Ima mobitela od 5" s mojim zeljenim dimenzijama (npr. Nexus 5, S4, Moto G...)
ali su skuplji isto tako
Motorola Moto G - Full phone specifications
koliko vidim 4.5" i 1GB ram memorije.....to bih otpisao u startu
ali su skuplji isto tako
ali su skuplji isto tako
Iako i taj Zenfone ima 1GB RAMa? Odnosno, 2GB, ovisno o tržištu.
Moto G radi jako dobro, usprkos tome što ima "samo" 1GB RAMa.
ali su skuplji isto tako
Moto G 2014 - 5"
Mogli su vala i gigu rama ubaciti
Mada ja ne bih gledao 5" za te novce sa 1gm rama
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Rijec je o HD rezi, Gigi RAM-a, finoj konstrukciji i solidnoj kameri, te naravno i podrsci sa strane Google-a, sto ga cini najsiplativijim mobom za tu lovu..isprobao sam ga i stvarno radi fantasticno usprkos toj gigi RAM-a (ja sam isprobao Moto G prve generacije, drugi bi trebao jos bolji biti)
S(p)retno pokretanje par aplikacija, ja na zenu nemam vise od 300mb slobodnog kad pokrenem browser i par chat/bank aplikacija.
1GB je neki minimum za android danas ali ja bih svakako isao na mob sa 2gb rama, jer apsolutno niko ne radi na optimizaciji aplikacija po to pitanju i svi to znate samo ne znam sto lupate td ko djeca..
ali w/e
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Isplati li se mijenjati lg g2 za samsung galaxy s4 active uz badoplatu nekih 400kn?
Gigabyte Gsmart Guru G1
Pre neki dan sam uzeo ovaj telefon.
Evo specifikacije:
MREŽE:
- 2G: GSM 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz
- 3G: HSDPA 900Mhz, 2100Mhz
EKRAN:
- Tip: 5.0" IPS LCD capacitive touchscreen
- Broj boja: (24-bit) 16.777.216 boja
- Rezolucija: 1080 x 1920 pixels
- Ostalo: Osetljiv na dodir
KAMERA (ZADNJA):
- Broj piksela senzora: 13 megapiksela
- Rezolucija fotografija: 4128x3096 piksela
- Rezolucija videa: -
- Funkcije: Video zapis, blic, autofokus
KAMERA (PREDNJA):
- Broj piksela senzora: 5 megapiksela
MEMORIJA:
- Interna memorija: 32 GB
- Radna memorija (RAM): 2 GB
OPERATIVNI SISTEM:
- Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
PROCESOR:
- CPU: Quad-core 1.5 GHz Cortex-A7
- GPU: PowerVR SGX544
- Chipset: Mediatek MT6589T
PODRŽANI FORMATI:
- Video format: MP4, 3GPP, H.264
- Audio format: MP3, WAV, MIDI, AAC
KOMUNIACIJA:
- Prenos podataka: GSM (9,6 Kb/s), GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSDPA, HSPA+
- Podržane tehnologije: SMS, EMS, MMS, SyncML
PODRŽANE TEHNOLOGIJE:
- WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
- Bluetooth: Da, v4.0
- USB i spikerfon: Da, microUSB v2.0, 3.5' audio
- GPS: Da, sa A-GPS podrškom
- Senzori: Light Sensor, Proximity Sensor, G-sensor, E-Compass
OSTALE FUNKCIJE:
- Vibracija, spikerfon, FM radio prijemnik, pozivanje glasom, snimanje glasa
NAPAJANJE:
- Baterija: Li-Ion 2500 mAh
- Trajanje baterije (stand-by): do 225 h
- Trajanje baterije (razgovor): do 10 h 30 min
FIZIČKE KARAKTERISTIKE:
- Dimenzije: 147 x 72.1 x 7.2 mm
- Težina: 158 g
Garancija 24 Meseca
Cena mu je oko 200 EUR...mislim da za te pare ne moze trenutno da se napravi bolji pazar (koliko sam ja sagledao situaciju na trzistu, mislim da ne gresim) Da ne duzim mnogo, ko ga nije video, najbolje da ode u prodavnicu uzme ga u ruku i malo proba. Zaista ostavlja utisak ozbiljnog uredjaja. Jedina mana mu je, po meni, sto ima 4.2 Android i koliko sam se ja raspitao nece biti update-a za njega na 4.4......u svakom slucaju najtoplija preporuka za ovaj telefon.
Jedini slucaj u kojem se isplati je taj da on ima G2 i dobije S4 Active i 400 kn. U svakom ostalom slucaju, zamjena se ne isplati.
Realno novi G2 oko 2000 kn (plus minus ovisno o trzistu ponudi i potraznji), a S4 Active kojih 100-200 kn manje po meni.
Mijenjam lg za samsung...
Gigabyte Gsmart Guru G1
Pre neki dan sam uzeo ovaj telefon.
Garancija 24 Meseca
Cena mu je oko 200 EUR...mislim da za te pare ne moze trenutno da se napravi bolji pazar (koliko sam ja sagledao situaciju na trzistu, mislim da ne gresim) Da ne duzim mnogo, ko ga nije video, najbolje da ode u prodavnicu uzme ga u ruku i malo proba. Zaista ostavlja utisak ozbiljnog uredjaja. Jedina mana mu je, po meni, sto ima 4.2 Android i koliko sam se ja raspitao nece biti update-a za njega na 4.4......u svakom slucaju najtoplija preporuka za ovaj telefon.
Super sto ima 1080p ekran i 13MP kameru, mada sumnjam da ta kamera "vrijedi" svih tih MP!
Daj koju sliku stavi da vidimo iz prve ruke 
p.s. taj telefon ako je vjerovati yt benchu, postize "samo" 16k na antutu sto je sramotno!!
Zavrti antutu i stavi koju fotku kamere da vidimo, bas me interesuje!
Znači, imaš G2 i želiš ga mijenjati za S4 Active? Ostani na G2, bez ikakvog razmišljanja.
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Znači, imaš G2 i želiš ga mijenjati za S4 Active? Ostani na G2, bez ikakvog razmišljanja.
Znam da je g2 bolji,ali zanima me jer s4 active i 400kn neka ajmo rec "realna" ponuda?
Znam da je g2 bolji,ali zanima me jer s4 active i 400kn neka ajmo rec "realna" ponuda?
Po meni ne, zato jer je G2 daleko bolji mobitel. Iako realna tržišna ponuda jest, jer više od 400kn nitko neće dati...
Najjeftiniji S4 Active na njusci ti je 1500kn pa ti vidi na koliko kn procijenjujes svog G2.
Pozdrav ekipa.. Gledam kupiti neki novi mob, nije bitno do koliko novaca. Koji je najbolji između G3, S5 i M8-ice? Za sad mi je nekako nepotrebno napuhavanje ppi-a na G3, Samsung navodno ima hrpu bloatware-a, a M8 mi nekako nije privlačan sa tom "malom" kamerom. Preporuke? Hvala :)
Z3 je najkompletniji :)
Pozdrav ekipa.. Gledam kupiti neki novi mob, nije bitno do koliko novaca. Koji je najbolji između G3, S5 i M8-ice? Za sad mi je nekako nepotrebno napuhavanje ppi-a na G3, Samsung navodno ima hrpu bloatware-a, a M8 mi nekako nije privlačan sa tom "malom" kamerom. Preporuke? Hvala :)
Z3 definitivno.
Među ta tri prvo G3, pa M8 pa S5.
Za sve koji se misle koji mob kupiti do cca 1000kn (100Kn+-), ako preferirate novi u ducanu, preporucam vam Zopo 780, probao sam ga bas jucer i stvarno me iznenadio za tu lovu, najvise me iznenadila brzina rada, sto je stvarno super da se za te novce dobije brz i stabilan uredaj, ekran je donar za taj cjenovni rang, kvaliteta izrade na razini skupljih uredaja i dizajn cisto ok... mislim da bolji u ducanu za tu lovu necete naci, eventualno polovno S3 ili skuplja Motorola Moto G
Za sve koji se misle koji mob kupiti do cca 1000kn (100Kn+-), ako preferirate novi u ducanu, preporucam vam Zopo 780, probao sam ga bas jucer i stvarno me iznenadio za tu lovu, najvise me iznenadila brzina rada, sto je stvarno super da se za te novce dobije brz i stabilan uredaj, ekran je donar za taj cjenovni rang, kvaliteta izrade na razini skupljih uredaja i dizajn cisto ok... mislim da bolji u ducanu za tu lovu necete naci, eventualno polovno S3 ili skuplja Motorola Moto G
SIII/LTE SIII/Moto G/Optimus G/Optimus G Pro.
Govorim o novom u ducanu, polovnih sigurno ima boljih, cak i Xz jer zna naletit za cca 1200kn, a novi u ducanu NEMA bolji
Da, al pari sa G i G Pro.
Jedan frend prodao Z1 bez gare za 1300 jučer.
Da, al pari sa G i G Pro.
Jedan frend prodao Z1 bez gare za 1300 jučer.
ala a ja nemogu nac obican Z za te pare, sve neki supci po 1600 traze
Dzabe to kad je to 90% fejk, nit slike nit broja za nazvat...sisacko-moslavacka, zagrebacka i grad zagreb, samo te zupanije gledam jer necu preko poste kupovat nista
Ovako za 20-tak dana cu produzivat ugovor u Tele 2 i uzeo bih telefon koji bih i prodao odmah pa sto mi preporucujete?
Xperia Z3
Samsung galaxy S5
Htc One m8
Note 3
Samsung Alpha
Za koji se da izvuc najbolja lova?