...
Šta lupate čovjeku TD bezveze, pa fino je objasnio da je 4X dosta jači, sa više memorije, boljim ekranom itd itd... Kakve djece ima vamo, ne mogu vjerovat. Otkad su uveli da se ne vidi tko lupa TD, 80% bez razloga ima ih po par stisnuto.
...
Šta lupate čovjeku TD bezveze, pa fino je objasnio da je 4X dosta jači, sa više memorije, boljim ekranom itd itd... Kakve djece ima vamo, ne mogu vjerovat. Otkad su uveli da se ne vidi tko lupa TD, 80% bez razloga ima ih po par stisnuto.
Može mi netko preporucit mobitel do 1000kn?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Sad si me s ovim baš šokirao.Znam da mob nije neki plus s obzirom na staru dvojku ali po benchmark testovima stoji bolje od dvojke a i po recenzijama je vrlo dobro ocijenjen.
Da ga ima kod nas mislim da bih ga odmah uzeo.Preko amazona ga mogu nabavit za 1770 kn sa dostavom.No nitko nezna reć konkretno dal amazon daje kakvu garanciju koja prolazi i kod nas.
Ako skupim dovoljno info uzeo bih S2 plus a ako ne onda Xperia L iz lokalnih trgovina mi ne gine.Iako vidim da se može i vrhunski rabljeni mob tipa LG 4x dobiti po sličnoj cijeni!
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Ma Samsung-ovi ROM-ovi su s*anje, AOSP na njega i preporod.
Inače Touchwizz na Shamesungu je smeće
pozzz.... evo me opet.... nisam jos uzea mob... jos imam nokiu xpress music :D
moran uzet u vipa mob.... ugl nesto do max 1500 Kn ... sta preporucate.... gleda sam lumiu 520, ZTE Blade G ili nesto treće.....
pozzz.... evo me opet.... nisam jos uzea mob... jos imam nokiu xpress music :D
moran uzet u vipa mob.... ugl nesto do max 1500 Kn ... sta preporucate.... gleda sam lumiu 520, ZTE Blade G ili nesto treće.....
Ak baš moraš u Vipu onda Lumia, jedini uređaj koji se isplati uzeti kod operatera. Naravno uzmi ga bez ugovorne obveze.
Možete mi preporucit 3 mobitela do 1500kn :) :D ali da medu njima nije Nokia Lumia 520 ;)
Možete mi preporucit 3 mobitela do 1500kn :) :D ali da medu njima nije Nokia Lumia 520 ;)
Moto G, Lumia 820
Može pomoć našo sam ZOPO C3 po 2000 kn sa HR računom i jamstvom. Izgleda dobro po karakteristikam. Ima tko kavkva iskustva sa tim brandom ?
Moto g. Izade te oko 1300kn s britanskog amazona.
Nema šta ljudi, danas više manje do 1300 kn se ispate 2-3 modela. Lumia 520 ili Huawei Y300 do nekih 1000 kn i za par sto kuna više Moto G, definitivno best buy u rangu do 1300 kn.
Mogo G ima Snapdragon 400 koji dolazi s quad core A7 jezgrama na 1.2 GHz koje su tek nešto lošije od onih u galaxyu S3, plus Adreno 305 koji je u rangu grafike na S3!
720p ekran sa IPS matricom, već je na kitkatu... ma šta imam dalje pričati. smješno niska cijena!
Ovo sve dalje što gledate polovne i slično, možete zaboravit pored ovoga. Bar ja nebi piknuo neki S2, Sensation... za 1300 pored Moto G.
Baš i ja gledam za slične pare ~1000 kn. Tu je Lumia 520 i ta Moto G.
Nego, da vas pitam, pošto nisam baš pratio, kakva je ta Moto G po pitanju kvalitete, je li kamera stvarno toliko loša [htio bi neki mobitel sa malo boljom kamerom, nije presudno, al eto] i može link gdje se može nabaviti? Pretpostavljam da se mora naručivati sa nekog stranog WebShopa?
Baš i ja gledam za slične pare ~1000 kn. Tu je Lumia 520 i ta Moto G.
Nego, da vas pitam, pošto nisam baš pratio, kakva je ta Moto G po pitanju kvalitete, je li kamera stvarno toliko loša [htio bi neki mobitel sa malo boljom kamerom, nije presudno, al eto] i može link gdje se može nabaviti? Pretpostavljam da se mora naručivati sa nekog stranog WebShopa?
Gledajući reviewe, nije ona tako loša, samo za te novce ne možeš očekivati nešto pretjerano dobro.. Ako je S4 amo reć 9/10 sa kamerom danas, onda je ovaj u najboljem slučaju 5/10..
Kakva je u usporedbi sa Lumi-om 520?
Još jedno pitanje, što je sa onim kineskim čudima? Frend mi je nešto zapeo za njih, a ja nisam baš za kupovinu kineza..
Još jedno pitanje, što je sa onim kineskim čudima? Frend mi je nešto zapeo za njih, a ja nisam baš za kupovinu kineza..
A tu su negdje, neki će reć da je Lumia bolja, ali ja bi dao blagu prednost Motoroli zbog bljeskalice..
Imaju fotoaparat da se nadje, ali nemoj ocekivati nista senzacionalno...Nokia ima na svojoj strani iskustvo sa Pureview pa software izvuce vise iz senzora, Moto G kao sto je kolega napomenuo ima bljeskalicu...Ako ti tih 300kn nije problem, ja bi isao na Moto G. Posjedujem Lumiu 925 i WP8 mi je super, ali Moto G je definitivno bestbuy i vjerojatno cu si ga nabaviti da ga imam u slucaju mi se nesto dogodi Lumiji.
Zahvaljujem..
Odakle se naruči to čudo, sa Amazon-a? Nema problema sa dostavom i mobitel prihvaća ove naše operatere? Sad 8 ili 16gb ako se odlučim. U stisci sam malo sa parama, a i nije mi potrebno toliko prostora, ali opet, za nešto malo više para se dobije duplo više memorije..
Mene najviše brine kvaliteta.. Nisam jedan od onih što mijenja mobitel svako malo, tako da bi trebao trajati bar 2 godine, osim ako ne uleti nešto drugo..
Zahvaljujem..
Odakle se naruči to čudo, sa Amazon-a? Nema problema sa dostavom i mobitel prihvaća ove naše operatere? Sad 8 ili 16gb ako se odlučim. U stisci sam malo sa parama, a i nije mi potrebno toliko prostora, ali opet, za nešto malo više para se dobije duplo više memorije..
Mene najviše brine kvaliteta.. Nisam jedan od onih što mijenja mobitel svako malo, tako da bi trebao trajati bar 2 godine, osim ako ne uleti nešto drugo..
S obzirom da ćeš ga imat 2 godine, a nema micro sd, onda definitivno 16 GB. Čak je i 16 nekako na knap, a kamoli 8 ;)
Ništa ne ostavljam nezavrš
Moto G je super mob, ali što se para tiče škrt sam do boli od kada sam krenuo raditi.
Kada su rodielji radili, a ja se zajebavao onda bih ovo išao kupovati u tren oka. Sada se premišljam nakon sedam dana razmišljanja.
Zanima me neki mob kao sto je s4 mini, ali da je jeftiniji.
Znaci neki maksimalno 4.3'', minimalno 1.5gb, minimalno dual core. Ako tako sta postoji na ovim prostorima?
Znaci neki maksimalno 4.3'', minimalno 1.5gb, minimalno dual core. Ako tako sta postoji na ovim prostorima?
Moto G je mrvicu samo veći, 4.5", ali je bestbuy za svoje novce.. Možda da ga malo pogledaš?
Mislim, nije da nema kineza, ali ovo mi se čini dosta bolje od bilo kojeg kineza, pa makar imo on malo više rama.. Moto G je na KitKatu već tako da je giga rama bolja tu neg giga ipo na JB..
moze preporuka smartphonea do 2500 kuna,da ima dobru kameru,ono ne trazim sad savrsenstvo ali da moze fotkat list a4 formata i tekst bez mutne slike,na takve sam probleme naiso kod htc-a desire.Nikako nisam mogao kameru namjestiti
Moto G je mrvicu samo veći, 4.5", ali je bestbuy za svoje novce.. Možda da ga malo pogledaš?
Mislim, nije da nema kineza, ali ovo mi se čini dosta bolje od bilo kojeg kineza, pa makar imo on malo više rama.. Moto G je na KitKatu već tako da je giga rama bolja tu neg giga ipo na JB..
Joj nez, skeptican sam. Imam i ja sad S2 na JB, ali mi fali rama. Ne vjerujem bas da je moguca tolika razlika KK i JB sto se RAMa tice.
moze preporuka smartphonea do 2500 kuna,da ima dobru kameru,ono ne trazim sad savrsenstvo ali da moze fotkat list a4 formata i tekst bez mutne slike,na takve sam probleme naiso kod htc-a desire.Nikako nisam mogao kameru namjestiti
Rabljeni S4 se nađe za te novce, fantastičnu kameru ima po mom iskustvu. Ili bi ti nešto novo?
A da, shvaćam te.. Ne znam u tom slučaju što preporučiti jer nisam koristio ništa tako malo da bi dao preporuku, svi su neki veći :/
Rabljeni S4 se nađe za te novce, fantastičnu kameru ima po mom iskustvu. Ili bi ti nešto novo?
moze i rabljeno,svejedno mi je,samo da dobro odradi posao