Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.486
|
čitano: 12.971.958
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
EchoOne kaže...
4L4N kaže...

Se isplati mijenjat galaxy s2+400kn za xperiu t?

Po meni, ne...

Iako je generalno T bolja, veća rezolucija i veličina ekrana, noviji proc... Grafika je tu negdje, a AMOLED je uvijek ispred TFT-a...

Sve u svemu, ako ti sve valja sa S2, ostani na njemu... a ako već hoćeš neku nadoplatu, onda dodaj nekih 600 kn pa nabavi optimusa 4x ili kojih 800-900 kn pa S3... bar bi ja tako..

Uzet cu s3 onda, dobar mi je s2 samo sta mi je dosadio pa bi presao na bolje.

13 godina
neaktivan
Naravno da se isplati....nakon sto sam imao galaxy s3 pola godine vise ga nebih nikad uzeo bas zbog pentile amoled matrice...tada kada je galaxy s3 izašao jednostavno nije bilo dobre alternative jer je jedino postojao htc one x i on je imao lošu bateriju pa sam i uzeo galaxy s3....sada postoji hrpa alternativa....ja bih isao na tu xperiju t ili na lg optimus g koji kosta koliko i galaxy s3...amoled lijepo izgleda, ali iskreno na mobitelu je oštrina prikaza na bijeloj površini daleko bitnija nego kontrast jer veću vremena nešto čitamo ili pišemo tekst....pogledajte malo s3 u boilokojem tcentru kako izgleda bijela boja tamo nakon godinu dana i usporedite to sa bilo kojim ekranom i sve ce vam biti jasno....bijela izgleda onako smeđkasto i nekako mrljavo...vjerojatno je to zbog burnina....kod galaxy s4 mi zasad tamo bijela boja izgleda odlično...kritike se odnose na s3...!
13 godina
neaktivan
Da sam na tvojem mjestu isao bih na lg optimus g...imaš ga izloženog u većim tele 2 centrima pa isprobaj....i ako imaš vremena pogledaj izloženi galaxy s3 i citaj tekst sa bijelom pozadinom i onda isto to napravi sa npr lg optimus g i sve ce ti biti jasno....
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Kada bi prelazio na WP što bi bilo bolje ?

Huawei asend w1 ili HTC widows phone 8s ?

Za istu cijenu mogu uzet oba.

4 Huawei w1
3 HTC 8s

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U principu svejedno al možda rađe huawei jer ima malo jaci proc i jacu bazeriju...pogledaj po netu dali postoji razlika u kvaliteti izrade i u kameri...al kaj god uzmes nebudes pogriješio jer su mobiteli praktički identični...
14 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Kada bi prelazio na WP što bi bilo bolje ?

Huawei asend w1 ili HTC widows phone 8s ?

Za istu cijenu mogu uzet oba.

Huaweia. Praktički su isti mobiteli, isti soc, malo više oc na w1, samo što huawei ima još prednju kameru, jaču i izmjenjivu bateriju.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina

Mozete li predloziti polovan mobitel do 2000 kn (+150kn max)

android
ekran 4.0 ili veci (do 4.7 max)
što bolja kamera (nemam fotoaparat)

Evo nesto sta sam pronasao:

7 HTC ONE X
2 XPERIA S (SL)
4 skupljati jos za NEXUS 4
3 nešto drugo (predlozite)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Icefox kaže...

android

Ako je što bolja kamera, onda Galaxy S3, to ti je u tvojoj "do +150 kn max" kategoriji, a ima ih i za 2000 kn, samo treba pratit njuškalo (savjet, kupuj pred kraj mjeseca kad ljudi nemaju novaca :D).

One X također ima oke kameru, mada je po mnogim relevantnim blogovima, časopisima i portalima, S3 vrhunski, bolji svakako.

Prodao se u 50+ milijuna primjeraka, znači da za njega imaš apsolutno svega od torbica do stalaka i ne znam čega sve ne. Ogromna developer podrška (vjerojatno jedna od najjačih na xda). Kako stvari stoje, update na 4.3 bi trebao doći za kojih mjesec do dva dana... Nešto o čemu ovi s tvoje liste i šire (izuzev nexusa) vjerojatno mogu samo sanjati (dao Bog da se varam).

Ako ti baterija izgubi kapacitet nakon koju godinu, lako je zamjeniš, kupiš veću ili što god hoćeš jer je izmjenjiva..

MicroSD kartica od 64 GB ima i za 300 kn u vrh glave...

Ukoliko ne želiš S3, onda One X...

Što se tiče Nexusa, odličan po svemu, čak i bolji u mnogim stvarima od svih navedenih ako pregrmiš nešto lošiju kvalitetu kamere, nedostatak izmjenjive baterije i micro sd utora kojeg također nema.

Dobivat će update još dugo, prekrasan je, google experiance, najjači SoC... Samo su rijetki i kasnije kad ćeš ga možda prodavat jednog dana, to je geek mobač i koliko god bio bolji, šuše će prije kupiti S3... Ja sam Galaxy Nexus jedva prodao u svoje vrijeme i to ispod cijene dosta jer su svi čuli za S2 i S3 samo...

Toliko od mene, neki se možda neće složiti, neki hoće.. Nadam se da sam ti pomogo... To ti tako kad svaka budala ima svoje mišljenje :)

LP

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 14:52 (EchoOne).
17 godina
EchoOne kaže...
Icefox kaže...

...

Hvala na brzom odgovoru.
Imao sam nekoliko puta priliku isprobati SGS3, i slazem se sa svim navedenim, al meni se jednostavno gadi njegovo sucelje i opcenito sucelje samsungovih androida, bas mi nije sjelo, zato ga nisam ni naveo gore.

Znaci preostaje mi HTC One X, kakva je kvaliteta zvuka na slusalicama? Zanima me jer ce mi mobitel zamjeniti i trenutni mp4 Sony nwz-a816.

Planiram kupiti slusalice preko e-baya pa ako ima netko ko zna sta je best buy do 20-ak dolara molim da zaljepi neki link, ovo mi je trenutni izbor (http://www.ebay.com/itm/390619162937?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 15:03 (Icefox).
12 godina
neaktivan
Icefox kaže...

android

Ako zelis dobru kameru onda xperia a dobar mob onda nexus.koristices ga godinama i bice vrh

14 godina
neaktivan
Icefox kaže...
Hvala na brzom odgovoru.
Imao sam nekoliko puta priliku isprobati SGS3, i slazem se sa svim navedenim, al meni se jednostavno gadi njegovo sucelje i opcenito sucelje samsungovih androida, bas mi nije sjelo, zato ga nisam ni naveo gore.

Znaci preostaje mi HTC One X, kakva je kvaliteta zvuka na slusalicama? Zanima me jer ce mi mobitel zamjeniti i trenutni mp4 Sony nwz-a816.

Planiram kupiti slusalice preko e-baya pa ako ima netko ko zna sta je best buy do 20-ak dolara molim da zaljepi neki link, ovo mi je trenutni izbor (http://www.ebay.com/itm/390619162937?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ) 

Što se tiče sučelja, to ti je valjda jasno da si sam možeš apsolutno sve izmjenit i promjeniti? Nisam tu da te nagovaram, ali još jednu sitnicu da ti kažem za S3 jer sam ga imao dosta dugo i o njemu mogu reći sve... naime on ima wolfsonov čip i uz koji mod sa xda daje stvarno fenomenalan zvuk, ja sam se iznenadio, a i mnogi drugi ;)

One X sam imao samo kratko i ne mogu ti baš dat relevantan odgovor...

15 godina
VILLA18900 kaže...
Icefox kaže...

android

Ako zelis dobru kameru onda xperia a dobar mob onda nexus.koristices ga godinama i bice vrh

ako ga prije ne rokne u zid jer kamera ce mu se rusit 2-3 puta prije nego sto nesto uslika

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...
VILLA18900 kaže...
Icefox kaže...

android

ako ga prije ne rokne u zid jer kamera ce mu se rusit 2-3 puta prije nego sto nesto uslika

Ti znas,nije ni vrijeme ni mjesto

13 godina
neaktivan
Xperia sp?
12 godina
neaktivan
cekpu kaže...
Xperia sp?

Vrlo dobra,najjaca među dvojezgrenjacima

12 godina
neaktivan

Pozdrav,

malo sam padobranac, ali zanima me vaš savjet.

Kupujem novi mobitel, bitna mi je kamerica, aplikacije(za komunikacije tipa viber skype), surfanje/slušanje mjuze.

Operativni sustav nije bitan, s obzirom da dosad nisam imala smart, novo i nepoznato će mi ionako sve biti.

Kupovala bih preko njuškala, preferiram nov i nekorišten.

Favorit mi je bila Nokia Lumia 820, ali trenutno je ne mogu nabaviti.

Stoga bacam oko na Lumiu 920 i HTC One x, iako bih voljela da su barem malo manji mobiteli u pitanju.

S tim da HTC ima 2g garanciju, a Lumia 1g.

Savjeti, prijedlozi(za ove ili neke druge mobitele)? 

Hvala!

12 godina
neaktivan
Cinderellich kaže...

Pozdrav,

Kupujem novi mobitel, bitna mi je kamerica, aplikacije(za komunikacije tipa viber skype), surfanje/slušanje mjuze.

Operativni sustav nije bitan, s obzirom da dosad nisam imala smart, novo i nepoznato će mi ionako sve biti.

Stoga bacam oko na Lumiu 920 i HTC One x, iako bih voljela da su barem malo manji mobiteli u pitanju.

Hvala!

Ako ti se sviđa lumnia onda ju uzmi.Sto se tice kamere i multimedije tu su xperia, a za ostalo najbolji onex,lg 4x ,s3

14 godina

nisam pametna sto da radim..vec par mjeseci kupujem mob a nista jos kupila nisam..jedan lik mi nudi S3 star 8mj. za 23000 u top stanju, jel se to ispalti uzeti ili ipak da nsto drugo uzmem??? help

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

nisam pametna sto da radim..vec par mjeseci kupujem mob a nista jos kupila nisam..jedan lik mi nudi S3 star 8mj. za 23000 u top stanju, jel se to ispalti uzeti ili ipak da nsto drugo uzmem??? help

Mozes naci one x ili lg 4x za oko 2000 gotovo nove a isti su kao s3 a ako imas vec 2300kn najbolji izbor ti je nexus 4

14 godina

a jel se isplati dati 1600 za note?? -.- 

ma problem je sto sam u zadarskoj zupaniji pa nema vliki izbor mobitela a da mi netko salje postom uredaj nema sasne ap da dobijem ciglu ili nesto :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

a jel se isplati dati 1600 za note?? -.- 

ma problem je sto sam u zadarskoj zupaniji pa nema vliki izbor mobitela a da mi netko salje postom uredaj nema sasne ap da dobijem ciglu ili nesto :D

Isplati se,uvijek mozes s njuskala narucit od provjerenog trgovca

14 godina
nekupujem bas po njuskalu da nekog znam..a uzivo je ipak uzivo ;-)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Cinderellich kaže...

Pozdrav,

Hvala!

Ako ti se sviđa lumnia onda ju uzmi.Sto se tice kamere i multimedije tu su xperia, a za ostalo najbolji onex,lg 4x ,s3

Ma najviše mi se sviđa ta 820, pogotovo veličina iako mi drugi govore za te pare bolje da dođem do 920 ili htca, zato su u igri.

Pogledat ću i xperie i lg, S3 nikako ne bih.

Hvala!

14 godina

Prije par dana nabavio note i mobitel je stvarno odličan ( topla preporuka ).

1 0 hvala 0
14 godina
reci mi kolikp ti baterija na note drzi i kakve su slike tj kako ispadnu??

0 0 hvala 0
14 godina

Baterija za sada izdrži oko dan i pol. Imam na njemu Jelly Bean 4.1.2 i dosta ljudi se žali da im je baterija koma ( ja za sada zadovoljan ). Slike su po meni odlične Iako nisam neki expert za procjenu fotografija na mobitelu ( imao do sada htc desire i SGS2 ).

13 godina
neaktivan

Razbio sam wildfire s i treba mi novi mobitel.

Imam pretplatu bez ugovora u t-mobile i plaćam 130 kn mjesečno, ali mi je sve neograničeno u total s+ tarifi (osim interneta kojem se smanjuje brzina).

Uzeo bih novi mob, može isto uz pretplatu i ugovor na 24 mjeseca, ali da pretplata ne prelazi mjesečno 200 kn i da imam neograničene poruke i pozive prema svim mrežama (internet može biti isto kao što sad imam).

Koja bi bila preporuka za mobitel, a da ne ispadne skuplje od 1000 kn, sam uređaj? Operater mi ne igra ulogu jer bi mi prema svima bilo neograničeno.

Sviđa mi se WP8 kao OS, ali lumia 920 koja bi mi odgovarala je dosta skupa u tarifama, a nova 520 pak nema ni bljeskalicu ni LTE, a niti ni prednju kameru.

Molim vas dajte par prijedloga za android i wp8 mobitele pa ću direktno otići do operatera i uživo probati mobitel i odlućiti se (jer ne kupujem preko webshop-ova).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
voci kaže...

Prebaci se na neku drugu mrežu zato jer je T mobile mafija, gledam malo cijene i iPhone 4S sa XXL tarifom i 24 mjeseca ugovora traže 2100kn {#}{#}{#}{#}, taj mobitel realno gledano vrijedi toliko nov bez ikakve tarife i bez ikakvih ugovora, znaći cash.

13 godina
neaktivan

Ma može i druga mreža samo dajte neke prijedloge za mobitel...

14 godina
odjavljen

Ako WP onda Lumia 920 (imaš ju za nekih 600kn u Tele2), a android Sony Xperia Z (1100kn, Tele2).

Nazovi Tele2 i pitaj kako je kod njih sa tim ugovorima jer ja stvarno neznam :/

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice