Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.049
|
čitano: 12.573.950
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

pa dobro nakupi se tak na rate al nemam kes a 125 mi nije puno mjesecno za tarifu i novi mob

mislim da cu ga uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Pa sad, Samsung je Samsung, poznata tvrtka normalno da ce njihovi telefoni kostati dosta skupo, a i nude dobar kvalitet. Meni su samsung mobiteli najbolji, imao sam i samsung star, ali sam ga zamenio pop plusom kad je android poceo vladati. 

Ali nebi bas rekao da je taj mob iz emmezete bolji od moga pop plusa. Mozda ima bolji OS i oko 200 GHz vise, i prednju kameru od 0.3 mp ( sto i nije nesto, ja i da je imam bolje bi se nastelio na zadnju nekako xD ) ali ti kineski telefoni "najbrijani" znaju imati bugova i tako.

16 godina
neaktivan

Evo pošto nisam siguran u nešto, za koji uređaj bi vi rekli da bi se najbrže prodao u Hrvatskoj? Imam priliku nabaviti nekoliko uređaja (tipa Note 3, GS4, i5) 

Za sebe znam što želim, ali pošto je cilj prodati ostatak ne znam za što se odlučiti i po kojim cijenama dati. 

GL&HF
15 godina
neaktivan
AmD kaže...

Evo pošto nisam siguran u nešto, za koji uređaj bi vi rekli da bi se najbrže prodao u Hrvatskoj? Imam priliku nabaviti nekoliko uređaja (tipa Note 3, GS4, i5) 

Za sebe znam što želim, ali pošto je cilj prodati ostatak ne znam za što se odlučiti i po kojim cijenama dati. 

Note 3 ce vjerojatno ici kao vruce kifle ;)

14 godina
AmD kaže...

iP5s. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
16 godina
neaktivan

To sam i ja razmišljao, no jedini mi je problem što nisam iz Zagreba, recimo da je ovdje "tržište" manje, a pošto ću biti novi u tome ljudi neće imati povjerenja, što je normalna stvar .. (Svejedno da li bio N3 ili i5)

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 0:32 (AmD).
17 godina

Koji vrag je ovo? S4 za 2100kn? Kopija nekakva ili???

http://www.ioffer.com/i/new-unlocked-samsung-galaxy-s4-i9500-white-full-acc-549959385

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 13:37 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Kopija ... 

GL&HF
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
drakula789 kaže...

Treba mi jedna usporedba S3 mini vs s3

satri me stalno pili po cemu je bolji s3

Veci ekran (osobni stav dali je bolje ili ne), veca rezolucija, bolji gpu i cpu, ima gorilla glass, ima i lte verzija, bolja kamera (prednja  izadnja), mini nema senzor osvjetljenja i notifcation lampicu, bolja baterija, vise custom romova i vjerojatno bolja buduca podrska od samsunga. 

Hvala :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan

Pošto mi je tema zaključana, morat ću ovdje :D
Dakle trebam android do 2000kn, koji je najbolji?

0 0 hvala 0
17 godina
Pavilioner kaže...

Prestigio 5044 2100kn ili GSmart Sierra S1 2200kn.

Nexus 4 možeš dobit već za 2450kn

Ak ćemo gledat baš striktno do 2000kn onda GSmart Maya M1V2 1650kn ili Alcatel One Touch Idol 1800kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:17 (lllnuclearlll).
13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
Pavilioner kaže...

Prestigio 5044 2100kn ili GSmart Sierra S1 2200kn

Ak ćemo gledat baš striktno do 2000kn onda GSmart Maya M1V2 1650kn ili Alcatel One Touch Idol 1800kn

Gledamo striktno 2000kn

Zar nije Prestigio 5044 ispod 2000kn? (http://www.edigital.hr/Pametni_telefoni/Prestigio_MultiPhone_5044_Duo_Dual_SIM_mobitel_crni_%28Android%29-p45401.html)

I meni je trenutna trojba izmeđtu ta tri (Idol, maya, 5044) ono što me odbija od zadnja dva koji su hardverski jači je to što imaju samo 1gb memorije za aplikacije, a za alcatela nemam pojma koliko ima jer nigdje ne piše...

17 godina

Pojma nemam koliko memorije taj Alcatel ima. Zbunjujuće su informacije.

Prema ovoj recenziji ima 13GB

http://mob.hr/alcatel-one-touch-idol-recenzija/

Ali Idol ima slabiji procesor od Maye I Prestigia

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:25 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

dilema

15 LG optimus G
1 Sony xperia SP
3 Huawei P6

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi koristio neki od tih mobitela ili to ovako prema specifikacijama?

17 godina
Pavilioner kaže...

Jesi koristio neki od tih mobitela ili to ovako prema specifikacijama?

Nisam koristio, vidim po specifikacijama.

Već duže vremena i sam biram mobitel, pa sam već proučio sve moguće i nemoguće u tom cjenovnom rangu.

Svaki od ova 3 koja gledaš ima prednosti i mane, sad jel ti bitan bolji ekran, više memorije ili jači proc zavisi samo o tebi.

12 godina
neaktivan

Pozdrav forumaši.Kupujem smartphone do max 1200 kn.Može WP8 ili android.Kupujem novi mob znači kod vipa,bonbona na bonove,iz nekog webshopa ili novi zapakirani sa njuškala.I bitno mi je da nije neka "kineska" firma(alcatel,cubot...).Po mojim kriterijima mi je favorit:http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php.Molim Vas preporuku ako ima neki bolji mob za tu cijenu i općenito mišljenje o toj lumiji.

0 0 hvala 0
14 godina
y300
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Onda što kažete? 

9 Note 3
0 GS4
1 iPhone 5
4 iPhone 5S
GL&HF
14 godina
AmD kaže...
AmD kaže...

Onda što kažete? 

Ma iP5s uzmi, najbrze ce otic i za najvise love, pogtovo ako uspijes zlatni uzet.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina
Žbrlik kaže...

Pozdrav forumaši.Kupujem smartphone do max 1200 kn.Može WP8 ili android.Kupujem novi mob znači kod vipa,bonbona na bonove,iz nekog webshopa ili novi zapakirani sa njuškala.I bitno mi je da nije neka "kineska" firma(alcatel,cubot...).Po mojim kriterijima mi je favorit:http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php.Molim Vas preporuku ako ima neki bolji mob za tu cijenu i općenito mišljenje o toj lumiji.

Alcatel nije kineska firma.

12 godina
neaktivan

koji bi po vama bio najbolji izbor ne uzimajući u obzir cijenu?

2 Samsung galaxy note 3
8 Sony xperia z1
11 LG G2
NightHawk
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 1:42 (Skole07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

dvoumim se izmedu ovih 

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-star-gun-grey/d396/?typid=2#info

ovaj ima bolji ekran i kameru od ova dva dole ,nema dlna,512mb

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-blade-iii/d354/?typid=2#info

ne kuzim se bas u mobitela al ovog hvale po recenzijama - nije dualcore, ima dlna,512mb

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/zte-grand-x-pro/d388/?typid=2#info

dual core ,1g ram ,no dlna

neznam ni sam prvi il treci il neki cetvrti{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po specifikacijama ovaj 3.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sta god da uzmes uzmi dual core minimalno ostalo je manje vise bitno..danas je dula core minimalno ako hoces dobar internet kod telefona..

13 godina

fala na savjetima neznam ni sam ovaj 3 ima 1g rama dal zbog tog da umem taj il ovaj prvi radi ips-a s 512 mb 

a za ovu hd kameru cujem da nemras snimat bas puno jer videi imaju puno mb,jedino karticu dodatnu da uzmem

kolko to dojde otprilike

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Žiga82 kaže...

fala na savjetima neznam ni sam ovaj 3 ima 1g rama dal zbog tog da umem taj il ovaj prvi radi ips-a s 512 mb

a za ovu hd kameru cujem da nemras snimat bas puno jer videi imaju puno mb,jedino karticu dodatnu da uzmem

kolko to dojde otprilike

Ma uzmi 3. mobitel, najbolji je od ta 3 sto imas u izboru.

MicroSD od 16 gb ti je oko 80 kn, a od 8gb oko 45  kn.

17 godina

Definitivno Grand X Pro {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

sad pak sam zabiro da cu Alcatel One Touch Idol {#}