Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.985.828
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

ima...motorola moto g

16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Trebam preporuku za neki mobitel do 1300 kn(to je max),isključivo dobavljiv u RH dučanu,nikakvi oglasnici i slično.Kinez il poznati brend,svejedno...znači nešto s najboljim omjerom uloženo dobiveno za ovaj cijenovni rang.

Ono što je meni zapalo za oko je sljedeče lenovo A820,zopo zp700,samsung galaxy duos 2.

Slušam vaše preporuke,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne planiram narucivat izvan RH. Tako da motorola otpada

14 godina
danexxx kaže...

Trebam preporuku za neki mobitel do 1300 kn(to je max),isključivo dobavljiv u RH dučanu,nikakvi oglasnici i slično.Kinez il poznati brend,svejedno...znači nešto s najboljim omjerom uloženo dobiveno za ovaj cijenovni rang.

Ono što je meni zapalo za oko je sljedeče lenovo A820,zopo zp700,samsung galaxy duos 2.

Slušam vaše preporuke,hvala

Lumia 520, bolja od svih tih kineza.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
16 godina

@gamer

može i objašnjenje ukratko

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lumia ce biti puno brza, fludinija i pouzdanija od tih low end uredaja koji stalnu stekaju, ruse se i to je dosta iritantno. Mada ovaj Lenovo po specifikacijama ne zvuci lose i mogao bi biti solidan, ali ga nisam isprobao.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
13 godina

Onda taj quadro nije dobar mobitel?

htio bih android i veći ekran a da je cijena prihvatljiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav. Naletio sam na jedan phablet koji mi odlicno izgleda...radi se o Lenovu K900 sa Intel Atom procesorom. Jel itko imao prilike to koristiti? WP8 me muci sto ne mogu razmjenjivati datoteke preko bluetootha, a pogotovo zato sto ne mogu poslati emailom jedan file word. Ugl, ima li itko ovdje kakvih informacija o tome? Hvala.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Pozdrav. Naletio sam na jedan phablet koji mi odlicno izgleda...radi se o Lenovu K900 sa Intel Atom procesorom. Jel itko imao prilike to koristiti? WP8 me muci sto ne mogu razmjenjivati datoteke preko bluetootha, a pogotovo zato sto ne mogu poslati emailom jedan file word. Ugl, ima li itko ovdje kakvih informacija o tome? Hvala.

na wp8 mozes slati datoteke bluetoothom, a ovi phablet je inace android

14 godina
hrčak kaže...

Onda taj quadro nije dobar mobitel?

htio bih android i veći ekran a da je cijena prihvatljiva

Nebi rekao da nije dobar, al ida ima i boljih. Ali u svkom slucaju ako zelis android nema puno razmisljanja izmedu tog i Lumie.

13 godina
neaktivan

Trebam preporuku za mob do 300kn (neki android), za surfanje, facebook, viber i sl. Stavio bi neki custom rom na njega.

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
MatijaZG kaže...

Načuo sam da je to dobar mobitel, ali samo načuo, morat ćeš se malo bolje raspitati i surfati ako planiraš kupiti taj mobitel

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
odjavljen
VILLA18900 kaže...
gamer34 kaže...
Lumia ce biti puno brza, fludinija i pouzdanija od tih low end uredaja koji stalnu stekaju, ruse se i to je dosta iritantno. Mada ovaj Lenovo po specifikacijama ne zvuci lose i mogao bi biti solidan, ali ga nisam isprobao.

Nemojte njega slusati gamer34 on je provokator i laze kao sto je meni

Lumia (ako govorimo o 520) je jako jako fluidan mobitel i sam ga imam kao backup phone. Za 900kn što sa dao za njegu u Austriji ne postoji bolji deal.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:44 (Deawood).

0 0 hvala 0
12 godina
apoteka kaže...
MatijaZG kaže...

na wp8 mozes slati datoteke bluetoothom, a ovi phablet je inace android

Ma sve znam...mogu slati slike bluetoothom? To bi mi bilo super da bilo gdje prebacim na laptop ukoliko zelim bolje vidjeti fotografiju. Trazio sam po opcijama ali nisam nasao. Jel moram koristiti neku apliakciju? I naravno da znam da je Lenovo Android, ali sa intelovim procesorom vjerujem da vjerojatno odlicno vrti sustav. Ne bih prodavao Nokiu naravno.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
16 godina

Molim pomoć, moram se danas odlučit!

Unaprijed se zahvaljujem.

0 HTC Desire 500
1 LG Optimus F6 LTE
0 Samsung Galaxy Core Plus
2 Samsung Galaxy S3 Mini
12 Huawei P6 (edge)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:35 (nani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani kaže...

Molim pomoć, moram se danas odlučit!

Unaprijed se zahvaljujem.

Ako je to Huawei Ascend P6, njega bez razmisljanja.

Vise RAMa, bolji zaslon... ma samo ga pikni

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 17:35 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Zahvali joj se {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina

Dali da to uzmem ili samsung galaxy koji je oko 800 kn jeftiniji

baterija je izdržljiva?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 18:29 (hrčak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
hrčak kaže...

baterija je izdržljiva?

Uzmi iPad Mini.

Da, izdurati će kroz dan.

13 godina

A taj od 7'' ili veći

samsung ne valja

oprostite što sam naporan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Veći iPad je opet više love, tako si to gledaj.

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Po vasem mišljenju Sgs3 ili SXZ ? Raspolazem s 2000 - 2500 novčanica .

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 18:42 (Alien 22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Hvala.

Sony Xperia Z, svakako.

15 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Hvala.

GS3 se nemože niti mjeriti sa XZ, kupi si Z pošto je best buy u tom rangu

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
14 godina
odjavljen

Po vašem mišljenju oče li podrška sa Xda potrajati barem godinu dana s obzirom na broj prodanih uredjaja ? Bez obzira na službenu podršku draža mi je njihova : ) .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Po vašem mišljenju oče li podrška sa Xda potrajati barem godinu dana s obzirom na broj prodanih uredjaja ? Bez obzira na službenu podršku draža mi je njihova : ) .

Tu se Xperia Z ne može mjeriti sa S3.

Što se Sonya tiče, izuzev DoomLorda, većina developera ga zaobilazi u širokom luku.

Xperia Z1 se još uvijek ne može rootat ukoliko imaš zaključan bootloader, a tako ti je i sa Xperiom Z ukoliko se bootloader ne može otključat (bol u guzici da oprostiš).

Postoje neki načini, ali to su sve neki polu-root rješenja...

Izuzev ovoga što sam ti rekao, ukoliko uređaju možeš otključat bootloader, podrška na xda bi trebala biti tu još koju godinu ili dvije vjerujem ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 19:05 (EchoOne).
11 godina
neaktivan

Koji telefon uzeti, u dilemi sam između ova dva Huawei p2 ili Huawei P6 ili čak neki treći / budžet za telefon cca. 250 eura /

Unaprijed zahvaljujem 

0 0 hvala 0
14 godina
hrčak kaže...

baterija je izdržljiva?

Ja bi od tableta uvijek isao na iPad ako mozes, pogotovo u odnosu na jeftinije andoride (izuzev nexusa). I baterija mu je odlicna, normalnim koristenjem dura 2 poneakd 3 dana.

14 godina
neaktivan

Samsung Galaxy S3, LG Optimus G ili HTC One x?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice