Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.984.562
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Poštovanje, 

evo zanima me kupnja mobitela u EU, konkretnije dali ima nekih online stranica gdje mogu kupit mobite, pa da možda prođem jeftinije neko da kupujem kod nas u HR?

Dali ima možda tko iskustva s tim?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Cuo sam dosta dobrih stvari o Mobileshop.eu, cijenu su im dosta dobre, ali garancija ne vrijedi kod nas vec u slucaju kvara saljes njima.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Deawood kaže...

Po cemu su katastrofa? Jesi kupovao kod njih pa imas lose iskustvo? 

Jesam i izašlo me 50kn jeftinije nego u ADMu, a čekao sam 3 tjedna,  mogao sam tako i sa Ebaya naručiti. 

15 godina
odjavljen

Pogledajte samo temu za iskustva u Extreme Digital trgovini, doslovno je tamo postala lutrija kupovati

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Htc wildfire s je loš to je moj prosli mobitel.Sada imam galaxy note 3 prezadovoljan sam sa njim.Galaxy note 3 je najbolji i ako to vec spada u phablete na tebi je da odlucis.

kerimi
14 godina
odjavljen
kenomax kaže...

Htc wildfire s je loš to je moj prosli mobitel.Sada imam galaxy note 3 prezadovoljan sam sa njim.Galaxy note 3 je najbolji i ako to vec spada u phablete na tebi je da odlucis.

pozdrav imam stari note prvu generaciju i sad mislim kupovati note3,gdje bi mi preporucio da uzmem?odnosno gdje ima dosta pogodnosti za poslovne korisnike i gdje si ga ti uzeo?koja je otprilike cijena?

14 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
kenomax kaže...

pozdrav imam stari note prvu generaciju i sad mislim kupovati note3,gdje bi mi preporucio da uzmem?odnosno gdje ima dosta pogodnosti za poslovne korisnike i gdje si ga ti uzeo?koja je otprilike cijena?

note3 je super uredjaj i biti ćeš prezadovoljan s njim pogotovo sto si imao do sad jedinicu.  A gdje kupiti sve ovisi na kojoj si mrezi. Ako si na preplati ili mislis na preplatu onda su ti cijene sve tu negdje kod svih operatera. A ako nemislis na preplatu onda klasika na njusku s gotovinom uvijek mozes još spustit parsto kuna na tako veliku cifru ;-) ali gledaj da taj sto prodaje nije preprodavac i ja osobno uvijek kupujem s garancijom od operatera tj na produzivanje preplate jel mi je ta sigurnija nego one garancije na divlje iz europatradea i nekih lokalnih ducana

12 godina
neaktivan

Poštovanje, 

mene zanima vaše mišljenje što se tiče ovog mobitela

http://www.links.hr/?naziv=smartphone-samsung-galaxy-sii-plus-i9105p-4-3-multitouch-dual-core-1-2-ghz-1gb-ram-8gb-flash-microsd-2x-kamera-bt-wi-fi-android-4-1-plavo-sivi&option=artikl&id_artikl=041.100.036

zanima me omjer cjene i kvalitete, dali se isplati uzet.

Te kolika je razlika s obzirom na Galaxy S3, tj dali se isplati davati više love za S3?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nikola100 kaže...

Poštovanje, 

http://www.links.hr/?naziv=smartphone-samsung-galaxy-sii-plus-i9105p-4-3-multitouch-dual-core-1-2-ghz-1gb-ram-8gb-flash-microsd-2x-kamera-bt-wi-fi-android-4-1-plavo-sivi&option=artikl&id_artikl=041.100.036

Te kolika je razlika s obzirom na Galaxy S3, tj dali se isplati davati više love za S3?

Ne!

Jeli polovno dolazi u obzir? 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
12 godina
neaktivan

Pa dolazi polovno u obzir, ali bi radije uzeo novo.

Ovim ne ste mislili da se ne isplati uzimat S2 plus?

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Nikola100 kaže...

Pa dolazi polovno u obzir, ali bi radije uzeo novo.

Ovim ne ste mislili da se ne isplati uzimat S2 plus?

Ne isplati se definitivno!

Dolazi li u obzir naručivanje izvana? Bolja opcija ti je Motorola Moto G, koja je puno bolja od S2 Plus a jeftinija je (1300KN) 

13 godina
neaktivan
Nikola100 kaže...

Poštovanje, 

Ja sam ga imao i meni je mob bio dobar,neznam zasto ga mnogi kude...ekran je dobar,kamera je dobra,uopce ne steka kao sto neki tvrde....
15 godina
odjavljen

To je dobar mobitel, ali se za tu love ne isplati, razumiješ li sada?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dolazi u obzir naručivanje izvana, ako nađem gdje mogu kupit, iskreno neznam stranice. :)

Aha, pogledat cu za taj mobitel onda, ali iskreno volio bi uzet samsung, ako kazete da se ovaj S2 ne isplati cekat pa uzet S3 kad budem mogao.

15 godina
odjavljen

Ako već oćeš Samsung, imaš polovnih S3 za 1600/1800KN sa garancijom ili pak Samsung Ativ S novi za cca 1700KN

A polovno imaš Samsung Note 2 za 2200KN pa i jeftinije se nađe, koji je već klasu iznat njih

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako bas zelis samsung upecaj na njuskalu za 1000kn obican s2 ,ne s2 plus...ili uzmi u ducanu novu sony xperiu m...kazu da je dobra

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ovdje možeš naručiti Moto G.

I ovdje imaš temu za taj mob. Po mom mišljenju best buy na daleko.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sta ovaj Moto G je u rangu sa S3? Dali se ga može kod nas kupiti?
15 godina
odjavljen
Nikola100 kaže...

klik

Jedino u kameri kaska

S3 možeš uzeti za 1600KN polovno ako ti se posreći.. i dalje super kupovina

14 godina
neaktivan
Nikola100 kaže...

Ima ga jedino na njuškalu, naručen izvana naravno.

Nešto na pola puta između S2 i S3 što se perfomansi tiče, ali sa manjim zaslonom, dosta lošijom kamerom i bez mogućnosti proširenja memorije i baterije.

Plus je naravno što je dosta jeftiniji i za 1300 kn (8 GB novi na amazonu) nema bolje kupnje praktički.

16GB model je oko 200 kn skuplji i ukoliko ti memorija imalo znači, njega bi ti preporučio jer si osuđen svakako na internu memoriju.

Ako ti ovih par stvari ne igra ulogu, s Moto G neš pogrješit.

P.S. Već je na kitkatu ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
neaktivan

i ono najbitnije kupnja moto g je kao kupovina mačka u vreći.... jer nema garancije

0 3 hvala 0
14 godina
Ima garanciju, samo se treba slat u uk. A osim toga ne vidim da Moto G ima problema s defektnim uredajima.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
15 godina
odjavljen
Ma kakav macak u vreci, nije Moto G kinez nekakav, odlican je buy i garancija vrijedi samo treba slati
11 godina
neaktivan

ja zivim u bosni ako zivis u sarajevu mozes ga kupiti u mobilshopu na ciglanama ja sam ga platio 920KM.

bolje pricekaj da mu spadne cijena i onda ga kupi tamo gdje zivis.{#}{#}{#}

kerimi
11 godina
neaktivan

isplati se s3 ima bolji procesor kameru vise mogucnosti bolji android.

imam i s3 i note 3.

sa s3 sam prezadovoljan.inace s3 mi je kupio rodjak iz amerike.

na tebi je da odlucis.

{#}

kerimi
14 godina

Ma kakav bolji procesor, u najgorem slucaju su podjednaki a po benchmarcima je Moto G cak i jaci. Vise mogucnosti? Ne znam sto mislis pod vise mogucnosti, ako mislis na s voice i slicni ja bi to prije nazvao vise bloatwarea, jedina mogucnost vise koju ima je sd kartica i vadljiva baterija. Bolji andorid? Vecu glupost vec dugo nisam procitao, Touchwiz je sporiji, meni osobno ruzniji i ima puno goru podrsku od Moto G-a koji je vec odavno na kitkatu te je jos cisti android koji je brzi i meni osobno ljepsi. Za kameru se slazem da je bolja na s3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 22:20 (gamer34).
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ma kakav bolji procesor, u najgorem slucaju su podjednaki a po benchmarcima je Moto G cak i jaci. Vise mogucnosti? Ne znam sto mislis pod vise mogucnosti, ako mislis na s voice i slicni ja bi to prije nazvao vise bloatwarea, jedina mogucnost vise koju ima je sd kartica i vadljiva baterija. Bolji andorid? Vecu glupost vec dugo nisam procitao, Touchwiz je sporiji, meni osobno ruzniji i ima puno goru podrsku od Moto G-a koji je vec odavno na kitkatu te je jos cisti android koji je brzi i meni osobno ljepsi. Za kameru se slazem da je bolja na s3.

4x Cortex A7 (Moto G) na istom taktu je uvijek slabije od 4x Cortex A9 (S3). S obzirom da S3 ima čak viši takt, možeš reći da ima bolji procesor što se čiste snage tiče svakako.

Da li se razlika osjeti i gdje, to je druga stvar. Energetska učinkovitost je na strani A7 naravno, noviji procesor, modificirana arhitektura...

Više mogućnosti možeš reći npr. proširiti memoriju memorijskim karticama, ili zamjenit bateriju recimo.. To su po meni mogućnosti.

A i baza na xda je neizmjerno veća za S3 i to će ostati tako.

To što je Moto G best buy za svoje novce, neosporava činjenicu da je S3 jednostavno bolji uređaj. To ne čini Moto G lošim ili bezvrjednim. Da li se nekome S3 isplati nadoplate, sam će sebi procjeniti.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 0:08 (EchoOne).
11 godina
neaktivan

Pozdrav, ne znam koji mob odabrati jer se ne razumijem baš najbolje u to. :D

Do sad sam imala Samsung S5230 i bila jako zadovoljna njime, no nazire mu se kraj pa bi trebala nabavit novi. Ne tražim neš puno od moba, najbitnije mi je slušanje glazbe i standard zvanje, poruke i fejs, tu i tamo koja slika, ništa ekstra, pa mi se ni ne troši puno love.

E sad, zapeli su mi za oko Samsung Galaxy Young za nekih 750 kn i Alcatel One Touch S'Pop za 600 kn i ja ne vidim koja je tu razlika. :D

Koji bi bio kvalitetniji, isplativiji?

Hvala. :)

http://www.phonearena.com/phones/compare/Alcatel-One-Touch-SPop,Samsung-Galaxy-Young/phones/7635,7705

0 0 hvala 0
17 godina
discomfort kaže...

Pozdrav, ne znam koji mob odabrati jer se ne razumijem baš najbolje u to. :D

Do sad sam imala Samsung S5230 i bila jako zadovoljna njime, no nazire mu se kraj pa bi trebala nabavit novi. Ne tražim neš puno od moba, najbitnije mi je slušanje glazbe i standard zvanje, poruke i fejs, tu i tamo koja slika, ništa ekstra, pa mi se ni ne troši puno love.

E sad, zapeli su mi za oko Samsung Galaxy Young za nekih 750 kn i Alcatel One Touch S'Pop za 600 kn i ja ne vidim koja je tu razlika. :D

Koji bi bio kvalitetniji, isplativiji?

Hvala. :)

http://www.phonearena.com/phones/compare/Alcatel-One-Touch-SPop,Samsung-Galaxy-Young/phones/7635,7705

iskreno neznam kakav je ovaj Alcatel OT-4033 Pop C3, ali po dimenziji ekrana i specifikacijama mi se čini bolji od ova 2.

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
gamer34 kaže...

4x Cortex A7 (Moto G) na istom taktu je uvijek slabije od 4x Cortex A9 (S3). S obzirom da S3 ima čak viši takt, možeš reći da ima bolji procesor što se čiste snage tiče svakako.

Da li se razlika osjeti i gdje, to je druga stvar. Energetska učinkovitost je na strani A7 naravno, noviji procesor, modificirana arhitektura...

Više mogućnosti možeš reći npr. proširiti memoriju memorijskim karticama, ili zamjenit bateriju recimo.. To su po meni mogućnosti.

A i baza na xda je neizmjerno veća za S3 i to će ostati tako.

To što je Moto G best buy za svoje novce, neosporava činjenicu da je S3 jednostavno bolji uređaj. To ne čini Moto G lošim ili bezvrjednim. Da li se nekome S3 isplati nadoplate, sam će sebi procjeniti.

totalno.... s3 je bolji uredjaj, i uvijek bi ga prije uzeo nego moto G

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice