Pozdrav. Koji je najbolji od ova 3 mobitela.
| 9 | Samsung Galaxy S3 Mini |
|---|---|
| 1 | Samsung Galaxy Trend Plus |
| 2 | LG L7 II |
Pozdrav. Koji je najbolji od ova 3 mobitela.
| 9 | Samsung Galaxy S3 Mini |
|---|---|
| 1 | Samsung Galaxy Trend Plus |
| 2 | LG L7 II |
sve gledam ovu lumiu 930 http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia930/specifications/ ,pa me samo zanima,dal se isplati cekat nju da izade neg uzimat 925? po meni da ali opet,da vidim sta vi mislite.
sve gledam ovu lumiu 930 http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia930/specifications/ ,pa me samo zanima,dal se isplati cekat nju da izade neg uzimat 925? po meni da ali opet,da vidim sta vi mislite.
Imaj na umu da će Lumia 930 biti znatno skuplja (ako gledamo specifikacije).
Anyway, http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5451&idPhone2=6227
Lumia 930 je potpuno novi mobitel.
Jednostavnije rećeno, ako imaš love i možeš čekati ne postoji razlog da kupiš 925.
Pošto se baterija kod Lumia 920 ne može promijeniti,barem ne korisnik,da li je moguće,ako ona crkne da se u servisu zamijeni? Pošto postoje neki mobiteli kod kojih se ni u servisu ne može zamijeniti,kao Alcatel One Touch,pa me interesuje da li je tako i kod L920
Te fore sa baterijom koja se nemre izvadit....watafak, mislim toga me strah, što da se nešto syebe ili baterija se ono isprazni kao što je sa nokijama slučaj pa želim novu, šta onda?
U posljednje vrijeme se informiram guglam sve o tim nokijama ,i sa tim baterijama jedino kod servisera.Ali ja bi ipak isto pitao ako imate kojeg u blizi,da budete sigurni.Imam ja jednog blizu sebe pa ako ne zaboravim pitam bas sutra,pa vam javim.
Pa nije da sam bas pri parama,ali mozda neki budu imali u ponudu taj mobitel,a poslovne obicno znaju bit dosta jeftinije neg ovako.Ali vijdet dok izade kolko i sta bu.Bas sam se zagrijao za te telefoe,ni sam ne znam zasto (dugo nisam bio)
Te fore sa baterijom koja se nemre izvadit....watafak, mislim toga me strah, što da se nešto syebe ili baterija se ono isprazni kao što je sa nokijama slučaj pa želim novu, šta onda?
Ako imaš garanciju servis riješava kvar. Npr kod moje Xperie Z power button+volume up držiš i kad jednom zavibrira restarta se, ako duže držiš zavibrira 3 puta i gasi se
Pošto se baterija kod Lumia 920 ne može promijeniti,barem ne korisnik,da li je moguće,ako ona crkne da se u servisu zamijeni? Pošto postoje neki mobiteli kod kojih se ni u servisu ne može zamijeniti,kao Alcatel One Touch,pa me interesuje da li je tako i kod L920
Ma mozes ju i sam promijenit ako si imalo spretan sa elektronikom. Imas
video kako se rastavlja i bateriju mozes zamijenit sam u roku 10 min.sve gledam ovu lumiu 930 http://www.nokia.com/global/products/phone/lumia930/specifications/ ,pa me samo zanima,dal se isplati cekat nju da izade neg uzimat 925? po meni da ali opet,da vidim sta vi mislite.
Imaj na umu da će Lumia 930 biti znatno skuplja (ako gledamo specifikacije).
Anyway, http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5451&idPhone2=6227
Lumia 930 je potpuno novi mobitel.
Jednostavnije rećeno, ako imaš love i možeš čekati ne postoji razlog da kupiš 925.
Lumia 930 bude vjerojatno kostala 550€, i u pakiranju bude vjerojatno bezicni punjac. Uzmi u obzir da trenutno 925 u ducanu kosta 350€+ 40€ maska za bezicno + 70€ sam punjac, sveukupno dodje 460€. To je 90€ manje, znaci razlika je mala. Istina je da bezicno punjenje nije obaveza, tako da bi mogao ustediti 200€. Razloga za izabrabrati 925 ima. Ja osobno bih mogao kupiti bez problema kupiti 930, ali prva stvar sto mi daje razloga ostati na 925 je ekran. Meni je 5.0 glupost. Osobno, 4.5 mi je savrsena velicina. Druga stvar je izgled. 925 je puno ljepsi od 930. Treci razlog je taj sto 925 bude takodjer dobio 8.1, a vjerojatno i 9, tako da bude updatean jos dugo, a mobitel radi istom brzinom. Imao sam priliku koristiti S5 jucer...sto reci, svako malo zastane u browseru...to kod Lumie 520 ne mozes vidjeti heheh. Ugl, sto se tice performansi, 925 i 930 su pojednaki, bas zbog savrseno ispeglanog WP. Odabir ti preostaje izmedju 4.5 ili 5.0 ekrana.
Enjoy The Silence
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
evo bas sam isao malo guglat opet,pa tu daju usporedbe.Ako je to sve tocno malo vise ima naravno pluseva za 930.Naravno da i 925 ne fali nista,da ne bi se krivo mislilo,ali da ima poboljsanja na 930 - barem kak pisu,a dok ne izade tocno 100% cemo znat sve....jedino ta kartica fali i to mi je najveca zamjerka,al ajd....
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/nokia-lumia-930-vs-nokia-lumia-925-1239516
http://www.trustedreviews.com/opinions/nokia-lumia-930-vs-nokia-lumia-925
Pošto je Lumia 930 novija, trebala bi više nadogradnji dobiti? to je jedino trenutno privlačnije na njoj, još jači hardver (nebitan na WP), veći zaslon i bolja kamera
Koji su još dobri web shopovi u HR za kupovinu mobitela?
Hvala
i veca memorija 32 giga.ali sto se tice jacine proc/ram istina da ne utjece toliko kolko na recimo androidu.Makar govore da ce za neke funkcije 8.1 morat imat bar minimum 1 gb rama....sad dal ce biti potrebno jos jace,mozda sad ne ali za buducnost mozda? i onak ako bi uzimao 925-930 isao bi sigurno na duze vrijeme par godina,a ne na god il dve.
Citam,cujem da nema stekanja radi fluidno ko prvog dana,ali dal je netko imao sa njima ikakvih drugih problema, nekih odredenih kvarova ili se radi tip top ?
Koji su još dobri web shopovi u HR za kupovinu mobitela?
Hvala
edigital ima najjeftinju ponudu mobitela,ali jako los odnos sa kupcima sto se tice popravaka.Makar se to tice uglavnom kompjutera za mobitele ne znam,a i oni se bar opcenito manje kvare ali opet....
najlakse ti je otici na stranice ponuda ili jeftinije i tamo upisat model i izbaciti sve stranice koje imaju sa ponudom doticnog mobitela
edigital ima najjeftinju ponudu mobitela,ali jako los odnos sa kupcima sto se tice popravaka.
Sve to ovisi o sreci, ja kada sam dobio Lumiu 820 s kao ne dokraja obojanom tipkom za glasnocu, oni su mi zamijenili na licu mjesta, no questions asked.
piše ti lijevo da je iz vip pretplate
a nisam uopce to skuzio,onda je sve jasno,thx
Momci, pomozite mi molim vas još jednom.
Koji je trenutno najisplativiji mobitel za kupiti kod nas, (domaći web shopovi, vjerojatno Extreme Digital jer su jeftiniji) po omjeru dobivenog-uloženog (performanse/dizajn/kvaliteta) do striktno 1000HRK.
Slobodno nabrojite nekoliko komada da imam refrencu za daljnje googlanje, rewievove i usporedbe.
Dakle, ne preko, koliko god bolji dostupan uređaj bio za 100injak kuna više.
Puno hvala unaprijed.

i meni bi trebala neka preporuka. možda čak isto do 1000kn...
može iz domaćih dučana, može i ebay, ali tu treba ubrojit i pdv, ako se mora platit, tak da to vjerojatno otpada
ali prije da pitam koji od ova 2 je bolje uzet..
na bonbonu sam, znači mora radit na 097/8/9 mrežu..
gledam huawei Y300 ili Alcatel OT Idol Mini u bonbonu, 650 i 900kn
dakle, cijene su ispod 1000kn, jer gledam da je čim jeftinije..
što najbolje uzeti za tu lovu, recimo za nešto između, do 800kn...
ne moraju biti ova dva gore nabrojena, samo da je najbolje za tu cijenu...
trenutno sam na Sonicu koji mi je malo postao prespor.
Koji je trenutno najisplativiji mobitel za kupiti kod nas, (domaći web shopovi, vjerojatno Extreme Digital jer su jeftiniji) po omjeru dobivenog-uloženog (performanse/dizajn/kvaliteta) do striktno 1000HRK.
Slobodno nabrojite nekoliko komada da imam refrencu za daljnje googlanje, rewievove i usporedbe.
Puno hvala unaprijed.

Lumia 520 onda ;)
Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Koji je trenutno najisplativiji mobitel za kupiti kod nas, do striktno 1000HRK.
Lumia 520 onda ;)
Nažalost nema prednju kameru koju pokušavam ugurati u ovaj cjenovni rang, ni bljeskalicu.
Van toga, simpatičan i kvalitetan mob.
Nemam ništa protiv WP ionako.
Hvala na ideji kolega ali idemo dalje 
EDIT:
Mislim da sam našao nešto dobro, taman za te pare i specifikacije,
Ravnih 1000kn, dvojezgreni, 768 RAM-a, solidan 4.0 ekran, prednja i straznja kamera, blic, novija android verzija, reputabilna firma..
izgleda da je to to za ovaj konkretni slučaj.
Pročitao sam 4-5 reviewova, svi redom mob svrstavaju u entry level (što naravno i jest) smartphone čiji
su eventualni nedostatci manjak interne memorije (4GB - 1,8 usable) i nešto slabiji odaziv zbog manje radne memorije.
Meni se čini da za krajnje jednostavnu uporabu (par aplikacija, nikakve igre), ovaj mobitel je savršen za nezahtjevnog korisnika
kojem i tražim mob.
Naravno, kad usporedim s svojim SIII, stvar je nebo-zemlja ali isto tako svoj SIII mogu usporediti s nekim jačim uređajima i dobiti isti efekt.
vaše mišljenje?
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
Puno hvala unaprijed.

Ostatak love potrošiš na opremu tipa micro sd kartica, maska itd...
I mene najvise vuce f6....ali svaki savjet je dobro dosao
Ja bi uzeo HTC Desire 500.
| 2 | LG Optimus F6 |
|---|---|
| 1 | Sony Xperia M |
| 5 | HTC Desire 500 |
| 0 | Alcatel One Touch Idol |