Treba mi neki mobitel do 1000 kn,ništa posebno.Gledao sam lumiu 630 al me brine ram.Jeli ima neko bolje riješenje ,može i kinez?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lg g3 u smartsonu 2699kn otkljucan ;)
?
Daj neki link koji ovo potvrduje, odmah sutra bi ga isao kupit.
Daj neki link koji ovo potvrduje, odmah sutra bi ga isao kupit.
Kaze se da se vec vozis tamo :)
Nes se zeznuo.. 4400 je odoka.. Jeftiniji u HGspotu (3900)...
Danas kupio 2699 kn je u Gundulićevoj
Danas kupio 2699 kn je u Gundulićevoj
Daj molim te slikaj racun da to vidim ako nije problem, stvarno bi ga uzeo po toj cijeni.
Joj xD evo sam da se doma vratim ;)
Daj mi mail da ti posaljem nece uploadat nez zašto :/
Poslao kolegi EchoOne pa bih molio doticnog da uploada tu :)
@gamer34 ako je stvarno ta cijena, uplatio bih ti ja odmah da i meni uzmeš jedan.
Poz, planiram si uzeti mob oko 75-100 eura pa me interesuje da li mi je bolje da uzmem neki polovnjak ili mozda neki novi "kineski" mob? I inace, bi li mi neko mogao preporuciti neki best-buy u ovom cijenovnom ranku? Hvala unaprijed!
Jel se ima gdje u Hrvatskoj nabaviti novi Asus ZenFone 5 ?
Ili ako znate za nekakav mobitel u tome cijenovnom rangu, preporučite !
Ne znam stvarno na koju foru je sretnik to kupio po toj cijeni 
Ima možda netko iz ZG da bi to provjerio u toj trgovini i uzeo mi jedan? Častim pivom 
Nema ... prodano ...
Evo ekipa i računa kolege maks0608, tako da mu udijelite koji gumbić hvala makar za ovo otkriće :)
IMEI skriven iz sigurnosnih razloga, nemojte mi kukat za to.
Jel to od 2 gb rama ili 3?
i na koju foru je tako jeftin?
Nope, imam slike i uredjaja sa garancijom. I ja sam mislio da je mali, al ovo je bas veliki G3...
Nije mini verzija, ukucajte si ovaj broj koji piše pokraj LG G3 (27739) i smartson, izbacit će vam LG G3.
Imo sam srece sto sam naletio i vama sam javio odmah :)
Da me niste toliko preispitivali i otisli odmah mozda bi i kupit stigli :D
Kontaktirao sam smartson telefonski.
Očekuju još par komada i bit će prodavani po toj cijeni.
Navodno će pri dolasku promijenit i cijenu na webu.
Prenosim ono što mi je rečeno, ako je za vjerovat.
LP
mogu dobit s5 mini zapakirani za 1000 kuna, a mogu i ulozit za s4 pa sad neznam sta se vise isplati, znima me kakva je kamera na s5 mini i jel laga i tak to? :D nekako vise sad odjednom vucem na minija jer je noviji hehe
I da onaj g3 je bio 16/2 model za one sta su pitali
H18 Noa H41 - 4x Cortex A7 na 1,3 GHz,1gb rama,13MP kamera,1280x720px,293ppi
Zopo ZP1000S -4x Cortex A7 na 1,3 GHz,1gb rama,8MP kamera,1280x720px,294ppi
iOcean X7 HD -4x Cortex A7 na 1,3 GHz,1gb rama,8MP kamera,1280x720px,320ppi
XIAOMI REDMI 1S - 4x Cortex-A7 na taktu 1,6 GHz (Snapdragon),1gb rama,8MP kamera,1280x720px,312ppi
Koji od ovih četiriju i zašto ?
Ako netko prodaje neki od navedenih mobitela neka mi se javi
LG G2, Nexus 5, Xperia Z1,Z, Galaxy S4, HTC one M7
mogu dobit s5 mini zapakirani za 1000 kuna, a mogu i ulozit za s4 pa sad neznam sta se vise isplati, znima me kakva je kamera na s5 mini i jel laga i tak to? :D nekako vise sad odjednom vucem na minija jer je noviji hehe
A bolji ti S4... A ako nes taj S5 mini, posalji mi PM ja bi ga rado piknuo za rodicu...
evo uzo sam ga i za sad sam odusevljen :D uopce ne laga a mislio sam da bude malo hahh, prosli mob mi je bio g2 tako da mi se bas ni ne osjeti promjena jedino velicina ekrana... :)
evo uzo sam ga i za sad sam odusevljen :D uopce ne laga a mislio sam da bude malo hahh, prosli mob mi je bio g2 tako da mi se bas ni ne osjeti promjena jedino velicina ekrana... :)
Pa si sa G2 prešao na S5 mini
?
Kako češ i osjetit razliku, kad si prešao s konja na magarca.
g2 mi je bio crko, onda mi se nije dalo opet kupovat isti pa sam biro izmedu gs4 gs5 mini