Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.764
|
čitano: 13.747.430
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Kakav je mobitel Samsung Galaxy Trend Plus?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bilo je već u temi za popuste i akcije (hardver) tu na forumu, ali vjerujem kako će većini promaknuti.

Ukoliko tražite odličan, novi mobitel za 2000 kn, nije loša prilika piknuti Galaxy S3. Nije slučajno prodan u 50-ak milijuna primjeraka...

U svijetu medija, Galaxy S3 se prodaje (bijeli i plavi) za 2000 kn.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
MARKOZD15 kaže...

Ako si iz Zadra dođi isprobati oba kod mene, jednostavno je na XZ bolji moras biti gluh da kazes da je na S3 bolji, al doslovno, na kojim god slusalicama slusao

Kolega je rekao, svaki sluh se razlikuje. Tako ja recimo nisam našao proizvod od AKGa koji mi zvuci po gustu, a da nije ispod 700kn jer ima prenaglasen bass (možda se i promijenilo u koju god otkad nisam nista uzeo od njih, a imao sam dosta toga). Uostalom, ne znam jesi čuo za EQ, jer kao i tvoja usporedba različitih slika na različitim ekranima, moguće je da slušaš na različitim postavkama. Ja sam na S3 bio toliko zadovoljan zvukom da nisam skidao PowerAMP jer mi nije bilo potrebe za njegovim EQom.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 8:59 (Mitsuoka).
12 godina
Samo da se osvrnem na mobitel koji sam kupio prije nekoliko dana. Radi se o Z1 Compact. Na prvi pogled super mobitel, ali nakon par dana mi je ostavio totalno drugaciji dojam. Samo cu reci hvala dragom Bogu sto nisam stigao prodati Lumiu 925. Nakon sto sam u god dana, izmedju ostalih mobitela, imao 5 Sony uredjaja (Xperia U, P, S, T i Z) ovaj Z1 Compact se pokazao takodjer samo prosjecan. Mobitel je brz, lijepi ekran, dobra izrada, ali kamera je ocajna nakon Lumie. U tamnijim prostorijama hrpa šuma bez blica, a sa blicom slika dodje kao da pred senzorom ima dima. U stvari svijetlost blica nije dobro postavljena, tako da kamera uhvati odsjaj plastike straznjeg kucista. Videi su isto prosjecni. Touch feedback puno losiji od Lumie...neprecizan, ponekad preosjetljiv. Zvuk sa slusalicama (Bose AE2) osjetno losiji od Nokie. Nije proslo niti tj dana od kad sam ga nabavio i vec ide na prodaju. Vjerojatno zadnji Sony mobitel koji sam kupio.
Enjoy The Silence
14 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Samo da se osvrnem na mobitel koji sam kupio prije nekoliko dana. Radi se o Z1 Compact. Na prvi pogled super mobitel, ali nakon par dana mi je ostavio totalno drugaciji dojam. Samo cu reci hvala dragom Bogu sto nisam stigao prodati Lumiu 925. Nakon sto sam u god dana, izmedju ostalih mobitela, imao 5 Sony uredjaja (Xperia U, P, S, T i Z) ovaj Z1 Compact se pokazao takodjer samo prosjecan. Mobitel je brz, lijepi ekran, dobra izrada, ali kamera je ocajna nakon Lumie. U tamnijim prostorijama hrpa šuma bez blica, a sa blicom slika dodje kao da pred senzorom ima dima. U stvari svijetlost blica nije dobro postavljena, tako da kamera uhvati odsjaj plastike straznjeg kucista. Videi su isto prosjecni. Touch feedback puno losiji od Lumie...neprecizan, ponekad preosjetljiv. Zvuk sa slusalicama (Bose AE2) osjetno losiji od Nokie. Nije proslo niti tj dana od kad sam ga nabavio i vec ide na prodaju. Vjerojatno zadnji Sony mobitel koji sam kupio.

I plus toga nije mi jasno zasto stavljaju "anti shatter" foliu na ekran na sve modele. -.-  

Imao sam xperiu t i nakon tjedan dana su se pocele pojavljivat crtice na ekranu, a pazio sam ga i mazio. Neki kazu da ju je bolje odljepit neki da nije... 

12 godina
Da da, te folije su isto jedna velika glupost...ako hocu imati foliju na Nokiji, stavit cu je sam...ako necu, imam oleofobicni gorilla glass...Sony bi trebao malo stari sa nabrijavanjem mobitela, i proraditi na vaznijim stvarima...
Enjoy The Silence
15 godina

ne znam šta si očekivao od sony kamere naspram nokijine u low light. 925 ima OIS i veće piksele koji upijaju više svijetla i niš čudno kaj je tu nokia bolja. isto tak, sony algoritam koji obrađuje fotografije nije bajan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Istina, Sony za*ere sa kompresijom slika, moja Z ima 13MP a slika ima 2MP, mislim ko tu koga?? šuma obilato u low-lightu, no kad se poigram postavkama slike dobro ispadaju, gledajući na internetu Kitkat bi nešto trebao situaciju popraviti, također su folije maknuli na Z2, što je super, jer se brzo grebu i kad ih skineš nemaš Sony logo

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li ima za kupiti bolji mobitel od Samsung Galaxy S3 modela - koji košta 2000 kuna (novi iz trgovine) s dvogodišnjim jamstvom, veličine ekrana 4,8 - 5,5 inča? A da ima bolje specifikacije, bolju kameru i bolji ekran od navedenoga!

Nije važno da li je Android, iOS ili WP.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

brzo bi trebao uzet pap5501,pa javim dojmove kad stigne ;)

fra Krsto Narkoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
knez_b kaže...

Da li ima za kupiti bolji mobitel od Samsung Galaxy S3 modela - koji košta 2000 kuna (novi iz trgovine) s dvogodišnjim jamstvom, veličine ekrana 4,8 - 5,5 inča? A da ima bolje specifikacije, bolju kameru i bolji ekran od navedenoga!

Nije važno da li je Android, iOS ili WP.

eventualno alcatel idol x

recenzija 1

recenzija 2

14 godina
neaktivan

Pozdrav, ima li netko kakvih iskustva s alcatelom ot idol s? Mogu li dobit nesta bolje za te novce(1100kn). Igrice mi nisu uopce bitne, bitno mi je surfanje netom i ponekad nabacit neku fotku. Zelio bih lijepi zaslon velicine 4.5 - 5.  Hvala 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

zanima me koja mreza iz HR ima najbolju pokrivenost signalom?
vidim da se svi zale na signal kod tele 2 da ga nikako nema...

Ja sam iz Split (okolice) pa me zanim aprovejrena mreza sa dobrim signalom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mislim da VIP ima najbolju pokrivenost
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
18 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam T-mobile signal je katastrofa a zivim 8 minuta od Jelačićevog trga..nikad nemam punu crtu signala.

13 godina
protjeran
Ja sam na VIPu i kad nitko od drustva nema signala ja imam tako da dajem VIPu prednost.

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Znaci nema nekog pravila kod odabira....

mislim da cu uzeti tele 2 jer sam malo testirao...

tele2 mi ima najbolji signal na starom mobitelu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ako si iz okolice Splita, onda Vip ili T-mobile, ovisno o mikrolokaciji, generalno su tu negdje po kvaliteti. Tele2 se ne moze usporediti, mozda negdje, ali ako krenes na neki put polovicu vremena ces biti ili nedostupan ili na T-mobile roamingu.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
12 godina
protjeran

danas sam bio u kaficu u okolici Splita znaci negdje 10km i bio na mob-u od jednog prijatelja i ima 3G i to u kaficu WTF...

Pogledam kod drugog takodjer 3G...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li Lumia 920 podržava funkciju USB On the Go (OTG)?

Ako je ne podržava,da li će se omogućiti sa novim updatom in 8.1?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ako bi ste mogli odvojiti par minuta svoga vremena i reci mi kojo bi ste vi od ova 2 telefona izabrali:

Elephone p9

Cubot x6

Hvala

6 Cubot x6
1 Elephone p9
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Alma_96 kaže...

Da li Lumia 920 podržava funkciju USB On the Go (OTG)?

Ako je ne podržava,da li će se omogućiti sa novim updatom in 8.1?

podržavat će sa 8.1

12 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

Dvoumim se između 2 mobitela : Samsung Galaxy core plus vs xperia M,koji je bolji? Samsung ima 1.2 dual core proc ali 768 MB rama,dok xperia M ima 1.0 ghz,ali 1 gb rama.Ima li tko iskustva sa ovim mobitelima? Koji je bolje uzet?

0 0 hvala 0
14 godina
olujan 1 kaže...

Pozdrav ekipa,

Dvoumim se između 2 mobitela :  Samsung Galaxy core plus vs xperia M,koji je bolji? Samsung ima 1.2 dual core proc ali 768 MB rama,dok xperia M ima 1.0 ghz,ali 1 gb rama.Ima li tko iskustva sa ovim mobitelima? Koji je bolje uzet?

Xperia M bi ti bila bolji izbor.

9 Xperia M
0 Samsung Galaxy Core Plus
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 23:18 (dinos3).
15 godina
Arena kaže...

Pozdrav,

Ako bi ste mogli odvojiti par minuta svoga vremena i reci mi kojo bi ste vi od ova 2 telefona izabrali:

Elephone p9

Cubot x6

Hvala

Imas posebnu temu za "kineske" mobitele pa ces tamo mozda dobiti vise pomoci.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
12 godina
neaktivan

Hvala,ali jedino me smeta što xperia M ima mali ekran,jedino to...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

Koji se mobitel bolje isplati kupiti trenutno: Samsung Galaxy S3 ili Lumia 920?

Ako uzmemo u obzir igranje igrica (kao Subway Surfers ii Temple Run) i Facebook,Twitter i slikanje?

9 Galaxy S3
8 Lumia 920

0 0 hvala 0
15 godina
Ako osim tih igara ne igras neke druge, posto ih na wp8 nema previse, ja bi isao na Lumiu. Ljepsa, bolja kamera, brza i fluidnija, po meni bolji display (IPS i moze se koristiti s rukavicama), a i stize 8.1 update koji bi trebao bit preheben. No medutim S3 ima utor za sd karticu i vadljivu bateriju, te je android puno prilagodljiviji i mozes se igrat s njim i podesavat koliko ti srce zeli te ima vise aplikacija mada su mnoge beskorisne. Na kraju je odluka na tebi i najvise se svodi na Android vs WP8.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ako osim tih igara ne igras neke druge, posto ih na wp8 nema previse, ja bi isao na Lumiu. Ljepsa, bolja kamera, brza i fluidnija, po meni bolji display (IPS i moze se koristiti s rukavicama), a i stize 8.1 update koji bi trebao bit preheben. No medutim S3 ima utor za sd karticu i vadljivu bateriju, te je android puno prilagodljiviji i mozes se igrat s njim i podesavat koliko ti srce zeli te ima vise aplikacija mada su mnoge beskorisne. Na kraju je odluka na tebi i najvise se svodi na Android vs WP8.

dpreview kaže da je kamera na S3 bolja.. Nekako više njima vjerujem...

Lumia je za po meni precijenjena u odnosu na S3.. o bržem procesoru, jačoj grafici, boljoj kameri, izmjenjivoj bateriji i micro sd karticama ne treba govoriti.

Izgled je stvar ukusa. Meni je također Lumia ljepša ali samo u žutoj boji. Bijela i crna su mi bezveze, no sve je to od osobe do osobe.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice