Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.487
|
čitano: 12.974.306
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
asus nexus kaže...

Sta kažete za Sony xperia E ? Nedavno sam kupio tablet pa sad  nemam novca da kupim mobitel skuplji od 800 kn( polovni). Ima li za te pare bolji mobitel?

Za te novce se trazi bolji sony ako te zanima sony i to sony xperia u koja se moze naci i za 700 kn ako malo pricekas,a za 800 kn huawei y300 ili nov zapakiran ako netko prodaje ili slabo koristen,to ti je trenutno i najbolji izbor, ako imas 950 kn i t-mobile mreza ti pase idi u bon bon centar i kupi novi za nesto vise od 900 kn,najbolja kupnja...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 15:53 (Tomo53nja).
12 godina
neaktivan
Tomo53nja kaže...
asus nexus kaže...

Sta kažete za Sony xperia E ? Nedavno sam kupio tablet pa sad  nemam novca da kupim mobitel skuplji od 800 kn( polovni). Ima li za te pare bolji mobitel?

Za te novce se trazi bolji sony ako te zanima sony i to sony xperia u koja se moze naci i za 700 kn ako malo pricekas,a za 800 kn huawei y300 ili nov zapakiran ako netko prodaje ili slabo koristen,to ti je trenutno i najbolji izbor, ako imas 950 kn i t-mobile mreza ti pase idi u bon bon centar i kupi novi za nesto vise od 950 kn,najbolja kupnja...{#}

Ja sam T-Mobile korisnik,kako sam skuzio u bon bon centru mogu kupit uredaj koji nije zaključan samo na bon bon i mogu ga koristit sa svojim T-Mobile sim-om?

12 godina
neaktivan
asus nexus kaže...
Tomo53nja kaže...
asus nexus kaže...

Za te novce se trazi bolji sony ako te zanima sony i to sony xperia u koja se moze naci i za 700 kn ako malo pricekas,a za 800 kn huawei y300 ili nov zapakiran ako netko prodaje ili slabo koristen,to ti je trenutno i najbolji izbor, ako imas 950 kn i t-mobile mreza ti pase idi u bon bon centar i kupi novi za nesto vise od 950 kn,najbolja kupnja...{#}

Ja sam T-Mobile korisnik,kako sam skuzio u bon bon centru mogu kupit uredaj koji nije zaključan samo na bon bon i mogu ga koristit sa svojim T-Mobile sim-om?

U bonbonu ti je ravno za 900 kn sa bonbon karticim huawei y300.

12 godina
neaktivan
Sleme kaže...
asus nexus kaže...
Tomo53nja kaže...
asus nexus kaže...

U bonbonu ti je ravno za 900 kn sa bonbon karticim huawei y300.

Ali ja nezelim preć s T-Mobile na bon bon... Mogu li u huawei y300 iz bon bona stavit T-Mobile sim i da radi?

16 godina
moderator
asus nexus kaže...

Ali ja nezelim preć s T-Mobile na bon bon... Mogu li u huawei y300 iz bon bona stavit T-Mobile sim i da radi?

To je ista mreža, radit će.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Jel zna tko kaj o ovome?

FAEA F1

ima Qualcomm S4 MSM8225Q procesor na 1,2GHz,4jezgre 4,5" 2000mAh bateriju i specifikacije su uglavnom dobre.

Uzeo bi ga samo jer nema MTK procesor zbog njegovog problema s GPS-om.

Mislio sam da je to neka banalnost, ali izgleda da GPS na MTK procesorima skoro pa neupotrebljiv za bilo što osim za pokazivanje trenutne pozicije na maps-u...

A ja bi da mogu neke tracking programe upaliti s vremena na vrijeme...

Jel ga ima tko da veli iz prve ruke kako radi GPS?

hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 15:17 (vlovrec).

0 1 hvala 0
13 godina
vlovrec kaže...

Jel zna tko kaj o ovome?

FAEA F1

ima Qualcomm S4 MSM8225Q procesor na 1,2GHz,4jezgre 4,5" 2000mAh bateriju i specifikacije su uglavnom dobre.

Mislio sam da je to neka banalnost, ali izgleda da GPS na MTK procesorima skoro pa neupotrebljiv za bilo što osim za pokazivanje trenutne pozicije na maps-u...

hvala

Ali taj proc ti je jeftini Snapdragon 200, sa A5 jezgrama..

Imašovaj Haier, nije quad nego dual, ali s Krait 1,5 GHz jezgrama..

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
assassin.st kaže...
vlovrec kaže...

Jel zna tko kaj o ovome?

FAEA F1

hvala

Ali taj proc ti je jeftini Snapdragon 200, sa A5 jezgrama..

Imašovaj Haier, nije quad nego dual, ali s Krait 1,5 GHz jezgrama..

Gledao sam ga već, ali baterija mi se slaba čini, samo 1700mAh,to nebude ni 2 dana držalo

a i vidim da mu je antutu score oko 6700, a FAEA F1 ima oko 10 000

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:13 (vlovrec).
16 godina

Se isplati kupiti Galaxy S2, večinom su po 1500kn na Njuškalu, a garancije su pri kraju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
oddball kaže...

Se isplati kupiti Galaxy S2, večinom su po 1500kn na Njuškalu, a garancije su pri kraju?

Ne,kad sam ga testirao nije los al ima sad puno bolji i novijih za te pare

16 godina

Na primjer?

Ak idem na Android onda mora imati veliku ponudu custom romova, zbog toga uopće ne gledam Huaweije.

15 godina
neaktivan

sada cu konacno imati na raspolaganju 2000-2500kn, prodao sam svoj nexus s...znači mobitel može biti sa njuškala, ali novi i od provjerenog kupca..eto recite prijedloge, ja sam do sada bio za nexus 4. Njega mogu nabaviti za 2500kn, a ima li boljih do te cijene*?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
strbi kaže...

sada cu konacno imati na raspolaganju 2000-2500kn, prodao sam svoj nexus s...znači mobitel može biti sa njuškala, ali novi i od provjerenog kupca..eto recite prijedloge, ja sam do sada bio za nexus 4. Njega mogu nabaviti za 2500kn, a ima li boljih do te cijene*?

Mozda SGS 3 - odlicna podrska sa XDA koja ce trajat jos i jos ... {#}

14 godina

Koji bi rabljeni mobitel na njuskalu bio najbolji do 2600 kn ? Razmisljam o LG Optimus G i Samsung Glaxy Note II. Može još neka preporuka, a da nije SGS III. Može li se uopce nabavit Note II za te novce ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo izbor se suzio na cetiri mobitela, ako imate jos koji prijedlog samo napisite i ako moze objasnjenje uz glasanje ;)

0 LG otimus 4x
21 LG nexus 4
5 Samsung galaxy s3
3 HTC ONE X
Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...
strbi kaže...

Mozda SGS 3 - odlicna podrska sa XDA koja ce trajat jos i jos ... {#}

Podrška za N4 je veća :P Ne govorim napamet, ima statistika na XDA

Galaxy SII I9100
15 godina

Može pomoć?

2 Sony Xperia T
9 Windows Phone 8X by HTC
3 Nokia Lumia 900

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav!

Isplati li se kupiti htc one s za 2000kn?
I molio bih preporuku moba do 2000kn :) ako je ikako moguće s 4,3 inčnim ekranom :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
svenn007 kaže...

Pozdrav!

I molio bih preporuku moba do 2000kn :) ako je ikako moguće s 4,3 inčnim ekranom :D

Ne, imas od 4.3 inch xperiu s i na testiranju se pokazala odlicnom a od losijih lg l7 ili arc s

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
svenn007 kaže...

Pozdrav!

Ne, imas od 4.3 inch xperiu s i na testiranju se pokazala odlicnom a od losijih lg l7 ili arc s

Ne sviđa mi se baš previše ta xperia. Možeš li mi objasniti po čemu je xperia bolja od one s-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 23:12 (svenn007).
14 godina
Nije bolja.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
15 godina
neaktivan

Ako uzimas polovan mobitel, HTC One X mozes naci za 1800-2000kn sa garancijom.

Nije puno veci od Htc One S, evo mozes vidjeti usporedbu http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4574&idPhone2=4320 (veci je 3,5mm u visinu, 4,9mm u sirinu i 1,1mm deblji) a dosta je bolji od HTC One S

Takodjer imas Sony Xperia SP, ali je malo skuplji krecu se od 2200kn na njuskalu

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 0:23 (eagle05).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
svenn007 kaže...
VILLA18900 kaže...
svenn007 kaže...

Pozdrav!

Ne sviđa mi se baš previše ta xperia. Možeš li mi objasniti po čemu je xperia bolja od one s-a?

Nije bolja nego je skup one s za te pare 

16 godina
VILLA18900 kaže...

Čovjek te pita za One S do 2000kn, a ti mu preporučiš Xperiu S.

Zatim mu kažeš, da Xperia S nije bolja, ali je One S skup za te novce {#}.

12 godina
neaktivan

Za vikend je na sniženju Gigabyte Gsmart Rio R1 4.0'' umjesto 1100kn bit ce 899kn...IPS ekran,Dual Sim,1ghz...Links (nije vezano uz ovu gore raspravu! nego općenito govorim ako tko želi mob sličan y300!)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 12:15 (kivic15).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
VILLA18900 kaže...

Čovjek te pita za One S do 2000kn, a ti mu preporučiš Xperiu S.

Zatim mu kažeš, da Xperia S nije bolja, ali je One S skup za te novce {#}.

Nekuzis,hocu reci da je one s skup za te pare a od upola jeftinijih do 4.3" ima xperiu s ili losije arc s ili lg l7

16 godina
VILLA18900 kaže...

Nekuzis,hocu reci da je one s skup za te pare a od upola jeftinijih do 4.3" ima xperiu s 

Šta je to upola jeftinije za Xperiu S, 1000kn ?

Može koji link sa tim upola cijenama ?

12 godina

Lp,

ovako...uzeo bih nokia lumiu 820 , tamo negde u 9mj. Malo pratim cijene i gledam gdje bi mi bilo jeftiniej kupit,

ima jako puno "svercera" na njuskalu koji prodaju te uredaje, i to dosta nazovimo to tako "jeftinije" nego u trgovini....

Zanima me dal je netko kupovao u "MOBY MARKETU" kakva su iskustva i gdje im je poslovnica? Vidim da kod njih 

cijena uredaja 2200kn... ( http://www.njuskalo.hr/samsung-ostali/7562-7562-samsung-galaxy-duos-crni-hr-meni-jamstvo-brza-dostava-ci-oglas-6651101 )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Gdje mogu vidjeti / filtrirati mobitele prema visini? U zadnje vrijeme veličina ekrana malo toga govori.

npr. da mi filtrira mobitele do 130 mm visine.

magistar prava
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice