Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.980.419
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
VILLA18900 kaže...

Lg optimus G ili nexus 4

Nesto me vuce na G

Mene Nexus 4 sa Google Play-a, samo 299$ {#}

Steam profile: Virty
14 godina
Virty kaže...
VILLA18900 kaže...

Lg optimus G ili nexus 4

Nesto me vuce na G

Ne kuzim sto se svi toliko pale na n4 za 299 dolara kad ga se tako ne moze ni nabavit, mozda se moze za 300 eura iz njemacke ali i dalje je to onda mobitel bez garancije sa samo 8gb memorije za 2250kn. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
gamer34 kaže...
Virty kaže...
VILLA18900 kaže...

Lg optimus G ili nexus 4

Nesto me vuce na G

Ne kuzim sto se svi toliko pale na n4 za 299 dolara kad ga se tako ne moze ni nabavit, mozda se moze za 300 eura iz njemacke ali i dalje je to onda mobitel bez garancije sa samo 8gb memorije za 2250kn.

Kako bez garancije?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
mind_challenge kaže...
gamer34 kaže...
Virty kaže...
VILLA18900 kaže...

Lg optimus G ili nexus 4

Nesto me vuce na G

Kako bez garancije?

Ne mozes ju ostvariti u hrvatskoj, zvao sam lg bas u vezi toga.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
gamer34 kaže...

Meni 8GB nije samo, i vise nego dovoljno.

Ionako ne potrosim nikad vise od 2GB.

Garancija bi morlala postojati, makar da posaljes mobitel u Austriju/Njemacku.

Naravno, tu su jos neke sitnice, tipa jezgre, ekran, nadogradnje....sve u svemu za tu lovu, odlican mobitel.

17 godina
Virty kaže...
gamer34 kaže...

Meni 8GB nije samo, i vise nego dovoljno.

Ionako ne potrosim nikad vise od 2GB.

Garancija bi morlala postojati, makar da posaljes mobitel u Austriju/Njemacku.

Naravno, tu su jos neke sitnice, tipa jezgre, ekran, nadogradnje....sve u svemu za tu lovu, odlican mobitel.

Točno to, garanciju imaš, ali ga fino moraš nazad u njemačku slati.

14 godina
Znam da mozes slat al to je meni to kao da nemam. Zamisli da ti se nes dogodi kolikobi dugo bio bez moba.
17 godina
gamer34 kaže...
Znam da mozes slat al to je meni to kao da nemam. Zamisli da ti se nes dogodi kolikobi dugo bio bez moba.

Brze ces ga dobit nego od nasih servisa, sta nije ni cudo {#}

17 godina
Virty kaže...
gamer34 kaže...

Brze ces ga dobit nego od nasih servisa, sta nije ni cudo {#}

Jep, to je nažalost istina.

14 godina
Da ali ces se morat hebat sa slanjem i placanjem postarine. Na kraju te izade isto ali barem ako je mobitel kupljen kod operatera dobijes neki zamjenski dok se tvoj ne popravi.
17 godina
gamer34 kaže...
Da ali ces se morat hebat sa slanjem i placanjem postarine. Na kraju te izade isto ali barem ako je mobitel kupljen kod operatera dobijes neki zamjenski dok se tvoj ne popravi.

Lik sa posla je slao mobitel, neznam u koju zemlju, ali ga je doslo 50kn.

Nije neka cifra s obzirom na ustedu na kupnji mobitela.

Neki su slali Amazonu uređaje na reklamaciju i uredno im je vracen novac koji su potrosili na postarinu.

Mozda tako radi i google play...nisam provjerio

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 13:48 (Virty).
15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav svima! Koji je općenito najbolji mobitel koji se može kupiti, a da podržava dvije kartice (dual SIM)?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pitanje z one koji su koristili i windows phone i android... mislim si kupit htc windows phone 8s a nisam niikad koristio pa me zanima kakv je to OS, koje su vaznije mane a koje prednosti izmedu tih OS-eva, sta mislite dal da uzmem taj mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Preporuka mobitela do 1000 kn, sto bolja baterija i kamera po mogucnosti. Svejedno jeli Android, iOS, etc...

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Preporuka mobitela do 1000 kn, sto bolja baterija i kamera po mogucnosti. Svejedno jeli Android, iOS, etc...

Ako ti je vazna kamera i ako ikako mos, dodas 200 kn i uzmes galaxy s2.. best buy za te novce po meni, odlicna kamera za te novce... update na 4.2 bi trebo dobit jos malo.. sve...

iOS da valja neces dobit za te novce, cak ni iP4... tako da s2 all the way..

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ako ti je vazna kamera i ako ikako mos, dodas 200 kn i uzmes galaxy s2.. best buy za te novce po meni, odlicna kamera za te novce... update na 4.2 bi trebo dobit jos malo.. sve...

Te jos duga podrska od XDA {#}

15 godina
otkazao je samsung nadogradnju na galaxy s2...to je to sto se updateova tice a neznam bas kako ce nac galaxy s2 za 1200 kn prije ce nac neki htc sensation ili evo 3D
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima za 1000 kn sony xperiu p...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme mi je za oko zapeo Sony Xperia Go. Jedino u Vipu sam vidio neku pristojnu cijenu od 1195 kn jednokratno + 75 kn (totalno) svaki mjesec.

Zanima me da li telefon vrijedi toliko i koja bi mu bila alternativa?

EDIT: alternativa bez WP i iOS

Grow old or die trying
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.8.2013 23:00 (ne0n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne0n kaže...

U zadnje vrijeme mi je za oko zapeo Sony Xperia Go. Jedino u Vipu sam vidio neku pristojnu cijenu od 1195 kn jednokratno + 75 kn (totalno) svaki mjesec.

Zanima me da li telefon vrijedi toliko i koja bi mu bila alternativa?

EDIT: alternativa bez WP i iOS

Od polovnih imas Samsung Galaxy s2 za 1200kn http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-8620862

A od novih imas u TELE2:

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/alcatel-idol/d395/?typid=2#img 1156kn+75kn(24 mjeseca) pretplata ili 1236kn + 75kn(12 mjeseci) pretplata

Usporedba: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4782&idPhone2=5230

Imas i Huawei Y300 za 900kn bez ikakvih ugovora.

U T.mobile imas: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobiteli/novi-ugovor/mobitel/samsung-galaxy-s-advance?gapt=4-1-1-1-0-0-1&entityId=doITYH8TOUz3jHeDkUEEzFxKeNnatItTypIg9dvO_pM1&cartType=1-4-1-1&contractDuration=24&userSelectedTariffId=cAJuhKD1ALPnnMyvnpxHMGqMonS3O4Wa50kCVpKT1io1 1398kn + 95kn(24 mjeseca) pretplata

12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Pise ti do 1000kn a s2 s garancijom neces nac ispod 1400-1500kn

15 godina

dal se isplati dat koju kunu vise za sgs 3 mini. karakteristike su tu negdje, ima vise rama s3 mini, jel to dolazi do velikog znacaja? 
usporedba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što kažete na Lumiu 710?

Ima ih na Njuškalu po 800kn s garancijom, izgubio sam volju nekako za Android, CyanogenMod, a ionako svaki jeftini Android šteka.

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

dal se isplati dat koju kunu vise za sgs 3 mini. karakteristike su tu negdje, ima vise rama s3 mini, jel to dolazi do velikog znacaja? 
usporedba 

Imao sam prilike na testiranju koristit xperiu j i mogu da kazem SRANJE

12 godina
neaktivan
oddball kaže...

Što kažete na Lumiu 710?

Ima ih na Njuškalu po 800kn s garancijom, izgubio sam volju nekako za Android, CyanogenMod, a ionako svaki jeftini Android šteka.

Nije losa sam taj wp je vrlo lose sto se tice aplikacija 

15 godina
VILLA18900 kaže...
maxy0 kaže...

usporedba 

Imao sam prilike na testiranju koristit xperiu j i mogu da kazem SRANJE

hmm znaci bolje sgs 3 mini? a sta je tovno sranje kod nje, spora, laga previse?

15 godina

upravo to, sony u taj cjenovni rang stavlja zastarjeli jednojezgreni procesor, zastarjeli graficki cip, 512 mb rama, TFT ekran....taj mobitel je fail 2013 godine il kad god da je izaso...S3 mini je dobar, svakako vrijedi koju kunu vise

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
oddball kaže...

Što kažete na Lumiu 710?

sestra mi ima, ona je vrlo zadovoljna

aplikacije mozes i sam provjerit sto ima na marketu

ali fluidnost i stabilnost je miljama ispred androida

inace ekran je ok, vidljivost na suncu dobra

kamera onako, iako je meni sve bez xenona za nista...

baterija isto ok ako ga ne jasis, izrada nokia

ali... bolje uzeti wp8 (520 ili 620)

ja uzeo curi novu 520 za 1129kn na akciji

a 620 se nade za 1300. skuplje je, ali se isplati

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 22:52 (apoteka).
12 godina
neaktivan

Sta kažete za Sony xperia E ? Nedavno sam kupio tablet pa sad  nemam novca da kupim mobitel skuplji od 800 kn( polovni). Ima li za te pare bolji mobitel?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice