Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.781
|
čitano: 13.847.280
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
gamer34 kaže...
maxy0 kaže...

Motorola Moto g 8 gb, proširiva memorija, 4g  ili  Xiaomi Mi-3 16GB

Nemas tu sta razmisljat, Mi3. Klasu bolji mobitel. 

Da, vidim po secifikacijama da je bolji, ali procitao sam i da ce moto g dobiti android 5.0 sto me malo privlaci k njemu.. cijena na mobicity je 200-300 kn razlika tako da to ne igra neku ulogu veliku..
Moze se na Mi3 staviti hrvatski jezik i promijeniti ovaj miui launcher defualtni? 

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
maxy0 kaže...
gamer34 kaže...
maxy0 kaže...

Motorola Moto g 8 gb, proširiva memorija, 4g   ili   Xiaomi Mi-3 16GB

Nemas tu sta razmisljat, Mi3. Klasu bolji mobitel.

Da, vidim po secifikacijama da je bolji, ali procitao sam i da ce moto g dobiti android 5.0 sto me malo privlaci k njemu.. cijena na mobicity je 200-300 kn razlika tako da to ne igra neku ulogu veliku..
Moze se na Mi3 staviti hrvatski jezik i promijeniti ovaj miui launcher defualtni?

Ako cijena ne igra ulogu onda definitivno Mi3. Hardver je duplo jači kod njega, a ne vjerujem da će ga Xiaomi tako brzo izostaviti s update liste.

Mulitlanguage rom na Mi3 ima hrvatski jezik, a mozes i staviti drugi launcher, ali appovi ostaju u MiUI temi, jer je to jedini dostupan rom.

13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

@assassin.st šta se mora napravit da bi stavio taj rom na mob , rootat ga ili ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rucipe kaže...

Root, maknuti stock recovery, staviti TWRP ili CWM recovery i flashati taj multilang rom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 15:43 (assassin.st).
13 godina

Pozdrav. Treba mi mobitel, obavezno dual sim i cijene do 1500kn. Trenutno u vidu imam HTC Desire 500 i Galaxy Core. Cijena 1200kn oba dva. Svaka preporuka dobro dođe.... :)

H3rc0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Motorola moto g dual sim
15 godina
neaktivan

Pozdrav komšije, htio bih kod vas u Hr kupiti mobitel (LG G3). Plaćao bih kešom. Koja mi je najbolja opcija? 

0 0 hvala 0
16 godina
grasshopper kaže...

Pozdrav komšije, htio bih kod vas u Hr kupiti mobitel (LG G3). Plaćao bih kešom. Koja mi je najbolja opcija? 

KLIK

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan

Znači, Njuškalo je najbolja opcija? 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
Rucipe kaže...

Root, maknuti stock recovery, staviti TWRP ili CWM recovery i flashati taj multilang rom.

Mi3 ima puno bolji hardware. Razlika je i u softwareu. Na moto g ti je goli google android,  te ide CM i ostali android custom ROM-ovi dok ti na Mi3 ide samo MIUI ROM.  čuo sam da je multilanguage verzija 5 malo bugovita, doduše ne na tom mobitelu, nego na redmi 1s

Life is too short to remove USB safely
15 godina
nul-3 kaže...
grasshopper kaže...

KLIK

Nemoj od ovog, vidis da je neki preprodavac, pogledaj koliko oglasa drugih mobitela ima u oglasima. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan

Šta je najbolje novo iz trgovine do 2500 kn max uzet. Znači ni lipe više?

Hrvatska trgovina, keš, da odma odem kupit, može i web shop u hr, al ne vani, baš HR.... i ne njuškalo

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 20:43 (EchoOne).

0 0 hvala 0
15 godina
EchoOne kaže...

Šta je najbolje novo iz trgovine do 2500 kn max uzet. Znači ni lipe više?

Hrvatska trgovina, keš, da odma odem kupit, može i web shop u hr, al ne vani, baš HR.... i ne njuškalo

Xperia Z ili Nexus 4

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 20:55 (gamer34).
14 godina
u tele 2 Xperija Z za 2450kn na bonove,a kineza imaš cjelo čudo za te novce oni najjači sa osmojezgrenim procesorom...
18 godina
neaktivan

evo vodič za kupnju za ovo ljeto od mob.hr-a

http://mob.hr/ljeto-2014-vodic-za-kupnju/

2 4 hvala 0
15 godina
ZdravkoZ kaže...
u tele 2 Xperija Z za 2450kn na bonove,a kineza imaš cjelo čudo za te novce oni najjači sa osmojezgrenim procesorom...

Ma kakvi kinezi pored bivsih high-endova kao XZ i N4, osobno ih nebi ni gledao. Osim onih tipa Mi3, ali oni tako i tako nisu dostupni u nasim ducanima.

14 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Uzasno los guide, samo mi nije jasno ko je to mogao da preporuci jedan trash zvani Prestigio ili modele do 2k kuna sa 1GB rama?!{#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
18 godina
neaktivan
chaselol kaže...
hrvooje kaže...

Uzasno los guide, samo mi nije jasno ko je to mogao da preporuci jedan trash zvani Prestigio ili modele do 2k kuna sa 1GB rama?!{#}

Svi modeli koje smo naveli u ponudi smo recenzirali jer samo za njih možemo iz vlastitog iskustva procijeniti kakvi su i vrijede li zaista iznosa koji se za njih traži.

Dakle, postoje i mnogi drugi modeli jer je tržište prilično zasićeno i moguće je pronaći još dobrih best-buy uređaja, tako da ovaj tekst treba promatrati isključivo kao orijentaciju.

kao da su RAM-i presudni za telefeon. ako dobro radi, koga briga i da ima 10MB RAM-a. da ti dam 10 telefona s 1GB RAM-a i jedan s 2 GB RAM-a ti bi znao reći koji je koji? zašto bi neka marka bila trash ako je dizajn i kvaliteta izrade na viskom nivou? po tebi, ono što se ne reklamira na hrt-u nije vrijedno spomena

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 23:53 (hrvooje).
14 godina
neaktivan

Kinezi koji su navedeni u ovom slucaju su dosta kvalitetni i za svoje novce best buy. Sta da su navedeni S5 mini ili slicni za 3,500 kn onda bi bilo oke valjda?

Ajde ponudi ti neke koji se u trgovini daju nac za iste pare a da su bolji.

Fino pise da je lista za orjentaciju.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina

Treba mi za barbu mobitel do nekih 800kn

Preko njuskala gledao je xperiu m

Jel to valja za te novce?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

kao da su RAM-i presudni za telefeon. ako dobro radi, koga briga i da ima 10MB RAM-a. da ti dam 10 telefona s 1GB RAM-a i jedan s 2 GB RAM-a ti bi znao reći koji je koji? zašto bi neka marka bila trash ako je dizajn i kvaliteta izrade na viskom nivou? po tebi, ono što se ne reklamira na hrt-u nije vrijedno spomena

Ja ne znam jel moguce da neko moze napisati ovo i dobiti 5 TU?

Za android koje je totalno neoptimizovano gofno od sistema, gdje je 1GB danas apsolutni minimum i preporucljivo je ici na 2GB, jer kad pokrenes par aplikacija u par minuta, poslije toga nastaje patnja telefon uspori da je ne znam ti kakva marka.
Druga prica je windows phone (ne reklamiram nikoga, koristim android telefon sam).

Za windows phone 1GB odlicno, za android nedovoljno danas!

Ovo je ozbiljna tema naozbiljnom forumu sa totalno neozbiljnim odgovorima {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
gamer34 kaže...
nul-3 kaže...
grasshopper kaže...

KLIK

Nemoj od ovog, vidis da je neki preprodavac, pogledaj koliko oglasa drugih mobitela ima u oglasima. 

Di je problem ako čovjek prodaje mobitele?

16 godina
Syke kaže...
gamer34 kaže...
nul-3 kaže...
grasshopper kaže...

KLIK

Di je problem ako čovjek prodaje mobitele?

Problem je što je naš narod još uvijek bojažljiv online kupnje.

80% mog društva nikad nije ništa ni platilo paypalom/internet bankarstvom. Sve na ruke.

Zašto bi platio nešto 4.2k ako mogu dobit za sto eura manje. Porazgovaraš s čovijekom, dogovorite se, pa ljudi smo.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
neaktivan

Koliko je to2c siguran? Razmišljao sam si uzeti preko njega, možda i doplatiti za DHL kineski... ima li netko iskustva, isplati li se to?

(nema Zenfonea na mobicityu :D)

Hvala :)

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DHL za posiljke izvana ni pod razno. Doci ce 5-10 dana prije, a uz to ces platiti cca 150-200kn vise..
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Molim mišljenja za sljedeče mobitele

Xperia Z2 vs HTC ONE M8 i G3 16/32GB

Koju verziju od g3 uzeti?

Koji opčenito od tih mobitela uzeti..

LP

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RaZ0R9111 kaže...

LP

Uzmi onaj koji ti je najljepsi, ni s jednim neces pogrijesit.

15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

LP

za svaki uredjaj imas zasebno temu gdje pišu korisnici svoja mišljenja o uređajima koje posjeduju i imas dosta recenzija. Prije odabira verzije od g3 posjeti malo temu i procitaj malo, dosta korisnika ima problema s uredjajem (gasi se sam od sebe) vjerojatno s sljedecom nadogradnjom ce se problem rijesiti ali isto tako nemora da znači ;-)

17 godina
odjavljen

G3 nema ništa više problema nego drugi uređaji, to što je najnoviji pa je u fokusu, to je druga stvar. G3 se prodao u *ogromnom* broju primjeraka, pomeo je Galaxy S5 i broj žalbi je nešto veći, proporcionalno.

M8 ima najbrži softver, najbolje zvučnike na tržištu, najmanje uspori kad je uređaj enkriptiran, najbrže dobija nadogradnje i zakrpe. Sense je ponekad ružan i ima dosta glupavo razmještene neke kontrole, sklizak je i težak.

Z2 je vodootporan, ima najbolju bateriju i iako nije brza kao M8, nema lag i sl. probleme. Velik je, nezgrapan, težak i na suncu mu se jako vidi digitizer. Ima odličan zvuk.

G3 ima najljepši i najveći ekran, izmjenjivu bateriju, 32GB prostora za cijenu za koju drugi daju 16, najlakši se i odličnog dizajna. Ima najbolji DAC za sluše, 1W zvučnik, ali je isti bitno lošiji od Z2 i M8. Ponekad ima nešto laga kod tranzicije iz aplikacije u aplikaciju.

Odlučiš sam prema preferencama. Znam da je jako teška odluka, koristio sam sva tri...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2014 21:29 (Tonči).
Moj PC  
1 2 hvala 2
15 godina
tommek10 kaže...
Prije odabira verzije od g3 posjeti malo temu i procitaj malo, dosta korisnika ima problema s uredjajem (gasi se sam od sebe) 

Kojih to dosta korisnika? Koliko sam ja vidio samo jedan se zalio na gasenje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice