A kud bas vip, naj skuplji su kao i t mobile koji naplacuje za iPhone 4S 2399kn na viskoj tarifi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam siguran je li ovo off topic, no molim vas hitnu pomoć.
Isplati li se kupiti iPhone 5, s garancijom, na T-Mobile, 16 GB, no s mnogo malih ogrebotina po rubovima, za 2500 kn ?
Treba mi odgovor brzo! Puno hvala.
Molim preporuku mobitela do 5k kuna. Kupio bi ga u vipu prilikom produljenja ugovora. Dosada sam imao HTC Desire, i apsolutno sam bio zadovoljan s njim.
Da se mene pita ja bi uzeo Samsung Galaxy S4 32GB.
Izade te 4599 kn na najnizoj tarifi i opciji.
Vidi tu http://webshop.vip.hr/private/Mobilni-telefoni?ContractType=R&ContractBinding=24&ContractBinding=24&FilterManufacturer=
Dati 4599kn za uređaj i još lopovima plaćati pretplatu?
Dakle, uređaj preplatiš, a pretplata koju dobiješ je toliko loša da je bolje ostati na bonovima. Zašto ne njuškalo gdje se može uzeti po nižoj cijeni od navedene?
Podrav, treba mi pomoć u kupnji novog(prvoga) smartphonea. Zanima me koja marka/model prednjači u kvaliteti. Dakle, od mobitela tražim da mu baterija traje dugo, da se ne slomi nakon jednoga pada, da nema glupe kvarove...
Planiras li preko oglasnika ili?
Do koliko kn?
Dal misle uskoro kod nas doći modeli Alcatel Idol ultra il S ?
One S je 4.3" isto kao S2.
Thnx. Upravo ga gledam, i uspoređujem sa S3 mini. Tu su negdje cijenom
S2 ti je bolji u usporedbi s S3 mini ;)
Upravo došel iz dućana, nažalost S2 je bil u vitrini (isto ko i Alcatel Idol) pa ga nisam mogel usporediti sa S3 mini koji je bil vani, al djeluje kvalitetno, dizajn malo kixa [kocka] :)
Idol djeluje super tanko i lagano. HTC mi nekak ima bolje sučelje nego Samsung ... Alcatel nisam nikad isprobal.

To je nasla preko oglasnika ili?

Isplati li se kupiti iPhone 5, s garancijom, na T-Mobile, 16 GB, no s mnogo malih ogrebotina po rubovima, za 2500 kn ?
Itko?
Ma puno je 2100kn za novi S2, ne isplati se uzeti.
Itko?
7 | Isplati se |
---|---|
7 | Ne isplati se |

Moj stari je uzeo Gigabyte m1 v2 za 1600kn , novi. 4 jezgre procesor fin display, al da, izgleda robusno, ne baš elegantno, i touch tipke na dnu treba muški stisnut da uhvate . Inače sve 5 :)

lg optimus 4x
Do koliko kn? 2100?

Onda Htc one X ili LG Optimus 4x

imas, pogotovo lg 4x

s3 mini ?

Ima logike. Na njuskalu da bi kupio mob trebas imat keš. U vipu i tmobile ne trebas keš. Uzmes na rate. To ti je logika. Posto dns
ljudi nemaju keš uzimaju sve na rate!!
Onda neka uzme S2 i to je to ;)
Ima logike. Na njuskalu da bi kupio mob trebas imat keš. U vipu i tmobile ne trebas keš. Uzmes na rate. To ti je logika. Posto dns
ljudi nemaju keš uzimaju sve na rate!!
To ima logike samo za nekog tinejđera, ili za nekoga tko ne razmišlja. Čini mi se da je ljudima jednostavnije i lakše kupiti mobitel na pretplatu i plaćati nepovoljnu pretplatu 2 god, nego odovojiti 1 dan vremena i detaljno proučiti ponude svih operatera, te zaključiti da povoljne tarife ne povlače sa sobom jeftine uređaje. Tako da najjeftinija opcija za mobitele postaje njuškalo.
Na prvi pogled, ako netko nema keš, onda bez pretplate ne može kupiti uređaj, osim u dućanima na rate gdje je poprilično veća cijena. Ali to je KRIVO.
Svatko danas ima tekući račun, i ako treba uzeti nekakav mobitel, a nema gotovinu, jednostavno se posluži s tekućim računom. Odredi si broj rata na koji će podijeliti ukupan iznos, te taj novac podigne s računa. I svaki mjesec vraća po jednu ratu, tj. smanjuje si minus za taj iznos. I eto ga, plaćanje u ratama na njuškalu.
Za ovo gore je potrebna disciplina na način da se ispoštuje ono što je zacrtano, i ako je tako, ukupan iznos kamata koji se plati je daleko manji od viška novca koji ode u džepove operatera zbog loše ili skupe preplatničke tarife. Izračunajte, pa ćete vidjeti da je povoljnije.
imas, pogotovo lg 4x
zasto u tele2 kosta 3k i pise da cijena samog uređaja iznosi 3700kn, a na gsmareni ga procijenjuju na 280 eura(oko 2100kn)?
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-p880-optimus-4x-hd-black/d351/?typid=1#info
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_4x_hd_p880-4563.php
ili mislimo na razlicite mobitele?
"Tinejdera il ako netko ne razmislja" Joj al ti seres da to nisu istine. Ako neznas, a ocitno ne ,svi danas na rate uzimaju i trgovine to iskoristavaju. Stvarno je rijetko tko a da nije nesto kupio na rate. Ja u svojoj sredini ne poznam takvog covijeka koji nema nesto a da je uzeo na rate ..
Godina je 2069.... Halooo Brate gdje nosiš ta vrata?? ++ To nisu vrata čovječe to je Samsung Galaxy s63 (mala šala)
Gledam android, za nekih ~1500kn +/-
Njuskalo HTC One S ili novi Alcatel Idol ?
Zasto ne Xperia L?
Gledam android, za nekih ~1500kn +/-
Njuskalo HTC One S ili novi Alcatel Idol ?
Zasto ne Xperia L?
Zato jer je Galaxy S2 bolji...