E ljudi, kontam uzeti novi fon neki, prvenstveno, sto veci ekran, solidna konfa i donekle sam se odlucio za Prestigio 5300, jeste rezolucija nesto slabija ali je podnosljivo za tu cijenu.. Ima li neko neka iskustva ili neku substituciju u tom cijenovnom rangu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da se javim u vezi onog Htc-a One, ipak mi se posrećilo tako da me mob na kraju izašo 3299 kn (tarifa 444 bez limita) i dolazi do kraja tjedna
Btw hvala svima još jednom na savjetima i sry ako sam bio naporan
bitno da si zadovoljan.. ali ja mislim i dalje da si mogao jefitnije proć
Teško da može jeftinije od toga. Dobra je cijena stvarno, oko 500kn jeftinije nego na njuškalu... Iako uređaj bi u toj tarifi trebao biti 1000kn ili čak manje, no ajde ne plaća on tarifu...
E ljudi, kontam uzeti novi fon neki, prvenstveno, sto veci ekran, solidna konfa i donekle sam se odlucio za Prestigio 5300, jeste rezolucija nesto slabija ali je podnosljivo za tu cijenu.. Ima li neko neka iskustva ili neku substituciju u tom cijenovnom rangu?
Nexus 4 ti ide sad po dosta dobroj cijeni: http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/lg/nexus+4+e960+white_2301/
Ovo je bijeli, imaš i crni.
Što se tiče tog prestigia to je užasno loša rezolucija za tu veličinu ekrana. Ja to nebi uzeo... Uzmi radije onda 5044 ako baš hoćeš prestigia nekog ili Mayu M1V2 s nešto manjim ekranom.
Jedino kod Maye pazi jer dosta mobitela ima tvorničke greške pa treba pripazit pri kupnji (pogledaj temu o tom mobu)
može preporuka nekog moba za oko 1000 kn, može ducan ili rabljeno ali da je kao novo ili nov zapakiran..Glavno da mob nije prevelik znaci oko 4" i da mu radi dobro gps. Os po mogucnosti android (jedino ako bas za te novce nema nista dobro, onda je vjerojatno bestbuy nokia lumia 520,zar ne?)
ako ces gps koristit, nema do nokie
a za androide oko 1000kn, izbor je velik, a pitanje je postavljeno 100 puta
može preporuka nekog moba za oko 1000 kn, može ducan ili rabljeno ali da je kao novo ili nov zapakiran..Glavno da mob nije prevelik znaci oko 4" i da mu radi dobro gps. Os po mogucnosti android (jedino ako bas za te novce nema nista dobro, onda je vjerojatno bestbuy nokia lumia 520,zar ne?)
Huawei Y300
Huawei Y300
Definitivno best buy android Huawei Ascend y300 a windows ovu Lumiu 520 što si naveo sad sve ovisi koji os ti odgovara
.. ja bi uzeo lumiu .. dosta više ovog androida hahahah svaki drugi ima android
Evo da se javim u vezi onog Htc-a One, ipak mi se posrećilo tako da me mob na kraju izašo 3299 kn (tarifa 444 bez limita) i dolazi do kraja tjedna
Btw hvala svima još jednom na savjetima i sry ako sam bio naporan
Fakat ne razumijem kako ti se to isplatilo uzet? Znaci mob si platio 3300kn, za toliko si ga mogao uzet i na njuski novog zapakiranog, i jos placas 444 mjesecno sljedecih 12 mj ili 24mj. Znaci to te ispadne 3299+444x24=13955kn minimalno racunajuci samo naknadu tarife koje je uvijek vec zbog uspostave poziva. A mogao si jednostavno uzet na njuskalu i uzet na bonove non stop+ i placat 70kn mjesecno i imat ono sto je po meni vise nego dosta normalnom korisniku (beskonacno prema vipu, 100 prema drugima, beskonacno smsa i 2gb interneta), i jos nisi vezan ugovorom. Eto to je samo moje stajaliste zasto se ne isplati uzimat te lihvarske tarife i mobitele kod operatera.
Fakat ne razumijem kako ti se to isplatilo uzet? Znaci mob si platio 3300kn, za toliko si ga mogao uzet i na njuski novog zapakiranog, i jos placas 444 mjesecno sljedecih 12 mj ili 24mj. Znaci to te ispadne 3299+444x24=13955kn minimalno racunajuci samo naknadu tarife koje je uvijek vec zbog uspostave poziva. A mogao si jednostavno uzet na njuskalu i uzet na bonove non stop+ i placat 70kn mjesecno i imat ono sto je po meni vise nego dosta normalnom korisniku (beskonacno prema vipu, 100 prema drugima, beskonacno smsa i 2gb interneta), i jos nisi vezan ugovorom. Eto to je samo moje stajaliste zasto se ne isplati uzimat te lihvarske tarife i mobitele kod operatera.
pa lijepo je čovjek napisal da mu je stric produžil ugovor prek firme i da on ne treba mobitel,pa je zato uzel u vipu,a ne prek njuške.
pa lijepo je čovjek napisal da mu je stric produžil ugovor prek firme i da on ne treba mobitel,pa je zato uzel u vipu,a ne prek njuške.
E to nisam vidio. Al u svakom slucaju ne isplati se uzimat skuplje mobitele u tarifama kod operatera.
Došao uski budžet do 1000 kuna za kvalitetan mobitel. U igri su prestigio 3540, gigabyte rio r1 i huawei y300, dobio sam ponudu za Gigabyte Aku a1. Za sad mi najviše ljudi preporučuje huawei. Hoće li mu biti problem 512 MB rama?
Hvala, Alen :)
Kupio Lumiu 920.
Za te novce definitivno best-buy. (2300kn nov zapakiran s garancijom na njuški)
Prezadovoljan i preporuka! Sad je jedino problem što mi je Fatboy preskup...
Lg l7 ( http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php )
Tele2fon V3 ( http://ivan-galgoci.from.hr/tele2-predstavio-tele2fon-v3/ )
Lg l4 II ( http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l4_ii_e440-5487.php )
Šta je bolji izbor??
Kupio Lumiu 920.
Za te novce definitivno best-buy. (2300kn nov zapakiran s garancijom na njuški)
Prezadovoljan i preporuka! Sad je jedino problem što mi je Fatboy preskup...
Bravo .. odličan uređaj ..a meni sutra dolazi nova lumia 925 ( 2900kn sa garancijom )

Da kupljena je vani u Njemackoj .. ima EU garanciju 2 god .. a uzeo sam je od jedne ženske koja ga je jučer dobila ,a njoj ne treba jer ima Iphone ..
Lg l7 ( http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php )
Tele2fon V3 ( http://ivan-galgoci.from.hr/tele2-predstavio-tele2fon-v3/ )
Lg l4 II ( http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l4_ii_e440-5487.php )
Šta je bolji izbor??
Uzmi Tele2fon V3.
to sam i ja mislio ,ali nekako nije sigurna marka ka lg,nema nikakvih ažuriranja za njega za razliku od lg,aopet ima bolji procesor vise rama itd....
to sam i ja mislio ,ali nekako nije sigurna marka ka lg,nema nikakvih ažuriranja za njega za razliku od lg,aopet ima bolji procesor vise rama itd....
A jesu ti to jedini izbori ili imaš neki budžet? Jer biramo onaj koji je najmanje loš nažalost...
Očigledno je da je tele2fon za koplje ispred obojice, ali opet.. Rođak ima v2 i podrška je očajna za njega. Ne znam kakva je situacija sa v3..
Nemoj me krivo shvatit, ako kupuješ mob i ne zanima te bilo kakvo modanje, custom romovi, root ili slično, bit ćeš zadovoljan s njime (v3) jer oke je to mob po specifikacijama. A sudeći kako v2 radi pristojno, trebao bi i ovaj.. U protivnom, nećeš baš biti presretan..
Što kažete na Gigabyte gsmart roma r2 ?
Dual core 1.3 ght
1 gb RAM
Mali 400
Android 4.2
Sve to za 1100 kn :D
Dual core 1.3 ght
1 gb RAM
Mali 400
Android 4.2
Hmm ..ja bi uzeo Huawei y300 .. on ima 512mb rama ako se ne varam android 4.2.2 i dual core od 1ghz mislim sve je to tu negdje možda biš mogao huawei dobit i za kojih 200kn jeftinije ..
Dual core 1.3 ght
1 gb RAM
Mali 400
Android 4.2
Hmm ..ja bi uzeo Huawei y300 .. on ima 512mb rama ako se ne varam android 4.2.2 i dual core od 1ghz mislim sve je to tu negdje možda biš mogao huawei dobit i za kojih 200kn jeftinije ..
Huawei ima 4.1 android , a za 900 samo rabljeni jer je 1100 kn u trgovini :/
Dual core 1.3 ght
1 gb RAM
Mali 400
Android 4.2
Pa za 300kn više dobiš quad core ;)
Dual core 1.3 ght
1 gb RAM
Mali 400
Android 4.2
Pa za 300kn više dobiš quad core ;)
Ovaj ima IPS ekran 4 inch , a aku a1 ima TFT 4,5 inch sad ako neko voli veci ekran njemu se to isplati,ali ja vise volim IPS ekran nego da je veći :)
Ja uzeo za 700 kn neotpakiranog, nađe ih se za 800 svako malo.
Ja našo jednog za 750 kn , ali htjeo je samo slat i nije htio da ga doden prvo pogledat xD
Vjerovatno neki muljator :)
A ovaj roma r2 mi se jako svida samo sto ima bateriju 1400 mah , a to mi se čini premal :)
Pozdrav, trezim neki mob sad njuskala da radi na sve mreze do 2200kn, za sad mi je u oko upao nexus 4(nasao rabljenog, ali ima jos malo vise od 23 mjeseca garancije, tako da je prakticki novi), imate sta pametnije za preporucit(gledao sam i s3,HOX,O4XHD), ali kolko vidim oni imaju po 1 GB RAM-a, a i opet dolazimo do pitanja nadogradnji.
Hvala.
EDIT: Sta je s Nexusom 5? kad izlazi i koja bi mogla biti cijena u europi(moze i negdje vani, glavno da je unlockan i da ima shipping u HR)
Pozdrav....
Da se nadovezem:
Postoji neki shop u EU da ima postarinu do nas, a da me Nexus 4 dode odprilike isto ko i kod nas na njuskalu?
Ja našo jednog za 750 kn , ali htjeo je samo slat i nije htio da ga doden prvo pogledat xD
Vjerovatno neki muljator :)
A ovaj roma r2 mi se jako svida samo sto ima bateriju 1400 mah , a to mi se čini premal :)
cubot gt99?
Prije 10-ak dana sam kupio Nokia Lumia 520 s Windows Phone 8 i vrlo sam zadovoljan. Ni malo ne žalim za Androidima. Hvala svima koji su mi savjetovali da kupim ovaj mobitel, naravno u ovom cjenovnom rangu.