hvala 0
13 godina

koliko je htc one x brzi mob sad :D

s3 katastrofa s touchwizzom, nakon koristenja par tjedana je za baciti u zid od lagganja

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

Z3 ILI G3 kod moba mi je bitno sve, kamera najvise prednja i zadnja, brzina i tako :D
koji da uzmem i zasto :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
anonymous_Zg kaže...

Z3 ILI G3 kod moba mi je bitno sve, kamera najvise prednja i zadnja, brzina i tako :D
koji da uzmem i zasto :D 

http://mob.hr/sony-xperia-z3-vs-lg-g3/

Citaj, fina usporedba

15 godina
maks0806 kaže...

koliko je htc one x brzi mob sad :D

s3 katastrofa s touchwizzom, nakon koristenja par tjedana je za baciti u zid od lagganja

Da se napravit prava masina od njega uz malo igranja s romovima, kakav touchwizz na 1 gb rama...one x na 4.4.4 slim romu je pila imam doma takvog, samo sto cpu radi na 70 stupnjeva pri surfanju a u igrama 85...imam cak i screenshot i baterija mu je sramota, ak nista ovu u S3 mozes mijenjat ili stavljat jacu ali ne treba kad moze izdrzat do navecer prije spavanja za razliku od one x kojeg sam stavljao na punjac 2 puta na dan uz normalno koristenje...tako da radije S3 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice