lumia 920, brza i bolja kamera od androida te cijene
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ekipa
Evo i ja bi trebala neku preporuku oko mobitela, pa ako može vaša pomoć ;)
Bitno mi je da su mobiteli veliki i da imaju odličnu kameru, i da su brzi.
Imala sam Galaxy S II do sada, i bila sam prezadovoljna, ali mi je dosadio i sad bi htjela ipak malo veći (da, da, veličina je bitna )
Max bi dala 2300, al ako je jeftinije još bolje :D
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-16gb-blue-vip-dostava-oglas-9458322
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-brown-oglas-9458064
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-bijeli-kupljen-vipu-oglas-9457294
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy-s3/samsung-galaxy-s3-plavi-oglas-9440483
Kad je vec netko spomenuo sgs3.
Hvala na pomoći ;)
I ja sam već te mobitele gledala što ste mi preporučili. Za Lg 4x vele da je kamera ispod očekivanja, zatim za HTC one x da su boje kao malo isprane.
Xperia Z mi se sviđa i nisam našla ništa loše o njoj. S3 mi je isto super.
Sviđa mi se još galaxy Note ( i jedinica i dvojka).
Samo što Note 2 je dosta skupi. :(
Da li bi vi se prije odlučili na S3 ili na Note N7000?
Hvala na pomoći ;)
I ja sam već te mobitele gledala što ste mi preporučili. Za Lg 4x vele da je kamera ispod očekivanja, zatim za HTC one x da su boje kao malo isprane.
Xperia Z mi se sviđa i nisam našla ništa loše o njoj. S3 mi je isto super.
Sviđa mi se još galaxy Note ( i jedinica i dvojka).
Samo što Note 2 je dosta skupi. :(
Da li bi vi se prije odlučili na S3 ili na Note N7000?
ako ti je baš tolko veličina bitna onda note,ali inače sve ostalo na strani galaxy S3,znači ipak galaxy S3.
Ako ces birati između Z i S3 onda Z zato jer ima bolji hardver, softver, miljama ispred svih Samsunga kad se radi o kvaliteti i dizajnu te ako se ne varam 0." veci ekran. Jedina prednost S3 nad Z je bolji ekran (manji DPI, ali je AMOLED).
Gracijas
Idem onda vidjeti kako se kreću cijene na njuškalu
Ljudi, planiram kupit mobitel sad ovih dana u rangu do 1 700kn i pošto inaće ne pratim nešto mobitele ne znam koji da si uzmem. Nekako mi se ovaj mobitel čini dobrim (( http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-idol/d395/?typid=1#img )), što vi mislite? Što preporučate ?
Ljudi, planiram kupit mobitel sad ovih dana u rangu do 1 700kn i pošto inaće ne pratim nešto mobitele ne znam koji da si uzmem. Nekako mi se ovaj mobitel čini dobrim (( http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-idol/d395/?typid=1#img )), što vi mislite? Što preporučate ?
probaj pronaći lg hd 4X na njuškalu sa garancijom za tu lovu.
Ako kupim alcatel one touch idol u bonbonu ili tele2, jel može ići u njega vip kartica?
Meni bi logično bilo da može jer je i stvoren da u njega idu dvije mreže..Ali npr da stavim samo vip karticu?
Evo kratko pitanje koje baš nije usko vezano s temom, ispričavam se na malom offtopicu.
Pri online kupnji izvan HR na što trebam pazit da bi mi mob radio kod nas?? (može odg i na pp)
Ako kupim alcatel one touch idol u bonbonu ili tele2, jel može ići u njega vip kartica?
Meni bi logično bilo da može jer je i stvoren da u njega idu dvije mreže..Ali npr da stavim samo vip karticu?
Moš si mislit da može. A također mislim da se u TELE i Bonbonu ne prodaju DualSim verzije nego SingleSIM, iako nisam siguran. Ono u što jesam siguran da su mobiteli kodirani ;)
Evo kratko pitanje koje baš nije usko vezano s temom, ispričavam se na malom offtopicu.
Pri online kupnji izvan HR na što trebam pazit da bi mi mob radio kod nas?? (može odg i na pp)
GSM 900 / 1800 / (Danas praktički svi uređaji podržavaju cijeli quad band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 )
HSDPA 900 / 2100 / (Kinezi većinom ne podržavaju HSDPA 900 pa onda imaš problema s 3G mrežom na nekim mjestima.)
dali tko ima LG optimus L4 2 i što mislite o njemu? molim hitan odgovor jer bi ga danas kupio !
mogu birati izmedju HTC Desire X i Xperia M ... sto da odaberem?
nemojte mi nuditi druge telefone ... trebam odluciti izmedju ova dva...
Prednost HTCa je sto je ljepsi i ima boji ekran, i bolju kvalitetu fotografija, dobru podrsku na XDA
Minus je sto nema prednju kameru, ima stariji chipset i samim time manju mogucnost nadogradnje
s druge strane xperia je novija, brza ali po svim reviewima kazu da joj je kamera dosta losa (cak i video da je los bez obzira sto ima 720p)
3 | HTC Desire X |
---|---|
4 | Sony Xperia M |
mogu birati izmedju HTC Desire X i Xperia M ... sto da odaberem?
nemojte mi nuditi druge telefone ... trebam odluciti izmedju ova dva...
Prednost HTCa je sto je ljepsi i ima boji ekran, i bolju kvalitetu fotografija, dobru podrsku na XDA
Minus je sto nema prednju kameru, ima stariji chipset i samim time manju mogucnost nadogradnje
s druge strane xperia je novija, brza ali po svim reviewima kazu da joj je kamera dosta losa (cak i video da je los bez obzira sto ima 720p)
Ma Xperia M ju ubija.
Jaca baterija, noviji chipset, vise RAMa,ima prednju kameru. Po meni i previse da pluseva da e odlucim za taj telefon to je mozda lose snimanje onda 480p i leti, nece ti se pokvari kvaliteta slike u videu.
Pozdrav svima , doslo je vrijeme da mjenjam svoj K800i ..... ugl preko prijateljice koja je na pretplati imam mogucnost nabave telefona puno povoljnije nego da kupujem u ducanu .... recimo ovaj je dostupan za 1KM (4kn) . Po specifikacijama se ne cini los ...zna neko nesto o njemu , ili jos bolje iskustva?
Sto mislite za HTC Desire 500?
cijena?
cijena?
Ma zivim u italiji...imam pretplatu pozive, poruke i internet, sve neograniceno i bez uspostave poziva, za 30€ mj...za HTC bi trebao dati 80€ koje bi mi vratili nakon god dana, i 24 mj bi morao dodati 4€ na pretplatu. Imao sam Xperiu S, SGS3, Xperiu Z i niti jedan mi se nije svidio. Prodao sam ih i kupio Nokiu E72. Sve je bilo super do danas kad sam si nabavio novo kuciste, montirao ga i kad je sve bilo sklopljeno, primjetio da mi je ostao komadic koji spaja maticnu punjacu. Kad sam ga isao rastaviti, uvidio sam da su mi se zubi na sarafima pohabali, tako da mob nije vise za koristiti. Uvjerio sam se da svi ti top modeli ne vrijede tu lovu, pa bi ipak isao na nesto sto me nece puno kostati.
cijena?
Ma zivim u italiji...imam pretplatu pozive, poruke i internet, sve neograniceno i bez uspostave poziva, za 30€ mj...za HTC bi trebao dati 80€ koje bi mi vratili nakon god dana, i 24 mj bi morao dodati 4€ na pretplatu. Imao sam Xperiu S, SGS3, Xperiu Z i niti jedan mi se nije svidio. Prodao sam ih i kupio Nokiu E72. Sve je bilo super do danas kad sam si nabavio novo kuciste, montirao ga i kad je sve bilo sklopljeno, primjetio da mi je ostao komadic koji spaja maticnu punjacu. Kad sam ga isao rastaviti, uvidio sam da su mi se zubi na sarafima pohabali, tako da mob nije vise za koristiti. Uvjerio sam se da svi ti top modeli ne vrijede tu lovu, pa bi ipak isao na nesto sto me nece puno kostati.
Pa ak ti već Androidi nisu dobri, možda da probaš s Lumijom? Taj Desire je definitivno lošiji mobitel od ovih koje si imao. Nekakav mid class Android, niš specijalno...
cijena?
Pa ak ti već Androidi nisu dobri, možda da probaš s Lumijom? Taj Desire je definitivno lošiji mobitel od ovih koje si imao. Nekakav mid class Android, niš specijalno...
Ma znam da je losiji...probao sam ga par minuta u ducanu danas, i rekao bi da je na razini Galaxya S3...manji ekran sto mi i pase i Sense mi je ljepsi od TW...Windows phone su mi odlicni uredjaji ali nekako me Android i Google drze...Ponavljam...imao sam te top modele i nisu mi bili nesto ekstra...Nokia E72 me je dobro sluzila, tako da bilo koji mid range mob mi bude dovoljan....bitno mi je da mu baterija izdrzi barem cijeli dan uz prilicno intenzivno koristenje...
Poslusat cu te i kupiti Lumiu 925...stvarno mi se svidio...
za 1000kn od nasih bi uzeo huawei y300 a od kineskih cubot gt99
do 2000kn uzeo bih s3 preko oglasnika ili iPhone 4s (bolje s3)
za 2500kn samsung galaxy s4 mini
za vece novce od 3000kn mozes birat sto hoces
Samsung Galaxy 2 ili Sony Arc S ? poz

Kad smo kod mobitela od 1000kn, od 20.10. na tržištu (Links) bude Gigabyte Gsmart Roma R2. Čini mi se ok za te novce.
Kad smo kod mobitela od 1000kn, od 20.10. na tržištu (Links) bude Gigabyte Gsmart Roma R2. Čini mi se ok za te novce.
Zanimljivo... Ali gdje se mogu vidjet specifikacije? GSmart nema u ponudi taj telefon na svojim stranicama, GSMArena još manje...
Jel planiraju možda Simba SX1 izbacit uskoro???
Zanimljivo... Ali gdje se mogu vidjet specifikacije? GSmart nema u ponudi taj telefon na svojim stranicama, GSMArena još manje...
Jel planiraju možda Simba SX1 izbacit uskoro???
Specifikacije sam pročital na stranicama od Linksa i u njihovom katalogu.
Edit: Dual Core 1,3
1gb ram
4' IPS ekran
4GB
kamera 5mpx
Android 4.2
A dizajn je ono, tak tak.
pozdrav, planiram uzet novi mob i dvoumim se između: iphone 5, 5s, lg g2, galaxy note 2, note 3, galaxy s4, htc one max ili nokia 1020... e sad, trazim ovo: brz os bez blokiranja, kvalitetna izrada, jak wifi, velik ekran (iphone je izuzetak sto se tice toga), i najvaznije, to da ima lock screen notifikacije kao iphone i bilo bi pozeljno da baterija izdrzi barem 2 dana.
Ako želiš android sa "razumno" velikim ekranom onda G2,ako želiš android sa jako velikim ekranom onda Note3 a ako ne želiš android onda Iphone 5S...
Ja bi pričekao Nexus 5