Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.765
|
čitano: 13.749.263
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Panzer 7 kaže...

novo je novo, a sony mi se nesviđa, nekako mi se svi njihovi uređaju nesviđaju. ovo je ponuda super sada sam na noktima 

To sam i ja pricao dok nisam uzeo xz - mob je stvarno za preporuciti . Oces baterija , brzina ... a i cijena je vise nego dobra za dobiveno . Tvoji su novcici pa i sam odluci {#} .

15 godina
Alien 22 kaže...
Panzer 7 kaže...

novo je novo, a sony mi se nesviđa, nekako mi se svi njihovi uređaju nesviđaju. ovo je ponuda super sada sam na noktima 

To sam i ja pricao dok nisam uzeo xz - mob je stvarno za preporuciti . Oces baterija , brzina ... a i cijena je vise nego dobra za dobiveno . Tvoji su novcici pa i sam odluci {#} .

Slazem se, imao sam oba i ipak bi rade isao na Xperiu.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovo je prilika taman sam tu sa lovom, jedno je nevalja se zalijećat, druga šta više tražiš savršen mobitel to si luđi i neodlučniji a ja sam sada trenutno zbunjen totalno. hmm

0 0 hvala 0
15 godina
Panzer 7 kaže...

Ovo je prilika taman sam tu sa lovom, jedno je nevalja se zalijećat, druga šta više tražiš savršen mobitel to si luđi i neodlučniji a ja sam sada trenutno zbunjen totalno. hmm

Ma gle ni sa XZ ni sa S3 neces pogrijesit, ako ti se S3 vise svida odi na njega neces pozalit, oba su super mobiteli.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
12 godina
neaktivan

Gledam mobitele koji su oko 2000kn i neznam dali za tu cijenu mogu naći bolji mobiteli koji će imat 4.4 andorid znači u korak sa vremenom a specifikacije mi nisu loše. 

Sad oko gledam xz ili neki drugi jači, bolji i noviji model tu trebam izdovjit još love a to mi se neda, a sada sve je pitanje dali uzeti ovu hot ponudu ili čekat nešto drugo. Nije baš da mi se S3 posve sviđa ali mogao bi ga "zavolit".

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ovako, imao sam mjesec dana Galaxy S3, a sada koristim XZ.. probao sam razne custom ROM-ove na S3 i CM10.2 mi se pokazao jako dobrim, bio je stabilan i jako brz, daleko bolji od stock-a. Baterija mu je okej, kao i na XZ, kamere su ti negdje no all around je bolja na Z, vanjski zvucnik je bolji na S3, ekran.. Eh tu bi se dalo raspravljati, gledajuci ravno u mobitel mi Z ima bolji ekran, no gledajuci kuteva tu je S3 daleko superiorniji. Sto se tice hardvera i performansi, tu je Z ne lomljiva, dok s3 sa malo vise aplikacija trokira u pozadini.

Moram reci da sam bio jako jako skeptican prema XZ i Sony-u opcenito. No mob me odusevio i nikako, ali nikako ga nebi svrstao u istu recenicu sa S3, dosta je bolji u vise segmenata. No Z serija se ne svida svakome, ako ti se svidi definitvno je bolji izbor. I da napomenem zvuk iz 3,5mm jacka kod XZ je miljama ispred S3. Kao i kvaliteta izrade
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
12 godina
neaktivan

Sada sam ga pronašao na ekupi za 1899kn, nije stvar u tome dali je sony z bolji ja sam siguran da je jer je noviji i sve to nego dali ja za 2000kn tj trenutno za 1900kn najbolji mobitel i to nov. 
Znači sada me zanima vaše mišljenje dali je ovi mobitel best buy za 1900kn? 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Od novih mobitela, u nasim ducanima u RH, da ja uzimam za te pare, uzeo bih tu S tricu, jos je to dobar mobitel
Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
15 godina

Zvuk iz audio jacka na s3 je bolji od xz. Ne znam kakav chip ima xz, ali s3 koristi dobro poznati wolfson dac. Ako je tebi na xz zvuk bolji, to je tvoje subjektivno misljenje, vise ti pase takav zvuk

http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-review-761p8.php

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-887p7.php

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Evo došlo vrijeme da i ja uzmem svoj prvi flagship. HTC Tattoo se raspao danas i vrijeme je da idem po novi uređaj...

Čekao sam i čekao, ali nisam dočekao. I S5 i M8 su me razočarali i ne planiram dati toliki novac za njih koliko će biti cijene u početku, stoga je odluka pala na prethodnu generaciju flagshipa što mi je i nekako najrazumnije zbog cijene tih uređaja.

Dakle uzimam G2 ili S4. Oba su na njuškalu nova za nekih 2600-2800kn.

Sve su priče ispričane o ova 2 telefona, ali eto moram se još jednom na kraju posavjetovati s vama jer ne mijenjam mobitele tako često, niti kupujem ovako skupe. A nakon kupovine planiram imati ovaj uređaj 3-4, pa i 5 godina ako ne bude nekih kvarova.

Igrice ne planiram igrati na mobitelu i za to mi definitivno neće služiti i smatram da mi je bilo koji od ova 2 po jačini i više nego dovoljan, kamere na njima su podjednake po svim recenzijama, pa eto još jednom me zanima što bi mi vi preporučili.

Iskreno Samsung me nekako vuče više, a i prednost je što ima microSD, a LG opet baterija i OIS, iako S4 ima fotografije iste kvalitete i bez OISa. Ekrani su podjednaki jer S4 ima fizičke tipke tako da se dođe na isto.

5 S4
14 G2
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 1:21 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

ja isto ne znam koji bi cijene su podjednake,imao sam s2 s3 i ne bi mi bilo zao uzeti s4 ali nekako me g2 vuce zbog ekrana i baterije  ali mislim da cu uzeti s4 jer znam da sam sa njime siguran dok g2 je ne siguran dosta ima jako puno slucajeva da touch nesto zeza 

ne znam da li je to nesto do softwera, mozda su to popravili updateom i dosta nekih stnih problema oko kojih treba zezanja, tako da cu uzeti s4 jer je puno pouzdaniji jer znam da me nece zezati i da ce sve raditi, inace nikada nisam imao problema ni na jednom galaxyu, i manja je vjerovatnost da cu imati problema sa s4 nego sa g2

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 1:52 (lukan).
15 godina
odjavljen
@zuper

Isprobano na AKG K518, deset ljudi sto ih znam je isprobalo i na Z je zvuk cisci, bass je jaci i opcenito je dojam bolji, isprobao sam oba i mislim da bi trebao bolje znati od tebe
12 godina
neaktivan

Poštovanje, 

evo gledam da uzmem Galaxy S3, trenutno ga imaju u Svijet Medija za 2100kn ili u eKupi za 1900 kn pa me zanima dali ima tko iskustva sa ovim trgovinama?
Također me zanima dali u slucaju kvara moram vracat mob njima ili mogu kod ovlaštenog servisera?

LP 

0 0 hvala 0
18 godina

Planiram uzeti od ovog oglašivača.

G2 kupljen prošli tjedan, račun i garancija od TELE2 kako kaže, otvoren na sve mreže...

http://www.njuskalo.hr/korisnik/p70

Malo sumnjivo mi je što prodaje 4 uređaja nova novcata, no ne vjerujem da je prevara.

Može savijet kakav???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

do 1000kn ima li koji bolji mobutel od iPhona 4.
znaci bitno mi je da ima odlican signal i da juri net-om .
Kamera i tako to mi nije bitno.
Znaci brzina surfanja i signal su mi bitni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

negledam oglase koji nemaju svoju sliku.
Mozes se naci sa njimk pa ceas znati ali nemoj nista na lijepe oci kupovati 

18 godina
Boixus Nois PS kaže...

negledam oglase koji nemaju svoju sliku.
Mozes se naci sa njimk pa ceas znati ali nemoj nista na lijepe oci kupovati 

Ma ni ne mislim. Nalazim se s njim.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

do 1000kn ima li koji bolji mobutel od iPhona 4.
znaci bitno mi je da ima odlican signal i da juri net-om .
Kamera i tako to mi nije bitno.
Znaci brzina surfanja i signal su mi bitni. 

Ako os iPhone onda ga vise uzmi.

Lijepo smo ti rekli vec nekoliko puta sta je za koje pare dobro.

Moto G ti je za 1200 triput bolji izbor

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
18 godina

Echo, gdje se Moto G može sad uzeti uopće?? Zar nije Amazon maknuo dostavu van UK?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

nezelim narucivati mob izvana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam s3 vec godinu i duze...odlican mob...nea greske...samo slaba bat ko i na svakom mobu...mislim slaba...meni je net stalno ukljucen...ono ugl ja kupio dodatnu i jacu bat i to je to....i ne kuzim sta ce ti kit kat kad ga manje od 10% ljudi u svijetu ima?! Btw imas kak kolega kaze custom romove....
15 godina
MARKOZD15 kaže...
@zuper

Isprobano na AKG K518, deset ljudi sto ih znam je isprobalo i na Z je zvuk cisci, bass je jaci i opcenito je dojam bolji, isprobao sam oba i mislim da bi trebao bolje znati od tebe

svaki sluh se razlikuje i nekome će se sviđati, nekome manje. aparati koji mjere kvalitetu ne lažu. xz nisam slušao preko slušalica, ali tata ima s3 i preko njega je zvuk odličan. mnogo osoba na netu jako hvale audio kvalitetu na s3, tako da ti ona teorija da xz ima miljama bolji zvuk pada u vodu. u najmanju ruku su podjednaki

15 godina
odjavljen
zuper kaže...

svaki sluh se razlikuje i nekome će se sviđati, nekome manje. aparati koji mjere kvalitetu ne lažu. xz nisam slušao preko slušalica, ali tata ima s3 i preko njega je zvuk odličan. mnogo osoba na netu jako hvale audio kvalitetu na s3, tako da ti ona teorija da xz ima miljama bolji zvuk pada u vodu. u najmanju ruku su podjednaki

Ako si iz Zadra dođi isprobati oba kod mene, jednostavno je na XZ bolji moras biti gluh da kazes da je na S3 bolji, al doslovno, na kojim god slusalicama slusao

15 godina

Koliko bi se isplatilo uzet S4 Active trenutno?

Di2 & EPS FTW!
15 godina
odjavljen
ivanoile kaže...

Koliko bi se isplatilo uzet S4 Active trenutno?

Zašto ne, mobitel je super, ima odličan Snap600+2GB RAM-a, TFT zaslon, ali ima odlične kutove gledanja, solidna kamera, po meni fin dizajn, što će ti bolje, ovisno o kojoj cijeni pričamo?

15 godina

Mislio sam negdje polovnog pronaci,ali ih nema trenutno na Njuskalu.Mozda eBay,ali ne znam za koliko obicno odu.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
odjavljen
ivanoile kaže...

Mislio sam negdje polovnog pronaci,ali ih nema trenutno na Njuskalu.Mozda eBay,ali ne znam za koliko obicno odu.

Ako ga nađeš polovno za 2400KN dobra je kupnja(možda se i za manje nađe nisam sigur), meni je osobno duplo bolji od obične S četvorke, a sad razmotri i Nexus 5 za naručivanje izvana..

14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Echo, gdje se Moto G može sad uzeti uopće?? Zar nije Amazon maknuo dostavu van UK?

Moze s mobycitya. Meni bas danas dosla, sve 5...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
protjeran

zasto nitko nije spomenu za uredaj do 1000kn Lumia 520.

Cini se kao solidan mobitel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko trosite interneta na mobu mjesecno ako svaki dan pogledate 2-3 videa na youtube-u, dosta na fb-u i messengeru, malo surfanje i malo neke multiplayer igre, kao npr QUIZ UP ? 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice